63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
Napi felesleges render:) -
Őőőő..Mi az az NFR ?
-
kis NFR
-
A V-Ray textúrák menüpontban pedig a vray-materials.de-ről simán átpakolták a materialokat, lerendereleték egy saját sceneel és úgy felrakták újra. Kár, hogy nincs fórum, megkérdezném, hogy a Maxwell mxm galleryt nem akarják-e véletlen úgyszintén átmenteni...
Egy ilyen húzástól nekem vmiért már alapból kissé hiteltelenek... -
Nenad bácsi a netről is leszokott?:) -
#35407 ez a progi konvertál is,bár nem tudom mennyire használható csak ritkán használom. -
Tudna valaki egy jol haszálhato mdl convertert ami obj vagy 3ds kiterjesztésbe vagy bármibe amit a max is szeret convertál?Mert valahogy nekem az mdl2dxf nem müködik.megáll a csik a convertálás közben és ha a dxf fájlt akarom importálni a maxba akkor csak egy üres scenet jelenit meg . -
zenoka #35430 hajra! muszaly leszel angolozni mert ez egy ilyen dolog..minden angol!
szotar vagy http://www.webforditas.hu/ -
Xniper #35429 igazság szerint nézegettem a helpet is csak nem vagyok olyan penge angolból, de akkor bogarászom még egy kicsit, minden esetre köszönöm a választ :) -
Ott nem a library,hanem new/standard és a standardnál pl. a diffuse-nak adhatsz képet.Érdemes a helpben átnézni ezt a részt:) -
Xniper #35427 hello
hát én a material editoron belül próbáltam úgy hogy az mtlibary-> open, és itt próbáltam itt csak mat, max drf, chr formátumok vannak, akkor valszeg rossz helyen kapirgálok, akkor hol tudnék új materialt létre hozni? :( -
zenoka #35426 háááát kifejezetten határesett nalam az immi-sek...
1.) attol meg hogy valaki ert valamihez nem biztos hogy normalisan tudja tanitani s minnel fiatalabb valaki ez hatvanyozottan igaz (tisztelet a kivetelnek)
2.1.) az a vray materialos cucc nagyon csunya koppintas szvsz
2.2.) kifejezetten csunyara sikeredett szvsz
2.3.) par helyen nagyon nem szep az a textura igy meg meg ciki is szvsz
de remelem kiforjak magukat idovel.... -
De engedi.Valószinüleg a fájltipus kiválasztás nem all formats-on van vagy nem jpg-n. -
Xniper #35424 hello
tudna nekem valaki segíteni abba, hogy jpg-t hogy tudok materialnak berakni? mert az editor ugyebár nem engedi ezt a kiterjesztést.
előre is köszi a segítséget -
Sziasztok tudom hogy nem warez topic de akkor is megkerdem a cebas thinking particles honnan szerezheto be persze ingyer
-
Te se vagy olyan vén:P
Nekem mindig furcsa egy kicsit ez a szoftveroktatás,mindig az jut eszembe róla, hogy program helpet elolvasó emberek oktatnak lusta, olvasni nem szerető embereket.:)
Persze ez teljesen nem igy van,de azért féligazság:) -
Kiváncsian várom, hogy mivé növi ki magát, mivel nemrég indulhatott (legalábbis pár hete én is megtaláltam és akkor még kevesebb dolog volt fenn) így még véleményt nehéz mondani, de mindenképp meggyőző belépőjük van. Remélhetőleg olcsó és minőségi tanfolyamokkal látnak el minket ~ tom... álmodik a nyomor, de nem lenne rossz :P -
3dsmax vagy C4D??? -> relatív, Tőled függ
Vagy ez nagyon hülye kérdés? -> relatív, de szvsz igen
Melyik miben jobb? -> relatív
Hm, kivétel nélkül érvényesül a "minden relatív" szlogen :)
Ha választ akarsz kapni, akkor kipróbálod mindkettőt (akár a trialokat) és képet kapsz, hogy melyik a legjobb Neked, mivel más nem tudhatja igazán, hogy számodra melyik a jobb. -
Nálam is megy.
V-ray topicban van egy képfeltöltés. Van hozzá egy link is www.immi.hu
Pár nappal ezelőtt ráakadtam már az oldalra. Az oktatók átlagéletkora képek alapján 17 körül lehet, ami nem baj, a letölött tutor alapján értenek hozzá, bár az angol szavak okoznak gondot :) Bár mondjuk nekem sincs sok közöm a jól kiejtendő változathoz :)
Vélemény www.immi.hu -ról? (én Imi-nek mondom nemtom persze hogy kéne :DD) -
Most néztem és nálam megy, de sajna a szolgáltatónk néha megjátsza, hogy nem elérhető rövid időre - ez rajtunk kívül álló okból van leginkább - de reméljük olyan hosszú nem lesz mint a d*1 oldal üzemzavara :) -
csak nálalam nem megy az AP? -
Icey87 #35416 3dsmax vagy C4D???
Vagy ez nagyon hülye kérdés?
Melyik miben jobb?
Peace -
Köszi , nézem ! -
Matte/shadow material tegyél rá. -
Hogy tudom azt megcsinálni, hogy egy objektum ne jelenjen meg a renderben, csak a rávetülő árnyékok ?
THX -
A texturát innen loptam,van benne specular és bump,ugyhogy nem az én érdemem:)A végleges textura nem ez lesz,csak nem birtam ki h nem próbáljam meg vele. -
csak mert. :D különben jó lenne, nem? Nalátod!
(hehe.. kígyó! tök jó a shader, hogyan van ez oda felmappolva?) -
Még az anyagával játszanék 1 kicsit, meg be tehetnél vmi gyors környezetet is! -
Biztos akkor nagyon alszik. hehe -
NFR
A kigyó aki nagyon becsukta a szemét és a száját:)
Majd egyszer vki mesélje el h a path deformnak miért jó hog összevissza áll a path line-hoz képest...
-
GixEr #35407 3D explorer / Deep Exploration (RIGHT HEMiSPHERE) -
Próbálkozásnak okké... :D Azért még van mit csiszolni.
Másfelől pedig elég instabil ez az izé. :D Kis oldalszél könnyne megtréfálhatja, nem is beszélve arról, hogy gyakorlatilag csak teljesen kemény (szikla, beton, fém) padlón képes mozogni, mert szvsz egy kicsit lazább földön is egy "lépés" után elakad. :D -
nem rosz olyan igazi StarShip Troopers-es feelingje van :c)))
Na ezt jól leírtam :C) -
Animációs próbálkozásom :S -
4D #35403 Nem jut eszembe a neve, régebben volt egy progi amivel különböző formátumú 3d modelleket lehetett megnézni, mint az ACADsee, csak modellekhez. Valakinek ha beugrik szóljon pls.
Thx. -
megnéztem ... nem rosz de én inkább maradok a saját "versenysakk" készletemnél. a régi rendszer egyik nagy ajándéka :c))
Abból modellezem le a bábúkat :c) a tábla mondjuk nem lesz mert ebben nincs tábla hanem egy összetekert amolyan szövetre nyomott cucc van .
jah lejebb volt update :c) -
Lóra van egy lópoli tutorial a maxtutor.chm-ben vagymi, spline modellezés cimszó alatt,bár polyban lehet egyszerübb:) -
zenoka #35400 lol ajanlom figyelmedbe a sugot van benne lo tutorial 

hova teszed? van szerver?:)) -
jah van még mit dolgozni vele :d
de ma meglesz
egyedűl a ló lesz kemény a többi figura meg van pikk pakk :c)
majd L kezdem már lassan kitenni a modelleket meg sceneseket, főlleg az elfreezett darabokat, hogy aki akar vele szórakozni az free ben letőltheti :c)
Egy kis update
-
zenoka #35398 popec..egyedul most...kivetelesen...pedig nem szokott....a beeges zavar a feher mezokon...a jobb also saroknak tok jo hangulata van:D