63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• Free
    na csak hogy legyen mit fikázni :c)))

Egy weblaphoz lesz majd ha kész lesz :c)))

• putyi
    www.splutterfish.com
  • putyi
    jaaa!
    alapszabály, hogy mindig a renderer saját materialját használd, különben igen sok előre nem látható szívás lesz.
  • lac coo
    Szinte ingyen adják :))))
  • Malakai
    Képzeld a Brazil Render szövegre a google első találata ez volt.. Furi mi?
    ...
  • Icey87
    Hi All!
    nos az lenne a kérdésem, hogy honnan lehetne letölteni (vagy megvenni:) a BRAZIL render-t?
    Válaszotok előre is köszönöm!
    Peace|Icey Formation|2007
  • lac coo
    Itt van egy test scene, ezen próbálgatom, ne ijedjetek meg, van benne egy csomó hiányzó submaterial, egy másik scene- be raktam be az én anyagaimat, ki akartam próbálni az ottani render baállításokat is :)))))
  • zenoka
    akkor nincs mese tolsd fol valahova a scene-t s megnezzuk (ma'mint nem en mert ehhez sem ertek)...vagy a renderbealitasrol screenshotot.
  • lac coo
    Köszi !

Sokat kínlódtam vele, de nem akarnak eltűnni a foltok ... A view rate felvéve, a lámpáknál a photon beállítás 4 millónál van stb ....

Egyébként ezek a beállítási lehetőségek nem követelnek meg valami beállítást már material szinten ? Mert most sima standard materialok vannak rajta.....
  • repvez
    bocs hogy ide is be OFF-olok, de segitségre lenne szügségem a wings3d-s topicban.Hátha itt nagyobb a mozgás és jobban ért valaki hozzá.
  • Evin
    Vray-ben hol lehet regisztrálni? Hova kell beírni a sorozatszámot a programba, hogy regisztrálhassam?
    (Ha ez wareznak minősül, kérlek töröljétek.)
  • Fisch
    kicsi a bors... és különben is!
  • zenoka
    "kicsi a bors de nagy bottal jar"

irjunk ki borsos contestet?:DDD
  • Boba
    "Kicsi a bors de főleg az őrölt!"
    (Nesztek, ekezetek... nehogy Aldaryn megen beszoljon.:P :D)
  • Free
    persze de azért ismerjük az alap törvényeket :c))))

kicsi a bors de nagy a pofája
    kicsi a bors de vannak barátai
    kicsi a bors de félelmetes
    kicsi a bors de kicsi is marad :c)))))
  • zsolesz92
    Köszi
  • zenoka
    na szeeepp ha a kicsit (lassan kicsi ha vege a fogyokuranak) kell fikazni akkor rogton megmozdul a topic :)))))
  • Boba
    Viccben nem ismerek trefat!:P
  • Free
    az én szemszögemből semmi mert tisztában vagyunk vele. Boba is most csak a megszokások ellenére árnyékrta vetődött... :c)))))))))

nem is tudom hogyan gondolhatta azt hogy komolyan beszélsz :c))))
  • Boba
    Ugy latszik sok:P
  • zenoka
    mennyi vigyor jel kell ahhoz hogy az erzodjon hogy nem ertek hozza csak humorizalok?:)))))))
  • Boba
    Az mas celra szolgalt. Az kompatibilitasi problemak miatt kerult fel. Hogy XY program ugy ismerje fel az XP-t, mintha win98 jelentkezne be. Az nem emulalt semmit, csak elhitette a progival, hogy mi fut.
  • zenoka
    nincs a vista alatt xp-emulator?:))))
    xpben volt egy olyan hogy regebbi víndooz tipusukent lehett futatni a programokat:))
  • Culram #35374
    Asszem itt egy kicsit volt lejjebb hogy a Max még nem szereti a Vistát. De megoldásról még nem olvastam.
  • Fisch
    a munkatársad használjon XP-t, még kb 1-2 évig :D
  • Amse
    bocs srácok biztos volt már a probléma, de keresgéltem az alsó keresővel és nem leltem választ.
    szóval munkatársamnak van egy 2,4-es core2 dou E6600-as procija amin a vista nem akar menni 64 bitbe csak 32-be, de a fő gond, hogy a Max nem megy fel a vistára, mert a 9es directx ér kiabál.
    tudtok ezekre megoldást?
  • fle go
    pl Enviromentben (render menu) tudod a hatterszint valtoztatni.
    A csillogast meg a material editorban tudod megszuntetni, az adott plane materialjanal. (reflection)
  • zsolesz92
    Sziasztok, van egy ilyen képem.
    Ennek milyen hátteret lehetne adni, és hogyan? mondjuk egy plane-t mögé tudok tenni aminek adok egy tégla textúrát, (az se rossz, viszont azt nem tudom megoldani, hogyha egy kicsit erősebb fény adok akkor ugy csillog az a tégla hogy teljesen elveszíti a valóság alapját.)
    Ebben segíjjetek pls, hogy ne csillogjon ennyire, meg mondjuk hogyha van egy jpg képem azt be tudom e rakni vhogy mögé(pl hogy egy autónak neki legyen támasztva).
    Jah meg ha már itt vagyok :P
    Hogyan tudom megoldani hogy egy ilyennek a háttere ne fekete legyen hanem mondjuk fehér?
  • Lazarus
    Mondták már hogy ez a logó meglehetősen idegesítő?
  • RelakS
    www.relaks.com

És egy rohadt szót nem értek abból, ami rajta áll XD
  • bencsab
    Az enyém is az... :)
  • scorpeeon
    Hehe, érdekes ez a téma :) Az én nickemet tudtommal csak én használom a világon :)
  • ThomasGins
    És rá egy hétre már csak 40 betűs nickel lehetne indulni:)
  • oryon
    Ehh, ha egy flame ill. off elindul...

Esetleg kéne alkotni egy rendszert, hogy 1 nicket csak 1 ember használhat a világon, azaz levédetni globálisan :)
  • Fisch
    a .hu alatt bizonyára mindenkinek ismerős a szöveg :P
  • Fisch
    http://www.fischbein.com
    http://www.fischbein.hu

muhhahhhahhhhahhhhh
  • Boba
    http://www.gecco-etterem.com/
    Ez egy nagyon zsir hely!!! Ezt nem fikazni, kaposvaron ez a kedvenc ettermem, bar teny, hogy eleg draga de marha jo.:D
    (kaposvari lakos volnek:))
  • Geccoka
    Na akkor en is
    http://www.ggecco.hu/
    http://www.gecco-etterem.com/
    meg meg van par szaz vagy ezer :D
  • Boba
    A honlapom.:D
  • zenoka
    yesyes ha jol tudom zenoka.com nincs...csak valami zenoka.fw.hu de az valami antenna szereloje:D