63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• fle go
  • Free
    Na mégegyszer

• Free
    A költészet napja - Író-olvasó találkozó

Bocsi, informatikus humor :)

• ThomasGins
    Köszi!
  • Zsolo007
    Ha van IE engine-ed, akkor ajánlom az IE tab nevezetű add-ont. Firefoxon belül lehet vele IE engine-t használni :). 2 kattintással át lehet váltani egy tabot IE engine-esre ha nem megy valami FF-el :). Nagyon hasznos cucc, már egy ideje használom.
  • ThomasGins
    vagyis semmivel...
  • ThomasGins
    Nagyképű project:)
    Nálam nem meg ff-el:(
  • Zsolo007
    Félreértesz :). Nem áll szándékomban venni ilyesmit, nem használnám ki, csak nézelődtem és megláttam és elmerengtem, de ha már így belementünk, akkor Siemens N800 4 * P3 550 XEON 2*18G HDD kb. 1,5-2 G RAM : 49000Ft. Ez ragadta meg a fantáziámat.
  • marcee
    Microsoft PhotoSynth Technology Preview Firefox-hoz külön kiterjesztést csináltak hozzá M$-nél, hogy kipróbálható legyen!!! Megy is faszán. Nekem nagyon tetszik.
    Kapcsolódó hír: Virtuális valóság állóképekből
  • zenoka
    jaja itt kifejezetten segitenek:D nekem is sikerult osszepakolni egy gepet:D de az elisszuk jobb otlet:D:D
  • Boba
    Attol fugg, hogy az uj 5XXX xeon vagy a regi. Ha az uj, akkor az bezony igen korrekt lehet, meg a belepo szintu 1.6GHZ is.

De nem olcsobb inkabb egy C2D quad? 200-250 lehet az ara, persze ha belehet szerezni. En az amerikai arbol es a magyar arak viszonyabol kalkulaltam.

De az esetek 90%aban egybeepitett DualCore vagy QuadCore tobbet er mint ketto vagy negy kulon processzor.

Az MHZ-k pedig nem osszeadhatok. Jo pelda volt erre a P3 es a P4 esete. Egy 1.2 ghz-s Tualatin P3 kenterbe vert egy 2 ghz-s pentium4-et is. Vagy a mostani C2D-k azonos orajelen is egy kevessel gyorsabbak mint az AMD X2-es megoldasa. Bar az X2 olcsobb.

Egyszerubb, ha mondasz egy arat itt meg par okos ad tippet, mit lehet vele kezdeni. Gepfejlesztes, sztriptiz bar, esetleg elisszuk kozosen.;)
  • Zsolo007
    Csak azért kérdezem, mert mostanában nézelődök sokat gépügyben és prohardware-en láttam eladó 4 procis xeon gépet és elgondolkodtam, hogy vajon milyen teljesítménye lehet..
  • nenad
    attol fugg milyen proci :D
    bizonyos esetekben 4db 500 as valoszinu gyorsabb lesz, de ne feledd kulon memoria stb..
    egyebkent a processor architecturalis valtozasai is sokat szamitanak..
    INTEL core2Duo-t erdemes most venni, azt nem huzna le 4*500 MHZ AMD/INTEL.
    Meg renderelesben sem. (AA stb)

• Zsolo007
    Sziasztok!

Renderelésnél mi számít jobban a proci ereje vagy száma? Tehát ha van pl 4 500mhz-es procim, az gyorsabb lesz mint egy 2ghz-es proci?
  • fle go
    ja bocs nem lattam :( Koszi
  • repvez
    Miért 2-3 éves a sima KN9 es az, de az Ultra már az uj AM2-es tokozásu és chipkészletü lap.Nem Nforce4-es hanem Nforce570ultra chip van rajta.
  • putyi
    az miért jó neked, hogy egy 2-3éves konstrukció a géped lelke?
  • putyi
    szerintem ez jobb, mint az oscar-jelölt, bár nincs akkora csattanó a végén.
  • repvez
    igen DDr3-as ram van benne az alaplap ott van leirva Abit KN9Ultra.
  • fle go
    Ahamm a VGA karid DD3-as rammal van? Es milyen az alaplapod?
  • scorpeeon
    Az sok, nekem 9k-ért van elméletileg 8megabit ami gyakorlatilag kb 5 megabit.
  • ThomasGins
    Gondolom a cselló lájtommal nem indokolt híreskednem:)
  • GixEr
    Na az Enternet ma emelte fel a savszelesseget, orul a fejem :) 8Mbit (11300/ho)
  • oryon
    Amúgy nem Mayázom évek óta és tudod milyen érzés havi 20-30eFt-ért 56k-s vonallal netezni? :)
  • oryon
    :D

Oké, nyertél :)
    Enyém is 12-13eFt, csak pestihez képest kissé drága és "kevés", de ez megszokott itt a világ eldugott szegletében, ahol tovább voltam 56k-s míg jópáran réges rég élvezhették az ADSL minden szépségét, szal mondjuk, h most van balance, erről ennyit :P
  • repvez
    Én is most ujjitottam egyet 180ért és ha a ház és a táp nem kell akkor pont 160 ra jon ki egy ilyen konfig.
    AmdX2 4000+,1GB 800Mhz Kingmaxmars,Seagate320GB 16MB cach,Pioneer111D DVD-RW,Nvidia 7600GT 256MB,Abit KN9Ultra
  • fle go
    fene se tudja, talan csak a megszokas rabja vagyok eddig csak AMD s gepem volt
  • fle go
    inkabb csak 160eFt
  • scorpeeon
    Mért ragaszkodsz AMD-hez? Jelenleg Intelből sokkal jobbat kapsz...
  • fle go
    Nem kell horribilis osszegre gondolni, kb 160-200eFt. A jelenlegi tap450W es a haz ami megmaradna a tobbi csere.
  • marcee
    Mennyi pénzből? Milyen alkatrészeid vannak hozzá? (értem ezealatt, hogy meglévő ddr1 memóriádat, agp-s kártyádat át akarod-e esetleg menteni?)
  • fle go
    UDV!
    Megint OFF-olni fogok:
    Gepujitasba kezdek, majdhogynem kizarolag AMD-s alaplap erdekelne, milyen alaplapot es procit lenne erdemes mostansag venni amivel kihuzok egy par evet? Termeszetesen 3D-re hasznalnam es Gamera :)

Elore is koszi a valaszokat! Es bocs az OFFert!!
  • ThomasGins
  • ThomasGins
    Tárgy megfog,assign rányom és utána show, mennie kell.De a helpben részletesen le van irva:)
  • zenoka
    ja s hozzkene rendelni materialt a targyhoz...
    s tan hasznalni a sugo material tutorialjat:D
  • zenoka
    nyomd meg s kiderul..szoval problema lehet hogy nincs rendesen feluw-zva a test.vagy probald ki hogy a material editorba ahol bealitod a diffuse szint/mapot akkor ranyomsz a kis kek-feher alakzatra a gombocok alatt jobb oldalt..
  • Met
    be van kapcsolva de nem látszik mégsem, nemtudom, hogy számít e de nem aktív az assign material to selection
  • Geccoka
    Nezzetek meg:
    http://minuscule.tv/
    Szerintem nagyon aranyos kis video :)
  • ThomasGins
    show map in viewport gomb
  • putyi
    lehet, hogy itt is úgy van, mint nálunk az árajánlatadáskor, hogy kellenek versenyzők, akiket majd jól legyőz a nyertes.