3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ha leszedted fellokhetned rapidsharre, es akkor nem kell feleslegesen spammelni.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Itt
360 HDR
Ingyen le lehet szedni egy egész combos 33MB!-os igen jó körpanorámás HDR-képet.
Csak egy mailt kérnek aztán küldik a kódot.
Egy kép, amin mozog a másik?
Hát tedd be a háttérbe, amin mozogna a másik, csinálsz egy szembe kamerát, egy Plane ra ráteszed ami mozogna, majd animate gomba, és úgy mozgatod, ahogy jól esik. Bár nem tudom erre gondolsz e.
HaP
O egyik JPG legyen a hatter a masik JPG meg mozog rajta egy palyan

Tanulni mindig érdemes, Mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk,A gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!

Lazarus
Hogy érted? háttérbe akarod rakni?
HaP
HEloka hogyan tudok JPG formatumu kepeket berakni maxba ugy hogy utana animaciot tudjak vele csinalni koszike a segitseget

Tanulni mindig érdemes, Mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk,A gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!

ThomasGins
Kis vray tutorial ...
url

\"So always look on the bright side of death\"

gogleban keress rá a beton angol megfelelõjére. Valami hasonló képet kicsit kezelgess PSben és szerintem jó is lesz. Ez a textúra kb. úgy néz ki, mint ha szürke alapszínre egy tömérdek zajt dobnám.
scorpeeon
jóú az új banner, grat!

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Atika :o)
Hi ilyen beton falra texturat mint a kepen van honnan tudnak letolteni?

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

http://www.sg.hu/cikkek/43872/egyre_tobb_informatikust_fenyeget_a_kieges

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

miert van ez a csomo sordobas a postjaim utan?

az oke, de a clone and align nem fogja neked szepen szetszorni a feluletre a cuccokat, mint az Lsgardener, - es a vegcelom - hogy egy scriptbe teszek mindent..

es ez csupan veletlen hogy mukodik, mivel a vrayproxy rotation controllere el van cseszve.

jelolj ki egy proxyt , tedd a pivoto kozepre aztan futtasd ezt.

$.rotation = (quat 0 0 0 33)

aztan kereds meg a viwportban a proxyt...

az hogy mukodkik a clone and align annak a szerencsenek tudhato be, hogy a pozicionalas a rotacio utan van. Egyebkent szanaszet szall a vilagba.
EGyebkent amikor ezt lattam eszembe se juttott hogy massal is mukodik.
De mind1, mint mondtam a vegere egybe akarom rakni oket es ahhoz meg kell ez.

Kedves Nenad!

A max rendelkezik gyárilag egy pont ugyanígy mûködõ tool-al.
Tools/Clone and Align

😄

ThomasGins
10ig dolgoznak😄
potgyár
Kicsit nagyobb felbontásban,de lópolyban😊

vazze, Thomas, az eccakazok sotetben dolgoznak? mondjuk kint meg relative vilagos van..

a proxyt automatice bounding boxra teszi...
nehogy max viewport megszakadjon.. 😉

atlottem az instant replacet (instance replacer) hogy mukodjon vray proxyval is.

ls gardenerr-el boxokat, vagy akar valami egyszerubbet, pl egy poly, 😊 kiosztasz, aztan ezzel a scriptel pedig kicserled vrayproxyra. (amit lecserelsz az deleted)

ha tobb idom lesz valamikor akkor megirom az LSgradenerbe, de az komplikaltabb.
addig ketlepcsos mulatsag.
Undo van, ha valami gond lenne 😄 (agyonteszteltem, szaz boxot, egy villanas alatt kicserelt highpoly proxy instance-ra)

ja igen a rotacio, scale, teteszetesen atveszik a proxik.. 😊

instanant replace

Volume select pont olyan ami kell, Koszi!!!!Kiprobalom a plugint is!

koszi
van meg egy problema, nem mukodik vray proxyval..
mostanara megtalaltam hogy a vrayproxy rotation controllevel van valami problema. A scale, es a position jol mukodik, de a rotation-t nem a pivotbol hanem valami random poziciobol csinalja.

ez nem a script hibaja, hanem a proxy-e. Egyenlore nem nagyon van gozom rola hogyan lehet megoldani..

ThomasGins
Ügyes script!

ThomasGins
Ech,plugin az object deform,csak azt hittem hogy mégse😊
Inen letöltheted.
link
Pugin nélül meg egyszer KisQbi mondta meg a frankot #25464.
Persze ha ezt keresed😊

object deform jol hangzik,lehet nagyon bena vagyok, de en ezt nem talalom maxban.Hol van ez az object deform?
nommy
hey, Jo napom van! 😊

van ez a lsgardener script ami baro jo kis script, csak eppen nem instanokat csinalt. Szoval ez a script arra valo, hogy egy closed spline-al meghatarozod hogy hova akarsz fakat bokrokat akarmit tenni, kijelolod a fat, meghatarozod mennyire lehetnek kozel egymashoz(!) aztan hajts. Tennap este kinlodtam vele de nem jott ossze es most ihol e. Instancol, scalel, tranformingol.
nagyon hasznos.

A script meleyen tisztelt irojanak engedelyevel 😊 - Jeff Hannah

LsGardener

ThomasGins
Kösz mindenkinek!😊
Változik,csak lehet h nem olyan látványos:S

Free
Jó a banner de a napsdzak változás nekem hiányzik :c(

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Atika :o)
nekem is nagyon teccik egy darabig lesegettem 😊

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

Evogordon
jah nagyon faxa 😊

Tök jó a banner. Mesebeli teapotfactory, ahol ha jól látom még a tûzvédelmi elõírásokra is figyelnek.
piktor
Kafa az új banner! :-) <#taps>

oryon
Nekem is tetszik. Nagyon jó lett így.
Kicsit üres nekem még mindig a jobb oldal, a balhoz képest, de végülis ha olcsó a napi bérlése a szobáknak, akkor kell hely a tömegnek és akkor jogos 😊

Oryon

Tök sötét van a szobámban, amóta megvan a redõny azt sem tudom nappal van vagy éjszaka. Viszont itt a melóban a sony tft-én rá sem lehet ismerni a képre, tök jól mutat. Otthon a lépcsõt nem is láttam, annyira sötét volt. Nem értem én azt a rohadt iiyamát.
Banner qrva jó!

egy kis olvasnivalo
ThomasGins
😊
Lehet hogy én csináltam😊
Ameddig inteligensebb nem készül addig...😄

nekem nem is jott be csak reloadra,
meg jo hogy megcsinaltad mert nekem total kiment a fejembol 😄

fle go
Hejjjjj micsoda fasza kis banner!!! gondoltam hogy valami teapotos dolog lesz.
Husvetra piros teapot dukal😊))))))))
Ki volt az alkoto? Thomas?

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

lehet sok feny jon a monitorod mogul 😊

Evogordon
Kössz a helpet 😊

Ezekszerint csak szerintem túl sötét újra? Vagy csak az iiyama vm454 játszik velem ilyenkor? Na majd megnézem más monitorom is!

ThomasGins
object deform😊

Malakai
Na így nekem is jobban tetszik! 😊
Esetleg továbbra is kötekednék az oszlop-boltív köveinek találkozásával.. 😛

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Reactor nelkul nem lehetne vhogy?
Én a reactor cloth cuccával próbálnám meg. Viszont azzal el kell szerintem szöszmötölni kicsit, mire olyan lesz mint amilyenre te akarod.
Hello. Azt szeretnem, hogy egy lap alatt elhuzok egy gombot, akkor a lap kidudorodjon. Szoval deformalodjon a gomre. Ezt hogy is lehetne?
Aldaryn
Hajjaj, tényleg jobb. 😊 Gratula, egész tetszetõs lett a végére.

per aspera ad astra

nekem sokkal jobban bejon, a feny sokkal jobban el.

Végleges (remélem) verzió. Várom a kritikákat azért 😊
Nenad: A bevilágítás így már tetszik? (már nem homogén) vagy még mindig másképp kéne?

ThomasGins
Vagy jobb klikk az ojjektumra/properties/display as box,vagy még azzal is tudsz gyorsitani ha a view menûben bekapcsolod az adaptive degradation-t. Vagy mindenre boundingbox.

Evogordon
Már feltettem ezt a kérdést de felteszem megint mert nem tok ezmiatt haladni 😊

Van egy fa ami televan 3d-s levelekkel és nagyon lefogja a gépet és az lenne a kérdésem hogy azt hogyan lehet megcsinálni hogy a munka asztalon ne lássam, ne jelenítse meg a leveleket csak a renderelt képen. Mert amikor betöltöm a fát tölt egy ideig és aztán írja a winfos hogy kevés a memóri.

oryon
A kocsihoz már megtaláltam az ideális környezetet, de pár dologban tanács kellene:
Gomolygó ködszerûséget részecskerendszerrel oldjam meg, vagy van rá egy jobb megoldás?
Fûre megpróbálom a vray fur-t, de lehet randomabb növényzet kellene. 2-3 növényfélével. Erre is tudnátok javasolni valamit? 😊

Elõre is thx.

Oryon