3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
360 HDR
Ingyen le lehet szedni egy egész combos 33MB!-os igen jó körpanorámás HDR-képet.
Csak egy mailt kérnek aztán küldik a kódot.
Hát tedd be a háttérbe, amin mozogna a másik, csinálsz egy szembe kamerát, egy Plane ra ráteszed ami mozogna, majd animate gomba, és úgy mozgatod, ahogy jól esik. Bár nem tudom erre gondolsz e.
Tanulni mindig érdemes, Mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk,A gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!
Tanulni mindig érdemes, Mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk,A gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!
url
\"So always look on the bright side of death\"
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
es ez csupan veletlen hogy mukodik, mivel a vrayproxy rotation controllere el van cseszve.
jelolj ki egy proxyt , tedd a pivoto kozepre aztan futtasd ezt.
$.rotation = (quat 0 0 0 33)
aztan kereds meg a viwportban a proxyt...
az hogy mukodkik a clone and align annak a szerencsenek tudhato be, hogy a pozicionalas a rotacio utan van. Egyebkent szanaszet szall a vilagba.
EGyebkent amikor ezt lattam eszembe se juttott hogy massal is mukodik.
De mind1, mint mondtam a vegere egybe akarom rakni oket es ahhoz meg kell ez.
A max rendelkezik gyárilag egy pont ugyanígy mûködõ tool-al.
Tools/Clone and Align
😄
nehogy max viewport megszakadjon.. 😉
ls gardenerr-el boxokat, vagy akar valami egyszerubbet, pl egy poly, 😊 kiosztasz, aztan ezzel a scriptel pedig kicserled vrayproxyra. (amit lecserelsz az deleted)
ha tobb idom lesz valamikor akkor megirom az LSgradenerbe, de az komplikaltabb.
addig ketlepcsos mulatsag.
Undo van, ha valami gond lenne 😄 (agyonteszteltem, szaz boxot, egy villanas alatt kicserelt highpoly proxy instance-ra)
ja igen a rotacio, scale, teteszetesen atveszik a proxik.. 😊
instanant replace
koszi
mostanara megtalaltam hogy a vrayproxy rotation controllevel van valami problema. A scale, es a position jol mukodik, de a rotation-t nem a pivotbol hanem valami random poziciobol csinalja.
ez nem a script hibaja, hanem a proxy-e. Egyenlore nem nagyon van gozom rola hogyan lehet megoldani..
Inen letöltheted.
link
Pugin nélül meg egyszer KisQbi mondta meg a frankot #25464.
Persze ha ezt keresed😊
nommy
van ez a lsgardener script ami baro jo kis script, csak eppen nem instanokat csinalt. Szoval ez a script arra valo, hogy egy closed spline-al meghatarozod hogy hova akarsz fakat bokrokat akarmit tenni, kijelolod a fat, meghatarozod mennyire lehetnek kozel egymashoz(!) aztan hajts. Tennap este kinlodtam vele de nem jott ossze es most ihol e. Instancol, scalel, tranformingol.
nagyon hasznos.
A script meleyen tisztelt irojanak engedelyevel 😊 - Jeff Hannah
LsGardener
Változik,csak lehet h nem olyan látványos:S
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Kicsit üres nekem még mindig a jobb oldal, a balhoz képest, de végülis ha olcsó a napi bérlése a szobáknak, akkor kell hely a tömegnek és akkor jogos 😊
Oryon
Banner qrva jó!
Lehet hogy én csináltam😊
Ameddig inteligensebb nem készül addig...😄
meg jo hogy megcsinaltad mert nekem total kiment a fejembol 😄
Husvetra piros teapot dukal😊))))))))
Ki volt az alkoto? Thomas?
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
Esetleg továbbra is kötekednék az oszlop-boltív köveinek találkozásával.. 😛
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Nenad: A bevilágítás így már tetszik? (már nem homogén) vagy még mindig másképp kéne?
Van egy fa ami televan 3d-s levelekkel és nagyon lefogja a gépet és az lenne a kérdésem hogy azt hogyan lehet megcsinálni hogy a munka asztalon ne lássam, ne jelenítse meg a leveleket csak a renderelt képen. Mert amikor betöltöm a fát tölt egy ideig és aztán írja a winfos hogy kevés a memóri.
Gomolygó ködszerûséget részecskerendszerrel oldjam meg, vagy van rá egy jobb megoldás?
Fûre megpróbálom a vray fur-t, de lehet randomabb növényzet kellene. 2-3 növényfélével. Erre is tudnátok javasolni valamit? 😊
Elõre is thx.
Oryon