63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
malakai.com most nem üzemel, szeptemberig egy elég gyenge metál bandáé volt (azóta átköltöztek a malakaimetal.com-ra, ami a myspacere visz), most vmi Chris Stewarté, akiről annyit találtam, hogy jópár domain nevet befoglalt. :P -
akkor gondolom én kussoljak a Free névvel igaz ? :c)))
de a barton.com is igen érdekes. keressetek rá minden ami barton kivéve AMD -
aldaryn.fr
Tita!
Amúgy meg: "Én nem vagyok egyéniség!" :) -
ok megprobalkozom azzal is
Oryon hat igy jartunk:( -
:( -
GixEr #35352 Akkor cserelj benne elemet, lehet, hogy az adta meg magat. -
oryon.com
Ez se én vagyok és tök magamtól találtam ki az "orion-i+y=oryon" nevet anno, de már egyre több van belőle, pedig azt hittem legalább ez egyedi lesz :S
Miatta nem regisztrálhatok már oryon.com-ot :P (nem mintha nagyon akartam volna, de legalább a lehetőség adott lehetett volna) -
Ehh ezen dobtam egy hatast DJ Fleego
persze ez nem en vagyok
http://www.mixstreet.net/artist.aspx?artistid=35814 -
koszi szepen, most mar okes a dolog. Igaz a win install valami vegett valahol a vege fele elszall:(
Aldaryn: ha en procit tudnek huzni...ez egy oreg csotrogany csak probalom feleleszteni. -
Jah, kérdezted szürkés foltokat is, azt ppediglen a view rate magasabbra emelésével tüntetheted el a képedről. A view rate (luma server/sampling control box) határoza meg a GI samplekhez tracelt rayek számát. Ha több, akkor szebb, simább. (A sec rate pediglen meg a tükröződésekben, fénytörésekben tracelt GI rayek száma.) -
Van egy jellegzetesen image sampling control, ami azt hisze -1/2 beállításon van default, azt kell feljebb pöckölni!
Flego te meg ne húzzad agyba főbe a proccod! :D -
GixEr #35346 Allitsd be a biosban a procit, valamiert elfelejtette mi van benne. -
Khm...OFF... 
Bocs emberek ha ilyen uzenetet ad a gepem akkor mi a teendo?
CPU is unworkable or has been changed. Please recheck CPU soft menu.
Koszi
-
Sajnos egyikre sem találtam megoldást :(((( -
Antialiasingot kell feljebb állítanod, hogy Brazilban hol azt nem tudom.
A foltok azért jelennek meg mert túl kevés fotont bocsájt ki magából a fényforrásod és nem színezi be egyenletesen a felületet, ezt ugyancsak brazilban tudod átállítani hogyha azzal renderelted -
Két egyszerű kérdésem lenne:
Mitől kerülnek rá az anyagokra ezek a szürkés foltok ?
Brazilban hol tudom állítani az élsimítást ?
THX !
-
Hm, értem, bár fura, hogy van benne A-B, stb. és ezek szerint nem kezeli jól?! :S mind1, akkor marad a jó öreg mask :) thx -
Fisch #35340 én nem szeretnék linuxozni... :P Mac OS X-ezni szeretnék... :D -
Vagyis hüleséget írtam, megfelelően működik, csak annyi, hogy a diffuse colort Add Operatorként kezeli a CompTex, szal, ha fekete, akkor kapod ugyanazt az eredményt, mint Maskal, így ha más színt szeretnél oda, akkor kicsit macera. :) -
Ahogy észrevettem a VRayCompTex nem működik "megfelelően", ha egy tárgyra kerül, de végülis compositra lett kitalálva (help)... -
teljesen objektív válasz: nem. Miért? mert akkor írhatsz új DX implementációt MAX alá, ha tudsz. :) Sajnos a Discreet programozói nem haladtak a korral, szvsz minimum egy SP lesz, ami majd iazán Vista kompatibilissé teszi MAX-et. A Vista alá íródott display driverekkel nem tud együttműködni.
Vista vs. XP vitát meg kigyomlálom, ha elharapódzna. -
loool :D
Azt használom, csak érdekel, hogy meglehet és hogyan, hamár rászántam egy kis időt és nem jött össze :P -
Hüle kérdésem lehet? Miért nem jó a mask? :D -
No megtöröm az offot egy egyszerűbb kérdéssel:
Van egy kép, és egy fekete-fehér kép alapján le akarom választani egy részét, triviális: color/mask/ map-ba a képet, mask-ba a f-f képet és megcsinálja szépen.
A fenti problémát vraycomptex-el is meg lehetne oldani?
(mert sokféleképpen próbáltam, de mégse volt tökéletes) -
Úgy legyen :) -
egyébként sztem épp a microsoft egyre több gondjai miatt terjednek sokkal jobban a desktop linuxok.
már csak a program támogatásokat meg a kompatibilitást kell áthidalni és mindenki Linuxozni fog. az a jövő -
4D #35331 Last off.
Egy biztos, hogy a fejlődés (az iránya az más kérdés)az az átlag US polgár tudtszintjéhez konvergál, akik a megvesz,bedug, csilivii, dejó-alapon "gépeznek". Szinte igénylik, hogy az OS bábáskodjon felettük.
Ős "PC" sek errefele ezt nem díjazzák. S ha eljön az idő, amikor már a hardverben lesz az OS, és semmi indivíduális lehetőség nem marad, netán csak a beültetett chip-ünkkel netezhetünk és netán már terrorista lesz, aki még régi rendszert használ...
Nekem el is fog menni a kedvem az egésztől.
Ennyi. Fejlődés? Tulajdonképpen a hova is? Ez a kérdés, ami momentán szvsz. a még több kontroll over all irányába tendál, de minden szinten. -
Magam részéről a fejlődés és újítás híve vagyok ... bár a max 9 polykezelése nagyon bugos lett :( Max 8-é ehhez képest tökéletes volt. Ennyit arról, hogy az új szoftver a jobb :( Ha ez így megy tovább akkor lassan másik alternatívát kell keresni 
Ha nagyon morbid akarnék lenni akkor azt mondanám, hogy Linux + Maya
mert ez a fajta fejlődés nem könnyebbé, hanem nehezebbé teszi az emberek életét. Szóval érdemes lesz figyelni a változásokra, hogy melyik irányba haladnak tovább.
-
... ehh mit tettem ... szörnyet teremtettem..... -
Bitos, te tudod. Még tényleg nem használtam, lehet nem is fogok, legalábbis még egy jó ideig. De nem is feltétlen arra gondoltam, hogy nem játszhatsz letöltött gémet vagy nem hallgathatsz zenét csak beleolvastam az #35322-be és azért elég sok dolgot nem lehet. De elég is az OFFból. -
akkor jól gondoltam hogy nem éri meg :c) köszi az infokat -
zenoka #35326 azonnal kivezetni a topicbol a windows temat mielott megjelenek a fanatikus vista vs. xp harcosok!!
-
Látszik, hogy nem használtad még a Vista-t. Egyáltalán nem korlátozza az illegális cuccok használatát. A Felhasználó szintű korlátozás (korlátozott jogú admin) meg a hozzá nem értő felhásználó védelme miatt van. -
putyi #35324 a max és a vista nem szereti egymást. szomorú, de ez van.
-
A Vista egy rakás szar. Mindent lekorlátoz. Olyan mint a rendőrség kb. Olyannyira tiltja az illegális cuccokat, hogy teljesen hesználhatatlanná teszi a gépet. -
Ezt ajánlom elolvasni vistára való váltás előtt:
link -
4D #35321 Szerintem sem.
Vista?
Khmm Win95 rémember?
Bluedeath
Az XP-vel nekem semmi bajom, ergo azért csak mert van egy újabb nem is fogok váltani.
Túl új. Gyanúsan új. Afféle muszájból lett fejlesztve típus.
Majd ha kiforrta magát.
Persze a te dolgod. -
OFF: Nekem már hobbim az újrahúzás van, hogy naponta többször is :D najóvanazérnem -
Fisch #35319 OFF: így is havonta újrahúzod a géped :D most majd hetente akarod? :D -
Fisch #35318 OFF: nem