3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

piktor
Aham. Akkor nem olyan egyszerû. Amúgy én nem csinálok animot, csak állóképhez érdekelne. Az ember mindig akkor kezd renderelni, ha már közel a leadási határidõ és ha már lenne rá lehetõség, akkor jól jönne felpörgetni a renderidõt...

a gamma beállításokra is illik figyelni hálózati rendernél.

Ott van a max mellett egy Backburner 2 nevû progi. Ez a hálózati renderrelõje. Csak animáció számításra használható, ugyanis a szervernek beállított gép a feladatokat képkockánként osztja ki!
Ezzel szerintem menne a vray is.

Velem is volt olyan, hogy animot csináltam sajátos hálózati megoldással. Az elsõ 50 képet az én gépem, a másodikat a régi gépem a 3. 50 képet pedig tesóm gépe számolta. Az én gépem és a régi gépem készítette képek jók voltak. Nem volt eltérés közöttük. A tesóm gépe által generált képek viszont más árnyalatúak voltak és ezen felül még a képsorozaton belül is voltak eltérõ képek. Valami hardver, szoftver gondja lehet, de szerintem nem (csak) a vray a hibás.
Nem akarok hülyeséget írni, de van egy hálózati renderrelõ egység a Maxba építve. Ez szerintem renderrel hálózatban és nem érdekli, hogy vray, vagy épp brazil fut alatta. Mégegyszer mondom, csak szerintem.
Free
Nekem nincs vele jó tapasztalatom. de hátha a guruk többet tudnak mint én. max 8 alatt egyáltalán nem megy nekem . max 7 alkatt ment de ahol más gép számolt más procival abban a részben más lett a kép ís. vagy csíjkos lett az egész és annyival nem volt gyorsabbb hogy megérje 😞 Talán majd az 1.5 ben

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

piktor
Csak úgy kérdezem: VRay-nél bonyolult hálózatban renderelni?

adaptive path tracing,
ahol tobb feny ott tobb sample, magyaran hamarabb noisementesebb kep.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Aldaryn
Igyekszik ott tracingelni a pathokat, ahol zajos a kép. Így optimélisabb a minták területi eloszlása.

per aspera ad astra

Feltennék egy találós kérdést:
Az 1.49.03-as vrayben megjelent egy új kapcsoló a light cache alatt. Vajon az adaptive tracing mit csinál?

megvan az RedQuuen licenszem, hasit multiban(HT) is. 😊
Sulyos... Nagyon sulyos ez a cucc. Figyuzzatok a profilokat. Tom zajos itt-ott de ez most mind1, csak tesztkep. 119 masodperc...

RQ

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

20 perc alatt szep gi-os kepet lehet lehuzni vele, a pilacsot az imapban tarolva. Ujabb vrayekkel.

fle go
az ugy tunik eleg jo ido

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

kb 1 ora. (area dome light)

fle go
Uff nagyon fajintos!
Renderido?

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

vedikus.

Szép lesz ez.
Hadd kérdezzem, (az épületek alapján)ez a komplex+suli, milyen irányzat?
Buddhista, vagy valamelyik védikus irány?
Evogordon
Szép... De nem túl zajos? <#vigyor3>

ThomasGins
Nem gyenge!

\"So always look on the bright side of death\"

Aldaryn
Bazzeg! O_O

per aspera ad astra

egy wip, egy masik projectbol, - nonprofit - a sulinak.

materialok egy ket fa kivetelevel meg nincsenek belove, meg most kiderult valtoztatas lesz, ugyhogy kis pihi..

kep

ThomasGins
Szép, egy kis munkát már ki se néz belõlem!
Amugy ja,script.😊
Amugy ez se gyenge😊

Aldaryn
ez valami script outputja, nem? 😄

per aspera ad astra

Evogordon
jujj <#vigyor>

<#taps>

ThomasGins
NFR😊

Poser. Magányos joungstereknek hormontúltengés esetére...
ThomasGins
GixEr linkelte egyszer...
makehuman
Elég süti sztem.

Áruljátok el csaj alakot honnan lehet letölteni?

Nyert, a refraction elfogyott 😊 keves volt az alap 5.
elerted a max refraction depth-et?
allitsd at nagyobbra, az exit color vray freeben fekete volt, sztem az lesz az.

Valakinek valami tipp:

Max4, vrayfree, refractionban vraymap, es ha tobb feluleten keresztul nezek fekete az anyag es nem atlatszo. Lampanal beallitottam a transparent shadow-t es a fog multiplier 0, megis...
ThomasGins
Sima noise map,meg jó nagy tile. És sok sz*rakodás a fekete fehérrel😊

Al, melyikbõl?😊

Aldaryn
Ebból baromi jó kis modern asztali dísz lenne. 😊 Ugye tudod?

per aspera ad astra

Papirzacsi
Ha nem hadititok, a csapágyak matériája érdekelne. Leginkább a külsõ és belsõ "gyûrûk" oldalain a megmunkálási nyomok.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

ThomasGins
Igen,kicsit átdolgoztam. Csak akkor még nem volt GI a világon😊

Ez a kockacsapágy, az oldaladon is feltûnik ha jól emléxem ugye?
ThomasGins
Akkor egy kis NFR😊

csapagy😊

ThomasGins
Nah,megtértem.😊 Egy hét net nélkül,adtatok olvasnivalót😊

Lazarus
Polyhaj. Hair & Fur nagyon gépigényes :S
Lazarus
Probáld meg, csak a szemgolyó ambidentjét emelni + glow effekt így nem lesz megvilágítva az arc
Pitbull90
hm.. ha jól megnézed látszik más is.. 1ébként.. megvilágítottam a szemét is.. de nem mutatott vmi jól.. legalábbis nekem nem tetszett.... de a lényege h z arca ne látszódjon.. hanem árnyék takarja ezért is ilyen a megvilágítása..

&#931;&#959;&#966;&#953;&#945;

Lazarus
Szerintem óriásit dobna rajta ha világtana a szeme 😄

Jelenleg csak az orra látszik, errõl nehéz lenne véleményt formálni.
Pitbull90
Kicsit még este próbálkoztam a hátérrel.., de feladom, mer nem sokra mentem vele..😞(( az emberrel annál inkább kicsit lehet h még mindig sötét de ez direkt ilyen, adja a hangulatot..😄 inkább ahhoz mondhatnátok kis véleményt..😄

&#931;&#959;&#966;&#953;&#945;

Lazarus
De, Miselvájd videóról van modellezve <#vigyor>
berlinboy6329
Ha én 1x ilyet tok majd csinálni! Amúgy nem lóg kicsit a csöcse? 😊

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Aldaryn
Prána rulz. Chilis napsugár példul egész jó. A csillagfény kicsit fûszeresen meghajt. 😞

per aspera ad astra

<#vigyor>

\"Good artists copy, great artists steal.\" - Pablo Picasso & Steve Jobs

Free
jah ezéert kapom mindig a fejemjhez hogy lusta vagyok meg hogy túl sok mindennel foglalkozom , és nemártana legalább egy dologra rákoncentrálni. de mit tegyek ha minden érdekel ? :c)))) Én máár csak ilyen maradok :c)

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Lazarus
ON:

OFF
<#vigyor><#vigyor><#vigyor><#vigyor><#vigyor>

nem semmi mókus vagy... <#vigyor>

\"Good artists copy, great artists steal.\" - Pablo Picasso & Steve Jobs