3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
per aspera ad astra
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Ezeken kívül meg használni kell, próbálni, próbálni, próbálni.. És többet foglalkozni a progival mint postolgatni fórumokba! 😄
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Barátkozz meg a gondolattal, hogy szükséged lesz az angolra, ugyanis a legjobb segítség a beépített reference & tutorialok!
(\__/) ( X.x) ( } . { )
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Szerk: Na inkább deleteltem a szöveg egy részét, nem akarok túl nagy flamet. 😛
(\__/) ( X.x) ( } . { )
itt találtam.leszedni,meg azért nem,mert modemes netem van és drága,meg lassú...
mik lesznek a jövõ heti lottószámok ????
:c))))
Úgy nyernék mán :c)))
Te kegyetlen
Nem hogy beszálnál te is már a minden ami szõrös projectbe valami szép nfr el
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
Ha nem tudtad, hogy ezek mik, miért nem szedtél le belõlük egyet, és nézted meg? 😊 Fogalmam sincs, hogy ezek most videók, vagy írott tutorok, mert azt sem tudom, hol találtad õket, de 7MB-ot manapság lekapni, és belenézni egyáltalán nem nagy idõveszteség.
per aspera ad astra
Nem tudom, biztos én vagyok a maradi, meg manapság ezt már nem így szokás, de ha én valamibõl kezdõ vagyok, akkor elõször az alapokat elmagyarázó tutorokat töltöm le. Márpedig szerintem a getting started az pont azt jelenti. Namármost, ha angolul nem is tudsz oylan jól, a "Start" szó az csak csak él a mi kis nyelvünkben is.
Szintén biztos az én logikám a defektes, de ha elolvasnék egy ilyen listát úgy, hogy semmit nem értek a 3D-hez, akkor neadj azokkal a videókkal próbálkoznék, amiknek a címe nem teljesen kínai számomra. Ha választanom kellene a modelling és a biped animation közül, akkor szerintem ki lehet találni, mit választanék.
Nem elég, hogy az ételt porból és zacskóból fõzik manapság, úgy látszik, szükség lenne az elõre összerágott, és megemésztett instant kaják bevezetésére is. Ma könyörtelen napom van. A hülyeség és a tudatlanság nem ugyanaz. Utóbbi lényegesen könnyebben orvosolható.
per aspera ad astra
a hülyéskedés mellett inkább azt mondanád,amit kérdeztem,hogy melyiket érdemes letölteni.sajnálom,hogy csak most kezdtem el a témát és nemtudok semmit!
<#szomoru1>#szomoru1>
per aspera ad astra
Getting Started
- Modeling (10.5 M😎
- Materials & Mapping (25 M😎
- Animation (7 M😎
- Biped Animation (5.5 M😎
- Rendering (42 M😎
- F/X (4 M😎
Specialized
- AEC (43 M😎
- Animation (1.5 M😎
- Game Design (17 M😎
- Bones & IK (47 M😎
- Biped (16 M😎
- Dynamics (72 M😎
- Rendering (14 M😎
- F/X (2.5 M😎
- MAXScript (4 M😎
- Project Management (1 M😎
Projects
- Basic (21 M😎
- Advanced (39 M😎
Ronin666: Igazd van, de ebbõl a szempontból sincs különbség a pc és a mac között és most nem az x86 mac-re gondolok, a power proci sem volt speciálisan DTP-s munkára predesztinált platform. Egyszerûne jók, jobbak voltak rá ezek a programok.
Nem tudom minek írtam ilyen sokat 😊))) Olyan mintha még is csak azon erõlködnék, hogy meggyözzek mindenkit a Mac jobb mint a PC, de ez nem igy van, nem áll szándékomban, csak ismét beszámoltam a saját tapasztalatomról és véleményemrõl, de attól ez még nem törvényszerü hogy úgy is van.
Nahh mostmár nem offolok😊))!!!
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
Caustics csak azért nincs, mert nem sikerült elfogadható, "újjlenyomat" menteset beállítani.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
esetleg caustics is
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Korábban az volt az általános vélekedés, hogy a PC (píszí) "mindenre jó, és semmire se igazán", szerintem mostanra megváltozni látszik: "mindenre jó", amit megírnak rá. És gondolom ez igaz lenne a mac-re is.
mindenkinek ajanlom, brutalis. A Szoveg hiehetlen jo.
Aki teheti eredeti angolt vizslassa.
brutal Jo, most nezem masodjara, kb 2 hete nezetem eloszor, de nem sikerult minden apro reszletet elkapni, de igy masodjara,
szenzacios.
color management ugyanaz, be kell loni ugyanugy a printert, kepernyot stb.
Pl?
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Ma már ahogy látom, tökmindegy.
Mellesleg érdekes vége lett a gépnek. A mién nagyon kímélt volt, de valamiért tönkrement a táp vagy az aksi. Bevittük szervízbe, de a szervízbõl elopták, majd a szervizesek adtak egy ugyan olyat, csak az szét volt strapálva. Persze rá 1 hónapra ugyan azzal a hibával elromlott és azóta a polcon porosodik. Részemrõl ennyit a mac-rõl, maradok a PCnél...
cim: www.egonanddonci.com
kb egy hetig ejjel nappal egy macet zuztam, (1,2 GHZ, G4, macosx 10.4.x)
es azert egy ket dologban le a kalappal, pl a screen recording, siman nem zavarta a 19xx*10xx es felbontas (batar 21 szelesvasznu LCDre colt kirakva)
Hogy hogyan hozzta ossze a kis proci erejebol?
Es a video tomorites is vagany volt, nagyon kicsik lettek a fileok.
vannak benne jo poenok, de pl drivertamogatassal sulyos szopas van.
Szoftverpark meg mindig limitalt, de azert van ra par dolog.
A bongeszo sajnos gyerul adja elo magat, sokminden nem mukodik, (pl gmailben jopar dolog nem jon elo)
A photo kezelo cuccok, gazosak, egy infranview vagy hasonlo kenterbe veri az osszes iphoto stb-t
De egyebkent nem rossz, megbaratkoztam a felulettel is, amit eddig csak szepnek tartottam.
Szoval ha valaki emailezni akar vagy melozni es megvan ra a szoftvere hasznalhato.
Ja es volt fagyas is, szoftver, parszor (unexpectedly quit) de maga az os-el nem volt baj, pedig kemenyen meg lett dolgoztatva.
A légkörrel meg bajlódom. Majd lesz belõle vmi eccer, de most ihletet kaptam, és visszatértem egy picit a szobához. :-D
föld
A glow-t kipróbáltam a légkörre. Hát vannak vele problémák. Jó lenne úgy falloff-ot adni neki, hogy az árnyékokra mûködjön, de nem tudok. :-)
A fényekkel majd foglalkozom, de most per pill nagyobb gond ez a légkör mizéria. :-)