3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ilyenkor mindig arra gondolok, hogy mikor lesz nekünk is mááá végre otthon egy
gépünk, amin ez 3 perc!!!!!!!!!!<#falbav>#falbav>
per aspera ad astra
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
Sajnos így már kevesebb kedvvel folytatom, igazából már csak össze akarom csapni és másba kezdeni, mert unom. Így a belsejét már nem fogom kidolgozni annyira se, mint terveztem. Nem lett volna szabad elhúznom. Mindegy, legközelebb okosabban.
Eléggé tesztképek még (12 percesek), de persze a kritikáért mindent.
Porsche 911 (996) Carrera 4S - WIP 1
Porsche 911 (996) Carrera 4S - WIP 2
Porsche 911 (996) Carrera 4S - WIP 3
Oryon
Ha off akkor ebben az esetben én kérek elnézést😊
\"So always look on the bright side of death\"
És a becsillanások? Azokat hogy? Anno valami glare effektrõl beszéltél, de ezt én külön nem találom. Gondolom valahol be kéne kapcsolni.
Maxwellt el lehet felejteni. A kis 1000px-es kép ennyi idõ után (kb 48órát ment) is bûnzajos volt múltkor, úgyhogy hagytam. Pedig, figyeltem mindenre, amire elvileg fgyelni kell. És ugye csak sima physicalsun volt a scene-ben.
Ronin: Mivel tesztjeim szerint Paul bácsi HDR-jeinek majdnem tökéletesen ugyan olyan színe és fénykörnyezete van, mint a VRay sky + sun rendszernek (ez egy jó pont ugyebár a VRay skynak, a HDR-kkel kb. tökéletesen megegyzezõ intenzitást, és +-1 hue variációt mutat mind napfényes, mind árnyékos részeken, fasza nagyon) de ez utóbbit fele annyi mintával is zajmentesre samplereli, így maradtam annál.
per aspera ad astra
Lenne egy lama kerdesem, szegyenlem magam, de jo lenne, ha valaki tudna valaszolni!
Szoval az a helyzet, hogy mikor barmilyen objektumot probalok kesziteni (teglatest, gomb stb.) mindent automatikusan kozepre teszi es nem lehet onnan elmozgatni. A Forgatas es a Scale mukodik, de a Move nem.
Nemtudom hogy tortent ez, mert eddig ment jol, biztos vleetlenul megnyomtam egy billentyukombinaciot, amit nem kellett volna. Szoval tudja valaki, hogy mit kene visszakapcsoljak, hogy ismet tudjam mozgatni az objektumaimat?
Koszi elore is.
Ujedith
ppt es qmc?
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
bar az ellene szol annak amit mondtam hogy vraynel a pixel/samplet adod meg mig
maxwellnek a Sample Levelt, (vagy idod) oszt addid zuzza mig oda nem er.
Sztem valahol logikus hogy ez nagyobb kepen tovabb tart.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
A HDRIt valahová fel tudnád rakni? Azokat a becsillanásokat a gyertyatartón, meg a tányérokon még mindig nem tudom hogy a fenébe csináltad. 😞
ppt nem igy mukodik... pixel/sample..
cso..
per aspera ad astra
A konferenciatermes képem 8 óra alatt renderelõdött 800*600-ban. 3000*2xxx- felbontásban már ez az idõ 2 hétre!!! ugrott. A fényszámítás beállításait persze csökkentettem, hogy a minõség kb. arányosan maradjon.
A következõ tesztet végeztem el, mivel megint volt egy hete a rendergépemnek üresjáratban.:
A elenlegi puccos enteriõr 1000x562px mértben nemkevesebb mint 8 óra alatt készült el a maga viszonylag zajmentes mivoltában, tettem egy próbát 3000x1686-ban is, a hét eleén elindítva a render. A kép felülete az 1000px-es rendernek 9x-ese (3^2 ugyebár) jogosan lenne elvárható, hogy maxumum 9x annyi ideig (kb 56óra) renderelõdjön, sõõõt, talán keesebb ideig is, hiszen a 3x akkora képen jócskán akad olyan felület, ami nagyon homogén.
Ennek ellenére hazaérkezvén 55órás renderelés után a két 1/3-ada készült el, a maradékra pedig még 100(!) órát jósolt a renderelõ.
Minden bizonnya, ha 1000px-es csíkokban renderelem, akkor jócskán bennmaradok abban az elõre számolt 56 órában.
Eddig is tapasztaltam ilyet, de most ez elégggé meglepett.
Még mielõtt bárki szörnyülködne, hogy hülye vagyok 100 órát renderelni, annak mondom, hogy a rendergép erre a hétre kiasználatlanul átt volna a távollétemben, tehát jószerint csak a heti áramfogyasztásba került. 😊
per aspera ad astra
per aspera ad astra
\"So always look on the bright side of death\"
Pedig jó lenne
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
Fontos, hogy Vray Disp., mert a sima maxos szerintem fele ilyen szépen nem mûködik.
per aspera ad astra
per aspera ad astra
van egy gagyi otletem, aztan hatha 😄
Pl. ló? Tudtommal volt már ilyen. Nem is .aszta szét a környezetet.
Csak hát nem tudott köré épülni a zsíros lóipar, meg a ló.lobby.lol
Végre rájöttek
" A visszaéléseket elkerülendõ a közönségdíj szavazatai közé csak a kiírás pillanatában már regisztrált felhasználók szavazatai kerülnek beszámításra"
Mission Impossible 2010: PRO Class
Mission Impossible 2010: PRO Class
Amúgy a kép amit csatolt hozzá: itt. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
vray forum 😄
VrayBetaBabe wrote:
Check it out sun and sky:
"DOWNLOAD ANY VERSION OF VRAY HERE: www.51render.com:
😄
Egyebkent nem nez k i rosszul, de sok az xp szerintem benne, azt hittem sokkal messzebb mennek 6 ev alatt.

A Dof még nem az igazi, majd állítom azt is.
Kb. az általad használt stúdió bevilágítás, beállítást alkalmaztam.
Mellesleg a jelenlegi Vray-ben a Caustic nálatok nem viselkedik furán? A régi Scene-ek amiken volt caustik, azok most renderrelve csúnyák. Caustic sehol és az üveg árnyékok túl erõsek. Nem értem mi lehet a baja. Caustic multipier értékét 50000 környékére rakva jelenik meg az effekt. Mi lehet ennek az oka?
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Egyébként nem ez rémlett, hanem egy másik megoldás, de azt szerintem textúra szinten kellett állítani, magyarul a modellhez hozzá nem kell nyúlni.