3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aldaryn
Aham, glare az maxwelles.

per aspera ad astra

Papirzacsi
Ha szõr akkor legyen szõrös. <#idiota>
(minden gyanusítgatás elutasítva:-) )

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

mikor mosolyogam meg? 😊

a glare az maxwelles?

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Vk tudna segiteni picit? probalkozom egy tutorral vrayben materialok letrehozasa, hozzaadtam egy vraylight-ot, de ha a rendernel kikapcsolom a gi-t nem latszik semmi, ha bekapcsolom a gi-t akkor meg nem ervenyesul a fenyforras erossegere vonatkozo allitgatasom. Mitol van ez?
max 8-cal milyen verzioju vray valo?
Egy ferde födémrõl kellene függõlegesen lelógatnom egy _kazal_ fényforrás "csövet", amik különbözõ hosszúságúak lehetnek, világíthat csak a végük, vagy az egész csõ is, illetve szinesen is világíthatnak. (nem találkoztam még ezzel, de valami ilyesmit várnak most tõlem) Szóval hogyan lehetne ezt megvalósítani? A modellezés és az anyagozás is gond számomra. (max, vary)

Free
Lehet úgy is hogy újraindítja az installt és ott van olyan hogy modifi reparir és remove .. vagy nem ? .. nem tudom nekem még sosem kelett leszednem

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Aldaryn
Ki kell gyomlálni pluginok közül. Az ad/remove programs csak egy papírzacsi a windows pragram management csúny arcán. 😄

per aspera ad astra

nem tudja valaki, hogz lehet vraz-t uninstallalni, mert az add/remove programs-ban nem latok semmi vray-t, es valami begajdult a gepen... koszonom
hali,

szort milyen pluginnel?
Fent van a vray plugin, de nincs VRayMap-em, van viszont VRayBmpFilter, VRayEdgesTex es VrayHDRI. gondolom egyikkel sem helyettesitheto, honnan szarmazik a VRayMap?
aldarin: naon teccik a keped
koszi
youth
Uff!
Nekem jobban tetszik amikor kicsit sötétebb a szoba... <#buck>
Ki fotózik ilyet??? De most nem? 😊

Youth

Aldaryn
ThomasGins
Fincsis!😊

Nincs valakinek ilyesmi csillagos focilabda texturája?😊
kép

\"So always look on the bright side of death\"

Malakai
Egy kis NFR, a modellek eredetileg speedmodelling (Threedy: Wine Rack) céljából készültek.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Aldaryn
Nem, dehogy. Ez a megvetendõ, és Nenad által jogosan megmosolygott "only boxes" modellezési mód, amit általában csak én nyomok itt. Annyit tesz, hogy fogom a box toolt, és kattntgatok vele 5 percig, és ez lesz belõle.

per aspera ad astra

Hi All!
Akinek sikerült már Brazil r/s -t mûködésbe hozni max7 alatt légyszi privátban keressen meg az instrukciókkal...8(
THANX

az egesz belter egy poly? bocsi, hogy ilyenekkel, de hat aki kezdo, az kezdo
Aldaryn
Csináltam, de rengeteg embernek van hasonló beltere, mint ez, szal, koppintás keményen. Ilyenkor, ha 5-10 perc alatt kell renderelhetõ jelenet, akkor mindegy, úgyse lesz belõle semmi komoly.

per aspera ad astra

Én néha rányúlok, de ezt ismeretnek nem nevezném. Pedig többet kéne vele foglalkozni, mert organic-modelingben a legjobb ma.
Szerintem Neki van vagy 1/2 perc mig osszehoz egy ilyet 😊
Itt az ablakon kivuli dolog, az egy kep es az ablakra van texturazva?
Es visszamenoleg volt valami szoros tema, ami engem is erdekelne, konkretan mivel lehet kesziteni ilyet:
petesilver
Tényleg AL, nekiesel csinálni ilyenkor valami pofás interiort, vagy talonból elõ egyet, és had szóljon a tesztrender? Mint pl ez is. Tök jó scene, csináltad, vagy volt?

Mission Impossible 2010: PRO Class

ThomasGins
http://www.spot3d.com/vray/help/VRayHelp150beta/
http://vray.info/
Ez angol😛

Ismeri valaki a Zbrush nevû programot?

Aldaryn
Nah, még egy kis hülyülés. Ez most nem 44 óra, csak 4perc, jó fényes, tág interior. Vray sun + sky rendszerrel.

per aspera ad astra

petesilver
Sorry tudom, ott a mosoly pont ezért 😊

Malakai
Addig is próbálkozz esetleg ezzel. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Aldaryn
Lehet nevetni. Teszt, referenciának. Ha hazamentem, fel tudom majd használni, hogy a QMC+LC megoldás hibáit elemezzem, és valami megoldást találjak rá.

per aspera ad astra

repvez
Hát igen az lenne a legjobb,de azért ha angol lenne se bánnám.Esetleg le lehetne forditani?<#wink>
Nem tud valaki olyan oldalt, ahol emberi alakot tanítanak meg készíteni, és lehetõleg magyar?

ThomasGins
Magyar kéne nem angol😊

repvez
Valaki nem találkozott ennek az oldalnak az angol változatával ?
Itt elég szemléletesen és viszonylag részletesen felvázolja a vray beálitásokat és elég hasznos lenne kezdésnek.
vray tutor
Malakai
Tényleg Al, glare nálad sem akar még mindig úgy kinézni, mint previewon? 😛

(\__/) ( X.x) ( } . { )

repvez
Nenad,ugy váltogatod az országokat mintha befizettél volna egy 80 nap alatt a föld körüli utazásra.<#nevetes1>
youth
Hali!

Lehet lemaradtam de most mit keresel Finnországban? 😊 Nem Dániában nyomultál? Vagy most mi ez a váltás ? 😊

Youth

44 ora, LOL 😊
nincs PC a kozelben ugyhogy ebbol most kimaradok,
(ezt is megertem, macen netezek 😄)

Udv Finnbol, na itt mar van net is, meg irto sok fa, mindenutt fa.
😊

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Malakai
Itt sose volt szó nyerésrõl...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

petesilver
Vagy magasan nyer Al 😊 elõjön tuti pl. a szõrös causticvray teapottal!! 😊)))

Free
Minden ami szõrös ebbe beletartozhat egy csomó minden. pl. Takaró vagy fotel amin szõr van esetleg egy fotel elötte valami állati szõrrel. vagy aranyos figurák esetleg önarckép. eléggé sok a lehetõség azért jó project esetleg lehet egy olyat csinéálni hogy feldobunkm egy fejet és mindeki úgy szõrözi össze ahogy tudja ha jól emléákszem volt is valami ilyen verseny régen. szóval ami vbelefér

Szõrös autó szõrös motor szõrös fésû bármi

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

De nemá. Akkor keressünk témákat.Vagy szelektáljunk.
Külsõ?Belsõ?Azon belül.stb.
Viszont olcsobban josz ki csoportnal altalaban.....szegeny ember csoportba jar ha lagzira keszul😄

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Engem is érdekelne oktatás, de szerintem ez csak akkor jó, ha magántanárról van szó és nem csoportról. Akkor azt kérdezel amit nem tudsz és így sokkal gördülékenyebb a tanulás is.
AAA nincs rossz tanar csak rossz diak😄
biztos ossze tudnal szervezni egy kurzust vagyunk egy paran akik tanulnanak toled...material s lightingra siman befizetnek😊

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Malakai
Nem is, cornellbox pl jó volt, meg lightbulbból is volt 1pár. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Free
ááá ugyan az lesz a sorsa mint a többinek ...
Felejtésbe merûl :d

Lehet félreértelek, de magyarul PS-ben raktad rá a glowt?
Aldaryn
Evo: Azt, hogy a mintavételezés teljesen random történik. Semmi irányvonal, semmi egyszerûsítés. Ennél bruteforcabb renderelés nincs is. 😄 Addig üti a fejével a falat, amíg a fal el nem kopik. Hehe.

Ronin666: Mivel HDR a kép, így nem okoz gondot a glow samplerernek kiválogatni a fényesebb foltokat. Sõt, pont ebbõl, hogy HDR képrõl van szó, következik, hogy nem is kell a pixeleket válogatni, mindenre egyformán rá lehet dobni a glowt, úgyis csak ott lesz, ahol elég erõs fény volt a képen. A la real life.

per aspera ad astra

Nem lehetsz szarabb, mint akik engem tanítanak 😊
ThomasGins
Szõr projecthez kellene egy szõrbanner,meg egy ezt elkészitõ házigazda😊

Aldaryn
Kedvem lenne, de szar tanár vagyok. Párszor már a fejemhez vágták. 😊

per aspera ad astra

Evogordon
Nemértem mit tud egy gép 44 órát renderelni egy ilyen képen? <#wow1>