63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
M0rph3u5 #36279 félreérthetően fogalmaztam... a lényeg: modellezés
a többihez nem értek...
(sorry a multipostért) -
M0rph3u5 #36278 és nekem a fej egy gömbből lett 2-3 óra alatt kialakítva...(csak érdekességképpen) -
M0rph3u5 #36277 azért is hagytam ott mellette a wire-verziót, mivel gáz, de jobban néz ki, mint a textúrázott...:D -
M0rph3u5 #36276 hát igen... itt tényleg a modellezés a lényeg, a textúra meg világítás... szal ezekkel még finoman szólva csak barátkozom, próbálgatom... sz'al érted -
GixEr #36275 Nem lehet, hogy a MediaPlayerClassic-nal a Codec zabalja el az eroforrasokat?? Az ffdshow codec-et nezd meg, hatha.... -
Látszik, hogy van benne tervezés, és hogy lehet ebből még valami, de szerintem nagyon gyorsan dobjad kukába ezt raytrace hőskort idéző megjelenést. Pirosat tükröző zöld bőr, és pirosan világító fogak, vagy mik...megint egy esztétikai atmvillanás. Holott maga a modell egész jó, a loopok legalábbis arra, meg úgy futnak, ahogy egy arctól elvárná az ember. -
M0rph3u5 #36273 studio21/Mesharray féle Autodesk Official Training Center -> mesharray.huMesharray -
Monoton #36272 melyik suliba ha megkérdezhetem -
nenad #36271 probaltam. bsplayer is azzal ment.most vegigneztem a filmet pendriverol, es tokeletes volt. -
marcee #36270 Azért én felpróbálnám a legújabb MPC+ffdshow(mmx vagy sse) filter combot. -
zenoka #36269 akkor ha ertelmetlen NFR nek pont jo:P
-
nenad #36268 nekem csak sima divx/xvidre kell es nem kell subtitles sem, ugyhogy tokeletes a celra.
-
Sajna GOM Playernek is vannak gondjai, pl time jump nem pontos (nem annyit ugrik, mint amennyi be van állítva), meg a feliratokkal problémázik gyakran (nem jelenít meg néha 1-1 sort), bár ez úgytűnt a legújjabb buildben ki lett javítva, de nekem pl az is hiányzott, hogy beírhassam, hogy melyik idő/frame-re szeretnék ugrani. :)
Ja igen, és a DVD menük megjelenítésén is még van benne javítani valója a készítőknek (bár ebben VLC se tökéletes). :) -
nenad #36266 nem rossz, egy kicsit tobbet hasznal mint a VLC de viszont van panscan!
koszi! -
Kamera helyett perspektivikus nézeten maradt :))))) -
Kicsit több perspektivikus torzulás nem ártana szvsz. :P -
Ez a kép abszolut értelem nélkül, teszt-rendernek készült a Vray material.de "golyójából", de magam is meglepődtem milyen kellemes lett a végeredmény: kép . -
VLC tényleg nemrossz lejátszó, esetleg GOM player, amit kipróbálhatsz... -
nenad #36261 //van egy kis offos magan projectem, video lejatszas egy 128megas, kis 750Mhz Cerka laptopon (tinyXP). A video adott, keresem azt a lejatszot ami a legkevesebb processoridot foglal le. VLC atlag 25-30%, BSplayr 45%, Mediplayer Classic 45-50% (nem akar fullscreenbe jatszani)mplayer vmiert akadozik.(regi codec) valakinek mas otlete?
Egyebkent a VLC az csitel sajat codecet hasznal, de azert durva.
A gond vele az hogy nincsen panscan
-
Én igen, mert emlékszem, hogy kezdőként meglátva, hogy lehet mozgatni élőlényeket... egyből dinós animációban kezdtem el gondolkodni :D
Persze, mint a képen is látszik, ez még a régi "minden mozgó rész külön objektum és belemegy a másikba" c. műfaj volt... a régi szép idők.
Anno egy Linux pingvint csináltam hasonlóképpen és animáltam le, ahogy egy hatalmas LINUX felirat X betűjén (fordított V alakú barlang az alja) keresztül battyog és az X végén széttör egy ablakot és kiszabadul a "szabadságba" ... enyhe célzat jelleggel :P
Asszem a renderidő borzasztott el, így nem készülhetett el végleg, de azért a figurára és az ablak 10-20 darabra törésére anno büszke voltam :D
Elötte egy egyszerűbb interiort csináltam, lépcsővel, uv, feltextúrázva, díszlámpákkal... kezdetleges volt, de akkor tudtam örülni neki :D
De a legelső dolog az az volt, hogy:
Mivel egy barátom hatására programozásról áttértem grafikára ... folyton a bump mappot emlegette, így letettem egy nagy gömböt, rá bumpot és 3 különböző színű, kisebb omnikkal megvilágítottam... első renderek között volt és örültem a látványnak nagyon, erre emlékszem :D
Anno még egy jegyzetfüzetbe kezdtem kiírkálni, hogy melyik parancs mit csinál, stb :D
Sorry, de szeretek nosztalgiázni :o)
Off->On -
De, az.
Én az IK részre abszolút nem emlékeztem. :$ -
GixEr #36258 Nezd csak meg a Zbrush-t abban tudsz igy festeni a 2D reszben es meg csak nem is kell foglalkoznod a 3D vel, de a Painter ben is van hasonlo "festek". Amugy talan a PS-t is meg lehet eroszakolni egy kis filter hasznalattal (bevel/emboss, rendering/lighting) -
Halványan, de erre emlékszem ... ez nem egy alapból hozzáadott tutorial sample? -
DosBoxal fut, ott pedig piszok mód lassú sajnos.. Nem tököltem régi géppel, a CPU, meg a VGA patch nálam nem működött, szóval csak így indult. Nosztalgia igen komolyan, amúgy meglepődtem rajta, hogy pl a max scanline preferencesében mennyire kevés új paraméter van a 3DS4 render optionséhez képest. :D -
M0rph3u5 #36255 amúgy szörnypofa igenis létezik. a winyómon & itt a neten...:P -
M0rph3u5 #36254 ja a szörnypofa nem csukja össze száját, hanem így "hordja"... csak megrágja a leharapott fejet, és lenyeli, azért is olyan kicsi az orra mer a bazinagy száján veszi a zoxigént...:P -
M0rph3u5 #36253 [ja, amúgy feb. óta tanulom a 2007. feb. 9. óta tanulom a max-et, szal ezt vegyétek figyelembe:) ] -
nenad #36252 tvazze nehogy hazamenjek es elokapjam az amigat es belojem az imaginet!
ecsem! milyen a feeling??? :-) -
nenad #36251 ez a gadzso nem birja osszezarni az orcajat,
talan taplalkozni sem tud..
talan nem is letezik
egyebkent horrorfilmbe maszknak jol mutatna
-
M0rph3u5 #36250 hello, egy kis nfr... (a textúra & szemhéj még kidolgozás alatt.) otthon gyakorlom a suliban tanultakat...
(építő jellegű) kritikákat szeretnék...
[nagy méret]HD - felbontás -
Én most ezzel játszok... :)
Erre az IK-ra se emlékeztem, vagy inkább akkor az én verziómban nem is volt. :)
-
nenad #36248 rhino vray verzioban uj gamma rendszer van.
csak egy katt "correct gamma", es beallit mindent.
a lightcaches soulution interiorre csak sima skylightal is elegge meggyozo gammaval. lehet osszedobok egy komplexebbet csak a teszt kedveert. -
marcee #36247 Mindenki ledőlt aludni, mert fél négykor kezdődik a 2007-es szezon első időmérőedzésének közvetítése!!! :D Nah, megyek én is! -
Péntek esti megfáázás vaze. ki vagyok dőlve. taknyom nyálam összekeveredve, és alig élek. még egy NFR sem jön ki belőllem.. :( -
nenad #36245 nagyon behalt a topic estere..
mivan sracok, pentek esti piazas? :D -
nenad #36244 van valami nagyon baro a 9es maxban, eredetileg az E: re installaltam, de aztan at kellett D: re mappolnom a driveot, igy nem is hasznaltam, gondoltam ugysem indul el, most poenbol elinditottam es siman fut.
pedig ini filekot stb minden E: re mutat.
-
shabe #36243 Sziasztok!
Húhhh... hol is kezdjem?
Tehát,van egy problémám: Airbrush festéssel foglalkozom,és az eddigi munkáimhoz elegendő volt a PS,amivel nem is volt probléma,de a mostani megrendelőm talált a neten egy 3D-s céglogót,és azt mondta: NEKI EZ KELL!!! A baj ott van,hogy a 3D modellezéshez annyi értek,hogy előfizettem,és végignéztem az onlineakademiás tananyagot.Tehát van egy kis alapom,de ehhez ez nem lesz elég. Most jön a kér(d)és:
Tud nekem valaki abban segíteni, hogy:
-Milyen módosítókat használjak a felület megformázásához?
(én eddig a relax,blend,taper,edit mash-sel próbálkoztam,de nem todtam olyan szépen meghajlítani a box-ot,hogy annak ne torzulna a felülete.)
-Az árnyékokhoz elég lesz lámpákat használnom,vagy ehhez is kell valamilyen módosító?
(bevallom idáig még nem jutottam el)
Felteszem a képet,amit a megrendelő küldött nekem,és ha valaki bármilyen tanácsot tudna adni,hogy mi az, amire oda kell figyelnem,vagy a segítségemre lehet,akkor azt NAGYON megköszönném neki!!!
(Itt az e-mail címem is: [email protected])
Köszönettel: Shabe
[IMG]http://[/IMG]
-
koszi meglesem -
Hi,
Én ezt találtam a problémádra, hátha... szvsz jó megoldás:
http://www.intrinsia.net/amckay/tuts/test.swf
Allan Mckay többi tutorja -
nenad #36240 igy szoktam...

[/IMG]