63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
(reggel óta próbálgatok nézelődök kisseb nagyobb megszakításokkal) -
kivan választva hogy PAL (video) és klikk a render gombra majd várok aztán meg a kicsi flopira és elmentem videóként?
mert megpróbáltam és csak egy képkockát ment el
-
Az mindegy, mindegyiknél beállíthatod a common fül alatt .Kicsit tessék nézelődni , próbálgatni! ;) -
mien rendert használsz? -
A render beállításoknál , a render output-nál : save file .Ott válassz ki valamilyen video formátumot. -
Az ablak bal felső sarkán jobb-klikk a feliratra, majd ott Edged Facets. -
Lenne egy két kérdésem.
Hogy kell egy videót elmenteni.
Hogy kell élethűvé varázsolni a modellt.
(Én úgy csináltam az animációt hogy a képkockákat az elejére húztam a timelinet és beállítottam majd a végére húztam és akkor jó volt. nem tom vágjátok e, de sehogysem tom elmenteni.
-
Hello!
Még kezdő vagyok és lenne egy kérdésem:
Hogy lehet azt beállítani hogy látszódjanak az élek az objektumokon amit épp szerkesztek?
köszi a választ előre is! -
köszi szépen, sokat segítetek nekem -
A www.immi.hu -n találsz egyet ! -
HDRI tutort tudtok adni, vagy vmi magyar leirást. ha olyan képes tutor az nem gáz ha angol, csak annyira nem vok jó angolos.
(igazábol asse tom mire jó a hdri :P) -
Szép lett!
Sötétebb padlóval nem próbáltad?:) -
Üdv mindenkinek ezen az esős szombat délutánon.
Gondoltam berakok egy NFR-t, igazából HDRi tesztet akartam, de a haverom befenyített, hogyha mégegy MAX default teáskannát meglát a képeimen, akkor eltesz gép elöl...
Így hát vettem a fáradtságot, és gyorsan modelleztem egy saját teáskannát, mert ugye teapot rulez..
-
zenoka #36509 hehe na elarjuljam a legvegen a kerdesre a valaszt?:D -
nenad #36508 watch your mouth!
-
ehh mindneki kinyalhatja majd 1 órát rabolt el az életemből.. nagyon bejön nagyon szépen van megcsinálva :c) De azért nem éártana megtanúlni angolúl is :c))) -
nenad #36506 es kira a 3d is benne.. -
Jo kis játék
-
nenad #36504 http://www.gettheglass.com/ -
Altalaban fotos oldalakon szokott elojonni ez a "tul vilagos, tul sotet" bar a colorcorrect Shake-ban pont erre valo, hogy ketto kep szineit osszehangold.
Legkozelebb mar tobbet varunk!:) Ilyenkor meg mit irogatsz a forumba?! Normalis ember ilyenkor mar alszik, vagy Gothic3al jatszik!
-
Én tft-n készítettem, szal lehet azért :)
Legközelebb, ha lesz időm nagyobb projectre, majd körbekérezem elötte, hogy merre felé tologassam a fényerőt/színeket stb... bár szerintem akkor is jönnek majd a sötét/világos/nem kontrasztos hozzászólások, de ez tényleg mindenkinél más... és a hibás úgyis az alkotó :) -
köfi, naggyábol megvan, csak mostmeg eldeformálódott az alakzat. vmiért a csúcspontját összekötötte a rtövével :P lehet h modeleezési hiba is van benne csak összevissza csinálgattam :P -
Laptop monitorán nézve viszont nagyon ott vannak a szinek,bár gondolom ezt hiába mondom mindenkinél más. -
Hát ha jól értem a problémádat, akkor neked a Smoothing Groups kell .
Ha végiglapozod ezt a tutorialt rögtön megérted miként is működik . -
hali, csináltam egyilyen vmit, az lenne a kérdésem hogy hogyan tudnám a pengéknek(vagy mik ezek) eltüntetni a kiálló részeit.
Illetve egyfajta smoothra gondolok, de a mesh, a turbo és a sima smmoth is 'túlsmootholja', csóval olyan nagyon 'ráncos' lesz az egész. probáltam polyban tessalatet adni neki, de attrol csak több polyja éesz de nem lesz szebb. segítsetek pls. -
Thx ThomasGins és zenoka :)
Sajna nem sok időm volt erre tovább finomítgatni és így is el lettem havazva a diplomamunkámmal, szal most sajna csak ilyen gyors és "olcsó" minőségű projectre volt időm :S
Összes ráfodított időt nemtok, de nagyon sokat dolgoztam rajta az elmúlt hetekben / hónapokban :o) -
Nins semmi más(z) :) -
Akkor iylent már csináltam én is de nem volt ilyen szép . Az a "máz" anyag nincs rajta? ( Nem jut eszembe az angol neve :)) -
Semmi extra,reflect fehér,fersnel bekapcs,kis bump rajata. -
"Full CPU core" azt jelenti, hogy a 4 core-bol 1et teljesen a fizika zabalt fel. Es igen... szerintem is ezt mondja!;)
Scorpeeon: nem, nem vicces... az X360 egyaltalan nem gyenge. Nem sokkal gyengebb mint a Ps3, viszont PS3ban valami iszonyatos limitaciok vannak. (memoria, nehez programozhatosag, nehezen megoldhato threading szetosztas...)
Es ne feledd... A PS3ban levo Cell az elvben 7 core-t tartalmaz (amibol 1 levan tiltva... hogy miert? passz) mig az X360ban 3 darab dualcore G5 van... nem kell lebecsulni a box360at sem, abban is iszonyatosan sok szufla van, memoria meg majd ketszer tobb. (Ps3-ban kapasbol 60-70 mega elmegy az OS-nek, plusz csak 256mega van benne... suxx) -
Ez szép !
A kerámia materialt feltöltenéd valahová, szívesen megnézném hogyan készült ? -
Az azért vicces h PS3 kevés hozzá, x360 meg nem. Ha vminek erős a procija, az pontosan a PS3. Ez az Alan Wake nem tudjátok, hogy mikor jön? Nekem a Max Payne-ek tetszettek, és ez is ugye hasonló lesz, csak "enyhén" felturbózott dolgokkal. Ezekszerint viszont a P4-emen nem fog elfutni, csak a Core 2 Duo-s gépemen, abba meg kell egy videókártya addig :) -
Kellemes lett a kerámia shader! -
Időt, pénzt, fáradtságot, bort, nem kiméltem...:) -
Pedig ezt mondja....
"So here we're using a full CPU core just for the phisycs simulation alone."
:D Ezek sezrint két CPU volt a gépben, különben nem maradt volna szufla a többinek. :PPP
Nagyon tetszetős ez a game, főleg a sztori. :) -
NFR -
Fisch #36486 OFF:
van eg avi fileom ami az 54. másodercnél leáll, kifagy a player... olyan progit már találtam ami megtalálja a hibát, és megerősít benne, de olyat nem amivel ki is tudom javítani... próbáltam párat, de semmi eredmény...
HELP!
OFF vége -
Ronin666 #36485 Baró a játék. Nem csak grafikailag, de a történet most felkeltette a figyelmem. -
zenoka #36484 tetszik kifejezetten az animnal a vegen a kamera rangas de szerintem ennel csinaltal mar sokkal de sokkal jobbat marmint igy a materialok teren gondoltam:) mennyi ido alatt let kesz? -
Hat nem elirtam?
Szoval... a 4 magbol csak 1 teljesen a fizikanak volt szentelve, utana johet az AI, a grafikai elokeszites, stb...