63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• tenkenorman
    (reggel óta próbálgatok nézelődök kisseb nagyobb megszakításokkal)
  • tenkenorman
    kivan választva hogy PAL (video) és klikk a render gombra majd várok aztán meg a kicsi flopira és elmentem videóként?
    mert megpróbáltam és csak egy képkockát ment el
  • lac coo
    Az mindegy, mindegyiknél beállíthatod a common fül alatt .Kicsit tessék nézelődni , próbálgatni! ;)
  • tenkenorman
    mien rendert használsz?
  • lac coo
    A render beállításoknál , a render output-nál : save file .Ott válassz ki valamilyen video formátumot.
  • lac coo
    Az ablak bal felső sarkán jobb-klikk a feliratra, majd ott Edged Facets.
  • tenkenorman
    Lenne egy két kérdésem.

Hogy kell egy videót elmenteni.
    Hogy kell élethűvé varázsolni a modellt.
    (Én úgy csináltam az animációt hogy a képkockákat az elejére húztam a timelinet és beállítottam majd a végére húztam és akkor jó volt. nem tom vágjátok e, de sehogysem tom elmenteni.
  • HAYES
    Hello!

Még kezdő vagyok és lenne egy kérdésem:
    Hogy lehet azt beállítani hogy látszódjanak az élek az objektumokon amit épp szerkesztek?

köszi a választ előre is!
  • zsolesz92
    köszi szépen, sokat segítetek nekem
  • lac coo
    A www.immi.hu -n találsz egyet !
  • zsolesz92
    HDRI tutort tudtok adni, vagy vmi magyar leirást. ha olyan képes tutor az nem gáz ha angol, csak annyira nem vok jó angolos.
    (igazábol asse tom mire jó a hdri :P)
  • ThomasGins
    Szép lett!
    Sötétebb padlóval nem próbáltad?:)
  • hunkircsi
    Üdv mindenkinek ezen az esős szombat délutánon.
    Gondoltam berakok egy NFR-t, igazából HDRi tesztet akartam, de a haverom befenyített, hogyha mégegy MAX default teáskannát meglát a képeimen, akkor eltesz gép elöl... Így hát vettem a fáradtságot, és gyorsan modelleztem egy saját teáskannát, mert ugye teapot rulez..
  • zenoka
    hehe na elarjuljam a legvegen a kerdesre a valaszt?:D
  • nenad
    watch your mouth!
  • Free
    ehh mindneki kinyalhatja majd 1 órát rabolt el az életemből.. nagyon bejön nagyon szépen van megcsinálva :c) De azért nem éártana megtanúlni angolúl is :c)))
  • nenad
    es kira a 3d is benne..
  • repvez
    Jo kis játék
  • nenad
    http://www.gettheglass.com/
  • Boba
    Altalaban fotos oldalakon szokott elojonni ez a "tul vilagos, tul sotet" bar a colorcorrect Shake-ban pont erre valo, hogy ketto kep szineit osszehangold.

Legkozelebb mar tobbet varunk!:) Ilyenkor meg mit irogatsz a forumba?! Normalis ember ilyenkor mar alszik, vagy Gothic3al jatszik!
  • oryon
    Én tft-n készítettem, szal lehet azért :)
    Legközelebb, ha lesz időm nagyobb projectre, majd körbekérezem elötte, hogy merre felé tologassam a fényerőt/színeket stb... bár szerintem akkor is jönnek majd a sötét/világos/nem kontrasztos hozzászólások, de ez tényleg mindenkinél más... és a hibás úgyis az alkotó :)
  • zsolesz92
    köfi, naggyábol megvan, csak mostmeg eldeformálódott az alakzat. vmiért a csúcspontját összekötötte a rtövével :P lehet h modeleezési hiba is van benne csak összevissza csinálgattam :P
  • ThomasGins
    Laptop monitorán nézve viszont nagyon ott vannak a szinek,bár gondolom ezt hiába mondom mindenkinél más.
  • lac coo
    Hát ha jól értem a problémádat, akkor neked a Smoothing Groups kell .
    Ha végiglapozod ezt a tutorialt rögtön megérted miként is működik .
  • zsolesz92
    hali, csináltam egyilyen vmit, az lenne a kérdésem hogy hogyan tudnám a pengéknek(vagy mik ezek) eltüntetni a kiálló részeit.
    Illetve egyfajta smoothra gondolok, de a mesh, a turbo és a sima smmoth is 'túlsmootholja', csóval olyan nagyon 'ráncos' lesz az egész. probáltam polyban tessalatet adni neki, de attrol csak több polyja éesz de nem lesz szebb. segítsetek pls.
  • oryon
    Thx ThomasGins és zenoka :)

Sajna nem sok időm volt erre tovább finomítgatni és így is el lettem havazva a diplomamunkámmal, szal most sajna csak ilyen gyors és "olcsó" minőségű projectre volt időm :S

Összes ráfodított időt nemtok, de nagyon sokat dolgoztam rajta az elmúlt hetekben / hónapokban :o)
  • ThomasGins
    Nins semmi más(z) :)
  • lac coo
    Akkor iylent már csináltam én is de nem volt ilyen szép . Az a "máz" anyag nincs rajta? ( Nem jut eszembe az angol neve :))
  • ThomasGins
    Semmi extra,reflect fehér,fersnel bekapcs,kis bump rajata.
  • Boba
    "Full CPU core" azt jelenti, hogy a 4 core-bol 1et teljesen a fizika zabalt fel. Es igen... szerintem is ezt mondja!;)

Scorpeeon: nem, nem vicces... az X360 egyaltalan nem gyenge. Nem sokkal gyengebb mint a Ps3, viszont PS3ban valami iszonyatos limitaciok vannak. (memoria, nehez programozhatosag, nehezen megoldhato threading szetosztas...)

Es ne feledd... A PS3ban levo Cell az elvben 7 core-t tartalmaz (amibol 1 levan tiltva... hogy miert? passz) mig az X360ban 3 darab dualcore G5 van... nem kell lebecsulni a box360at sem, abban is iszonyatosan sok szufla van, memoria meg majd ketszer tobb. (Ps3-ban kapasbol 60-70 mega elmegy az OS-nek, plusz csak 256mega van benne... suxx)
  • lac coo
    Ez szép !
    A kerámia materialt feltöltenéd valahová, szívesen megnézném hogyan készült ?
  • scorpeeon
    Az azért vicces h PS3 kevés hozzá, x360 meg nem. Ha vminek erős a procija, az pontosan a PS3. Ez az Alan Wake nem tudjátok, hogy mikor jön? Nekem a Max Payne-ek tetszettek, és ez is ugye hasonló lesz, csak "enyhén" felturbózott dolgokkal. Ezekszerint viszont a P4-emen nem fog elfutni, csak a Core 2 Duo-s gépemen, abba meg kell egy videókártya addig :)
  • Aldaryn
    Kellemes lett a kerámia shader!
  • ThomasGins
    Időt, pénzt, fáradtságot, bort, nem kiméltem...:)
  • Aldaryn
    Pedig ezt mondja....

"So here we're using a full CPU core just for the phisycs simulation alone."

:D Ezek sezrint két CPU volt a gépben, különben nem maradt volna szufla a többinek. :PPP
    Nagyon tetszetős ez a game, főleg a sztori. :)
  • ThomasGins
    NFR
  • Fisch
    OFF:

van eg avi fileom ami az 54. másodercnél leáll, kifagy a player... olyan progit már találtam ami megtalálja a hibát, és megerősít benne, de olyat nem amivel ki is tudom javítani... próbáltam párat, de semmi eredmény...

HELP!

OFF vége
  • Ronin666
    Baró a játék. Nem csak grafikailag, de a történet most felkeltette a figyelmem.
  • zenoka
    tetszik kifejezetten az animnal a vegen a kamera rangas de szerintem ennel csinaltal mar sokkal de sokkal jobbat marmint igy a materialok teren gondoltam:) mennyi ido alatt let kesz?
  • Boba
    Hat nem elirtam?

Szoval... a 4 magbol csak 1 teljesen a fizikanak volt szentelve, utana johet az AI, a grafikai elokeszites, stb...