63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• Malakai
    Kétlem, bár, ha sok az adat (pár giga vinyón), akkor elég sokáig tölti.
  • ThomasGins
    vagyis a be nem töltődés
  • ThomasGins
    realflownál természetes a fél órás fájlbetöltődés?
  • 4D
    Kedvet kaptam amúgy is, még csiszolgatom.
  • 4D
    Szép lettTT.
  • 4D
    Dankeschön.
    M0rph3u5-ha ezt az index.hu látná... LOLLER lenne

• Met
    na ja:)
    ha pdf-ben van az is jó formátum
  • GixEr
    Az kb annyi ido mig megrajzolod :) es akkor nem toldozva-foltozva van.
  • Met
    hát igen, egyik sem végez profi munkát, mindíg javítani kell
  • GixEr
    Modjuk a Clipart Cd-ken szokott lenni....
    (a vektorizalo programokat "En" nem dijjazom, szeretem optimalisan lerakni a pontokat, akkor tuti tiszta vektoros format kapok)
  • Met
    Adobe Streamline, Corel Trace és az Illu is tud vektorizálni.
    Nem kerestél neten? Lehet már valaki (sőt biztos) le vektorizálta.
  • zenoka
    en autoCAD-be csinalnam:D
    gyorsan lehet a formakat rajzolni modositani s egesz jol parameterezheto a sraff/kitoltes:D
  • GixEr
    Elotte ctrl+c aztan ctrl+b aztan johet a tukrozes. Smart guide on, hogy pontos is legyen. 5 masolat utan mar eleg ha csak Alt lenyomasaval arrebb rancigalod.
  • Ronin666
    Amúgy néhány ország zászlót kéne vektorizálni. Mivel érdemes nekilátni? egyszerű kitöltések, ismétlődő formák, de gondolom mindenki látott már zászlókat. :) Szóval lehet nem illustrator kéne hozzá?
  • Ronin666
    Az nem lenne rossz. Lehet felrakom kipróbálni.
  • Met
    Corelben lehet Klónozni az objektumot és ha módosítod az eredetit akkor a másolat is változik.
  • Ronin666
    :D

Nem mondasz hülyeséget, de azért jobban örülnék, ha illustratorban is lehetne rajta utólag finomítani, ha esetleg szükség van rá. Na majd nézek valami plugint, viszont az vicces, hogy a maxban sokkal jobb vektor szerkesztési lehetőségek vannak, annak ellenére, hogy nem erről szól.
  • ThomasGins
    És ha maxban vektorozol és azt exportálod?:)
  • Ronin666
    Köszi, bár nekem nem egészen ilyen kellene. Olyan kéne, mint maxban, ahol meg lehet oldani, hogy reflect után csinál belőle egy másolatot, amit átforgat, majd az folyamatosan úgy módosul, ahogy a referencia testedet módosítod. És ha megoldható úgy mint a maxban, hogy több mirror, vagy symetry módosító van rajta, akkor akár elég csak az egyik csücskét mozgatni és a másik 3 is úgy idomul (2 módosító esetében) + a symetria középpontokat is lehet mozgatni / forgatni, az lenne az igazi. Ilyet akkor gondolom csak pluginnal mi?
    (mindjart írhatunk is hozzá egy "idea for max" plugint :D )
  • Met
    ojjektum kijelöl, object menü-transform-reflect
  • Aldaryn
    Nálam a sötétszürke háttér előtt sötétsárga, szürkéskék, és szürke feliratok (figyelemfelkeltőnek sárga és fehér) valamint sötétszürke és fekete kiegészítő grafikák az ami bejövős. Persze, emebre válogatja. De a legtöbb stúdiószoftver, ahol sokat kell nézegetned a felületet, ezt pártolja tapasztalataim szerint.
  • Ronin666
    bazz :D
  • Ronin666
    off:

Van valakinek tapasztalata illusztrátorral? Kéne nekem egy olyan tool, amivel a vektorokat tükrözni lehetne, akár többször is és így nyílván csak egy szegmenst kéne megcsinálni, a többi alakulna az az egy mintájára (mint a maxban a symetry, meg a mirror módosító.

Kerestem rá neten, de csak plugin volt, amit ráadásul meg kéne venni (vagy nem :)). Viszont számomra elképzelhetetlen, hogy egy ilyen programban nincs beépített.
  • ThomasGins
    off
  • zenoka
    hmm..En a szurke szinre eskuszom legtobb programba amit hasznalok probalom bealitani a kozepszurke hatteret...valahogy jobban fexik mint a tulsotet/fekete hatter mivel ott a sarga/feher betuknel akkora kontraszt lesz hogy bantja a szemem..de lehet hogy csak bebeszelem magamnak:D
  • ThomasGins
    Batch igy se megy:(
  • Aldaryn
    :D Minek neked az? Ottvan az ame-dark séma, használd, és élj boldog szemfájdalommentes életet! :)
  • M0rph3u5
    lehet, hülye kérdés, de nem tud vki skineket(ezalatt csak a kezelőfelület színeinek megváltoztatását értem) 3ds max(9)-hez?
  • ThomasGins
    És itt van az utolsó sorban is.:)
    Azért egy fél éccakám ráment:)
  • ThomasGins
    Időszámitás előtti már:)
    Köszi, batchal szivtam én is.Vray raw image-el nem nagyon tudom mit lehet kezdeni,de VFB-ben van egy split render ott menti rendesen,szol max h több fram-et renderel de nem mented fájlba,de ettől menti vray.
    Szoval zupper
  • zenoka
    nédmán' e:
    pályázat
  • marcee
    Ezt kérdeztem én is [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1024035655&no=27813]#27813[/URL]-ban és a válasz nemleges volt! :(
  • ThomasGins
    Az megoldható valahogy ,hogy ha a VFB-nél a color correction ablakban álitott exposure,akkor is mentődjön amikor a common-os render outputnál beállitom hogy mentse a renderképet?
  • zenoka
    hehehe:D
  • zenoka
    koszi!
    csak olyat tudok ami nem igenyel telepites (rabszolgasors)megnezem ezt az mplayert:D
  • marcee
    Al illetve Geccoka! Mesélnétek pár sort a borostyánotok anyagbeállításairól? (elletve bárki segíthet :))
  • marcee
    Pedig ez egy sima, 1xű xvid. Vagy telepíts fel egy xvid codec-et, ffdshow filtert, vagy rakj fel egy telepítést nem igénylő, integrált codec-ekkel ellátott lejátszóprogramot, mint pl mplayer. Médialejátszók sebességtesztje (és linkjei, alap leírása)
  • zenoka
    baszus hogy meloba nem tudom megnezni ezzen a rohadt gepen meg avi-t sem lehet lejatszani:DDD

Nenad:
    39,5 nem vilagcsucs nekem az alaphomersekeletem 36,9 korul mozog szoval egy alap tuszosmanundula gyuladasnal megvan a 39,5-39,8 :), csak akkor jon a felesegem a hutofurdojevel brrr:D
  • Geccoka
    Hehe, en eszre sem vettem :D
    Na majd javitom
  • Aldaryn
    Ah, ez nagyon jó poén, kicsit lehetne hoszabb, és idegesítőbben unalmasabb az eleje. :)

Geccoka, nincsenek véletlen fordítva azok a levelek? :o) Amúgy tök jó render, grats!