63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
zenoka #36159 wááááá:DDD
Na huzzuk ossze magunkat kicsire nagyon gyorsan:DDDDD -
Hát tudod nekem csak egy nagyon régi képe van meg amit még ő linkelt telán ezzel lehetne kezdeni valamit :c)
-
Én nem láttam, köszi! -
HotFix 1: This hot fix package resolves the Shockwave issue where the exporter is missing from the product's install. This resolves the same issue as Hotfix 0.1, the only difference is that it is rolled into an hotfix installer.
HotFix 2:This hot fix package resolves the problem of the DX material who was unable to use UV channels higher than 1.When installing Hot fix 2 , you will also install hot fix 1. it is ONLY for 32 bit build
Ez azért nem sok, persze nem szervíz pakkok, hanem hotfix.. :) -
zenoka #36155 ize ezt mindenki latta:
3ds Max 9.0 (32 Bit) Hot Fix 2 -
zenoka #36154 marcius- gonoszkodjunk Nenaddal honap...marcsak valami falinaptar kell ahol felmeztelen:))) -
Fisch #36153 "komp akart lenni de nem komp lett" :P -
nenad #36152 
-
tudjátok Nenad régen nagyon akart hajó lenni. De nem Komp Lett :c))) -
zenoka #36150 Jobb ez mint a felvonulas terei cucc:D -
-
nenad #36148 nincs erzeked az egyszeru muveszethez! :-)
-
...az milyen feeling amikor az emailedet akarod csekkolni, es a usernamenek azt irod be onLoadComplete .... kesz... :-)
-
Ez nem jó,másikat kérünk:P -
nenad #36146 egybekent ez boolean,
nurbsbol meshel kivagdosas, probaltam kiakasztani, az atszuros es az elekhez kozel futo elemekkel. De nem akadt ki. -
nenad #36145 NNAAA, itt egy testkep! :-)
LWF termeszetesen. R4-Vray
-
ejjjh asse ártana
-
zenoka #36143 Eretsegire autot kerj:))) -
jah tudom csak közeli ismerőstől szereztem a videokarit alig használtan nagyon olcsón... sőt még annál is olcsóbban 
amugy újan nem vettem volna ilyen jót csakhát szerencsém volt -
A procit cseréld le, de sürgősen :)
Egy ilyen proci mellé egy 7600GT is hülyeség, mert a felét ha ki tudja hajtani, már örülhetsz... -
köszönöm szépen a segítséget!
a procinak utánanéztem és 3.2 GHz volt a legnagyobb amit 478-as boxba találtam, azt keresgélem majd, ha szerencsém van talán netről took majd rendelni még belőle 27000 HUF körül mozog az ára talán érettségi utánra meglesz rá a zsé -
Oké, nem tudtam róla, azért kérdeztem. :) -
-
zenoka #36137 hmm ha mar fényképezőgép: ez az igazi májer dolog ecsém:))
csináld magad fotomasinéria:
link1
link2 -
marcee #36136 Nagyonis van ArchiCAD Import Wizard script, nap mint nam használom, aki vesz át modelleket AC-ből, annak kötelező.
sunflow: Nem tudom mi lehet a gond nálad sajnos. Próbálj ki valami 3d-s formátumok között konvertáló programot. -
én úgy tom ebbe a tokba még belemegy a 3Ghz-es P4. én is ezt néztem az enyémbe csak kérdés lehet e kapni.
sunflow: lehet reinsall lesz. nekem ugyan még sose fordult elő ilyen simán megy a ArchiCAD .3ds mentése csak nekem annyi problámám szokott lenni hogy ha tárgyankénti kimenettel mentem ki 3ds-be akkor nem tom textúrázni a dolgokat mert mindenre csak egy diffuse colort tesz. viszont ha anyagok szerint mentem akkor minden rendben megy. nem tom neked volt e ilyen probléma.
amúgy mijaza Archicad import wizard? -
3G vagy talán még felette is van 478-as HT-s -
Amig csak kezdesz 3dsmax-al foglalkozni, addig a procin kivul minden maradhat. A procit jo volna lecserelni, csak ha jol tudom ez egy 478as tokozasu lap. Ebbe P4-et talalni nehez lesz.
Probalj meg tobb boltba is elmenni, es 2.4 Ghz-s (Hyperthreadin-ot tamogato) 478as tokozasu P4-et kerni. (2.4 ghz-nel allt meg ez a tokozas ha joltom)
Ha igy nemmegy akkor hasznalt cuccokat keresgelj. Ajanlom a HWSW foruman belul a bolhapiacot. Vagy megkeresed pl Guga vagy Gianni topicjat, vagy nyitsz egyet Te magad ahol megadod, hogy mi kell neked.
Hajra!:) -
zenoka #36132 OFF:
No most nezegetem az autocad2007et haat nagyot valtozott a modelezese..szomar van vertex/edge tologatasi lehetoseg (kicsit sketchup feeling)..picit valtozotott a material/ligting/rendering szerkesztoje is..azt rebesgetik hogy mental ray motor porog benne..azt hogy a modellek mennyire felhasznalhatok maxba meg nem neztem de az lesz a kovetkezo..
/OFF -
Archicad import wizard, ilyen is van? Vagy ha archicadben vagy, akkor most oda akarsz importálni 3ds-t? o,0
Próbáld archicadből pl DXF-be exportálni/menteni, ne 3ds-be, és azt beimportálni max-ban. -
sunflow #36130 sziasztok!
már órák óta megoldás után kutakodok arra a kérdésemre, hogy miért nem olvassa be az archicadben készített .3ds modellemet a 3ds max(8as). Múltkor is kiírt vmi hibaüzenetet, mégis megnyitotta, mostmár semmi...improper file format..pedig az archicad import wizardot is próbáltam használni. Arról találtam sok mindent, hogy a max nem szereti a más progikban készített 3ds-t , de nem találtam megoldást archicades esetre. Ti nem tudtok vmit segíteni véletlen?
kösz
s -
4D #36129 A'la-Déj after tumor-ó? -
"proci,RAM vagy VGA?"... ilyen sorrendben :)
Hardverből sosem elég, szal amennyit hozzá tudsz tenni, azt érdemes maximálisan :D
A Vga-d szvsz maradhat és csak komplexebb jelenetekhez kellene memóriabővítés is.
Viszont a Cpu-d helyére nagyobbat vennék, ha mindenképp bővíteni szeretnél. -
Max 7-hez van sp1-3,abban van hair and fur,további verziókban alap,fűre-fára-vadkenderre sztem elég jó.Fára scatter vagy particleflow,de mindeig sokmindentől függ mire mit alkalmazol. -
hello mindenki!
viszonylag új vagyok a témában (mondjuk a tutorialokat majdnem végignyomtam már) és most már szeretnék elkezdeni egy kicsit önállóan is dolgozgatni a progival. az lenne a kérdésem hogy mi kell a hardwareből leginkább a 3d modellezéshez? proci,RAM vagy VGA?
configom:
proci: Intel Celeron 2.4 GHz
memória: 1280 Mb DDR RAM
VGA: Gainward GeForce7600GT
alaplap: ASUS P4S8-x
ti mit erősítenétek ezen (ha lehetséges, akkor alaplap csere nélkül) hogy a viszonylag összetettebb moddelleket, scene-ket is tudja kezelni?
Másik: ki milyen módszereket részesít előnyben haj, ill. fák, fű, és kül növényzet modellezésére? (plug-in nélkül vagy ingyenes plug-inokkal max 7 vagy 8-hoz)
thx a segítséget!!! -
Kis realflow NFR,ennyit birt a gépem:(
-
4D #36124 Már a külseje is elég veszélyes a cuccnak...
Btw. Ezt sasold meg:
Holga
Ez a szintén kínai műanyaglencsés izé, ha hiszed ha nem, már külön kultuszt élvez nyugatabbra, egyre több neves profi art-fotós használja.
Nem vicc!! Főleg, mert random itt ott még be is engedi a fényt, ergo minden kép (ha sikerül) egyedi effekteket kap.
??????????????
-
hehe? :) -
Geccoka #36122
-
Read The Fucking Manual ?
xD google szerint :P -
neked is köszi.
amugy mi az az rtfm? :D