M0rph3u5#36346
hát lássuk csak... ugye mesterkurzusnak írják... azonban természetesen nem profi szintre képez. féléves. viszont elég intenzív. amire anno azt hittem, hogy csak féléves rendszeres gyakorlással lehet elérni, arról kiderült, hogy pár hét alatt el lehet érni. az oktatók nem azok a tipikus ultrakonzervatív emberek, akikkel a legtöbb suliban találkozni. ők általában hivatalos 3D-artist-ek, tehát van gyakorlatuk. nekem az itteni első tanárom mesélte, hogy ő is itt végezte el a kurzust, de utána még kell 0,5-1,5 év, mire elég rutinossá válsz, megcsinálod a munkavállaláshoz kellő minőségű nfr-edet. kapunk egy könyvet és egy tanulói példányt a max-ból(ami nem a letölthető verzió, hanem a teljes)(ára benne van a kurzuséban). tehát én eddig meg vagyok vele elégedve. hátrányok:
nincs vizsga(ez valamennyire minősíti a képzést)
a gépek nem épp a legjobbak
további előnyök:
-hivatalos autodesk tréning központ, hivatalos oklevelet ad, amit minden országban uúgy értékelnek(inkább a cégek válogatják meg, hogy nekik ez mennyit ér)
az önéletrajzot kétség kívül feldobja, de leginkább a saját készítményeket nézik.
most így hirtelen ennyi jut eszembe... ha van még kérdésed, szólj!