63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
nenad #38330 Gombara gondolt sztem.
majdnem ugyanaz. -
Én is csak péniszest láttam még:) -
Láttál már penészes heregolyót? 
-
zenoka #38327 Ez Einstein...csak meg nincs kidolgozva az arc:))
-
4D #38326 Érdekes. Mint egy penészes heregolyó. -
Fisch #38325 ez mi? elektrosokkolt szőrös labda? -
M0rph3u5 #38324 egy kis nfr, csak úgy miért ne, vagy csakazértis:)
-
Carlen #38323 bocsánat...
köszi a segítséget
-
marcee #38322 Rakd fel a max-ra a srevice pack 2-t is. Úgy már megy.
Amúgy csak a vista szóra kellett volna rákeresni a topicban. -
Carlen #38321 Szasztok! Sehol nem találtam használható információt, úgyhogy megkockáztatom, hogy ti tudtok-e valamit: A 3D Studio MAx 9-et nem lehet valahogy összehozni a Vistával? Nekem Vistám van, és ez az első progi, amit nem akar futtatni. -
-
nenad #38319 egy ketto blenderes cucc,
allitolag nagyon jo a szimulaciox resze -
Jap, Siggraphon voltak nem is egyszer, de a blog hiába játék orientált, ezek nem realtime futottak...
Itt van több videó. -
Geccoka #38317 Hmmm.
Amugy ezeket mar lattatok?:
http://gameplanets.blogspot.com/2007/06/physics-simulations.html -
nenad #38316 vray szabvany -
Geccoka #38315 Mi az a VRayISO? -
Dieter Morgenroth készíti a VRayISOt, de azthiszem a legutóbbi verzió (amit nem tartott meg csak magának) az a béta2-es volt és az még sajna közelébe nincs a production ready fázisnak... -
:( -
nenad #38312 en is ebben a hiszemben eltem. -
Akkor körbeérne a mosoly a fejemen. -
Amúgy egy pillanatra azt hittem, hogy VRayISO... -
http://www.spot3d.com/vray/help/150R1/examples_vraydirt.htm -
A dirt material érdekelne ( már ha ez az egyáltalán ), azt sose értem meg hogy működik . -
Az Dirt? Renderidő mennyi volt?
Amúgy jól néz ki, bár fura, a bal oldali ívnél a különálló kő, ahogy lelóg. :) -
Ezen mit? Ahzoz túl egyértelmű. -
Ezt a scene-t nem osztanád meg velem :)))))
Szívesen megnézném ;)) -
bencsab #38304 Rájöttem. Az advanced transpareny-nél a type-ot additive-re tettem, és teljesen jó lett így. -
zenoka #38303 ehe nagyon jok ezzek ar enderek...kezd gyanus lenni hogy a marsos videokat Te csinalod...:):):) -
bencsab #38302 A probléma ott van, hogy egy üvegkorlát derékban félbevágja az embert. Van külön reflection-öm renderelve, amit rá tudok tenni erre a korlátra, hogy legyen, ami kitakarja az embert félig, de mivel az üveg mindenhol szürkén jelenik meg az alfacsatornában, lesz egy csomó fals infóm, ami ugye nem jó... -
Nem csak az RPC-ket rendereled csak külön passben? Akkor meg nem kell félig átlátszónak lennie, majd kompozitban levesezd az átlátszóságát. -
na még egy, nagyobban, mára ennyi, megyek meggyet szedni. ^_^
-
bencsab #38299 Sziasztok!
Egy nagyon egyszerű dolgot szeretnék megcsinálni, ami vray-el nem is lenne problémás, viszont a renderidő, valamint RPC kompatibilítás miatt scanline-t vagyok kénytelen használni. Annyit szeretnék tenni, hogy a félig átlátszó anyag az alfa csatornában ne szürkén, hanem feketében jelenjen meg, pontosabban, hogy egyáltalán ne adja hozzá magát az alfa csatornához. Erre tudtok valami megoldást? Én sajnos már nagyon régen használtam scanline-t és nem mozgok benne túl otthonosan. -
GixEr #38298 Korrekt, neked mitol nem esik szet az UW seam-oknal? -
zenoka #38297 mivan csk nem az arcmagazinos mtv-s animos palyazaton indultok?:D hajra hajra:D -
Azzal remélhetőleg már nem. :) Ezek meg amolyan van 10 percem a gép előtt így a nagycsaládi kavarodásban dolgok.
Nenad, milyen demo? :) Ez Vraydisplacement modifier, ennyi, meg 10 noise egymáson. -
nenad #38295 kirlay, van demo ebbol a cuccbol?
Milyen Palyazat? Szoljatok hozzam! :-)
-
Jól néz ki :)
De nem a pályázattal kéne pöcsölnöd? :) -
VRay renderidejű subd mesherje nagyon érzéketlen arra, milyen szarkupac geometria van alatta. :) Kész...
(pár perc az egész, nagyon könnyed modellezési módszer) -
zenoka #38292 nem rossz;) 
valahogy lekenne vagni az asztalt rola:D -
Kicsit még játszottam a cuccal