63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• 4D
    A Banner az szokás szerint..kééééééész.
    Meg én is a múltkori templommal.

Magamnak is megcsinálom, majd de ez egy könyvorító, ergo voltak kitételek.
    A borítóverzió itt van
    Cover
  • nenad
    sztem is dobjuk, olvass lejebb mindenki elmondta a velemenyet.
  • ngcsnet
    Üdv srácok:)
    Egy kis uvw mapping segítséggel fordulnék hozzátok:)

Szóval, kijelölöm az adott face-ket (1. ábra), és amint a Planar mapra kattintok, magától kijelöl még egy párat a háttérben (2. ábra).

ezeket a facekat szeretném mappelni:

de ő magától ezeket is kiválasztja hozzá:

nem értem mitől fordul ez elő, mert van amikor teljesen tökéletesen működik. Sub Object Paramsnál próbáltam állítgatni, van amikor használ, de jelen esetben egyik tengelyen sem működik úgy, ahogy én szeretném.

Köszi, NGcs.
  • Aldaryn
    Mudbox nincs? Ejha, ez meglepő.
  • Boba
    Join the dark side... (Van Maya es XSI is linux ala. De attol meg Bodypaint es Mudbox tovabbra sincs, szoval Winhez vagyok kotve.)
  • zenoka
    ?!?! mihez kezdunk vrayjel max nelkul?:)) olyan mint a no p..a nelkul...jo is valamire meg szep is de aze az nem az igazi:))
  • Aldaryn
    Sajnos MAX nincs. Vray annál inkább. :o)
  • zenoka
    van 3dsmax linuxra?:D van egy eredeti UHU linux a taskamban (december ota) az egyik fejleszto/tulaj-tol kaptam..mert ha van max/autocad akkor telepitem:DD
  • Aldaryn
    :) szóval igen.
  • KILLER2
    És te használtál már Vistát? Nem értem miért szidjétok a Vistát, nincs azzal semmi baj. XP sem volt tökéletes. Az igaz, hogy grafikára nem jó, meg a windows sem, de kevés embernek van Macje. Na dobjuk a témát.
  • Aldaryn
    (jah, és igen, használtam Vistát, majd egy évig (az első publikus(sá vált... :) ) releasektől kezdve a megjelenésig. Aztán azt a gépet is munkára kellett fogni, így lekerült róla, mint amolyan szórakoztató célú PC os szerettem)
  • Aldaryn
    Aki munkára használja a gépét grafikai szegmensben, az nem szopatja magát Vistával. De jobb esetben még windowsal sem.
  • KILLER2
    Használtál már Vistát?
  • Fisch
    uninstall vista
  • KILLER2
    Hát meg kell szokni. ha majd zavar átállítom.
  • zenoka
    engem zavart a fekete..marmint nem maga tema hanem a kijelolgeteseknel pl a vertex szinei ha kivan jelolve/ha nincs...de lusta voltam ennek az utana olvasasahoz hogy mit hogyan..majd eccer..
  • KILLER2
    Köszi, én picit máshol kerestem. Asszem vissza se teszem normalra. Remélem nem lesz vele több gond, mert nemrég újra kellett húzni miatta a winfost, mert nagyon belassította az egészet, nem tudom miért.
  • zenoka
    load customize ui scheme vagy mi a szosz a neve

• KILLER2
    És ezt pontosan hol és milyenre?
  • fle go
    ÁÁÁÁ jol van mar, most mondjam hogy elfreeztem:)))? Ok rosszul fejeztem ki magam, persze van op rendszer is meg Vray is:))))))))))))))))
  • zenoka
    marmint a max customizeben a gui-t hogy pontos legyek...
  • zenoka
    customize menuben allitsd at a "skin"-t darkra majd vissza normalra...
  • KILLER2
    Az ilyen hibát hogyan is lehet megoldani Vistán? Fent van az SP2.
  • Free
    Király.. hogy oldottad meg op rendszer nélkül a max futtatását? :c) Érdeklne engem is mert akkor hanyagolnám a winfost.. vagy átvertél és nem csak a max van a gépeden hanem oprendszer is ????
  • fle go
    Koszi, nem reg bekrepalt a gepem reinstall volt elveszett minden link stb:( Epp hogy feltettem a maxot, mas nincs is a gepen
  • Aldaryn
    Render elements. VRay shadow pass. Hejj, less már meg egy kompozit tutort, amit Vlado bácsi írt. Sokkal okosabb ő nálam!
  • fle go
    KOszi szepen, utobbi dolgot shadow passt nem talalom:(
  • Aldaryn
    Matte esetében alpha contribution -1-re (Ha Vrayezel), és szerintem renderelj egy shadow passt, kényelmesebben moddolható később.
  • fle go
    az a bajom, hogy amit keszitek kepet ha matteshadow material a plane anyaga akkor egy teljesfeluletu alfachannelt kapok, holott nekem az kellene, vagy az objecttelegyutt legyen arnyek az alfaban vagy kulon legyen arnyek alfamnem tudom erted-e mit is akarok?
  • Aldaryn
    Hát, matte shadow-al. :D Vray alatt jobbklikk tárgyon, VrayProperties, és ott lesznek a matte vbeállítások. Nem tudom, MAX matte működik-e alatta. Mind a kettő paraméterei eléggé beszédesek. De szólj, pontosan melik résznél akadtál el.
  • Aldaryn
    És van pár pont, ahol pillanatra beszaggat. ^_^ Ezeket a videókat bárki letöltheti futtatható programként, és a megfelelő hardver birtokában odahaza is lefuttathatja, nem?
    Mikor utoljára néztem ilyen nVidia demóvideókat, azokat le lehetett.

Hajj, be rég volt, hogy a PC-t ilyen dolgokra használhattam. :(
  • fle go
    Erre dobtok nekem valami megoldast?Nem jon ossze pedig eroteljesen probalkozom
  • nenad
    lehet nem volt benne biztos, vegul is volt mar ilyen,
    realtime es prerenderelt volt.
    Mondjuk ezen sztem siman latszik hogy realtime AA ide vagy oda.
  • Aldaryn
    "This video was shown in the CeBIT Expo this year, and it´s rendered in real time by the ATI´s last graphical chip"

Jó, tudom, van közte egy szóköz, de akkor is...

• nenad
    ez a realtime techdemoja a kartyanak.
  • Bucser
    hmmm realtime vagy pre render kedves 3d szakik?

R600 tech video
  • ThomasGins
  • Aldaryn
    Viszont vízhőmérsékletet nem tudtam vele mérni mindig 120-170 fokot mutatott forralás közben. (az edény alja), de a steaket sasoltam, hogy pont jó legyen,Szerintem egy hőkamerával is jól el lehet ökörködni. ^_^
  • Boba
    Es igy tenyleg meglehet allapitani, hogy egy csaj "HOT"-e?:D
  • nenad
    fozesnel peldaul, (konyha)
    vagy peldaul yoghurt keszitesenel a kulturat pont 38 fokos tejjel kelett osszekeverni (ami elotte forralva volt).
    stbstb.