63014

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• MrGeE #38173
    [URL=http://www.techeblog.com/index.php/tech-gadget/video-amazing-water-physics]taste it [/URL]
  • nenad
    ezen is van caustics egyebkent, azert nem latszik szinte semmi arnyek az uvegek alatt. Monnyjuk jobban orulnek ha lenne.

Azt amit mondasz egyebkent eleg nehez szepre megcsinalni szereny velemenyem szerint, na meg hogy hiheto is legyen, bar a kamera zarsebesseggenek modositasaval lehet hogy osszehozhato ilyen (ezt meg nem tudja RQ) vrayben regen sima lampaval oldottam meg. Jol nezett ki.
  • ThomasGins
    Na most ugy h izzik az izzó,meg kis caustics:P
  • nenad
    A regi edison project, RQban :D

• zenoka
    vazee ott volt hozza a kozel ket ketszaz oldalas pdf...igen reszletes..

Semmit nem irt ki mikor elmeletileg vegzett valami olyan oldalt nyomott be ahol csak egy vissza link volt..megneztem a /kep/ mappaban oda sem tette:S
  • Geccoka
    Huhh, mos nezem, ezek meg Rhino 1-hez vannak :D. En anno a 3assal csinaltam oket. Azert remelem kezdesnek megteszi. Bar ahogy neztem a honlapjan van valami rhinotv is mar...
    http://www.rhino3d.tv/
  • Geccoka
    Meg is talaltam: LINK
  • Geccoka
    A honalpjan levo tutorokat nezted mar? Van bringa, tank, meg kisfahajo... Anno en is azokat csinalgattam meg, regiek, de jok.
  • ThomasGins
    milyen lan?:)mármint mi a tárgy?:)
  • nenad
    most hetvegen megyek fel pestre, holnap de elfoglalt leszek, kovetkezo hetvege lan party, aztan hetvege jo lenne.
  • Free
    mniért nem ment fel zip ? mit mondott rá ?
  • Free
    Végre waze szines kép... :c)

Hallod nagyon kéne az a rhinos dolog amiről beszéltünk . feltettem és egy téglatestet sem tudok megrajzolni. :(
    Pedig elvileg a rhinóban a légbringám is (elméletileg) egszerűbb lenne.
  • nenad
    dobok mar en is egy NFR-t free kedveert, (szines)
    egyebkent most lottem oszze a max standard materialt RQen.
    hamarosan lesz layerelt material tamogatas is akkora mar lesz
    sajat materialja maxban.

• repvez
    Azt nem tudja valaki hogy olyankor mi lehet a gond ha a 3D-Palace-rol nem tudom a free tutorokat letölteni?Be vagyok regisztrálva és amikor rákattintok a tutornál a downloadra akkor bead egy uj oldalt ahol ujra meg kéne adnom a nevem és jelszom de nem csinál semmit sem ezután .
  • repvez
    köszi
  • zenoka
    iaro-ra nem tudtam zipet tolteni igy tehat rapidshare-re ment fel a tutorial
    link
  • zenoka
    gondoltam nem mindenki nyomta vegig akkor de hat ha angol kell akkor az marad:P :)))
  • repvez
    engem érdekelne ez a tutor.
  • ThomasGins
    A tutor februári,ech,hol élsz te?:PPP
    (akkor is bonyi volt:)
  • zenoka
    Hali sracok!
    megjelent az uj cadvilag magazin..Kaiser Péter (3dhome) forditott benne egy tutorialt: ezt tokoljek a scennelesel vagy nem ko' nektek?:)
    egyebkent lattam ma ujfajta3d-s nyomtatast...gyerekkek nagyon kemeny egybe kinyomtatnak mozgo alkatreszeket (pl csavar es anya egyben rogton mukodo kepes...gomb a gomben...bicikli lanc..etc.) muanyagbol...akar gumi szeru muanyagbol is..
    erdekes:)
  • zsolesz92
    köszi
  • ThomasGins
    O betü lenyom,de viewban megleled.
  • zsolesz92
    azt monnyátok meg nekem légyszi, hogy hogyan tudom visszaállítani amit elállítottam valahogy :D

Na amikor mozgatom bármilyen nétzetben a képet(nagyítás, forgastás, csusztatás stb...) akkor nem a tárgyat, hanem csak annak a borderjét mutatja. valószínüleg ez styleváltáskor csesződött el
  • nenad
    maradok a nyalasnal... :D
  • zsolesz92
    Ez igaz , lol ezt megjegyem.
  • 4D
    Vagy ahogy én szoktam mondani:
    Minden a szopásos-c.-by me.
  • Free
    jah itt is érvényesül az hogy az élet egy nagy orális sex... mert aki nem tud nyalni az szopni fog
  • Aldaryn
    "szopunk, nyalunk, gombot varrunk"

(remélem helyesen idéztem. :) )
  • 4D

THX. Na az jó, ha gamma feelingje is van. Én C64-en nőttem fel, ami kérem még mindíg meg van!!

Zsolesz.

"Csak hogy kb hogyan leget elkezdeni. Elmész egy ilyen céghez és azt mondod h izz vagyok?
    Vagy lehet ezt vaahogy máshogy is?"
    Hát kérdésedről főleg ebben az országban sokat lehetne agyalni, írni itt ahol semmi nem úgy megy mint nem itt..
    De én azt mondanám, hogy próbálj meg szakmailag magasra tett mércével fejlődni, és a munkáid majd elmondják mit tudsz. Ebben hiszek.

Zsol007

A könyv címe: Isten és az istenek.
    A könyvtrilógia egyik előkészületben lévő részének (c. Láthatatlan világok) itthoni oldala már tesztverzióban elérhető (ha valakit érdekel, privi)

Al.

Nos igen, elvégre a témák kissé hasonlóak. Mondjuk UFÓ-kultusz, fikciók nékül jelen könyv esetében, mert az az eredeti védikus leírások mondanivalóira támaszkodik, azokat tárgyalja, a legújabb ismereteink (pl. kvantumfizika-is)tükrében. (na de elég a promóból)
  • ThomasGins
    ...egy 4500x4500 6 megás jpg-t 60percig mentett..
    igaz 2ghz-el 500rammal...
  • ThomasGins
  • Aldaryn
    Egész érdekes lett, engem egy régesrégi Erich von Däniken könyvre emlékeztetett első blikkre.
  • Aldaryn
    Ezer éve nem láttam kitchen.hdr-t :)
  • ThomasGins
    Anonim kannalkoholisták:)
    Ez csak ugy beugrott,én kérek elnézést:)
  • ThomasGins
    NFR
  • Zsolo007
    És mit jelent magyarul a cím? (Nem tudok németül)
  • zsolesz92
    Mert ezegy könyv borítója lesz? :O
    Irtam h nem tom mirekészült.
    Nem mintha olyan szinten lenék hogy ilyennel foglalkozzak, de hogyan lehet elkezdeni egy ilyen munkát?(később grafikus, modellező szeretnék lenni)
    Csak hogy kb hogyan leget elkezdeni. Elmész egy ilyen céghez és azt mondod h izz vagyok?
    Vagy lehet ezt vaahogy máshogy is?
  • Boba
    Sajna nincs... ezt eleg nagy gaznak tartom.
    (Bodypaint meg van, de csak a Studio Bundle-ban... ahhoz hozzajutni meg eselytelen.)

4d, tetszik a kep. Tokre Serous Sam : Second Encounter jutott eszembe...:) Birtam azt a jatekot nagyon.
  • 4D
    THX.
    Zsolesz.
    Német, mert a német országokban jelenik meg. Mindíg jobb mint románul nem?
    Thomas. A textúrával személyszerint én sem vagyok kiegyezve, de kellett egy kompromisszum, mert az ilyesmi templomok elb.szott csiricsáréra vannak fetve, ez meg csak érzékelteti.
    A többezer egymást minden szögből izélgető isteneket is kihagytam...
    A magamnak majdan készülő verzióba romot terveztem, dzsungelbe, igazi repedezett mohás textúrákkal, majd, majd, valamikor....
    Zenoka.
    Az egyik kötet már le van fordítva ebből a trilógiából, idő kérdése és megjelenik. Nem gyenge stuff.

• zenoka
    hehe jopofa lett...kivancsi lennek a konyv tartalmara:)