63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• nenad
    jok a cuccok, ha asztali gepben gondolkodnek akkor mar vennem is meg.. :-)
  • zenoka
    hat de megis milyen tesztrender? gi-s nem gis-s?:)
    default lightot az esetek 99% ban szerintem kapcsold ki rendernel..
    szoval gi bekapcs, default lightok kikapcs, enviroment overwrite bekapcs (az a szep vilagos kek) iradiance map levesz verylow-ra es render.. plusz maradhat 640*480. ja s hasznald a region rendert ha nem az egesz kepet akarod kirenderelni..
  • zsolesz92
    Segítségek kérénk tőletek. Ha vrayben csak egy teszt rendert szeretnék csinálni, hogyan tudom elégrni a leggyorsabban? oké hogy lecsökkentem kicsire a kép méretét, de pl ilyenek mint a default lights meg a többi kisebb dolog, szal hogy a leggyorsabb? Vagy annál nem lehet gyorsabban mintha alapon hagyom az egészet?
  • ThomasGins
    Erre gondolsz?
  • zsolesz92
    arányokra figyelj
  • kapika

Tudom hogy igy nem az igazi de azért szeretnék véleményeket.Nem tudom hogy hogy oldjam meg pl a textura elcsúszást végében. Ez az első normális képem 3d-ben.Ez még nem a befejezett pls nincs lefolyó stb csak érdekel hogy hogy teccik nektek.
  • hunkircsi
    Üdv! Kicsit OFF!

Nem tudja valaki, hogy létezik-e olyan program, amivel lehet sok pici képből egy nap képet készíteni? Nemtom mennyire voltam érthető...
  • fle go
    Udv Skacok!

Kicsit OFF-olni fogok, van pár dolgom ami eladó ha érdekel valakit:

Nem sokat használt Galaxy Premium 7600GT DDR3 256 Mb PCI-E (gyarilag Zalman hütövel szerelt) eladó. Dobozával tartozékaival, garanciával ha jól tudom 2 év, akkor még 2009.03.02-ig érvényes.25k

- AMD ATHLON 64 X2 4600 AM2 BOX 25eFt gari 2008.03.03-ig

Zalman CNPS 9500 AM2 (754/939/AM2) CPU hutö (18 dBa) OEM tiszta réz
    Nem sokat használva: 7eFt
    Fordulatszám (RPM) : 1350-2600
    Zajszint (dB) : 18-27,5
    Garancia: 2008.03.21-ig

Külön-külön vagy egyben is elvihető.
  • zsolesz92
    meg akkor még egy kis off, a harry potter mikor jelenik meg könyvben?
    már nem tok kinek hinni, van aki azt mondja most júli, van aki 2008 február...
  • zsolesz92
    LOL nálunk holnaptol megy... (Győrben)
  • Vertigo
    Nehany moziban mar most pentektol is megy...
  • zsolesz92
    köfi
  • scorpeeon
    Júli3
  • zsolesz92
    meg is van, bár nem tom h ez magyaro-n vagy a készítőknél, de júli 3
  • lac coo
    Néhány nap , ha jól tudom ...
  • zsolesz92
    Nem tuggyátok véletlenül mikor kerül a transformers magyarországon a mozikba?
  • Met
    köss egy denevért a telefonodra :)
    így a batmobil is új értelmet nyer :DDD
  • Lazarus
    Jamba
  • scorpeeon
    Az nekem is van telefonra, java alapú. Elméletileg ultrahangot ad ki amit mi nem hallunk ugyebár és a hang elijeszti a szúnyogokat. Biztos bennem van a hiba, de nem sok szúnyogot ijesztett el. A probléma ott kezdődhet, hogy melyik telefon tud ultrahangot kiadni? :)
  • Raptor 2
    POnt mintha magamat hallanám
  • kapika
    Van szunyog űző progim :D:D:D
  • zenoka
    plussz volt rola szo minap a discovery-n hogy ha sorozik az ember akkor olyan kiparolgasa lesz ami jobban vonza a szunyogokat..
  • lac coo
    Vagy marad a fokhagyma !
  • marcee
    Vagy kettő flaska bort, ami vérré válik!
    Alternatív megoldás by me: Annyi sört+unicumot, hogy ne érdekeljenek a csípések. Nekem ez szokott a legjobban bejönni horgászáskor, de persze ez a leg költségesebb megoldás is egyben.
  • KnightRider

Sziasztok!

Láma kezdő kéri a profik segítségét :D

3ds-ből max-ba konvertált mesh-t, ha elforgatom, elcsúsznak egymástól az egyes elemek, vagy más szögben fordulnak, mint a többi. Ki lehet ezt valahogyan küszöbölni? Lehetséges esetleg az összes elem (vagy 200 db) egyesítése egyetlen egységes egésszé?

Előre is köszi!

KnightRider

• ThomasGins
    vigyél egy flaska vért magaddal:)
  • nenad
    koszi
  • Aldaryn
    A sok alsókategóriás gép hamar szűk keresztmetszetté válik lerenderelhetőség tekintetében, onnantól eldőlt.
  • Aldaryn
    Egy rovarok szokásaiban járatos ember okos tanácsa volt, hogy a legjobb ellenszer a szúnyogok ellen, ha viszünk magunkkal valakit, akit nálunk jobban szeretnek. :)
  • Lazarus
    Szerintetek melyik renderelne gyorsabban, egy felsőkategóriás gép 300e forintból, vagy egy rakás alsó-középkategóriás gép hálózatbakötve 300e forintból?

A kérdés elméleti, csak kiváncsi vagyok a válaszokra.
  • lac coo
    Conrad ...
  • nenad
    ennek nincs magammal cipelos valtozota.
  • lac coo
    Vannak elemes kütyük is, nekem is van egy, valami hangot ad ki vagy mi ...
    De nem tom hol vettem már...Mindenesetre a Conrad csomagküldőnél szokott lenni, karórába építve is van asszem ...
  • 4D
    Neoprém búvárruha, méhész cucc? Szúnyogháló-sátor?
  • zsolesz92
    sztem nem áramosra gondolt...
  • zenoka
    vagy raid vagy mortein elektromos szunyogriaszto...szinte barhol kaphatoak..220-ba este bedugod reggel kihuzod..mortein allitolag jobb..jo sokaig birja s lehet utantoltot is venni hozza:)
  • KILLER2
    KÖszi, úgy néz ki, ez pont jó lesz.
  • ngcsnet
    Edit mesh>Attach (Attach list)?
  • KILLER2
    Nem hiszem el, hogy ilyet kérdezek, de hol tudok több objektumot egyesíteni? Konkrétan az van, hogy van egy testem, aminek csináltam is szépen egy biped csontvázat, de a test darabokban van, ráadásul nem picit érdekesen is és szeretném egyesíteni a darapjat egyetlen objektummá. Group nem jó.
  • nenad
    /off
    nem tudtok olyan szunyogrisztot amit magammal cipelhetek akarhova, nem kell magamra kenni, es nem tuzveszelyes,(nem gyertya) valami elektromos kutyu, es jo ha birja jopar oraig.