3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt egy kép, hogy mire gondolok: Kép
Remélem azért érthetõ, hogy mire gondolok. 😊
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
kocsog danok, ket ssel irtak,
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
mi az istennyila wissairnek a weboldalanak az urlje?
egyszeruen nem talalom...
kibaszott google.
Koszi
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
De amugy Te mit gondolsz a Vistarol? Nekem nagyon bejon, hatarozott fejlodes... kar, hogy Maya es az AERO nemmegy egyszerre. Pedig aero eleg cool.
Inkább azt csinálom hogy öcsém xp-jén maxozok... De remélem minnél hamarabb kiadnak egy normális ATI drivert vista alá.
2: Vista Basic skin hasznalata (bar ha jol latom ez megvan.)
3: Ha nem ugy van, akkor D3d-be rakd... hja, latom atallitottad. OGL nem mukodik normalisan egyutt vistaval. (A WGF d3d-t kovetel meg a Vistatol, oszt gondolom VGA kartya egyszerre nemtud d3d-t es OGL-t)
Ennekem Maya megy OGL alatt (mas nincs is) de lassu nagyon... es AERO-val az is bugos.
tom, lassu, de amig nincs mas..
Amelyik munka asztalra kattintok azt normálisan mutatja de a többi fehér. Átálítottam hogy dx9 helyet openGL-be indúljon el akkor nem hibás de az rc1-es ATI driver nem támogatja még az opengl-t szal gondolom elégé lelenne lassúlva vagy nem is mûködne vangy nem tom.
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Ma reggel leszedtem, es leszedte az osszes konyvatarat beleertve a szulot is, ami mondanom sem kell tele volt mas programokkal. Szerencsere nem hasznaltam a driveot utana igy minden visszajott, de mekkora pofantlansag mar.
EGyebkent erdekes hogy relative sok programnal elofordult mar ez a bug.
Ide a fórumra biztosan "el-eltévedek", Magyarországra ritkábban, de majd mutogatok, ha leszmit. :-)
Majd mutogass belõle ha erre tévedsz!😊
\"So always look on the bright side of death\"
Ja s Gratulalok😄
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Jó ideje nem jelentkeztem a fórumon - és most is kicsit off leszek, ezért elõre bocs.
De gondoltam elköszönök mielõtt lelépek. Külföldön kaptam munkát, úgyhogy egy darabig valószínûleg nem fogok tudni jelentkezni - de amint lesz lehetõségem azért írok, mert nem akarom elhagyni ezt a jó kis társaságot! :-)
Nem utolsó sorban pedig köszönöm a tõletek kapott önzetlen segítségeket, mert biztosan ez is hozzájárult, hogy megkaptam ezt az állást! :-)
Az az igazság egyébként, hogy olyan régóta készül a modell (nyár közepe óta), hogy már nagyon elegem van belõle. Textúrázni szeretném, azt annyi. Nemhiszem, hogy modellszinten különösebben folytatom....
Vannak egyéb terveim, csinálom azokat, aztán majd kitudja, lehet egyszer majd rámjön 😊)
es meg ez a legkonyebb a 3d-s grafikaban😄 (ugyahogy)
Ezt hogy érted?
Amugy en igazsag szerint a Ds9bol a USS Defiant-ot akartam volna megcsinalni, de gondoltam nem akarom olyan nagy faba vagni a fejszem kapasbol. Nehez ez a modellezes... bahh... es meg ez a legkonyebb a 3d-s grafikaban😄 (ugyahogy)
Én is csináltam egy hasonló siklót, még korábban, de az régebbi típus volt 😊)
Meg anno belefogtam, de nem folytattam sajnos... mostmeg fontosabb dolgon kell dolgozzak. Talan majd egyszer...😊
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
Csináltam egy force wireframes képet is, és az a helyzet, hogy ez még jobban tetszik mint a sima, szal azt is berakom 😊)
Egyébként azt tervezem, hogy ezen tanulok meg textúrázni 😊 (értsd: textúrát készíteni)
És a lényeg:
"sima"
Wireframe
UI.: Közben sikerült megoldani a 2magos problémát, max szépen kihasználja mostmár mindkettõt! Szal köszi a tippeket még1x!
Én aszondom, nem fogom el FREEzni a dolgot, csak nagyon lassan haladok. túlképp csak akkor ha kedvem van. Az asztalt vmikor márciusban csinálhattam,
és egészen múlthét elöttig várt rá ,hogy vmi textúra is kerüljön rá. Szóval úgy 10-20 év múlva már akár késznek is nyilváníthatom. :-D
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Asztal
Vraytoonnal
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
csak mert kedvetkaptam énish megcsináni /modell még 50% os,sehun material/
<#pias>#pias>
ilyen minden dohanyos/szivarozo/csakugy kanna-mannak kell😊
http://www.tygerpipes.com/product.html?pid=100