63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
Vagy uvw map bitmap fit commandja. -
köszi szépen!
-
http://immi.hu/oktato_videok.php?lng=hun
nem néztem még de sztem jó lesz -
zenoka #38367 haat psben egy 5*5 meteres 72 dpi cucc hany pixel (egy kis matek):)
maxban a letrehozott box oldalanak az aranya legyen akkora mint a psben letrehozott kep aranya tehat ha bealitassz egy boxot maxban ami 5*5 meteres (ugye unit setupban betudod alitani az egysegeket) akkor psben nem kell 5*5 meteres kep eleg egy mondjuk 1000*1000 pixeles kepet csanilni a lenyeg hogy a kep oldalaranyai akkorak legyenek mint a box oldalaranyai mert akkor ha rafeszited a kepet a box ra akkor nem fog elcsuszni.. -
gstup #38366 És ezt maxban vagy ps-ban csináljam? -
bencsab #38365 Nagyon egyszerű, akkorára vedd a blueprinteket hordozó plane-ket, hogy az eredeti mérettel 1:1-ben legyenek. Ugyanekkorára rajzold azt a box-ot is, és akkor minden klappolni fog. -
M0rph3u5 #38364 örülök is neki:D -
gstup #38363 Akkor mondom :) ,kivágtam a blueprintet(egy vh-s gépről van szó)be is rakom a top,front,left view-et,csinálok egy boxot hozzájuk,viszont a box az eredeti méretek alapján lett megcsinálva és igy kb egy tanksapka nyilásával egyenlő nagyságú a képeken.A viewportokhoz próbáltam boxot igazitani,úgy viszont több ezer méteres lett volna a box.Kérdés hogyan tudom azt elérni hogy a repülő igazodjon a box méretéhez? -
Fisch #38362 ezért vannak itt az okosabbnál okosabb emberek :P -
gstup #38361 Esetleg kinek irhatnék ha segitségre lenne szükségem?Mert van olyan amit tutorialban nem találtam meg!? -
gstup #38360 Rendben,köszönöm Mindenkinek!
További szép napot! -
gstup #38359 * is -
tuti van rá magyar tutor is -
marcee #38357 Van hát, felUVW-heted egy flippelt normálú téglatestre is, de ha ez a kérdés felmerült benned, akkor maradj inkább az előbbi megoldásnál. -
gstup #38356 * is -
gstup #38355 :) Én si gondoltam rá,de azt hittem van más megoldás... -
zenoka #38354 LOL!!!
nagykes/ps:)
-
gstup #38353 Sziasztok!
Ha van egy blueprintem arról hogyan tudom szétválasztani a majdani top,left,front nézetet? -
nenad #38352 lehalgatnak vazze!
lejegyzik szokasaidat, (mosma ne tolts le promo filmeket!)
:D -
Nem, ilyen nincs. Kezdj gyanakodni, és félni. -
OFF:
Emberek vannak még csodák. megérte a sok telefonálgaTÁS ÉS HASONLÓ
Ma T-com kijött bemért módosított modemet és szűrőt cserélt majd L ment. és most gyorsabb a netem mint elötte :c)
OFF END: -
persze:)
De volt pár távoli háttér azért 2d-be. -
nenad #38348 A Hatter is 3d?
-
A nyilak neve pivot, innentől már mindent tudsz.. :) -
hali
lenne 1-2 kérdésem! az objektumok "nyilai" (nem tudom a szakszót) valamitől kilóméterekre vannak az alkatrésztől! hogyan tudom a nyilakat a helyükre tessékelni? íme egy kép:
a másik kérdésemet elfelejtettem :| -
És milyen reflection van rajta? Fershnel ? :) -
Sokféle nem volt,de ezen mindjárt kettő is van:)
Sajna csak ilyen minőségben sikerült.
-
Gondolom ha kérném el tudnád sorolni, hol, milyen , mennyi, milyen shader-ü kanna szerepelt a filmben ? :)))) -
shrek3at ajánlom mindenkinek,és moziba,nagyon szép embershaderek vannak benne,meg pár kanna is ugye:) -
GixEr #38341 Mindketto van a gepen (crt/lcd), de leginkabb ha a pantone szinek viszonylag helyesek akkor arra a monitorra lovom be a szineket. -
Oh, a legendás Z4 visszatér! Taps, és ováció, sokan állva élveznek el a gyönyörtől a tömegben, az idősebbek hirtelen szívrohamot, a fiatalabbak nyalókát kapnak!
Mi a bajod ezzel? Szerintem szép. Egy noti képének ne feltétlen adj, még az igazán borsos árú darabok kijelzője sem grafikai munkára lett kihegyezve. -
Hehe, észre se vettem :DDDD -
Porsche 911 Turbo-t tudsz csinálni? :)
(a gumik amúgy mintha fordítva lennének rajta) -
zenoka #38337 legyetek szintevesztok mint en s mindenhol szep az elet:)
komolyan: kontrasztra ezt szoktam hasznalni..szinhelyesegre meg hasra utes..gondolom produkcios kornyezetbe ez mashogy mehet jo draga monitor kalibralo kutyukkel. -
Nálam is hasonló problémák vannak. A notin tök másak a színek, illetve sokkal világosabb a kép. Ami itt normálisnak túnik, az az asztali gépem monitorán, és máshol is enyhén zöldesnek és sötétnek tűnik. Nem tudom a megoldást, csak azt ,hogy a probléma nálam is megvan. :-( -
Az a bajom, hogy a notin is más színek és kontraszt uralkodik meg más a CRTn is... mi a döntő? Most rákötöttem egy régi katósugárcsöves monitort a notira és úgy lövöm be a színeket meg a kontrasztot, mert mintha nyomtatáskor ahhoz lenne közelebb a végeredmény...
Ti hogy toljátok? -
Elővettem a régi Z4 modelt, gondoltam elbabrálok vele megint kicsit.
-
zenoka #38333 bar ha mar szőr es gombas here akkor par lapostetu nyugodtan nyomulhat rajta:)) -
4D #38332 Én már írtam, hogy érdekes, és hát nézd meg mindenkit felcsigázott, ergo jó. -
M0rph3u5 #38331 igazság szerint én NEONSZŐR-nek neveztem el, ha már ki akarjátoktalálni, mi ez... DE MINEK? :D ez egy sima golyó(najó labda és nem here), amit szőr, vaaaaaagy pl. haj borít... szal ne azt nézzétek mi, hanem azt, milyen! ok?:)