63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• Aldaryn
    Vagy uvw map bitmap fit commandja.
  • DJ Skyline
    köszi szépen!
  • ThomasGins
    http://immi.hu/oktato_videok.php?lng=hun
    nem néztem még de sztem jó lesz
  • zenoka
    haat psben egy 5*5 meteres 72 dpi cucc hany pixel (egy kis matek):)
    maxban a letrehozott box oldalanak az aranya legyen akkora mint a psben letrehozott kep aranya tehat ha bealitassz egy boxot maxban ami 5*5 meteres (ugye unit setupban betudod alitani az egysegeket) akkor psben nem kell 5*5 meteres kep eleg egy mondjuk 1000*1000 pixeles kepet csanilni a lenyeg hogy a kep oldalaranyai akkorak legyenek mint a box oldalaranyai mert akkor ha rafeszited a kepet a box ra akkor nem fog elcsuszni..
  • gstup
    És ezt maxban vagy ps-ban csináljam?
  • bencsab
    Nagyon egyszerű, akkorára vedd a blueprinteket hordozó plane-ket, hogy az eredeti mérettel 1:1-ben legyenek. Ugyanekkorára rajzold azt a box-ot is, és akkor minden klappolni fog.
  • M0rph3u5
    örülök is neki:D
  • gstup
    Akkor mondom :) ,kivágtam a blueprintet(egy vh-s gépről van szó)be is rakom a top,front,left view-et,csinálok egy boxot hozzájuk,viszont a box az eredeti méretek alapján lett megcsinálva és igy kb egy tanksapka nyilásával egyenlő nagyságú a képeken.A viewportokhoz próbáltam boxot igazitani,úgy viszont több ezer méteres lett volna a box.Kérdés hogyan tudom azt elérni hogy a repülő igazodjon a box méretéhez?
  • Fisch
    ezért vannak itt az okosabbnál okosabb emberek :P
  • gstup
    Esetleg kinek irhatnék ha segitségre lenne szükségem?Mert van olyan amit tutorialban nem találtam meg!?
  • gstup
    Rendben,köszönöm Mindenkinek!

További szép napot!
  • gstup
    * is
  • ThomasGins
    tuti van rá magyar tutor is
  • marcee
    Van hát, felUVW-heted egy flippelt normálú téglatestre is, de ha ez a kérdés felmerült benned, akkor maradj inkább az előbbi megoldásnál.
  • gstup
    * is
  • gstup
    :) Én si gondoltam rá,de azt hittem van más megoldás...
  • zenoka
    LOL!!!
    nagykes/ps:)
  • gstup
    Sziasztok!

Ha van egy blueprintem arról hogyan tudom szétválasztani a majdani top,left,front nézetet?
  • nenad
    lehalgatnak vazze!
    lejegyzik szokasaidat, (mosma ne tolts le promo filmeket!)
    :D
  • Aldaryn
    Nem, ilyen nincs. Kezdj gyanakodni, és félni.
  • Free
    OFF:

Emberek vannak még csodák. megérte a sok telefonálgaTÁS ÉS HASONLÓ
    Ma T-com kijött bemért módosított modemet és szűrőt cserélt majd L ment. és most gyorsabb a netem mint elötte :c)

OFF END:
  • ThomasGins
    persze:)
    De volt pár távoli háttér azért 2d-be.
  • nenad
    A Hatter is 3d?
  • Malakai
    A nyilak neve pivot, innentől már mindent tudsz.. :)
  • DJ Skyline
    hali
    lenne 1-2 kérdésem! az objektumok "nyilai" (nem tudom a szakszót) valamitől kilóméterekre vannak az alkatrésztől! hogyan tudom a nyilakat a helyükre tessékelni? íme egy kép:

a másik kérdésemet elfelejtettem :|
  • lac coo
    És milyen reflection van rajta? Fershnel ? :)
  • ThomasGins
    Sokféle nem volt,de ezen mindjárt kettő is van:)
    Sajna csak ilyen minőségben sikerült.
  • lac coo
    Gondolom ha kérném el tudnád sorolni, hol, milyen , mennyi, milyen shader-ü kanna szerepelt a filmben ? :))))
  • ThomasGins
    shrek3at ajánlom mindenkinek,és moziba,nagyon szép embershaderek vannak benne,meg pár kanna is ugye:)
  • GixEr
    Mindketto van a gepen (crt/lcd), de leginkabb ha a pantone szinek viszonylag helyesek akkor arra a monitorra lovom be a szineket.
  • Aldaryn
    Oh, a legendás Z4 visszatér! Taps, és ováció, sokan állva élveznek el a gyönyörtől a tömegben, az idősebbek hirtelen szívrohamot, a fiatalabbak nyalókát kapnak!

Mi a bajod ezzel? Szerintem szép. Egy noti képének ne feltétlen adj, még az igazán borsos árú darabok kijelzője sem grafikai munkára lett kihegyezve.
  • youth #38339
    Hehe, észre se vettem :DDDD
  • Sadist
    Porsche 911 Turbo-t tudsz csinálni? :)
    (a gumik amúgy mintha fordítva lennének rajta)
  • zenoka
    legyetek szintevesztok mint en s mindenhol szep az elet:)
    komolyan: kontrasztra ezt szoktam hasznalni..szinhelyesegre meg hasra utes..gondolom produkcios kornyezetbe ez mashogy mehet jo draga monitor kalibralo kutyukkel.
  • Papirzacsi
    Nálam is hasonló problémák vannak. A notin tök másak a színek, illetve sokkal világosabb a kép. Ami itt normálisnak túnik, az az asztali gépem monitorán, és máshol is enyhén zöldesnek és sötétnek tűnik. Nem tudom a megoldást, csak azt ,hogy a probléma nálam is megvan. :-(
  • youth #38335
    Az a bajom, hogy a notin is más színek és kontraszt uralkodik meg más a CRTn is... mi a döntő? Most rákötöttem egy régi katósugárcsöves monitort a notira és úgy lövöm be a színeket meg a kontrasztot, mert mintha nyomtatáskor ahhoz lenne közelebb a végeredmény...
    Ti hogy toljátok?
  • youth #38334
    Elővettem a régi Z4 modelt, gondoltam elbabrálok vele megint kicsit.
  • zenoka
    bar ha mar szőr es gombas here akkor par lapostetu nyugodtan nyomulhat rajta:))
  • 4D
    Én már írtam, hogy érdekes, és hát nézd meg mindenkit felcsigázott, ergo jó.
  • M0rph3u5
    igazság szerint én NEONSZŐR-nek neveztem el, ha már ki akarjátoktalálni, mi ez... DE MINEK? :D ez egy sima golyó(najó labda és nem here), amit szőr, vaaaaaagy pl. haj borít... szal ne azt nézzétek mi, hanem azt, milyen! ok?:)