3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Köszi , hát ha nincs más kénytelen leszek venni egyet 😊)))
Ez jónak tûnik ...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

ThomasGins
Akad 1-2 magyar oldal ahol vannak forditások is azért,más nem nagyon van sajnos.

\"So always look on the bright side of death\"

lac coo
Ez megvan, köszönöm ...
Sajnos 15 rongy egy használható oktató könyv a boltokban 😞

ThomasGins
Ez van csak,max3 vagy 4hez nem is tudom.
link
A többi a könyvesboltokban😊

lac coo
Sziasztok !

Valami magyar nyelvû oktató E-book -ot nem tudtok valahol ?
Köszönöm ...

Aldaryn
Igen pöpec lett! Szerintem jól eltaláltátok... de rég láttam ilyet, pedig valahol otthon is porosodik egypár.

per aspera ad astra

Annyira ocsmány volt az a "dísz", hogy az már szép.
Grats!
felnottel s kannakat kezdtel el modelezni😄😄😄

Frenkie, Fecni, igen pipec lett!

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

ThomasGins
Pirosra azt hittem fotó.
Pipec lett,nekünk is volt ilyen😊

ThomasGins
Jogos az észrevétel,köszi.
Itt van még arról a képrõl a light és a reflection keverék.
ehune

Amugy kis naplementés filinget akartam még a kezdetekkor,csak jött az ötlet h ne keljen kocsit modellezni hogy motion blurral lesznek a kocsi fények készitve.
Hétvégén ujragyurom a hidat is,megpróbálok valami nem összedõlõst tipust csinálni.Érdekes lenne amugy egy felül merevitett (vagymi)tipust kikisérletezni😊

(Amugy az ötlet olyan 15éves koromba született,hálisten felnõttem azóta😊))

//megvan a font, koszi!

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

FRenkie
buék srácok!

Fecnivel próbáltuk eltalálni az egyik szocreál karácsonyfadísz anyagmintáját. Még nem tökéletes, de asszem már el is vesztette az aktualitását 😊

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

ja'jj :-)

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Malakai
Nincs itt flame.. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Free
jeah ez hasonló flémnek indúl mint anno pláne a napfelkelte és naplemente szine és a szinek különbsége és a szinek különbségének miértje :c)))

CSak így tovább :c)))

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Malakai
Télleg, a holdnak nincs saját fénye? A reflex fények is vethetnek árnyékot, így a hold is. A telihold akár egész éles árnyékokat is képes vetni... Ahogy kicsibe odaírtam így is túlzás azért az-az árnyék, hiszen a lámpák égnek, annak nagyobb fényereje van, így eléggé el kéne fednie az árnyékot.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Effendi
a hold nem fénykibocsátó, csak visszaveri, és valóban lehet bizonyos szögbõl (egy hozzá eléggé közel esõ fényforrástól) árnyéka neki is. Azonban a jelen esetben a lámpatestnek nem lehet árnyéka ott, ahova a benne lévõ izzó fényt vetít.
De ezt nem azért írtam, hogy erõs kritikával illessem a készítõt, hiszen mondta, hogy még közel sincs befejezve, csak kisbetüs megjegyzésként írtam le. Ha van kedve folytatni, akkor minden bizonnyal ezt is figyelembe veszi.

http://bf1942.gametrack.org/sig_3210436_omaha1_times.png

Malakai
A hold is vet ám árnyékot (még a csillagok is végülis)...
Bár valszeg így is túlzás az-az árnyék... 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Effendi
Észrevettem egy kis hibát.. 😊 az éjszakai képen a táblákat megvilágító lámpáknak árnyékai vannak 😊

Szal e képre még rá kell egy kicsit gyúrni, da az ötlet az üt.

Effendi
Nekem különösen az ötlet tetszik, hiszen gondolom a csavar a pályában (és a képbne is) azért van, hogy London felé a közlekedés rendje átterelõdik a bal oldalra. Igy még a táblák is a helyükön vannak, illetve a kocsik fényei is. Dícséretes

lenne egy kérdésem, hogy lehet a 3ds max-ban a hó helyére homokot rakni, mert beraktam hogy essen a hó de azt akarom hogy homok essen elõre is köszi a válaszokat

ThomasGins
Nyugodtan😊
rámfér😊

otlet zsir!!
akarod hogy kritizaljam a hidat vagy ne?😊

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

BARMENO font csalad megvan valakinek?
//Megvan legalisan csak MACes cd es bassza megnyitni a nyomurult pc.
///Mar probaltam mindenfele segedszoftverrel.

ThomasGins
16😛
link

Direkt szögletesre akartam,gondoltam jó lesz a sok görbület mellett

Aldaryn
Nos, sürgõsen cseréld le az útmenti lámpaoszlopokat valamire, ami nem 8 polygon. 😛

per aspera ad astra

ThomasGins
Még hétvégén akkor rágyurok.Kompoziciós ötletem meg már nem ngayon maradt a végére.Egy ködös fakó dolgot akartam még a tulsó oldalra,de vray meg nem akarta😊
A vizre meg tényleg elkelt volna motionblur😊

Szoval ha vannak még ötletek hozzá akkor várom.

FecNiii
bezony <#vigyor0>

Asszem az ex. Rozsomák.
Aldaryn
Érdekes... NEm lenne ez rossz kép, kicit foglakozni kellett volna még vele. Kicsit többet. 😊 A kompozícióba is belefért volna pár csavar, ha már ilyen érdekes maga a pálya. Befejezhetnéd pedig...

per aspera ad astra

fle go
Udv es nagyon Boldog, szerencses új évet kivanok Mindannyiotoknak!!<#taps>

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

Papirzacsi
Tetszik, bár aránytalannak tartom,és ha ilyen hosszú a záridõ, a víz se így néz ki. :-)

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

ThomasGins
world3d-re ment volna a versenyre,de sose fejezek be semmit😊

akkor ez a fecni most kicsoda? :-)

oryon
Valóban párszor ingott ez is ... inkább jópárszor 😄
De egyenlõre még sokáig marad 😊

Oryon

Aldaryn
Ha nem beszélnek le a váltásról, akkor az Oryon is ugrott volna, asszem. 😛

per aspera ad astra

oryon
Most miért mondod? 😄

Eddig 3-6 hónapot bírtak a nick-neveim, de az Oryon már évek óta...
Asszem mostmár marad is... megtaláltam a nagy "O"-t 😄

Oryon

ThomasGins
A hangok is megmondták h skizofrénia van a dologban😊

Hey sracok megrendelesben gazdag boldog uj evet mindenkinek!

Aldaryn
Hmmm... FecNi? O_o Oryon is rég váltott nevet.

per aspera ad astra

FecNiii
off

Hello mindenki!

Új év új Nick! a régi már nem jött be, több éve regeltem szal mátol ezen a néven írok!

Csü

on

halisztok,vkinek sikerült elindítania a 3ds max 9-et Vista alatt mert a tegnap raktam fel a 3ds max-ot és nem indul, elõre is köszi a válaszokat B.Ú.É.K.

ThomasGins
Másnapos nfr...

pár bogyó összediffundált....)

Free
Hehe
Dettó
Annyi kaja van itthon hogy bele lehetne fulladni :c)
Nálunk sincs se nagy fehér kamionkerék tekergetés, se macskajaj :c)
Sira lett ez a szilveszter :c)

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Aldaryn
Hmm... tényleg egyáltalán nem feltûnõ. Még így sem, hogy mondtad, pedig én külön sasoltam a cserepeket az elejétõl fogva.
9:00 elmúlt, és se fejfájás, sem nem kellet ordibálni a wcvel. Asszem ez egy sikeres újévkezdés. ^_^

per aspera ad astra

Rozsomák
Na mert új év van elárulom hogy a tetõ jobb oldali síkján a cserepek elvannak fordulva 90 fokkal(1.kép) tehát full rosszul állnak. de nyomtatásban nem látszott és csak az éles szemüeknak tûnik fel. szal ez volt a legdurvább hiba. na de jó hogy találgattatok lagalább feltünt pár amit eddig én sem vettem észre 😄

Rozsomák
BUÉK!!

poen! :-)

BUEK mindenkinek!

ThomasGins
Ugyanez aviba😊
NFV
1.6MB

neked isssss😄