63012

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• Malakai
    Ne mozgasd hepehupásra. :)
  • Ree Algot
    Sziasztok max guruk. nemrég töltöttem le a programot, hogyan tudom megcsinálni, hogy a dolgok ne legyenek olyan hepehupásak, ha mozgatom a pontjaikat?
  • 4D
    Nem, de bitangsz@r amit látványterv címszó alatt látni az oldalukon.
    A renderek úgy kb. Bryce szinten mozognak.
  • zenoka
    orulok akkor mar csak a lenyeg hogy a jovoben ne "kurvulj" el..jo pihenest:)
  • Aldaryn
    A végén még mérföldekkel egészségesebb leszel, mint előtte. :) (úgy legyen!... :) ) kellemes netmentességet. az is jót tud tenni az emberrel.
  • nenad
    Jol vagyok a sok viz, dieta megtette a hatasat,
    mondhtani magnitudokkal jobban.. :-)
  • zenoka
    vigyazatok magatokra...te es a cukrod:)
  • nenad
    nincs netem egy ideig, addig is jo szorakozast! :-)
  • zenoka
    Off:
    halott mar valaki errol a cegrol latvanytervezesi szekciojarol pontosan:) keressen mar meg privatban ha igen please.
  • Aldaryn
    hmm... akkor elmebeteg ötleteket már ne is írjak?
  • ThomasGins
  • Aldaryn
    kiegészítők?
  • ThomasGins
    Ugy gondoltam tovább fejlesztem a romantikannát,ha valakinek vannak (akár elmebeteg:)ötletei kiegészitőkben vagy szinekbe szivesen várom....:)
  • hunkircsi
    Üdv!

Valaki fel tudna homályosítani engemet arról, hogy miért nem tűnik el a matte beállítású objektum, ha vraylight-al világítom meg? Ha vraysun-al világítom, akkor simán eltűnik a render végére.

Ez nekem magas. Ez valami bug?
  • Free
    most haragszom rá :d nem vagyunk beszélő viszonyban. amúgy vannak kimentéseim de most nincs rá időm sem nagyon nem ám.. :(
  • Aldaryn
    mergelés se segít? valami autoback file? vagy egy maxback.bak?
  • Free
    hehe én pár hónapja nem kapcsoltam be a maxot amióta a légmotort behívtam és kifagyott tőlle :c)
  • zoolee
    Nekem mondod???!!!!!
    1 sz@ros BMW 850 CSi modelltől hibázik..-.-
    Még be se töltöttem már is hbázik..-.-
  • Aldaryn
    hhh... elegem van. a hétvégi ügyködést megint lehet kidobnom. nem hiszem el, hogy enyire gány instabil a max a gépemen.
  • Met
    neten van egy csomó
  • acsati
    és te hol nézed az ilyen video tutorialokat?
  • Met
    szerinted én beszélni angol perfekt?

amúgy nagyrészt hang nélkül néztem a tutorialt
  • zenoka
    na hatarido elott meg egy csatorna azert
    autocad+3dsmax modelezes kb 25 perc referencia kep alapjan
    material lighting nem tul sok szorakozas...
    renderido kb 8 perc

• acsati
    igen lehet de ha valami billentyű kombináciot mond akkor azt nem értem
  • repvez
    nem kell angolul se tudni egy jo video tutorhoz,mert azt ugy is mutatja hogy éppen hova kell kattintani egy szövegesnél meg még azt is neked kell kitalálni,hogy azt éppen hol fogod megtalálni.
  • acsati
    köszi szépen!

Met: neked is igazad van csak angolul se tudok ez is gáz :D nagyon jo lett az auto!

Majd akkor olvasgatok magyar dolgokat!
  • npeter
    heh, a srác 4,5 évig volt szobatársam fősulin. a jó öreg "gépész" :)
  • Met
    Inkább idegesítenél 1 embert MSN-en?
    Én se kérdezek 5 percenként csak ha nagyon elakadok valahol és elkészült ez

csak egy jó tutorial kell, lehetőleg videos
  • ThomasGins
    link
  • ThomasGins
    NFR - Romantikanna:)
  • acsati
    és neked ez a pdf megvan?
  • ThomasGins
    Próbáld ki;)
  • killer8
    Kizárólag grafikai cuccok vannak fenn!
  • killer8
    Van 1 jó torrent oldal linkem és ma szabad rá a reg szabad megosztani veletek?Vagy az már tiltott?
  • ThomasGins
    Csak a help marad:)
    Torrenten vagy vmi hasonszőrű helyen van egy régebb maxhoz magyar leirás, 3D_Studio_Max_-_Magyarul.pdf-néven.Vagy megveszed az épp aktuális könyvet hozzá.
  • acsati
    Hellotok!
    Most kezdek ismerkedni ezzel a programmal. Valaki nem tudna segiteni MSN-en? Mer ha itt kérdezgetnék minden aproságot az gondolom idegesitö lenne.
    Vannak magyar tutorialjaim csak olyannal sem vok tisztába hogy csináljak egy uj scenet.
  • Aldaryn
    Hmm, télleg, juteszembe, van kint fryrender 1.8 demo. Lehet menni játszani vele. Szvsz nem is olyan rossz.
  • ThomasGins
    Hasonlóan vagyok én is,addig izgalmas sokszor amig küzdeni kell vele ha már a 3/4-e kész és látom hogy könnyen megy a vége akkor van h abbahagyom.De egyszer tervezek egy hetet amikor befejezek jópár régi modellt...
  • Aldaryn
    Nagyon szép végeredmény. :) Én mondjuk az autómodellezéssel vagyok úgy, hogy ha egy pici darabot el tudsz készíteni belőle fullosra, akkor az egész is menni fog, onnantól meg csak kitartás, és szabadidő kérédése, és az igazat megvallva elveszti a jelentőségét.
    Még sosem jutottam el odáig, hogy összerakjak egy ilyen modellt. Volt, hogy megvolt pár panel, a felnik, meg jópár dolog, de mindig beleuntam. :| Ha valamiből nem látok értékelhető végeredményt egy nap után, az unalmassá válik... :D
  • repvez
    Ezt most miért kellett?Én mindig azt hittem hogy ezek igazi autok, most meg kiderül, hogy csak illuzio az egész.Hát lehet hogy tényleg létezik a matrix.