63012

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• ThomasGins
    Nagyon jó kis kocsi tutor.Fények nagyon bejövősek nekem.
  • Ronin666
    No igen. De nem baj, így legalább van benne kihívás. Most már úgy is kéne csinálni valami új referenciát, mert az utóbbi időbe nagyon bepunyultam...
  • zsolesz92
    igen, a cső nem lett méretarányos, de van ekkora pipa is
  • zoolee
    Hehe, én is gondolkoztam már ienen, kéne valami memóriát ültetni az agyba, és akkor nem tartana a sok sulis sz@r megtanulása ennyi ideig, és lenne több itőm ezt a rohadt msn ot megtanulni normálisan..-.-
  • ThomasGins
    Ha lenne usb kimenet a fejeden mennyivel egyszerübb lenne:)
  • Ronin666
    Ma álmodtam egy interiort. Már el is kezdtem megrajzolni. Bár ködösek az emlékek, de álmomban gyönyörű volt. :)
  • zoolee
    Ez mi??Vizipipa??
  • zoolee
    Nekem csak krónikus kés fájdalamat és aztal roskadozást okoz..
    Akkorát ütök az asztalra, hogy a kezem van, hogy oár perc alatt full belilul és a CRTm is "ugrik" 1 et..
  • zenoka
    en elkezdtem a csatorna fedot le is modeleztem cadbe meloba de en barom ott inditottam a rendert es az autocad ugy gondolta hogy akkor viszlat..tehat elszalt az egesz igy passzolom a temat:D
  • Free
    jah ha már itt vagyok látom ez a csatorna tető dolog nem sok ember fantáziáját mozgatta meg. nem tudom itt leszek e vasárnap ezért most mondom. a következő projekt " A jövő Házimozi rendszere....)

A Téma miatt az 1 órás modellezési időt mindenki szabadon értelmezheti.
  • Free
    Ötletes nagyon :c)
    Sira lett .
  • ibor90
    kész lettem a csatornafedős képpel.
    Maya 8, Mental Ray
    Modellezés: kb 1 óra, ebbe volt egy kis (végül is fölösleges) Zbrush
    Textúrázás: 20 perc
    Renderelés: na ez má több volt mer mire rájöttem hogy hogy rendereljem ki úgy hogy az árnyéknak is legyen alfa csatornája, szval kb 3 óra
    aztán Photoshoppolás: 2 óra
    meg letöröltem még a renderelés előtt a maya-fájlt szval előkellet keressem azt a progit amivel visszatudtam szerezni természetesen a 9 DVD közül az utolsón volt rajta.
    csatornafedő wire
    és akinek sötétnek tűnik a kép vagy sötét a monitorja annak itt egy világosabb változat világosabb
    jah és szval egy csontváz mászik ki a csatornából, a csatornát a csontváz kezet csináltam a többi egy kép és a képen még alakítottam.
  • Geccoka
    Na lezajlott a 3d okitas, nem volt rossz, foleg hogy meg vilagito kanna is volt :D Sztem azert ott sok embernek segitett ez. Még nenad neve is szoba kerult, hogy ő tartotta a legutobbit kb 2 eve, es hogy ezentul gyakrabban, mondjuk felevente lehetne ilyent tartani :D
    Amugy eleg sok a parhuzam finalrender es vray kozott, ahogy igy elnezem. Szal igaz az, hogy ha egyet ismertsz, akkor mindet ismered
  • zsolesz92
    Köszi, minnyá ki is probálom. importtal nem müködött.
    Ezt a képemet asszem még nem tettem fel:

Vélemény? a textúrák elég egyszerüek, de talán van valami hatása rátok :D Na jó ez buzis volt xD
  • ThomasGins
    file/merge
    vagy import
  • GixEr
    file/Merge
  • zsolesz92
    ha régebben készítettem egy szöbabútort, amit .max-ban kimentettem most meg egy házat készítettem hogy tom össehozni a kettőt?
  • Malakai
    Jah, kb. :)
    De amúgy biztos, hogy az Autodesk turné előtt nem raknak föl kipróbálható verziót.
    Ha már turné, lesz idén NME? :P
  • zenoka
    tehat szaggasuk le az autodeskes webdesignerek ajtajat:D
  • Malakai
    Jah, ez lehet zavaró, mert ugye ez nem egy híroldalra visz, hanem a max oldalára, ahol a legújabb hír az, hogy bejelentették a 2008-at. :)
  • zenoka
    egyebkent az auodesk honlapjan az vicces hogy ahol mutatja az uj featurait a max 2008 nak ott jobb oldalt megjelenik egy download trial link de az a 9es max hoz vezet:D
  • zenoka
    majd fogod meg jobban is csak gyakorolj sokat:) (baar ovatosan mert a max cukorbetegseget okozhat:) )
  • Malakai
    Bocs, ha egy hírlevélben azt írják, hogy bejelentik a 3dsMax 2008-at, akkor nekem még nem jelenti azt, hogy ki is lehet próbálni (főleg, hogy ilyet sehol nem írnak), de lehet a logikám a hibás, kérdezzük meg Tuvokot! :)
  • zoolee

Asztakecci!
    Huh, deörülnék ha én negyed ennyire is tudnám a dolgot.:)
  • putyi
    ja, csak az ember logikusan gondolkodó lény. ha neked küldenek egy hírlevelet rajta egy linkkel, akkor azt gondolod, hogy a link a hírről szól, nem pedig az egy évvel korábbi hírről.
  • zenoka
    megdumaltal:D
  • Malakai
    Announcing = Bejelentés, kihírdetés. A hírlevélbe nem is említenek trialt. :)
  • nyultap
    kösz
  • putyi
    idióta autodesk!
    akkor miért küldenek hírlevelet announcing max2008-cal, ha nem is.
  • Malakai
    Én max9 trialt látok autodesk oldalán (ha nem változtatnak a szokásaikon, akkor vmikor szeptember-október).

Zenoka: Akkor már inkább teafiltert áldozzunk a kannáknak. :)
  • zenoka
    koszi:D
    jopenzert eladom a turbosquidon...es utana a penzbol atom fegyvereket veszek es vilaguralomra torok...ez a forum lesz a fohadiszalas...es lefektetjuk a MAXimalis tarsadalom alapjait..
    1.) szeresd a kannat
    2.) tisztisd a kannat
    3.) minden nap aldozz fel egy szuz kannat az isteneknek
    4.) kannaval ne beszelj csunyan
    5.)..
    6.)..

na asszem besokaltam..:)
  • putyi
    azt jól látom, hogy a max2008-ból letölthető a 30napos trial?
  • Geccoka
    Nekem tetszik, szep kis kollekcio lesz belole :D
  • zenoka
    pojen:D osszesen 10et akarok most 4 van kesz..haat ha idom engedi akkor csinalgatom...aztan majd interiorokhoz fel lehet hasznalni es legalabb a lampak nem evermotion-os izek lesznek:)
  • nenad
    jok a pilacsok, csak poen vagy valami projecthoz keszult?
  • zenoka
    OFF
    helyes hozzaallas muszaly mert kepesek a dokik kitalalni hogy gyogyszert szedj az meg rosszabb mint az inzulin mert csunya mellekhatasai lehetnek ha nem normalisan csinalja az ember...baar labnelkul lehet maxozni:)
    On
    ezzeket meg errefele nem mutattam na majd most

• nenad
    hat ja, en nagy edessegzabalo voltam. Nekem ugy tunik van visszaut, csak diatazas, trening, stb, meg hat vigyazni kell az embernek magara.
    Par honap es jo lesz.
  • zenoka
    OFF2:
    kovetlek nenad megvolt az elso hypokoma-m (baszot szar) haat igy szar hogy az ember nem tudja hirtelen mit csinaljon..megoldas keksz es gyumolcsle..
    na offok vege mara..
  • zenoka
    valszeg a kulonbseg az hogy en I tipusu vagyok tehat nem termel egyaltalan a szervezetem inzulint..szerencsere Nenad mester ugy tunik kettes tipusu tehat inzulin termeles van csak nem birja feldolgozni a szervezet a szinhidratot(cukor) meg a kemenyitot amik ugye glukonna bomlanak le..szoval egy anyagcsere zavar...orom az uromben hogy kenytelen leszel egeszsegesebben taplalkozni..lenyeg az hogy naponta sokszor keveset es tartsd be rendesen hogy mennyi szenhidratot viszel be..ha egy kicsit tulsulyos vagy akkor a kaloriara is oda kell figyelni..van par trukk pl. durum teszta jobb mint a sima teszta hiaba azonos a szenhidrat tartalma de mas a szerkezeti felepitese lassaban bomlik igy nem emeli hirtelen a cukrot...Nenad ha barmi kerdesed van keres meg szivesen mondom amit tudok....a II tipusbol van visszaut ha odafigyelsz..erdemes;)
  • Free
    Egész érdekes lehet ezzel a dologgal foglalkozni. ügyi Zénóka is Cukros lett ...

Egy ügyes tanulmánnya biztos lehetne kezdeni valamit. de ez akkor is csak közvetetten igaz. a cukorbetegség a helytelen táplálkozás és a mozgás hiány is kiválthatja valamint a folyamatos tressz. ezt a 3 dolgot a max közvetetten éri el nálunk. érdekes lehet egy olyan indítvány, hogy a helpben vagy a dobozán miért nicns felütntetve, hogy függőséget okozhat és ennek veszélyes szövődményei lehetnek :c)

Nenad sajnálom. neked is csak azt tudom mondani amint Zénókának . Füredi Lugos. olvasd el és szólj. anyum amióta issza a cuukra beállt a vérnyomásával együtt. én szentűl meg voltam győződve róla hogy palcebó de aztán én is L kezdtem inni és azóta nem fáj a hasam jobbízűt alszom stb stb még sorolhatnám.

OFF:END