3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azt hiszem lehetett volna sokkal igenyesebb is.
http://index.hu/gazdasag/magyar/aqua070104/
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
A cd-k mellé egy neon esetleg?😛
\"So always look on the bright side of death\"
Felesegem szakdolgozatahoz lesz illusztracio egy hazimozilejatszo/dvdalvany egybeepitve...medijacenter..design az enyime haat ize..lehetet volna jobb😄 de mindenki ismeri azt hogy a szakdoga leadasa elott 1 hettel alunk neki😄D
nagyobb meretert katt a kepre😊

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Hat felig magamhoz, felig pedig a karakterhez mertem a dolgokat. Elvben egy 7-9ik szazadi, idosebb harcos lesz eleg zord korulmenyek kozott (toredezett korom). Majd a kovetkezot igyekszem jobbra!😊
Youth
A kézfejek nagyon bejönnek! Viszont a fej fura... a fülnek sincs kellõ vastagsága talán, sípcsont is nagyon kiugrik, lehet nem figyeltem és olyan karakterhez készül aki beteg vagy öregecske vagy én vagyok a zsíros? 😊
Amúgy nagyon jól kezeled ezt a kis szobrász progit, de én zsírosabbra venném bizonyos helyeken a kraktert, pl pocakja is, olyan mintha feszítene izomból.
Nem fikázásnak szántam.
Üdv,
Ákos
Youth
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
De nagyon hUje Vagy!
arra gondoltam.. hogy jo egy nagy rozsdas vas dorong is, vagy kell valami elektromagneses-reakcios-fluxusirritalo is a hegyire neki!
boff
:-)
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
szerintem a grafit is fogja asszem de a tollba nem vagyok biztos...<#nyes>#nyes><#vigyor3>#vigyor3><#idiota>#idiota>
Vagy keress a tipusra neten és kiderül
(talaltam egy tablat itt a szamtech raktarban, de tollat nem latok hozza)
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
viszont ha jol emlexem ami nekunk volt fufejunk (rossmannban arultak) annak csak folfele volt hajlando noni a fuve😄
Ki korán kel, poligont lel.
Egy kis NFR, nah jó, nem az, hanem egy V-Ray tutorial példafigura, de a környezetem szerint aranyosra sikerült, gondoltom megosztom veletek, észrevétel, kritika jöhet...
kocos_fuves_haju
Jaés BUÉK!..😊
Ki korán kel, poligont lel.
Jók lesznek!
Ha az ilyenek mennek 5 perc alatt is akkor jöhet belõle videótutor😄
Speedet nyomhatunk itt is ha nem megy odaát.
Mondjuk én se szolhatok egy szot se😊
aze' meg egy probat meger nem?😄
per aspera ad astra
Par kep a fokarakterrol itten van.
A ruha is megvan mar, majd valamikor tolok egy rendert arrol is.
Glututs
De a videotutorok némelyikén beszél egy csávó, és bár ne tenné, mert én vinnyogtam röhögéstõl ahogy beszél.
Effendi: Isten hozott <#integet2>#integet2> s ne aggodj vannak itt ven rokak is!😄
per aspera ad astra
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Abbna a könyvben meg találtam olyan dolgokat, ami a polymodellezés alapjait mutatja több példán keresztül is.Ha kezdõ modellezõ és legalább ismeri a program alapfunkcióit (elõzõ könyvekben olvashatott róla), akkor a polymodellezést próbálja meg megtanulni, mert szerintem az talán a legkönyebben megtanulható, de lehet, hogy tévedtem, és rosszul kezdtem magam is? 😊
http://bf1942.gametrack.org/sig_3210436_omaha1_times.png
Amúgy, ha nem bánjátok akkor pár szót magamról megemlítenék, hogy ne csodálkozzatok rám, ha érthetetlen dolgokat mondok, vagy kérdezek.
Szal azt hiszem én egy kicsit talán idõs (37) vagyok ahhoz, hogy olyan dolgokat tudjak megtanulni, amit ti könnyedén megértetek és tudtok.
Valamint én jobbára kikapcsolódásként fogtam bele a tanulásba, gondolom némelyikõtöknek az talán a munkája is(õ szerencsés fickó).
Tehát ha rosszat mondok, vagy kérdezek, azt tudjátok be az én tudatlanságomnak, és ne annak, hogy én esetleg kötekedni, vagy sértegetni szeretnék bárkit is.
Ha elolvastad idáig, akkor megköszönöm. 😊
A max-al járó munka folyamatát hivatott bemutatni példákon keresztül...
Én is kezdõ vagyok és megvettem mindkettõt de biblia az ami elejétõl kezdi...
Nem akartam beleszólni csak gondoltam megosztom tapasztalatom...
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
max7
Egyébként a neten nagyon sok anyag van ,amiket átnézve megtanulhatod az alapjait. Aztán nézegesd a tutorialokat, azokból rengeteget tanulhatsz.
Még bele is néztem és van egy két dolog, ahogy példákon keresztül mutatják be a progi képességeit.
Nekem soknak tûnik az a 16.000 pénz...