63012
"Aki másnak felbontás...!"
-
Pár renderfarmot megér:) -
nenad #40258 leszel az ugyvedem? :D -
Akkor a max cukrot okoz?Bepereljük a céget?:) -
zoolee #40256 öööö...Én asszem még követlek. -
nenad #40255 es igen, most mar hivatalason bejelenthetem, 3dsmax tovabbi atkokat vert ram!:-) Cukor beteg vagyok! Yeah, Az elet szep!!!!
Az jo viszont ha fullra nem eszem tobb edeset, es 5 liter vizet megiszok naponta, + mindenfele keseru gany izu teat, meggyogyulhatok!
Na, ki tud kovetni? :-) -
zoolee #40254 Camponában van potó gép, beletömöd a memkarit, az kinyumtatja neked.150/levelezőlep méretű kép, és úgytudom van a4 is. -
zenoka #40253 OFF
fu nem tud valaki olyan helyet ahol vasarnap azonnal (meg aznapra) elohivnak (nyomtatnak)fotopapirra A4-es meretben?:D -
nenad #40252 kitchen draw sztem. -
laccoo írtál régebben egy "bútortervező" progiról, meg tudnád mondani miis a neve?
kösz -
zenoka #40250 probald ki az autocad mentalrayet...igen kemeny meglepetesekben lesz reszed..hihetetlen hogy ilyen szarul tudnak valamit beleepiteni ami mar mashol mukodik..:S -
GixEr #40249 Koszi -
nenad #40248 directx-el probalkozz.
installald ujra. (dxet) -
GixEr #40247 ja, mindharom rendermodnal elojon!!! (openGL/DirectX/Software) -
GixEr #40246 Talalkozott mar valaki ezzel a hibauzenettel??
Max7 (WinXP sp2, Dualcore, 1GBram, Gef8xxx) -
zoolee #40245 3 van csak az lemaradt:)
THX. -
nenad #40244 kemeny hogy pont a ket letezo poznanak ment a 3 bol ketto auto :-)
de egyebkent jo eldeformaltad.. -
zoolee #40243 Tessék.
Elég gyenge, de első olyan amit nem nagytam félkbe..hehe:)
-
nenad #40242 ez azert van mert gondolokozik - hibazik! :D -
nenad #40241 kiprobaltam: Hypershot.
conclusion, ha van par perced szorakozni jo, egyebkent felejtos...
tenyleg csak szorakozasra jo.
Az viszont poen hogy csak cades importja van szinte (az obj nem beleszamolva)
Rendereles sebessege, gyalazatos. Vray, MR, RQ sokkal gyorsabban lerenderel egy glossys akarmit.
annak aki egy targyal akar szorkozni azt bemutatni egy studio szeru megvilagitasban jo. -
Hello, valaki nem tudja mitől van az, hogy csinálok valamit a maxben és a program gondol egyet és 2-3 percre meg fagy teljesen? Elég idegesítő, kb 2 napja csinálja ezt mióta újra lett húzva a win, 9.0-ás maxem van. -
zenoka #40239 oke fonok de egy alap GI-s vraysun/vraysky-al nem lehet problema:) -
zoolee #40238 Kapsz print screent érd be azzal,:D renderbe nem akar jó lenni a fény..-.-
1 órán belül lesznek, csak most mást csinálok más gépnél..hehe -
zenoka #40237 pre rendert a nepnek kivancsi:D -
zoolee #40236 Már belefogtam funny car dragverdába, csak meguntam abbahagytam mejd meghalta gép és odaveszett az is.:S
-
zoolee #40235 Heh..Nem nagy, 1 kereszteződés+már a lámpák is megvannak.Megcsináltam az aszfaltot, lámpákat,autókat szedtem, formára"zúztam":D a törések helyét, stop tábla oszlopát meghajlÍtottam ahogy kellett...STBSTB...
már igazából kész a kodell, már csak jó texet + világÍtás kellene..mert Így alapból minden rikÍtó fehér, de a renderen igy is alig látszik valami..-.-
Ha megcsinálnád nekem megköszönném. -
Ronin666 #40234 Balesetet akarsz modellezni? Nagy fába fágod a fejszéd!
Ha az alapokat nem tudod, akkor szerintem ne ilyennel kezdj. Ezt szépen iszonyat macera lenne meg csinálni, bár ha szép, akkor nagyon látványos lehet. Ilyesmivel a profiknak is meg gyűlik a bajuk.
Ha viszont meg tudod csinálni az ütközési modellt, akkor én szívesen elvállalom a bevilágítást + rendert, sőt fel is textúrázok neked mindent, bár nem tartok tőle, hogy ez bekövetkezne. :) -
zoolee #40233 Hali, belekezdtem 1 baleset modellezésébe, csak régi gép és 1 centit lerenderelt 1 óra alatt, de NP, most lesz új..
A lényeg, hogy, hogy tudok texet húzni az 1 es modellekre?material editor? és hogyan tudom őket mozgatni, hogy pl a szaggatott vonal ne az út szélén legyen?
És a fényeket, hogy lehet emberiaen beállÍtani? mert rendernél olyan rohadt sötét minden:S.
Helpeket előre is THX. -
nenad #40232 elfaradtam.
aztal leleptem daniaba. -
Geccoka #40231 Hat majd kiderul. Aki tartani fogja szep kepeket csinal, de nemtom mennyire fogja tudni elmagyarazni a dolgokat, az mar mas teszta.
Emlekszem te meg egy kis tablan is raytraceltel :D
Mellesleg, aki tartani fogja, ő is ott volt, akkor hallott eloszor a VRay-rol, szal nagy hatassal voltal ra :D
Egyebkent te miert hagytad ott a ceget? -
Geccoka #40230 Hat ja, geppark az elkene :D
Allitolag nemreg volt olyan, hogy az egyik melo iszonyat lassan renderelodott, nem igazan volt optimalizalva es a hatarido meg surgos volt, azt fogtak es befizettek egy farmra :P -
nenad #40229 van egy olyan erzesem, hogy nem fognak az illetok jelentos tudassal tavozni, hacsak nem en adnam elo............. :D
vagy esetleg olvasta a topicot, es innen nyert mindent,
de akkor megkeressuk, es fizet egy nagy kort!! -
zenoka #40228 ved fel rejtett kameraval es ad el nekunk ocso'ert:D -
nenad #40227 szegenye Cs. Nemhogy inkabb venne egy komoly gepparkot.
vagy inspiralna az embereket erre.. :D -
Ez olyan 40ezres probléma:) -
Geccoka #40225 Jaja, mert gondok vannak sok emberkenel a fenyekkel meg a renderidokkel :D -
nenad #40224 nanema, tenyleg? :-) -
Geccoka #40223 Jaja, ezt mar meselted :D
BTW megint lesz hogyan rendereljunk gyorsan es szepen eloadas ott, csak most nem te tartod :D -
nenad #40222 hat ez logikus, ha tobb a frame/s akkor keveseb veszed eszre a roccenest de akkor a video is rovidebb...
En anno probaltam mindig csitelni, hogy a leheto legkevesebb framebol jojjek ki, ugye 1 geppel nyomultam.
//Hehe az epitesz soha nem hitte el, azt hitte egy gepparkom van otthon, mert hamarabb lettem mindig kesz. Pedig csak agyonoptimalizaltam a cuccot. -
Geccoka #40221 Igen, az az :D -
Ronin666 #40220 Na holnap azt hiszem ismét nekiugrok a kastélyos animomnak. így már a avi-ba mentve tuti jó lesz. DVDt meg majd meglátom, bár az lenne a fontosabb. Az egész projektnek csináltam egy elég korrekt DVDt. Szépen megszerkesztett menüvel, sok sok anyaggal feltöltve a projektről. Ugyi ez ment a megrendelőnek, szóval ezt kellene kicserélni.
Mondjuk egy szimpla .avi szebb lenne, mert kisHD-ban van a videó nyersanyaga.