3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

erdekes, egy ekkora beruhazas, valakinek jo kapcsolatai vannak :-)
azt hiszem lehetett volna sokkal igenyesebb is.

http://index.hu/gazdasag/magyar/aqua070104/

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Aldaryn
Huh, ez... bazinagy. 😄 8 darab végfok is elfér benne. Hehe.

per aspera ad astra

ThomasGins
kicsit rideg igy,jó sok meleg szin elkelne szvsz😊
A cd-k mellé egy neon esetleg?😛

\"So always look on the bright side of death\"

noh egy kep tolem😄
Felesegem szakdolgozatahoz lesz illusztracio egy hazimozilejatszo/dvdalvany egybeepitve...medijacenter..design az enyime haat ize..lehetet volna jobb😄 de mindenki ismeri azt hogy a szakdoga leadasa elott 1 hettel alunk neki😄D
nagyobb meretert katt a kepre😊

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

ThomasGins
Ezt a triangulation cuccot hogy lehet bekapcsolni az irradiance menuben?

Boba
Koszi!😊 A mellkason es a laban az izom meg finomitva lesz, mashoz nemhiszem, hogy fogok nyulni.

Hat felig magamhoz, felig pedig a karakterhez mertem a dolgokat. Elvben egy 7-9ik szazadi, idosebb harcos lesz eleg zord korulmenyek kozott (toredezett korom). Majd a kovetkezot igyekszem jobbra!😊

youth
Valójában nemtudom miért írtam alá 😊 lehet megszoktam, hogy szinte csak e-maileket írok és fórumozás közel a 0-hoz tart 😊

Youth

youth
Szia!
A kézfejek nagyon bejönnek! Viszont a fej fura... a fülnek sincs kellõ vastagsága talán, sípcsont is nagyon kiugrik, lehet nem figyeltem és olyan karakterhez készül aki beteg vagy öregecske vagy én vagyok a zsíros? 😊
Amúgy nagyon jól kezeled ezt a kis szobrász progit, de én zsírosabbra venném bizonyos helyeken a kraktert, pl pocakja is, olyan mintha feszítene izomból.
Nem fikázásnak szántam.
Üdv,
Ákos

Youth

youth
Nagyon jó!!!! Jók a renderek!

Youth

ThomasGins
sztem nincs különbség,az iso-ja egy dvd-s azon van még jópár tutor meg scene,de az alap progi ekkora.

nekem kevés, mert az enyém trial version, de akkor már megkérdem h mi a különbség a trial és a full között, azon kívül hogy az 1ik 30 napot megy a másik meg örökké.

ThomasGins
sok vagy kevés neked?😊

nekem egy 600 MB-s van :S

Malakai
Nemhogy csak wacom toll kell hozzá, de szériához megfelelõ toll kell hozzá. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

lac coo
Nekem olcsóbb, gagyibb A4-es táblám van, de ott speckó a toll is. Gondolom itt is, mivel a tábla felett is érzékelnie kell hol van a cerka , és a ceruza hegye érzékeli a nyomás erõsségét is ...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

a wacomhoz tuti valami special kell tul sok feature van benne hogy ne kelljen..szerintem max a nagyon gagyi regi tablakhoz eleg egy szog.....😄 baar mint olysokmindenhez ehez sem ertek😄

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Ackro
a teljes verzió ráfér 3200 floppyra 😛

wacom<#lama> :-)
De nagyon hUje Vagy!

arra gondoltam.. hogy jo egy nagy rozsdas vas dorong is, vagy kell valami elektromagneses-reakcios-fluxusirritalo is a hegyire neki!
boff
:-)

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Aldaryn
Vááááá

per aspera ad astra

HÁNY MB A 3DS MAX 9?

haat alkoholos fillcel mindenkepp tudsz ra firkalni mester😄
szerintem a grafit is fogja asszem de a tollba nem vagyok biztos...<#nyes><#vigyor3><#idiota>

ThomasGins
Sztem mindenképp specko.Meg gondolom 2 féle táblafaj van,attol függõen h melyik érzékeli a lenyomást.
Vagy keress a tipusra neten és kiderül

a wacom tablan barmivel lehet firkalni vagy specko pen kell hozza?
(talaltam egy tablat itt a szamtech raktarban, de tollat nem latok hozza)

fle go
<#vigyor2>

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

ThomasGins
<#idiota>

Azért mert a rossmann-ban kispórolták a gravitációt és a bend-et, attól még a vray-ben benne lehet! 😊

Jopofa lett😄 ...taan a zsak anyagan gyurnek meg egy hangyanyit olyan nagynak tunik a mintazat..😊
viszont ha jol emlexem ami nekunk volt fufejunk (rossmannban arultak) annak csak folfele volt hajlando noni a fuve😄

hunkircsi
Jah, kiegészítés, az általam készítendõ V-Ray tutorial által jött létre ez a figura. (Igen V-Ray Fur demonstrálás lecke..😊

Ki korán kel, poligont lel.

hunkircsi
Üdv!

Egy kis NFR, nah jó, nem az, hanem egy V-Ray tutorial példafigura, de a környezetem szerint aranyosra sikerült, gondoltom megosztom veletek, észrevétel, kritika jöhet...
kocos_fuves_haju

Jaés BUÉK!..😊

Ki korán kel, poligont lel.

ThomasGins
Én is fókaraktérnek olvastam😊
Jók lesznek!
Ha az ilyenek mennek 5 perc alatt is akkor jöhet belõle videótutor😄

Speedet nyomhatunk itt is ha nem megy odaát.
Mondjuk én se szolhatok egy szot se😊

hmmm..lehet hogy csak a temavalasztas nem inditotta be a nepet😄 (aztat meg en javasoltam)
aze' meg egy probat meger nem?😄

Malakai
Jah, én is csúnyán késõbb postoltam képet rája...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Boba
Felbuzdulva a Happy Feet-en... <#idiota>

Aldaryn
Rohadtul nem tudtam kitalálni, hgy miért hívod ezt az embert fókaraktér-nek. 😄

per aspera ad astra

Boba
En csinaltam kepet derekasan. Most januarban nem tudnek csinalni, de februarban szivesen reszt vennek meg 1 speed contesten. Normalis contestre nincs idom, van eleg bajom most a vizsgaidoszakkal es a sajat projectemmel.😊
Par kep a fokarakterrol itten van.
A ruha is megvan mar, majd valamikor tolok egy rendert arrol is.

Aldaryn
Én is. Bár nem szép dolog. Na én ezért nem készítek videótutort. Soha.

per aspera ad astra

Aldaryn
😄 Igaz, ha legalább az elõzõre eljött volna mindenki, aki itt ígérte...

per aspera ad astra

Nem tudom a Glu3D-s tutorokat itt már néztétek e.
Glututs
De a videotutorok némelyikén beszél egy csávó, és bár ne tenné, mert én vinnyogtam röhögéstõl ahogy beszél.
Tuti lehetne porgetni az AP-t is egy jo kiss speed contestel😄😄

Effendi: Isten hozott <#integet2> s ne aggodj vannak itt ven rokak is!😄

Aldaryn
Mostanában egész beindult az AP, nem tudom, hogy ebben mennyi köze volt a D21 halálának, de, fõleg a 2D-sszekció nagyon megy. És virtuális vállveregetés a felhasználóinknak, amiért eleddig senkit sem kellett még különösebben moderálnunk. A balhét keresõ elemek eddig megkíméltek minket. Remélem ezután is így lesz.

per aspera ad astra

Boba
Go AP! Tok kihalt ez az egesz 3d-s magyar vilag... kellene mar valami felkapott oldal.

Aldaryn
artistpub.hu 😊

per aspera ad astra

lac coo

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

design21, haaat, a domain nev meg be van regisztralva :-)

segítsetek már pls, van valami jó magyar portál mint amilyen régen a design21.hu vagy render.hu volt?
Effendi
Azért bátorkodtam ezt ajánlani, mert a srác azt mondta, hogy már megvan neki pár könyv, és gondoltam azokat már átolvasta, és így ismeri az alapfogalmakat, a kezelést.
Abbna a könyvben meg találtam olyan dolgokat, ami a polymodellezés alapjait mutatja több példán keresztül is.Ha kezdõ modellezõ és legalább ismeri a program alapfunkcióit (elõzõ könyvekben olvashatott róla), akkor a polymodellezést próbálja meg megtanulni, mert szerintem az talán a legkönyebben megtanulható, de lehet, hogy tévedtem, és rosszul kezdtem magam is? 😊

http://bf1942.gametrack.org/sig_3210436_omaha1_times.png

Effendi
Egyébként azért is jelentkeztem be ebbe a fórumba, mivel mostanság tanulgatom magam is a max kezelését, úgyhogy ha néha bugyuta kérdést tennék fel nektek, akkor nézzétek el, mivel még sok mindent magam sem értek, így elkel a segítségetek.
Amúgy, ha nem bánjátok akkor pár szót magamról megemlítenék, hogy ne csodálkozzatok rám, ha érthetetlen dolgokat mondok, vagy kérdezek.
Szal azt hiszem én egy kicsit talán idõs (37) vagyok ahhoz, hogy olyan dolgokat tudjak megtanulni, amit ti könnyedén megértetek és tudtok.
Valamint én jobbára kikapcsolódásként fogtam bele a tanulásba, gondolom némelyikõtöknek az talán a munkája is(õ szerencsés fickó).
Tehát ha rosszat mondok, vagy kérdezek, azt tudjátok be az én tudatlanságomnak, és ne annak, hogy én esetleg kötekedni, vagy sértegetni szeretnék bárkit is.

Ha elolvastad idáig, akkor megköszönöm. 😊

ILLNeo
ez könyv én úgy tudom hogy haladóknak szól..., tehát ebben alapfogásokat nem tanulsz meg.
A max-al járó munka folyamatát hivatott bemutatni példákon keresztül...
Én is kezdõ vagyok és megvettem mindkettõt de biblia az ami elejétõl kezdi...
Nem akartam beleszólni csak gondoltam megosztom tapasztalatom...

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

Effendi
Bocsi ...tévedtem, ez a könyv volt az, de szerintem a tanulásra ez is jó...
max7

Egyébként a neten nagyon sok anyag van ,amiket átnézve megtanulhatod az alapjait. Aztán nézegesd a tutorialokat, azokból rengeteget tanulhatsz.

Effendi
Azé nézz körül egy kicsit, mert én mintha ezt a könyvet láttam volna az Alexandra Könyvesboltba és az CD-vel együtt 6.500 Ft volt.
Még bele is néztem és van egy két dolog, ahogy példákon keresztül mutatják be a progi képességeit.
Nekem soknak tûnik az a 16.000 pénz...