63012

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• zenoka
    hajra:)
    hajra:)
    wireframet kerunk:P:)
    munkavan nincs ido irogatni:)
  • nenad
    mi ez a pangas emberek?
    meg mindig nyet net, de legalabb addig is csajozok.
    drukkoljatok!

Pao!
  • Aldaryn
    Ezért mondom el mindig fennhangon az irodában, hogy amint lesz full feature-ös VRay standalone linux build, én nagyon boldog emberke leszek... :) link
  • Aldaryn
    Hmm, rotten.com. Érdemes elolvasni, és jól meggondolni azt, amit a site készítői, és futtatói írnak a bemutatott tartalomról. Ha tetszik, ha nem, ez is az "élet" része. Ha valaki el akarja kerülni, hogy büdös rothadó húsdarab legyen belőle egy fadobozban betemetve a föld alá, az maximum kérheti a hamvasztását, de enél többet nmigen tehet ellene. :)
  • scorpeeon
    Mivel erre jártam és kiváncsi voltam, ráklikkeltem, mivel frissen láttam a Fűrész trilógiát gondoltam nem érhet nagy meglepetés. A "Failed Mission" nevű linkig jutottam, asszem ennyi elég lesz mára, szépálmokat! :)

[ez már kicsit fájt]
  • ibor90
    ez most off:
    Kíváncsi lennék a véleményetekre ezekről amiket itt találtok. Csak lejjebb görgetsz és a kék linkeket megnézegeted.
    VIGYÁZAT NAGYON DURVA!!! ÉN NEM VAGYOK FINNYÁS VAGY ILYESMI (pl Fűrész meg hasonlókat bírok) DE EZ IGAZ MIND ÉS ISMÉTLEM NAGYON DURVA!
    még nem tom hogy fogok elaludni? esetleg nyitott szemmel...
  • Aldaryn
    Az a baj, hogy admin létemre semmit nem tudok róla, hogy mi a bánat folyik ottan. A fejlesztői levlista is csendes, mint a végtelen fagyos tajga.
  • zenoka
    az a baj hogy tegnap este se ment nekem:S remelem nem jut d21 sorsara..nem kicsit jobban kedvelem az oldalt:D
  • Aldaryn
    Nekem sem. :| Lehet bombatámadás érte a Mobicomot.
  • zenoka
    Sracok mi van az AP-val? nekem nem megy:S
  • M0rph3u5
    megmondtad a frankót!
  • bencsab
    Egyik régebbi gépem eladó, ha valakit esetleg érdekel:
    http://prohardver.hu/e.php?mod=74&id=121174
  • Free
    ez teljessen jó játék el lehet vele szórakozni de miért mindig az egóm jut eszembe ? :c)

Link
  • zenoka
    sot mi tobb kotelezo:)
  • bencsab
    és ezt szabad?
    http://googlefight.com/index.php?lang=en_GB&word1=vray&word2=mental+ray
  • Aldaryn
    Vigyázz, mert a *******-t leírni tilos, valamint nem szabad ************* és **********, továbbá ***********! Politikailag ***** hogyha ***********. Hazánk jelenlegi politikai helyzetének tükrében tartózkodjunk továbbá az írott kifejezésétől a következőknek: ******, *********, **********, *************!
  • ibor90
    höhö..jah hogy ez már az volt? akkor bocs :D
  • zenoka
    no politics
  • ibor90
    Lehet hogy indulok a következő választáson.
    LINK
  • Free
    nah csak hogy értsétek mi a dörgés :c)

jeah link
  • zenoka
    igen sensei:)
    na ez igy kellemesebb:D
    maya gold meg a mi oldalunkon van mert ugye a max logojabol kigyora lehet asszocialni es maya kisasszonynak is asszem koze van a "kigyokhoz" ebbol kifolyolag ha vegiggondoljuk akkor rogton latjuk az igazi eroviszonyokat:D
  • ibor90
    na igazságot akartok? Tessék: LINK
  • Aldaryn
    Kérdést jól feltenni az első lépés a száodra kellemes válasz felé.:

LINK
  • Met
    a fele találat, Maya Gold-os link
  • zenoka
    Gyerekek ugy tunik vesztesre allunk:
    LINK
    ki kenne talalni valamit:)
  • ibor90
    mármint mit hogyan oldottam meg?
  • Free
    thomas: lementettem de egyetértek Al -al abban hog ylehetne mélyebb a texture. és zénókával is . készülj a jövőhéti felelésre waze mert L leszel kaszálva :c)
  • Free
    Jó lett. én azt a holografikus Tv t jobban kiemeltem volna. az érdekelne hogyan oldottad meg. a kábel meg efektive mind1 de tetszik .
  • zenoka
    oszkep 5os ala...modelezes leulni jovoheten felelsz a kettesert:P:):):)
  • ibor90
    igen haverom is mondta, de ez magamtól jött, nem tudtam hogy már vki másnak is eszébe jutott előttem, sőt hogy meg is csinálta, hát mind1, pont ilyet biztos nem talált még ki senki.
  • Aldaryn
    hehe, ha jól tudom, vannak már ilyen lejátszók, ha nem is DVD-t, de SACD-t már láttam ilyen kivitelben, csak annak nagyobb lábazata volt, de a koncept ugyan ez.
  • Aldaryn
    Nem rossz, ha már így megcsinálgattad a mapeket, lehetne kicsit mélyebb az egész. :)

VRayBlend shaderes móka RC2-ban még biztosan működött, mert emlékszem, hogy ott próbáltam 9 szintű diszperziót összerakni, több kevesebb sikerrel, matekozva a tényleges hullámhossz/IOR számításokkal is. Jelenleg valami nagyon fura dolog történik, ha több refraktív shadert teszel össze egy Blend shaderben, teljese elszállnak az IOR-ek, olyan, mintha összeszorzódnának, vagy fene se tudja. Emlékszem, volt már ezzel bajom elég.
  • KILLER2
    És a flexes DVD olvasó? xD
  • ibor90
    pont ezt kérdezték a maya-s fórumba is. erre a válaszom

Azért használnak zsinóros technikát az ilyen fajta DVD lejátszóknál mert nagyon sok adatot kell küldenie miközben lejátszik egy filmet (ja és azért nincs hangfal mert már eljutottak a 16.1-hez csak már senkinek nem volt annyi sarok egyik szobájában se és ezért kialakítottak egy olyan technikát amivel egyből az agy hallásközpontját tudják befolyásolni és így teljesen élethű hatást sikerült elérniük) és ezt a kommunikációt bezavarná az a másik ami a képernyő és a DVD között lenne és ezt mindenképp zsinórral tudták megoldani, de voltak régebben még próbálkozások zsinórnélküli technikára, csak a tesztalanyok megőrültek az interferencia miatt és ezt betiltották.
  • KILLER2
    Tényleg, milyen elavult már az?
    Amúgy meg praktikai szempontból nem olyan jó ez a lejátszó, mert multifunkcionális. Flexként is használható. DVDnek biztos jót tesz. xD
  • marcee
    A jövő házimozijában kábel? ;)
  • ibor90
    Nah kész lettem a házimozis képpel.
    Szóval mint mindig.
    Maya 8, Mental Ray
    Modellezés: 1 óra
    Textúrázás: 40 perc
    Render beállítás+renderelés: 3 óra

Hát nem egy teljes házimozi rendszer, de sztem jó lett. :)
    A képen egy DVD lejátszó van mivel a jövő házimozija volt a téma, mint látjátok ez ilyen nyitott cucc. A háttérben meg ilyan kicsit hologram feelingű plazma TV szerűség van.
    DVD
    wire
  • ThomasGins
    Lehet a PS topikba kellett volna tennem:D
    Amugy renderidő 1 óra,de 1200as felbontásban készült,ps utómunka meg maxisok:)
  • ThomasGins
    A csatornatető,sajna most futott rá időm:(
    Elnézést a maya kulturát kedvelőktől:D

És a wire,boolean kicsit tulmisztifikálta:)
  • ThomasGins
    Régen próbáltam én is,akkor oks volt,még ilyen shellac-al is,ha jól emlékszem.