3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de igy raktam be a blueprintet
és már nem akrtam megcserélni
mert elkezdtem a modellezést!A lényeg ugyanaz szerintem!Nem azon van a hangsúly hogy melyik oldalon van a bekapcsolo gomb hanem azon hogy gyakorlom a modellezési tecnikát és a renderelési beállításokat
ez még csak egy félkész darab
nem ilyan Clay render lesz rajta
Egyébként a kijelzõ texturázásán én is godolkodtam hogy hogy fogom csinálni!
Jah, és fisch!
Bocs hogy nem tudtam még megengedni magamnak egy iPod-ot és egyel több pöcköt csináltam rá!
De igérem neked kijavítom a hibát!Bocs!
dradge: ez alapjan csinaltad: http://cgsector.com/page.php?45
mert akkor nem lett rossz..anyi a gond ezzel a tutorral szerintem hogy tele van boolennel..az meg rakoncatlan egy kanca...majd probald meg anelkul megcsinalni egyszer ha lesz hozza erod!
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
a kijelzõ sarkai lekerekítettek, és egy szintben van a házzal...
a navkerék nem emelkedik ki, közepén a gonm az egy nagyin picikét...
jahhh...
a bekapcsoló-jack panel, azaz a teteje fordított elrendezésû: jack ajzat - "távirányító" 2 (! - nem 3) érintkezõs bemenete - HOLD gomb
bocs... itt figyel az asztalomon 😄
\"Good artists copy, great artists steal.\" - Pablo Picasso & Steve Jobs
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Elkezdtem egy iPod-otMég elég félkész de alakulgat!Egy véleményt had kérjek!Ime: http://media.proxnet.hu/upload/20070110/14281216298.jpeg
(Akkor se fogok fizetni azert, hogy tudjam szerkeszteni az irasaimat!)
Najo... inkabb elkezdem megirni a vizualis kommunikacio beadandom szoveget. Kicsit elaludtam, esvan masfel oram a leadasig kb.😄
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
\"So always look on the bright side of death\"
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
2 vizsga között elszórakoztunk mi is a vrayproxy fûvel. A tákolmány ami rajta áll, az majd egy kis fedõ szerkezet lesz, pár asztal meg szék lesz alatta, a tûzrakóhelynél (tube) étkezõk biztonságát biztosítja majd 😊
Még erõsen WIP!
wisteria 1
wisteria 2
F
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Iphone az SG-n😊
Melo hijat atjottel a sg.-re
<#ejnye1>#ejnye1>
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
the world is mine
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
per aspera ad astra
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
the world is mine
nem ugy mint egyes progikhoz...
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Doomista: csak semmi cinizmus a kanna szent dolog <#ejnye1>#ejnye1> 😊))
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
nemfogom fel epp esszel hogy mi tortent a gepesszel😄 (bocsi en is gepesz voltam valaha)
szoval azért tudom hogy mi kell nekem ^^
bár nem mondom hogy soha nem használtam ilyen programot ^^
gugli adta... 😄
egyebkent nem rossz, egy kis plusz idovel sokkal jobbat lehetne csinalni
(\__/) ( X.x) ( } . { )
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
szerintem
Adva van ez a kép: bomba
Namármost, nekem ez úgy kellene, hogy majd késõbb be kell illesztenem máshova, szóval kellene a bomba külön képre, meg az árnyék, amit a bomba vet. Ezt hogyan lehet megoldani? Hallottam valamit fél füllel a Render Elements-rõl, de nagyon nicsen idõm, hogy itt nekiálljak kísérletezgetni a semmibõl. Léci, aki tudja a módját, hogy milyen progival, milyen képformátumba kell menteni, és hogyan lehet utómunkálatozgatni mondjuk kombúscsön nélkül, annak nagyon megköszönném, ha túlhosszú leírni a fórumba, akkor lécci privátba, és eléggé sürgõs.
Nagyon köszönöm elõre is..
Csõ!
Ki korán kel, poligont lel.