3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

-tudom hogy fordítva van
de igy raktam be a blueprintet
és már nem akrtam megcserélni
mert elkezdtem a modellezést!A lényeg ugyanaz szerintem!Nem azon van a hangsúly hogy melyik oldalon van a bekapcsolo gomb hanem azon hogy gyakorlom a modellezési tecnikát és a renderelési beállításokat
ez még csak egy félkész darab
nem ilyan Clay render lesz rajta
Egyébként a kijelzõ texturázásán én is godolkodtam hogy hogy fogom csinálni!
Jah, és fisch!
Bocs hogy nem tudtam még megengedni magamnak egy iPod-ot és egyel több pöcköt csináltam rá!
De igérem neked kijavítom a hibát!Bocs!
ThomasGins
<#vigyor2>

\"So always look on the bright side of death\"

ehe kesz oda a lelkesedese😄

dradge: ez alapjan csinaltad: http://cgsector.com/page.php?45

mert akkor nem lett rossz..anyi a gond ezzel a tutorral szerintem hogy tele van boolennel..az meg rakoncatlan egy kanca...majd probald meg anelkul megcsinalni egyszer ha lesz hozza erod!

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

a bekapcsoló gomb panelen nincsen perem...
a kijelzõ sarkai lekerekítettek, és egy szintben van a házzal...
a navkerék nem emelkedik ki, közepén a gonm az egy nagyin picikét...

jahhh...

a bekapcsoló-jack panel, azaz a teteje fordított elrendezésû: jack ajzat - "távirányító" 2 (! - nem 3) érintkezõs bemenete - HOLD gomb

bocs... itt figyel az asztalomon 😄

\"Good artists copy, great artists steal.\" - Pablo Picasso & Steve Jobs

Free
nekem tetszik de majd a texturázásra leszek kíváncsi

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Bocs elcsesztem a linket itt a rendes

Hi!
Elkezdtem egy iPod-otMég elég félkész de alakulgat!Egy véleményt had kérjek!Ime: http://media.proxnet.hu/upload/20070110/14281216298.jpeg
Aldaryn
Muhahaha. 😄

per aspera ad astra

Boba
ehh... most latom... a Max tart a 9es verzional!
(Akkor se fogok fizetni azert, hogy tudjam szerkeszteni az irasaimat!)

Boba
Ez bizony igy van. A maya mar 9es verzional tart, plusz van benne kanna is. Ezek megfellebezhetetlen tenyek kerem alassan!😊

Najo... inkabb elkezdem megirni a vizualis kommunikacio beadandom szoveget. Kicsit elaludtam, esvan masfel oram a leadasig kb.😄

fle go
Hogy elhallgattattad az ipset😊

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

Atika :o)
jah tudom meg meg ugyse kaphato 😊

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

ThomasGins
Esõcsatorna is lesz,vagy belefolyik a sörbe az esõ?😛

ejj..nem ugy kell hanem minden honabban a fizu 10 % kat felre teszed s akkor 10 honap mulva megvan😊 ees akkor a haztartas sem erzi meg😄

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

FRenkie
HI!

2 vizsga között elszórakoztunk mi is a vrayproxy fûvel. A tákolmány ami rajta áll, az majd egy kis fedõ szerkezet lesz, pár asztal meg szék lesz alatta, a tûzrakóhelynél (tube) étkezõk biztonságát biztosítja majd 😊

Még erõsen WIP!

wisteria 1
wisteria 2

F

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

ehh egy havi ramenne 😊 a 8 gesre asszonyka nem orulne neki 😊

4GB memóriával 499-, 8GB-tal 599 dollár.

maradjunk a haznal:
Iphone az SG-n😊

nehogy aztan admin kelljen ide is. Mondd csak te nem a aNtI d21 eLiTe tRoLL gruop former membere vagy?
Melo hijat atjottel a sg.-re

<#ejnye1>

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Mert annyira ismered õket ^^

the world is mine

ha nem semmi mennyibe kerul nekem kell ilyen ;D

Aldaryn
Igen, Boba szájából ez erõteljes irónia... 😄 De a tény az tény, Maya tényleg nem olyan advanced, mint MAX.

per aspera ad astra

OFF: iPhone - from Apple

http://www.youtube.com/watch?v=xvMasa9gfEc&eurl=

beszarás

hehe, eppen o az aki tudja :-)

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Maya sokkal advencedebb mint gondolnád.....

the world is mine

lehet azt legalis szoftverrel csinalni s rogton nem warez😛😊

Doomista
jeha,hurrá,mennyi magyar tutkot találtam ^^
nem ugy mint egyes progikhoz...

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Boba
"Meg mindig nem warez topic!"
<#ejnye1>

csak nem legrosszabb esetbe ralehet meg allni a festmeny hamisitasra😉 abban ugy is tobb penz van mint a matte paintingben😄

Boba
Ha nagy a gaz, valtunk XSI-re... de van meg jopar alternativa. De remelem a vilag CG vege nem jon el! Meg Matte Paintingbe se..

haaaaat en felek az ilyenektol😄 ha csk az autocad s a max kapcsolatat nezem mar akkor is😄 nem biztos hogy jo lesz nektek de ne nekem legyen igazan😄

Doomista: csak semmi cinizmus a kanna szent dolog <#ejnye1> 😊))

Doomista
huha,teáskanna,de tea legyen benne !

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Boba
Jo, maya meg nem annyira advanced mint max... De van remeny!!! Most, hogy megvette Autodesk (imadkozzunk erte!) talan kerul vegre bele egy teaskanna is! Igy nem elet az elet😞

me nincs benne beepitett kanna😛

nemfogom fel epp esszel hogy mi tortent a gepesszel😄 (bocsi en is gepesz voltam valaha)

Doomista
volt már szerencsém mayához,3dsm-hoz,és lighwavehoz,nah meg maga az autocad 2007 ami megvan,mivel gépészetes vagyok.
szoval azért tudom hogy mi kell nekem ^^

Boba
Me'? Jobb?<#wow2>

ThomasGins
Jobb mintha azt kérdeznéd h a maya jobb progi-e😛P

Doomista
én hétvégén kapom meg a progit,érdekel ez a 3d világ...
bár nem mondom hogy soha nem használtam ilyen programot ^^

passz...

gugli adta... 😄

rossz a hatter,rossz a megvilagitas (zold beeg rendesen, gi nem nagyon latszik a verendarol/setet van stb).
egyebkent nem rossz, egy kis plusz idovel sokkal jobbat lehetne csinalni

mijez a win95 windok?

Malakai
Ha kell GI is. 2t renderelsz, egyet a bomba alfának és a GInek, itt render element alpha (bár ezt mindig csinál 😊 és VRayGlobalIllumination legyen bent, itt a talaj legyen Matte object, egyet pedig rendes talajjal (nem matte) és render elementsben hozzáadod a VRayShadows-t. Ha matte az object, akkor nekem nem volt hajlandó külön passban megjeleníteni az árnyékot.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Falabu
Sziasztok, poserbe csinált haverm egy figurát meg animációt, de maxba nem tudjuk átenni csak külön a figurát az animálást már nem viszi át. Próbáltuk exportálni 3ds fájlba vagy obj fájlba de sehogyse müködik. Van erre megoldás?? Ha tudtok mihamarabb válaszoljatok!

&#8211;&#8211;&#8211;&#8211;&#8226;(-&#8226;Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!&#8226;-)&#8226;&#8211;&#8211;&#8211;&#8211;

szerintem

hunkircsi
Üdv néktek fórum népe! Aki tud kérem segítsen!

Adva van ez a kép: bomba

Namármost, nekem ez úgy kellene, hogy majd késõbb be kell illesztenem máshova, szóval kellene a bomba külön képre, meg az árnyék, amit a bomba vet. Ezt hogyan lehet megoldani? Hallottam valamit fél füllel a Render Elements-rõl, de nagyon nicsen idõm, hogy itt nekiálljak kísérletezgetni a semmibõl. Léci, aki tudja a módját, hogy milyen progival, milyen képformátumba kell menteni, és hogyan lehet utómunkálatozgatni mondjuk kombúscsön nélkül, annak nagyon megköszönném, ha túlhosszú leírni a fórumba, akkor lécci privátba, és eléggé sürgõs.

Nagyon köszönöm elõre is..

Csõ!

Ki korán kel, poligont lel.

FecNiii
hát memóriám már most sincs. ha minden jol megy a héten bõvítek szal majd utánna megnézem a cuccot.

Aldaryn
gfxworld.org -ot érdemes nézegetni. Na nem azért, hogy warezoljunk ám!

per aspera ad astra

Fecniii: Jo lett...de tuti tele van a kornyek pokokkal bogarakkal brrr😊

ThomasGins
Polyboost-ban van random poly kõfal script,ha van még memóriád erre😊

FecNiii
köszi kipróbálom majd az onyx-ot. a total textures cdkrõl még nem hallaottam de majd utánnanézek honnan lehetne beszerezni.