63012
"Aki másnak felbontás...!"
-
Egy kis OFF:
Nem tudja valaki közületek, hol lehetne 25cm ventit beszerezni?
OFF vége -
Ismerős.. Nálam többet döglik le a max indokolatlan apróságokon, mint komoly dolgokon. -
zenoka #40097 jah ilyet tud sajna:S file elbaltazasat viszont nem ertem hogy csinalja:S es utana kisem lehet mergelni a scenebolsemmit:S
sajnalatos:S -
A JÓ KURVA ANYJÁT ENNEK A SZAROS PROGRAMNAK. Sikeresen elbaszta egyetlen laza mozdulattal az autosavet, a filet, meg mindent. Rohadjon meg a fenébe is, ez annyira el tudja venni a kedvem mindentől. Ráadásul egy redvás élt akartam odébbhúzni, semmi mást, semmi olyat, ami indokolná, hogy félperces vinyókerregés után mindent szétcseszve kiszálljon hibaüzeent nélkül. Kibaszott mértges vagyok... -
nenad #40095 sztem tegyel fel egy joomlat, es menupontba rendezd a kulonbozo galeriakat... Igy egy fasza feluleten keresztul updatelhetsz.
Ha csak sima galaeriat akarsz akkor meg egy javascriptes gallery ganeratorral nyomulj, es a fooldalon a kulonbozo temakhoz lenne a link, ami maga a galeria.
de ha mast is akarsz akkor egyertelmuen cms sztem. -
koszonom -
Ha minden oldalát akarod,akkor a legegyszerübb felosztani sok szegmensre és spherify módositó.Ha csak egy oldalt akkor egy edit poly is elfér még. -
Ha belövöd a texturákat és átrakható maxban szivesen kirenderelem,ezen ne muljon:) -
Sziasztok azt hogyan tudnam megcsinalni hogy pl van egy kockam es szeretnem kidomboritani az oldalat. Elore is koszi -
Sajna a bogarat ha textúrázom jobban, meg környezetet rakok már a gépem nem bírja kirendelni. Még javasolták a renderléyeres megoldást de ahhoz nem értek. -
gyere inkbb msn re és fejtsd ki az ötletedet :c) -
:D
php-ban include vagy html-ben iframe?Bár nem tudom mire kell hogy javast akarsz:)Szal csak beleszoltam h okoskodjak:) -
Halihó... egy gétig voltam itáliában, és 379 uj üzenet. majdem dobtam egy hátast. grat :D -
a lapos készítées felajánlásokat előre is köszönöm. majd összeírok egy todo listát hogy minek hogyan kéne és miként működnie stb stb . és akkor aki akar akár neki is kezdhet de ehez is idő kell.
más: nem tudom ki foglalkozott már sjaxos lap megjelenítéssel. nekem eddig jól ment a dolog de ahogy egy HTMLHttpRequest -el behívok egy oldalt és abban is lenne java script az a java script már ne működik :8 erre valakinek valami ötlete?
csak hogy példaszerű legyek:
http://www.pirneralma.hu/00_t_demo_prb/hun/ ez lenne az oldal ami behívja a töbit itt bármire kattintva csak a gyik jön be.
viszont a gyik ha külön nézed meg akkor jól működik. ötleteket várok
gyik külön . és így működik . :( -
Jól van akkor a többség szava dönt. akor az új speed új neve "csatorna fedél"
nesze nektek konkrét ötlet :c) [mellesleg az ötlet Thomastól ered :c))) ] -
Dinamikus weboldalakhoz max annyira értek, hogy egy CMSt feltelepítek, szóval nem hiszem, hogy sok hasznomat venné Free. :)
Herkules bogár meg jó. Mondjuk mintha máshol már írtad volna, hogy nem (de lehet tévedek, szal felteszem), vmi kopottabb, használtabb textúrás verziót nem csinálsz? -
Olyan svájci bicska filingje van,jó nagyon:) -
szolt ibor herkules bogár
Nem azt mondtam hogy profi vagyok, de én legalább felajánlottam hogy segítek, azt nem láttam hogy te felkináltad volna ezt (nem rosszindulatból mondom) -
de van neki :)
majd szólok neki hogy linkelje be. -
A szarvasbogarad nagyon zsir,nincs belőle egy feltexturázott verzio? -
Jah, nyugodtan lehet vmi konkrétabb, hétköznapibb, szerintem.
Schorby: Ne sértésnek vedd, de ez azért nagyon távol áll a jól összerakott és letisztult oldaltól, plussz ami nem sima html úgy látom azok se saját dolgok. Szóval ha ezen a téren fejlődnél, akkor még van mit, tényleg nem rosszindulatból mondom. -
Ezért kell konkrétabb speed ötlet:P -
naszóval, egyetértek Iborral hogy segítenék honlapod alakításában, ha erre igényt tartasz.
Referenciának nézd meg a honlapomat: honlapom
nem ma csináltam de a célnak megfelel, szal nem volt időm és energiám Újjáépíteni a mai tudásomnak megfelelően. (egyébként már az url is más mint akkor)
Lényegébe ennyit akartam.
Ha érdekel a dolog csak szolj! -
nenad #40076 ezt pont nem lehet modellezesel igazan kiadni. Csak textekkel.. :D -
jah annyi , hogy főlleg modellezéssel kéne elérni a speed lényegét nem csak textúrával :d
-
jah a next speed. :c)))
szóval a következő hétre a speed a "kosz és mocsok"
lehet szórakozni vele :c) -
nenad #40073 Free mi a next? ;-) -
Ronin666 #40072 Szerintem a Valve egész ténykedése úgy jó ahogy van. HL sorozat favorit, CS is az. Steam is nagyon jól működik és nagyon praktikus, most meg ugye jön 3 elég komoly játék (Portal mekkora ötlet :) ).
Ma láttam amúgy egy kis animot az EP2-ről és abban is lesz egy két finom ficsőr. Lesz benne végre soft shadow, javítottak a környezeten, 1-2 új effekt, javított fizikai modellezés. Van még ebben a motorban lehetőség. -
nenad #40071 TF2s cuccok nekem nagyon bejonnek, a heavy weaponos csavo is piszok jo volt (who touched my Sasa? :D) -
Ronin666 #40070 Team Fortress 2 character animation: meet the soldier :) -
Ronin666 #40069 van valakinek fent blender? Meg tudná tenni, hogy ezt a scene-t exportálja ki olyan formátumba, amit a max is olvas? A fények, kamera és többi vacak nem kell, csak a modell. .obj jó is lenne szerintem.
Itt a scene: 21th fox logo
előre is thx! -
nem baj tedd fel a hangost is pls. az is belefér -
Jah itt van a multkori paradicsomról a wire.. Sry, a paradicsomról nincs alacsonyabb polyszámú verzió, paint deformal mentem át rajta és ez a legalacsonyabb szint, ami megmaradt.
Ez meg eredetileg a fény-árnyékra készült, de nem igazán fedi a témát, wire. (kb 6 perc modellezés, amiben benne van a pot tükröződésébel látszódó stilizált redőny is, 20 perc tök fölösleges szimuláció, 2 óra tökörészés a fénnyel, meg aztán kis kontrasztosítás, meg dof PSben) ui.: Ennyit félregépelni mint én itt...
A hangosnál kicsúsztam az egy órából a modellezésnél. :P -
komolyak nagyon -
GixEr #40065 akinek meg van, az nezze meg ezeket:
link -
ibor nekem is az idővel van a bajom sajna :s nincs időm rá :(
-
zenoka #40063 hehe ket 40061 van most:)
admin admin:) -
Caustics beállítás, a megadott érték a távolság, ha azon belül már van egy tárolt photon, akkor csak hozzáadja ahhoz az energiáját, ezzel kissebb lesz a photon map, és így kissebb ram-ban elfér.
Lol, amikor ezt küldtem ibor üzenetét megduplázta, és erre meg azt mondta, ha újra próbáltam, hogy duplikált üzenet nem küldhető el. Vagy csak nálam jelenik meg rosszul? :P -
akkor oké
amúgy hogy állsz azzal az oldallal?
hát profi nem vagyok, sőt eléggé amatőr ilyen weboldal készítésben
de pl schorby (ő is szokott itt járni) egy kicsit jobban ért hozzá
és estleg besegíthetnénk, de ez most csak így felmerült, meg vele még nem beszéltem, amúgy nem sok időm van mostanában, de beszélhetünk a dologról. -
mi,hol?:)