3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Töltsük le az internetet!
nagyon hetfo van ma nalam...pacsi.. <#falbav>#falbav><#pias>#pias>
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Olvasd csak el a kerdeset es a valaszokat megegyszer.
Nem osszefuzni "csak" akarta, hanem ugy renderelni, hogy nem minden kockat szamol le, hanem csak pl. minden 2. vagy 3. kockat. A koztes kockakat pedig az elso es utolso meglevo interpolalasaval (kitalalni). Ettol kapna kevesebb rendeeridot es hosszabb videot. A retimer ezt tudja.
vegul is nem kevesebb kepkockat akar renderelni s a kozteseket meg valahogy kitalaltatni valami progival rendereles helyett hatha gyorsabb?
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
\"So always look on the bright side of death\"
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Próbáltam midenhogy, de a dupla ív elég jól megfogott 😊)))
Majd még megpróbálom össze bridge-elgetni ferdére az éleket , de nem vagyok biztos benne hogy is úgy jó lesz-e....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Lowpolyairplanetutor
sto volt olyan ablak ami az alaprajzon mas magasagba volt meghatarozva mint ami a metszeten allt....fain kis eng.terv😄
a hatso fronton ugyanilyen kis elteresek vannak egy egy magasagban..azaz pontosan 30 centik.
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
scatternél fogsz egy plane-t egy kockát,scatter, és van vmi size beállitás,ennyi😊
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Scatterrel a legeegyszerübb,de particle dolgokkal is megoldhato,vagy vmi random size scripttel.
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
mondjuk az epiteszek asszem barati alapon csinaltak nekik a terveket lehet hogy ez is latszik..
A materialok pedig egész mûanyagosak lettek.
Az az igazi lelketlen lakóparkos archicad dizájnos dögunalmas darab, ami ha majd felépül is úgy hat a környezetében, mint ha valami gyenge render lenne. S amibõl még 30 másik áll az utcában.
Megvan mire gondolok?
De el ne mondd a kolléganõdnek!!!
Ez a kisfiam egyik kisautója, textura nélkül, félkész állapotban . Vannak benne hibák rendesen ...😊))<#zavart1>#zavart1><#idiota>#idiota><#lama>#lama>
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Kérdésem az lenne, hogy amikor betöltök egy blueprintet a maxba, akkor a blueprint vonalai nagyon szaggatottak lesznek, és néhol nem lehet kivenni rendesen a vonalak csatlakozását!Mi lehet a gond?A Unit setup-ban kell állítaniom valamit vagy a blueprint túl nagy/kicsi és így méretezi át? felbontása a blueprintnek kb 350*560
A segítséget elõre is köszönöm
egybkent pont ma neztem butan hazafele tartva melobol a hazak ablakait..jo soknal lattam ezt (najo hasonlo) efektust hogy nem elhet belatni s szinte teljesen tukrozodik😄
szoval igazi nonprfofit..koleganomek epitkeznek nekik keszul.
hetfon lett kesz azota jatszuk minden nap hogy hmm milenne ha a fal szine egy kicsivel sotetebblenne/masnap mar vilagosabb s nem olyan szinu kerites-ablakkeret-kilincs-labazat etc....😊)
fa az azert lett ilyen mert eszre sem vettek hogy normalis tujak lettek bepakolva s mivel animacio is lesz belole (ha lesz) nekem igy kenyelmesebb😊
fu az meg..no comment tudom😄D..en nem tudtam normalisan bealitani a vrayfurt mert tul lassu lett (akkor is ugy gondoltam animacio lesz) scatteres megoldas meg elszalitotta a gepem pedig vrayproxy volt..valami valhol szarul van bealitva:S..szoval marad ronda disp. 😄
sorry hogy ilyen sokat irtam de irtam csak irtam hogy el ne sulyedjen a topic😄DDDD
igen a lezaro cserepek(vagy hogyhivjak) meg hianyoznak😄D

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
de már RAMot vettem helyette.
Amúgy Flegos privibe megírnád kb mennyiért adnád?? mármint a VGA-t
Ha kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni, hogy a pénzt nem lehet megenni.
Lenne egy komplett konfigom elado, de nem tudom mennyit kerhetnek erte a VGA alig 3 honapos meg boven garancias, nem volt huzva, a proci sem!
Konfig:
Alaplap: Asus A7N8X-E Deluxe, Alaplapi lapkakészlet: nVIDIA nForce2 Ultra 400
CPU: AMD Athlon XP 2500+ (gyari hutovel)
RAM: 1024 MB PC3200 DDR Markas 2x 256MB, 1x 512MB
VGA: AGP Galaxy NVIDIA GeForce 7300 GT DDR3 (128 M😎 (ZALMAN Hutovel)
Vinyo: Maxtor 6Y080L0 (80 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/133)
LG DVD RW
LG DVD ROM
Táp: Chieftek 400W
Ház: Szinten Codegen tipusat nem tudom (ha kell csinalok rola fotot)
Bill: Szabványos 101/102 gombos vagy Microsoft Natural PS/2 billenty?zet
Eger: Logitech USB Wheel
Plussz van egy Club3D GeForce FX 5800 VGA hasznalt, kifogastalan allapotu,
Huto Zalman ZM80D-HP + ZM-OP1
Erdekelne ez valakit? Mennyiert lehetne eladni?
Koszi es eszemrol nincs tobb OFF!!!!<#vigyor3>#vigyor3>