3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
Ez igy már nem tetszik.
Volker Blanz
Ami aggaszt picit, hogy elõbb fogják ezt vmi. 3 betûs paranoid szervezetek persze a "mi érdekünkben" használni, mint mi 3D grafikára Itt:
Leírás
A lap alja fele elõ is rukkolnak vele:
"Ein wichtiges Anwendungsfeld des Verfahrens kann in der automatischen Gesichtserkennung liegen."
A folyamat egy fontos alkalmazása az automatikus arcfelismerésben lehet.
\"Good artists copy, great artists steal.\" - Pablo Picasso & Steve Jobs
Ja és a facegenre gondoltam csak nem jutott eszembe a neve.
Nekem is fake gyanus,de amugy jó nagyon.
RC4-et nem tsztel senki?😊
\"So always look on the bright side of death\"
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
3d arc képröl
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Shapes -> Splines -> Line készítése
Ha a line vertexét Beizerre állítom; és a "fogókkal" állítanám a vertexen áthaladó ívet - átugrik Beizer cornerre (amivel persze pont azt az ívet nem tudom produkálni, amit kéne)<#rinya>#rinya>. Miért? Találkoztatok már ilyennel?
A Vray és materialjai kiakasztják a Maxot /Render menü vagy Material editor elõhívásakor/. Max 8-as SP3, a hozzá tartozó Vrayyel. Vray uninstall után stabil a max. Lehet valami beállítási probléma ez?
Ha kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni, hogy a pénzt nem lehet megenni.
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Thomas: Ez nagyon fasza!
Atika: Ez dór oszlop lesz? Mert akkor még igazítsd a fejezetet, keress rá guglin, ha hiteleset akarsz, illetve télleg hegyesek picit azok a kanelurák, és nincs az a hirtelen kiszélesedés a fejezetnél. A textúra sztem is jó lesz!
keszult 3dsmax
par alaptest egymason aztan egy kis bend, noise, turbosmooth tetszes szeruen. s utana a kapot testet arrayaztem osszevissza majd ugy nagyjabol elhelyeztem hogy normalisan nezen ki.

Fõbb lépések?
-veszel egy alpa testett box vagy sphere
-ráraksz egy módosítót
-megcsinálod a megfelelõ nézetet
-készítesz egy csinos material-t
-renderelés úgy hogy az alpha csatornát csináljon a C4D
-photoshop-ban alakítgatod, és máris készen van
Ha esetleg nem segítettem küld egy PM-et és elmagyarázom bõvebben a módosítokat,meg a kamerakezelést ha estleg nem értenéd.Ha igen, akkor én kérek elnézést😄
Jó próbálgatást, és jó munkát!
Leírhatnád a fõbb lépéseket egy ilyen elkészítéséhez és a felhasznált szoftvereket.
Egy kicsit régebbi képem,de szeretném kérni a véleményteket!Íme:

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Textura jól néz ki!
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
nem tud vki olyan progit ami adott idõnkét elmenti ezt a képet?😊
(Na nem azé, mert olyan jó, hanem éppen ellenkezõleg) 😊
Ná neki is álltam.....
http://bf1942.gametrack.org/sig_3210436_omaha1_times.png
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
A Smoothing Group -ot hogyan kell használni ?
A könyvem kissé zavarosan írja le, és nagyon nem azt az eredményt kapom amit szeretnék , akárhogy próbálkozom 😞(
Szóval : mi a sorrend ? :
kijelölöm az adott lapokat és rákkantintok egy csoport számára, vagy elõbb a szám aztán a kijelölés... Vagy hogy? sehogy nem sikerül , a végén az elsõ csoportba olyan is bekerül amit nem is akartam ...
Vagy valamit törölni kell elõtte ? ( Clear All ...)
THX !
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..