63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• ThomasGins
    Fémfürdő:)
  • InterFoxSOFT
    Állat:D
  • ThomasGins
    Jó lett!:)
  • Met
    baz+
  • Mop
    Unaloműzés eredménye:
  • MadBence
    Ezt ma csináltam a blogmotoromnak (elég gyengus, üres az egész, de teccik a sok Bend)
  • ThomasGins
    Pár enterprise blueprint ha valaki unatkozna:)
  • GixEr
    De, csak alapbol nincs benne a Max-ban a lens flare. pld. a Renderpanelen /render/camera shader/volume tedd be a "beam (lume)" shadert. Utana dobd at a material editorba, ha allitgatod a density-t (pld 500) es direktben latod a fenyforrasodat akkor szep napockat lehet csinalni...

• GixEr
    Az nem csak kamera shader-el megy??
  • repvez
    Az animálásnál meg lehet azt csinálni hogy egy billentyü leutéshez egy bizonyos animot játszon le a scene-böl és ne az összeset?
  • zsolesz92
    azt még nem használtam, majd oda is nézek tutorialt. bonyolult?
  • Dark Geo
    aranyos. szerintem dobd rá a terítőt reactorral:P na én meg space renderben kaptam egy szép nagy "mental ray fatal error-t":D
  • zsolesz92
    Hali. Ezt csináltam tegnap, a materialokkal nem vagyok kielégedve, de lusta vagyok töltögetni :D igazábol csak unalomüzésből modellezgetek...
    meg a terítő ami még gáz lett. többit meg döntsétek el ti ;)
  • Dark Geo
    Nyertél! köszönöm! csak az ajtót kellett megmutatnod:P
  • Dark Geo
    mental rayben nem enged video postot de meglesem, eszembe jutott de nekem úgy rémlett hogy nem lehet de ha igaz akkor lefejelem az asztalom sarkát
  • ThomasGins
    Szerintem kis állitgatással ez teljesen jó.
    link
  • Dark Geo
    Üdvözletem! A napokban megkért egy ismerősöm csináljak neki space-es hátteret föld nap csillagok stb...mivel főleg mental rayben szeretek dolgozni úgy gondoltam itt is simán menni fog egy laza lens flare effekt(közben rájöttem hogy ez mental rayben kicsit más), viszont egyszerűen nem tudok csinálni mental rayben ilyet. Kerestem tutorialt de hosszabb keresés után feladtam. Aki esetleg ismer ilyen oldalt vagy tud egy "gyors" leírást adni a dologról legyen olyan kedves! Köszönöm
  • Atika :o)
    hat nemolcso mulatsag :) en zalman vizhutest lesegettem de az is ilyen arban van ahhoz valami viztoronyu feleseg van :)
  • fle go
    Öszintén szólva nem számoltam össze de sacc/kb 80eFt.Az oldalán levö radiátor volt a legtöbb 26k
    jol nez ki mennyibe faj egy ilyen vizhutes?
  • fle go
    Üdv mindenkit! OFF

Maxozhatok megint :) végre! Összeszenvedtem egy vizes gépet ég és föld a léghütéseshez képest!

• nenad
    sztem az override material jobb megoldas ilyen esetkre, a szinnek ugyanazt erdemes betenni csak keveseb szaturaltan.
    Miert, meg akkor minden mas nyomatja a szokasos szaturaciot,- azert fontos a color bleeding - csak azt, illetve azokkal kell foglalkozni melyeknek tul eros a hatasa, - nagy felulet fenyben, vagy felulet eros fenyben.
  • zsolesz92
    ja értem. nemlátszik, mivle csak a fal van hozzá közel.
  • marcee
    Az override material arra való, hogy más, leginkább egyszerűbb anyagbeállítással számolja a GI-t. Ehhez az esethez lehet, hogy jó volt és nem bukik ki sehol, de most a kék terítőd halványsárga színű fényt szór...
  • zsolesz92
    Na override materiallal megoldottam, csak annyit csináltam h base-be beraktam a terítőt, vagyis ami vetítette a színt, Gl-be pedig amire vetítette, és igy megoldódott.
    marcee-legközelebb ezt is kiprobálom, köszi
  • marcee
    A sturációt állítsd alacsonyabbra a render-, pontosabban a GI-beállítások között. 0,3 szokott nekem beválni. A jelenség neve amúgy color bleeding, ha rá akarnál gúglizni.
  • zsolesz92
    Köszi, minnyá nézek hozzá tutorialt ha van, mert nem nagyon tom, mi ez.
    ráraktam mind2-re a materialt, de eddig igy sem jó
  • Vertigo
    vray override material
  • zsolesz92
    halihó. Olyan kérdésem lenne, hogy...
    Van egy szobám, a szobában egy asztal, az asztalon egy terítő, aminek élénk-kék színe van (vray, de semmi nincs rajt csak egy diffuse color, se reflect se semmi más)
    meg van közvetlen mellette egy falam. ezen ugyanez van csak halványsárgában.
    a probléma az, hogy a terítő színe megfesti a falamat.
    Mi a teendő?
  • zenoka
    nem mondom azt hogy: de szeep cipo (mert az olyan buzis)
    de tenyleg jo lett:D szep modelezzes nagyon!
  • Vertigo
    Delutan picit uncsiztam...
  • Malakai
    Meg a material id-k is működnek...
  • zenoka
    attackold ossze oket (editpoly modban) ugy hogy megtartsa a materialtulajdonsagokat aztan mehet a proxy.
  • hunkircsi
    Üdv! Lenne egy kérdésem újfent. V-Ray-ben, ha egy több objektumból álló modellt (pl. kocsit) akarok sokszorozni V-Ray proxy-val, akkor miért van az, hogy minden objektum azonos materialú lesz? A V-Ray proxy nem kezel több Material-t, vagy csak én néztem el valamit a beállításoknál? Ezer köszi a helpet mégegyszer is.
  • ThomasGins
    Lassan texturázáshoz érek ezzel,viszont kifogytam ötletekből még pár apróság elkelne rá.Ha van ötletetek bombázzatok,akár beálitásokkal is.:)
  • zenoka
    Gondolom extra oszi faradsag van mindenkin...
    topic nem hal meg elni fog:)
    egy kicsit akkor offolni..
    gyerek aa lehet aludni kenne mar sokat:
    tegnap este rossz inzulint adtam be magamnak(melle nyultam van ilyen) felhivom az ugyeletet hogy hmm ilyenkor mi a tehendo..csorog csorog a telefon erre meg kijonnek a tuzoltok mert alattunk kigyuladt egy lakas...szoval telihold volt tegnap?:)
    Hat igen mostanaban kihalt a topik sajnos igaz en ritkan irok mert messze le vagyok maradva toletek de hat iparkodom :)
  • Free
    nem te gyilkolod meg. ne parázz. viszont ha egy héti nem válaszolsz semmi kérdésre sokan fognak rád megharagudni :c))
  • ThomasGins
    Azt hittem ez default néha:P
  • Aldaryn
    Mostanában mindig én gyilkolom meg a topikot. No, kipróbálom, egy hétig nem szólok, mennyit megy addig előre. :) Csendben figyelek.