3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FRenkie
Ez tényleg durva. Mona Lisa képérõl is könnyen letörölhetik a mosolyt.

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

repvez
szép uj világ nesze neked.Majd mikor ez folyamatosan kezeli a felismerést akkor már senki se lehet biztonságba elég egy fénykép es már át is tudják montirozni az arcot és általában ezt nem éppen a joszándék vezérli könnyen leheti igy bárkiböl terrorista.
Ez igy már nem tetszik.
FRenkie
A bezier corner olyan bezier, aminek a görbe két irányába külön-külön állíthatod az érintõket. Ha egy végpontot állítgatsz azt csak bezier cornerré tudod változtani, mert ott ugye csak 1 érintõ van. Viszont ha egy vonal közepén lévõ pontot alakítasz bezierré, akkor mind2 érintõt egyszerre kell hogy kezelje.

Jó ez tényleg, és nem fake valóban, itt a csávó oldala
Volker Blanz
Ami aggaszt picit, hogy elõbb fogják ezt vmi. 3 betûs paranoid szervezetek persze a "mi érdekünkben" használni, mint mi 3D grafikára Itt:
Leírás
A lap alja fele elõ is rukkolnak vele:
"Ein wichtiges Anwendungsfeld des Verfahrens kann in der automatischen Gesichtserkennung liegen."
A folyamat egy fontos alkalmazása az automatikus arcfelismerésben lehet.
repvez
köszi, akkor ezek szerint csak nem lehet fake ha már mindenféle irás van rola csak még nem annyira publikált

\"Good artists copy, great artists steal.\" - Pablo Picasso & Steve Jobs

ez nagyon durva! 😄

<#eplus2>

repvez
Hihi, gfx word rulz 😄
repvez
hát nem tudom, ha fake is, akkor is meg kellet a videot csinálni valahogyan.
Ja és a facegenre gondoltam csak nem jutott eszembe a neve.
OFF: nézzétek meg ezt az oldalt http://www.designertechniques.com

ThomasGins
😊

Nekem is fake gyanus,de amugy jó nagyon.

RC4-et nem tsztel senki?😊

\"So always look on the bright side of death\"

scorpeeon
Mármint az egy ilyen típusó progi, ilyeneket nem lehet vele megcsinálni, az tuti 😊 De ez nekem is fakegyanús 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

scorpeeon
facegen

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Boba
Rekurziv: fonev, lasd rekurziv.

Lazarus
ez nem fake?
repvez
Ezt melyik progival lehet megcsinálni?Azt tudom hogy a 3dface hasonlo de az nem csinál ilyen minoségüt és nem áll rá automatikusan a képre a forma.
3d arc képröl
ThomasGins
...ezeket hivják axiomákak😊

de viszont ott a masik classic hogy minden hanyasba van repa.. (kapni fogunk Aldaryntol)

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Ezen még folyik a vita, bár a classic falrahánytban mint tudjuk...
Proview
Sziasztok!
Shapes -> Splines -> Line készítése
Ha a line vertexét Beizerre állítom; és a "fogókkal" állítanám a vertexen áthaladó ívet - átugrik Beizer cornerre (amivel persze pont azt az ívet nem tudom produkálni, amit kéne)<#rinya>. Miért? Találkoztatok már ilyennel?
A Vray és materialjai kiakasztják a Maxot /Render menü vagy Material editor elõhívásakor/. Max 8-as SP3, a hozzá tartozó Vrayyel. Vray uninstall után stabil a max. Lehet valami beállítási probléma ez?

Ha kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni, hogy a pénzt nem lehet megenni.

borsóóók???😊 a hanyasba nem repa van?😄

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Hehe már csak a borsók hiányoznak...
FRenkie
Galandféreg gangbang 😊

Thomas: Ez nagyon fasza!

Atika: Ez dór oszlop lesz? Mert akkor még igazítsd a fejezetet, keress rá guglin, ha hiteleset akarsz, illetve télleg hegyesek picit azok a kanelurák, és nincs az a hirtelen kiszélesedés a fejezetnél. A textúra sztem is jó lesz!

na akkor itt is egy absztarkt tolem annorol😊
keszult 3dsmax
par alaptest egymason aztan egy kis bend, noise, turbosmooth tetszes szeruen. s utana a kapot testet arrayaztem osszevissza majd ugy nagyjabol elhelyeztem hogy normalisan nezen ki.

Lazarus
Anno én is próbáltam ilyesmiket csinálni úgy hogy egy alaptestet teljesen szétbarmolok, de valahogy nem lett az igazi 😛
Milyen módosítót használsz, amitõl ennyire absztrakt alakzatot kapsz?
Igazából bármilyen 3D-s programmal csinálhatod!Én ezt Cinema 4Dvel készítettem!Az egész a fantáziádon múlik és a kreatívitásodon!
Fõbb lépések?
-veszel egy alpa testett box vagy sphere
-ráraksz egy módosítót
-megcsinálod a megfelelõ nézetet
-készítesz egy csinos material-t
-renderelés úgy hogy az alpha csatornát csináljon a C4D
-photoshop-ban alakítgatod, és máris készen van
Ha esetleg nem segítettem küld egy PM-et és elmagyarázom bõvebben a módosítokat,meg a kamerakezelést ha estleg nem értenéd.Ha igen, akkor én kérek elnézést😄
Jó próbálgatást, és jó munkát!
szerintem baró!

Leírhatnád a fõbb lépéseket egy ilyen elkészítéséhez és a felhasznált szoftvereket.
Hi All!
Egy kicsit régebbi képem,de szeretném kérni a véleményteket!Íme:
Atika :o)
Nem teljessen elles a szelle de igazad van lehetne jobb is majd meg ha lesz idom ragyurok 😊

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

ThomasGins
Ennek ha nekidõl az ember nem vágja el a hátát?😛
Textura jól néz ki!

Atika :o)
Egy kis NFR

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

ThomasGins

ThomasGins
Veszprém

FRenkie
Melyik város?

ThomasGins
off
nem tud vki olyan progit ami adott idõnkét elmenti ezt a képet?😊

ThomasGins
...jobb klikk kép megjelenit (ff)

ThomasGins
Boldog karácsonyt!😊

Effendi
Nehogy aztán már nekem keljen valamit ide betennem, mert akkor biztosan beindulna a topik.
(Na nem azé, mert olyan jó, hanem éppen ellenkezõleg) 😊
Ná neki is álltam.....

http://bf1942.gametrack.org/sig_3210436_omaha1_times.png

jah..Nenad s Aldaryn mesterek egy kicsit regen nyomtak valami nfr-t😊 akarunk egy kicsit almuldozni meg jo osztonzo a dolog..😄

Aldaryn
hehe.

per aspera ad astra

fle go
Al nyomathatnal valamit😊

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

Aldaryn
Nem iszol? 😄

Olyan punnyadás van, nem? Sehol egy kép...

per aspera ad astra

Lazarus
Azokat a faceket amiket össze akarsz simítani kijelölöd, leszeded róluk a meglévõ számokat és adsz nekik egy olyan csoport számot amivel nincsenek szomszédságban, így a csoport körül törésvonal fog megjelenni
lac coo
Hali !

A Smoothing Group -ot hogyan kell használni ?
A könyvem kissé zavarosan írja le, és nagyon nem azt az eredményt kapom amit szeretnék , akárhogy próbálkozom 😞(

Szóval : mi a sorrend ? :
kijelölöm az adott lapokat és rákkantintok egy csoport számára, vagy elõbb a szám aztán a kijelölés... Vagy hogy? sehogy nem sikerül , a végén az elsõ csoportba olyan is bekerül amit nem is akartam ...

Vagy valamit törölni kell elõtte ? ( Clear All ...)

THX !

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

en csak nem akarok hulyesegeket beszelni meg ronda rendereket betenni😊

LOL!

Free
4 nap után végre itthon erre nem el kell mennem nõzni ? :c)))

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Boba
Holnap muveszet tortenetbol szigorlatozom... es most azt csinalom, mint minden rendes egyetemista szigorlat elott... imadkozom.😄