63012

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• ThomasGins
    Nem,az a "10"-es
  • bordy
    srácok a 2008-as verzió az a 9-es igaz?
  • repvez
    Ezt a plugint probálta már valaki sketchuphoz?
    podium
  • Met
    és büdös és folyik a nyála :)
  • ThomasGins
    2 óra után is nagyon csuf volt,16nál meg kifagytunk:)
    igazábol a dispersion meg a volume caustic miatt gondoltam meglesem,de azokat össze se birtam hozzni egy óra tökölés után.De majd még nekiugrok ha lesz kedvem
  • Malakai
    Én is ezt akartam írni, mert hagytad.. :)
    Ilyenek ezek az unbiased renderek, nem attól lesz lassabb egy render, mert csak pár teapot van az environment alatt egy fényforrással.
    Indigót amúgy nem ismerem.. :)
  • Aldaryn
    Mert hagytad! Nem, nem szabad hagyni!
  • ThomasGins
    Kipróbáltam Indigót,jóféle, tetszik de hogy ez miért volt 16 órás render
  • zenoka
    igen..elkezdett lekonyulni a fulem es ereszkedni az arcom:))
  • ThomasGins
    Bannerfóbia is van?
  • Aldaryn
    Néztél már sokáig bassetet? :)
  • zenoka
    Jah..Es koszi hogy megkerdezed:))
  • Ronin666
    pff :D
  • zenoka
    Off:
    Anyosomnak szeretnenk:) tok egyedul van egy marha nagy hazban vegre teljesen nyugdijba megy oszt jol jon a tarsasag:) Ez a fajta kutya meg imadnivaloan "butaarcu", nekimenni meg tuti nem fog:)

Free: a szurke 25 eves auto mar megvan:) tenyleg mar csak egy ballonkabat es egy bunteny kell: ki olte meg a maxos fejlesztoket:)))
  • Free
    hm....

Pár hete egy szürke roncs autót kerestél. pár hónapja a szülinapodra egy kopott ballonkabátot... most ez a kutya.... nem nézel sok "Kálámbót" ? :c))))))))
  • Aldaryn
    Wow... bocsi, de ez azér meredek. :) Nem mintha baj lenne. Mire kell? Valaki túl vidám a közeledben, és szeretnéd basset-szomorúarc-kezelésben részesíteni? Eszement milyen arcot képesek azok a kutyák vágni. Van pár ismerősöm basset kutyulival, megkérdem nincs-e valahol friss alom.
  • ThomasGins
    lassan irok:)
  • ThomasGins
    Pro Cutternél elég ha extrudált line-ok vannak a vágás mentén.
    PArray meg letesz,pick objekt benyom,ablak kiválaszt.Utána a load/sve presets nél blastot behivod.Bár téglatestnél elég szabályos háromszögekre szeli fel,és több segmensre fel kell osztani.Erre egy gravity és kész,de mindkettőről van beépitett help és tutor.
  • Malakai
    A ProCutter pont a görbékkel való darabolás, viszont max8-hoz frissítésként érkezett a ProBooleans mellett (későbbi verziókban alapból benne van persze).
  • eNiX
    Köszönöm a válaszokat. Azt valóban kihagytam, hogy állóképhez kell. Sajnos nem jöttem rá, hogy használhatnám a PArray-t. Fizikát pedig szintén nem tudom, hol adhatok. A ProCutter-t érdekes, meg se találtam (max8). A puzzle módszer járható út. :) Hogy tudok úgy egy testet (ablaküveg-box) szétvágni, hogy görbék mellett szabjam? Vagy le kell modelleznem a darabokat úgy, hogy passzoljanak?
  • ThomasGins
    Ugyanitt,olcsó szalámi eladó:D
  • repvez
    Köszi igy még jobban átláthatobb is.
  • zenoka
    az nem jarhato ut hogy simetry modositoval tukrozod es annak a tengelyet kihuzod szelre? akkor ha modositasz a masik oldal is modosul.
  • ThomasGins
    Compound objectsnél a ProCutter erre való lenne elvileg,ez a bonyolultabb. Egyszerübb a particle systemnél a PArray-t választani,kis fizika hozzáadásával elfogadható.
  • repvez
    bocsi a noob kérdéshez,de nem tudom hogyan lenne egyszerüen nem egyenként a vertexeket összeweldeni, ha egy testet instanceként tükrözök akkor a középsö vertexeket hogyan kell osszeolvasztani hogy egy test legyen?
    Utánna is megmarad az a tulajdonsága hogyha modositom az egyik felét akkor a másik is vagy ez eltünik ha egybeolvad a két fél?
  • zenoka
    GIGA OFF:!
    Nem tud valaki elado:
    Basset Hound tricolor kölyök szuka kutyus-t (nem tul dragan 0-20k, torzskonyv nem szukseges):) renderelek pluszba kannat:)
  • GixEr
    Akinek van kedve probalja ki.
    link
  • Ronin666
    Valószínűleg úgy kellene. Ha anim kell, akkor én úgy csinálnám, hogy lemodellezném a tört üveget külön objektumokból. Aztán összepakolgátnám, mint a pazzle-t. Ezt nem használhatod fel a videó első kockáitól fogva, hiszen akkor repedt hatása lenne. Amikor odaér az anim ahhoz a részhez, ahol meg kell törnie az üvegnek, ott abban a kockában ki kellene cserélni az egybe üveget a modellezett tört variációra. Azt pedig a max fizikai moduljával a megfelelő irányba kirobbantani. Ez után ha tényleg nagyon jót akarsz, akkor szerintem utómunka szoftverekben kell még hozzá adni apróbb szilánkokat és egyéb effekteket (már ha kell).

Ha csak álló kép kell, akkor meg modellezz. :)
  • eNiX
    Kővel betört ablaküveg megoldható modellezésben? ^^
  • Aldaryn
    Aztán az egész vízbefulladt. Vagy mert a fejlesztő vízbefulladt, vagy mert kapott egy szívhezszóló levelet a Microsofttól, melyben meggyőzték, hogy a világnak nem érdeke, hogy XP-n is legyen DX10. Felőlem...
  • GixEr
    Van valami DX project aminek, az a lenyege, hogy XP-n is fusson a DX 10. Valami okos ficko a DX10 SDK-jabol kavart ki valami hasznalhatot.
  • Aldaryn
    A DX10 hibátlan futtatásához kell Vista, és DX10 kompatibilis hardver. A Crysis "Dx10"-es effektjeinek hibátlan rendereléséhez elég csak az újgenerációs architektúrára épülő chippel megáldott hardver.
  • Atika :o)
    Sziasztok ha csinalok path deformal egy olyat hogy egy henger kore csavarok valamit akkor miert nem a tengely korul kezdi ugy csinaltam hogy egy helixet hasznaltam spiralnak es ez az eredmenye
  • Ronin666
    Oké! :D

De amúgy értetted a kérdésem, ugyi? Tehát a DX10 hibátlan futtatásához nem elég a DX10-es kártya, hanem kell a DX10-es, tehát Vistas felület? Vagy elég DX9 + DX10 kártya (bár nekem ebben a felállásban furcsa lenne, ha működne hiba nélkül)?
  • zenoka
    yes yes yes:)
    Egon es Donci LA-ben
    link
  • Aldaryn
    Ah, thx. :)
  • GixEr
    Crytek motor

UT motor
  • Aldaryn
    Crysys engineel készült már archviz. Kicsit lapos lett, de a lényeget szépen bemutatták vele. :)
  • GixEr
    Pld. ez HL2 motor
  • GixEr
    Latvanytervi szinten (interaktiv), nem rosz eredmenyeket produkaltak egyesek, hogy hasznaltak az Unreal, HalfLife motort. Tuti, hogy lesz valaki olyan fanatikus, hogy ezt is kihasznalja majd.