3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Berakom map editorba, az egyik szörke gömb helyett meg is jelenik a kép de semelyik nézetben nem látszik.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
De az oscarra szerintem kicsit keves. Egy Siggraphon pl tutira nem kerulne be.
Jopofa, tavaly mar lattam. anno valami d21 nevu oldalon (emlexik meg ra valaki) volt belinkelve...nagyon zsir hogy egy snit az egesz😄D
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Kereshettem volna kapasbol youtube-on.
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
\"Good artists copy, great artists steal.\" - Pablo Picasso & Steve Jobs
Apumnak tanítottam most a pár napban egy két alapfogást a számítástechnikához
Lehet valamit félreértett mert másképp formázta a vincsesztert :c)))))

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
Ez fel se tünt eddig benne.
Vmelyik nap tesztelek egy nagyobbat,mert mind2 elég jó.
\"So always look on the bright side of death\"
Xfrog
Ingyenes novenyek (XFR) formatumban
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Ha meg akarod lesni,kannára jobb klikk/object prop./backface cull bekapcs. Pár rendernél fontos lehet h legyen vastagsága.
Meg majd egyszer menetet is megtanulok csinálni 😊))))
Amúgy meg a kanna alapból üreges, azon hogy nézzem meg 😊)))
De utána olvasok ennek a shell-nek..
Shell modify jó ilyen üreges dolgokra,próbáld ki egy kannán😊
Eredetileg szebb volt, polyban készült végig, de itt már szétnyálazta a smooth ,ekkora már többször beszoptam azokat a pikkelyeket 😞(...
Próbálj ki egy sima "smooth" modifyt rátenni.
Meg a booleanra nem rászokni,mert sok hibát csinál.Ha a poly modellezést jobban átnézed könnyebben megcsinálsz ilyen formákat és szebbre.
Ha boolean-nal csinálok egy logikai mûveletet, akkor mitõl keletkeznek ezek a hibák a rácsszerkezetben :
Ha meg rárakok egy tsmooth-ot , akkor "beszövi" az üveg szályát...
Valami megoldás? Már a smooth-ot sem nagyon akarnám használni , de boolean után muszály a ronda "pikkelyek " miatt 😞(( Egyáltalán az mitõl keletkezik ?
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Szerintem ez nagyrészt azért lehet, mert sokan a Vue-t magában használják, esetleg pár sz.r scratch poser modellel, és 3D artistnak gondolják magukat. Mint az un. "naív" festõk. Vagy a "Bryce-zõk".
S ez így nem "kunszt", ill tényleg sovány, hiszen ez NEM egy modellezõ package.
Valamint igen könnyû vele csúnya rendert létrehozni. Szépet is lehet, de ahhoz kell a finetuning, amire már sokan nem fordítanak idõt.De léteznek azért szép munkák is vele.
Youth
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
per aspera ad astra
per aspera ad astra
Fibernet-es vagyok MEGA csomaggal (3072 Kbit / 384 Kbit), de rendesen meg is kérik az árát, bár kevés gondom van vele. Gondolom õk nem dupláznak, bár felajánlották, h 4M/512Kb-re emelik változatlan havidíj mellett, de persze +1 év hûség mellett... lol. Szal esélytelen várni, hogy mikor lesz jobb, de a feltöltést igazán feljebb vihetnék már.
Oryon
Puffy Clouds
Bar a velemenyem a szolgaltatorol, hogy teljesen normalisak az ugyfelszolgalaton, nincs (csak nagyon nagyon ritkan kb 2/ev, az elso evben nem is volt) net kimaradas, a sebesseg nem ingadozik, kivetel nelkul tartja a 2Mbit-et mint a covek 😊
GixEr nem tudom hogy jo hir vagy nem, en is enternetes vagyok!
Create/Compund object/connect bridge:on Smooth:on