63012
"Aki másnak felbontás...!"
-
na igen, 9-es max-ban megnyitva ugyan úgy középre van rendezve minden... -
exportáltam, 8asba importálom, és szépen középre össze vannak rendezve az objektumok inproper file format üzi kíséretében
-
Nincs, exportálhatsz vmi másba, pl 3ds-be. -
9-es Maxban készített file-t nem tudok 8-asban megnyitni, Mentalray és egyébb nyűgjei vannak.
Kerestem a save as-nél vagy az exportnál, hogy régebbi max-al kompatbilis módban mentsen de nem találtam. Van erre megoldás? -
zenoka #40695 off:
nincs veletlenul valakinek egy magyarorszag domborzati terkepe viszonylag nagyobb felbontasban google nem dobott ki semmi hasznalhatot:S -
Fisch #40694 Free melózik... -
mi van a speed contestel? mért nincs? és hol van FREE? -
zenoka #40692 mindenki dolgozik:)
meg nem akarunk azzal terhelni hogy tul sokat kelljen majd visszaolvasnod:)) -
nenad #40691 ha lenne gepem megpalyaznam, de a renderer nem kene.
nem tudnam mire hasznalni. Max talonba.
nagy a pangas megint -
marcee #40690 Köszi! Ezen talán még én is elindulok! Csak most kaparhatom le a regisztrált verziót! :P -
zenoka #40689 nameg egy hatha es van ideje az embernek szorakozni:
fryrender license nyeresi lehetoseg az evermotion-on -
zenoka #40688 hátha valakit erdekel egy oras ingyen vray trening
link -
Az. -
Sziasztok!
Nemrég találkoztam a következő videóval youtube-on és nekem nagyon CG szaga van. Mi a véleményetek? -
6 mp-ig bírtam...van a végén csattanó vagy vmi mert akkor lehet megnézem? -
Ah, fenébe végig azt hittem, hogy valami sokkal véresebb lesz a vége. :D -
Geccoka #40683 Na mindenki nyomas vissza renderelni! :P
Azert ezt elotte nezzetek meg, lehet maxal volt csinalva:
http://www.youtube.com/watch?v=Q5im0Ssyyus

-
igazat adok és ja kicsit ingerültnek tűnsz de értem attól h mit akarsz mondni és majd reggel. ;)
Csá!
malakai: king kong vs godzilla hehe :D -
Ejnye, ejnye... milyen rosszmájú itt mindenki. Segítsétek, támogassátok a kezdőket!
Na jólvan, ababhagyom...
malakai: hehe, ebben az a vicc, hogy kb így van. :D -
zenoka #40680 1.)mint irtam akinek nem inge...
2.)egyebkent 30 nap trial meg sugo meg examplek meg tutorkbol meg vegignyomogatott gombokbol ra lehet jonni hogy fexik-e vagy sem....ugye erted amit akarok mondani..ha igen akkor porgess vissza az 1.) ponthoz.
egyebkent basszuss...vagytok max 18 evesek jo esetben eltek meg 50-60 evet (ha nem akkor meg tokmindegy) lehet hogy 15 ev mulva nem is lesz mar max,maya...Hanyszor kell elmondani hogy kurvara mindegy milyen programot hasznal az ember, olyan egyikben sem lesz hogy "minden csodas minden szep valosaghu, gondolatolvaso" gomb, mindegyikbe lesz problema amit att kell hidalni es nem programot valtani, mert a sracok a xyz oldalon a masik programmal szebb kepeket gyartanak..Hanem megprobalni kihozni magadbol a legtobbet. ha meg problema megoldas helye az ember mas programot akar mert arrol halott ezt azt akkor hagyja a francba az egeszet inkabb epitsen origami madarakat (az is igen kreativ dolog). No mindegy szo cseples helyett inkabb modelezek.
[apró] lehet magas a cukrom aze vagyok ingerult, legfeljebb reggel bocsanatot kerek [/apró] -
GixEr #40679 Mindegyik celprogram, "modelezesre" (is) valo. Kinek ez- kinek a masik esik kezre. Ebben senki nem adhat es nem is tud tanacsot adni. -
ezzel rám céloztál? "max/maya melyik konyebb etc"
hát hol kérdezzem meg hogy mi a különbség a maya és a max között ha nem itt.
figyelj ha nem ismerem a max-ot akkor honnan tudjam hogy pont ugyan az mint a maya csak máshogy tálalva. attól hogy letöltöttem, felraktam nem jövök rá hogy van-e benne vmi olyan ami miatt alkalmasabb modellezésre vagy sem. sorolhatnám de sztem érted mit akarok mondani... -
Nagyszerű. Na mindegy. -
Egyik profi, a másik a lámáknak való!
-
Bocs a láma kérdésért, de a Boolean és a ProBoolean között pontosan mi a különbség? -
zenoka #40674 egyetertek de nem mondtam hogy a fizikai kor szamit:) de sajnos erre a korosztalyra (volt) jellemzo..no mindegy inkabb 3d-zunk:) egyebkent inkabb brassoi mint porkolt nokedlivel:) -
De tetszik, hogy sokan a programokat a felhasznalok alapjan itelnek meg...
Istenem... mit nem adnek, hogy olyan tehettseges es nagytudasu lehessek, hogy a program hatraltasson. -
30+ éves emberek is simán elvitáznak (/veszekednek) ilyeneken, azokon is amiket írtál, vagy kedvelt témák még PC vs Mac, PC vs Konzol, Win vs Linux, Intel vs AMD, nVidia vs ATI, KingKong vs Godzilla, stb. -
zenoka #40671 tudod az kozossegi internet hoskoraba(nem is olyan regen) 10-12 eve amikor meg telnetes chetek voltak (anyaaaaam de regen volt) volt egy olyan fogalom hogy sulinet (muhaha) na az egyenerteku volt azzal hogy mindenfele iskolasok teljesen ertelmetlen dolgokat irogattak osszevissza...
ma valami hasonlot tapasztalok grafikai forumokon: melyik jobb ps/gimp, max/maya melyik konyebb etc.. tehat tartalom nelkuli kerdesekre minimalis energia raforditas nelkul (probald ki, olvass utana, gondolkodj) etc...es ez sajnos altalanos (akinek nem inge....kivetelek vannak -en is ismerek olyan 14-15 eves sracot aki tesz bele energiat-) na erre gondoltam, minden bantas nelkul:) -
Geccoka #40670 Mar elkezdodott 
#40669: adatlapod alapjan neked meg erosen arra kellene koncentralni mostansag, szvsz erre celzott :P -
Azt azért írtam, mert más topikokban ilyenkor már kezdik, hogy rossz helyen kérdezek (tapasztalat
)
Amúgy körtét
#40668: Ezt magyarázd el, szeretnék én is nevetni
-
zenoka #40668 ohooo kezdodik a suliszezon... 
-
Rosszul sejted.. Próbáld ki mindkettőt és dönts magad..
Azt se tudjuk megmondani neked, hogy almát, vagy körtét egyél... -
Én Mayaval kezdtem mert amikor először 0 tudással (most se sokkal több) megláttam a MAXot a hajam kihullott, erre ajánlották a Maya-t. Azza kb eljutottam odáig, hogy alap dolgokról tudtam, hogy mi mi, de aztán látva, hogy a MAXal miket alkotnak, meg támogatottabb is, inkább áttértem erre.
#40663: Nem szóltam. Semmit nem találtam, leszámítva az első találatban lévő linket, amiben aztán bal oldalt ott van, hogy plugins vagy mi, de persze ezt nem vemme észre xD Azé köszi a segítséget. -
nenad #40665 megfikkan a laptopom. Hehe. a tappal van valami.
Ugyhogy ha lehet meg tavolabb kerultem a forumtol egy idore.
Elo a jo kis 128 megas laptopot es hajts!
regi szep idok.
Nehogy meglepjelek benneteket valami renderrel aztan! :D -
Sziasztok!
Az a nagy kérdésem lenne, hogy melyik 3d-s programot használjam. A Maya-t, vagy a 3dsmaxot? Legutoljára 3dsmax 7-em volt, azóta nem foglalkoztam 3d-vel. -ergo nem tudok dönteni. Tanácsokat, ötleteket várok.
(Igen. Tudom hogy ez a 3dsmax topikja, és azt fogják ajánlani, de nekem is alapból kicsit erre húz a szívem
)
-
Köszi a linkeket, ezek nagy részét én is megtaláltam, de olyat, hogy valahonnan letölteni a plugint, olyat nem nagyon. Mindenhol csak MAX 8hoz találtam. Oldalán látom is a hírt, hogy van hozzá MAX 9es plugin, de sehol nem láttam, hogy letölthető vagy meg lehet venni, vagy akármi. -
zenoka #40662 lol:)
khm khm -
GixEr #40661 Khm2... -
Khm...