63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
GixEr #40978 de raert valaki :) -
ja, közbe én is bütyköltem, bár az se jó, ha az expo értékek túl szélségesek, mert a fényerőn kívül egyéb dolgokat is módosítanak...
ÉjszakaiFR:
-
GixEr #40976 +1 renderer fanatikusoknak :)
Indigo
Es egy korrekt exporter (Maxigo) -
zenoka #40975 hulye zenoka
scene -
zenoka #40974 na de most miert? en ugy tapasztaltam meg ugy olvastam hogy ha vray phisic camot hasznalsz akkor nem erdemes ezredekre levenni a sunnak az eroseget hanem inkabb a rekesz/zaridot allitgatni eroteljesen:
gyors render/gyors scene
scene
max9 vray 1.5rc3
itt is marad a multiplere a sunnak 1.0 an hsv expo color mappinggal. -
közbe megtaláltam fórumokaon a választ: egyszerűen kurva erős a fény :)
le kell venni ezredekre...
-
vray physic cam, vray sun, vray sky. a sky háttér mégsem renderelődik, csak fehérség. mi lehet? ha bitmapot teszek be az sem jó. ?? -
danke -
Ivy Generator by Thomas Luft, és a belőle készített (és funkcionalitásában jócskán kiegészített) MAX Plugin a GuruWare által. -
a relax módosító is ilyesmit csinál sztem.
kösz bencsab, az volt a baj.
A múltkor mi volt az a borostyángenerátor? -
Autómata polygonszám csökkentő pluginek vannak (Polygon Cruncher pl, de van még), de egyik se fog neked igazán jó dolgot végezni, persze max beépítettnél még így is mérföldekkel jobbak lesznek.
Boolean módszerek alapvetően rossz dolgok polygonoknál, a Pro Booleansnál jobbat nem találsz. -
Egy kicsit leült a topic.
Akkor kérdezek :D
Lehet-e maxban vagy valamilyen pluginnel high poly modelböl low poly modellt késziteni ugy hogy a formája a modelnek lehetöleg ne sokat modosuljon és a topologiáját ne csessze el, hogy utánna még lehessen alakitani.Ez megoldhato ha igen akkor melyik a legjobb és a legegyszerübb megoldás?
A másik kérdés, hogy a beépitett helyett mivel célszerü a boolean müveleteket (unio, kivonás, közös rész) elvégezni ,mert az alap eléggé szétcseszi a modellt.
Játékhoz kéne visszábbvenni a polygonszámát a modellnek. -
majd kiprobalom koszike
-
egy spirál vonal és egy pathdeform modifyvel szerintem megoldható -
Sziasztok nekem lenne egy olyan kerdesem hogy szeretnek egy animaciot csinalni es nem tudom hogy tudnam megoldani azt hogy pl fel van csavarva egy szonyegem es azt szeretnem animalni ahogy lecsavarodik van erre valamilyen megoldas vagy modifikator amivel a kiteritett szonyeget ossze tudok gorgetni? :) elore is koszi -
bencsab #40963 A záridőt bütyköld meg, valószínűleg, túl rövid az expozíció. -
Szasztok!
A vray physical camera vajon miért nem látja a fénytörést? Helyette feketeséget renderel. Standard kamerával pedig minden jól látható.
?? -
zenoka #40961 de miert?
ott vna a help tutorials
elinditod es a-tol z-ig vegignyomod es maris fejlodtel..ha meg valamire specifikusan keresel akkor a keresobe beirod hogy: "material editor" "chamfer" "anyamtyukja"...etc.:D -
hát akkor én láma vagyok xD Nekem nem teszik a programok súgója, a maxé főleg nem(bár eddig nem nagyon nézegettem semmi progi súgóját).
Nem tom, lehet h segítség, de nekem nem segít, elkeveredek benne -
Most komolyan, ez nagyjából olyan volt, mintha bejelenteted volna, hogy melyik könyveket nem fogod elolvasni, és miért. :P
A Max Bible sorozatot meg nem kell varezolni pluszban, mindenkinek ott van a gépén, és úgy híjják, hogy "User reference" -
fent van warezon a 3Ds 9 bible természetesen angolul. csak ezért nem állok neki olvasni, nincs kedvem fordítani, meg lehet nem is érteném -
Sziasztok hasznal valaki a maxhoz spaceballt vagy hasonlo kis kutyut amivel zoomolni forgatni meg ilyeneket lehet?? -
Hehe kösz :p -
1. ötlet,az environment fekete...:) -
vsanya #40954 Sziasztok!
Valaki meg tudná mondani, hogy miért van az, hogy egy tárgynak beálítottam a materialját (átlátszó üveg) és rendelerésnél feketén jelenik meg. Miért van ez? Mit kell állítanom, hogy megszünjön ez a probléma? Vray-ben rendelerem. -
zenoka #40953 OFF
afele hajlik a merleg eroteljesen nalunk....csak aze van par tenyezo amit meg elotte le kell gyozni (mondjuk no para mert meg fiatalok vagyunk (legalabb is a kocsim idosebb mint a felesegem;)) -
(fogadjatok örökbe 17 éves kinai kiscsajt
)
-
bencsab #40951 Vállaljatok gyereket! Én nem bántam meg. Örök örömforrás. -
zenoka #40950 kwzdj el azon gondolkodni a felesegeddel hogy maradtok a fanta/buli/fiatalos eletvitelen vagy esetleg bevalaltok egy gyereket:D akkor lesz ilyen otlet boven:)
meg rengeteg magazint nezegetek(nem nem en veszem oket;))/kulfodi design studiok honlapjait:) -
Ilyen interior-os képek magadtól jutnak eszedbe vagy tudnál nekem mondani egy oldalt ötletadónak? :) -
zenoka #40948 hehehehe:D
jobb oldal 18-25, bal oldal 25-81 :) -
LOL -
marcee #40946 A felezőben egy plane van, a kamerára merőlegesen, rajta az élet értelme, a válasz a legnagyobb kérdésre, a világegyetem, meg minden, de sajna egyes az IOR-ja, 100-as az opacity-je, szóval sosem tudjuk meg...
(ejj, asszem megártott az éjszakázássorozat, itt az idő lepihenni, én kérek elnézést) -
zenoka #40945 van ra egy sorom hogy az Cene gal-ra:) -
Hát én csak az egyikre gugliztam rá 
Felezőnek valami tárgy is lehet jól nézne ki,bár nem tudom mi:) -
zenoka #40943 marcee:)
Off:
jaj azt elfelejtettem irni pedig eszembe volt a kepek a falakon, az akt az egy Cene gál István (igen kis g) akt a masik meg egy B. Molnár Annamária kep (ugy tisztes hogy leirom hogy ki keszitette oket) -
marcee #40942
-
zenoka #40941 Na ide is beteszem;)
keszulget egy kis ize unalomuzonek..meg messze a vege:)
-
bencsab #40940 Én a hazai internetszólgáltatókra nem bíznám a VPN-et... -
Aztán az elkészült 2,5 GBnyi szekvenciát az üvegszálas vonalon áttolná az egyik iroda a másiknak. :D (Nagyon nem lennék meglepve, ha pár száz kilométerrel arrébb két iroda közt egyszerűen vpn-en üzemeltetett backburner megold ilyen problémákat, mert arafelé bírja a net)