3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"So always look on the bright side of death\"
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Ezt az "X" gombot ki is veszem a gyorsbillek közül 😊))))
Ja és másik problemám : van egy szuper blueprintem, nagyon jó minõségû, ha rárakom egy plane-re akkor mégis nagyon rossz, szaggatott lesz ... Hol nézelõdjek ?
Szerk.: nem erre gondolok 😊))
Ha pl. rákkantintasz a forgatásra vagy mozgatásra akkor megjelenik az aktív viewportban egy kis ikon, a forgatásnál pl. körök, a mozgatásnál a 3 tengelyre vonatkozó nyilacskák stb ... Nos ezek tüntek el 😞(((
Amugy customize/show ui/main toolbar
Ha erre gondolsz😊
Eltûnt az összes segítségem az ablakokból, a mozgatási, forgatási stb .. Minden ...Valamit elállítottam ?
De ettõl még lehet h van rá megoldás.
Gondolom ezt úgy értsem, hogy jobb a V-ray ....
vagy sokaig nezegeted meg oket es kikotsz vraynel,
vagy szepen vrayezel. 😄
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
nézegtve a különbözõ renderelõket, miért van mindenki annyira rákattanva a V-ray -re, a Mental ray nem tudja ugyanazt ???
Ahogy felületesen eddig nézegettem õket,szinte ugyanazokkal a paraméterekkel dolgoznak ...
Tényleg...
Dantesõn!!
amikor en voltam autodeskVIZ-es tanfolyason akkor a rajtam kivuliek indokai:
1.) makettgyarto cege volt a sracnak beleakartak kezdeni a latvanyterekbe is es azert jott hogy valami fogalma legyen rola nenagyon verjek at az alkalmazottak
2.) cege kuldte mert valamit akartak vizualizalni s olcsobb volt a tanfolyam mint kulsosre bizni
3.) cege kuldte mert erdekelte a dolog s a ceg eltudta szamolni
4.) az oktatko haverja volt kivancsi volt valamire s volt feles szabadideje
5.) cege kuldte csak ugy.
szoval a cegek azert kuldik az embereket tanfolyamra 😄D
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
-kevés embert tudok elképzelni, akik fizetnek egy ilyen "intézménynek", hogy megtanítsák vmelyik programra. Szerintem a legtöbben autodidakta módon tanulnak meg programokat kezelni, és valószínû, hogy az "oktatók" is úgy jutottak el egy bizonyos szintre. Szóval ha valaki nagyon meg akar tanulni valamit, vesz 1 könyvet, elolvassa a helpet és toturialokat nézeget. Kell ennél több?
Ezen az immin meg tényleg furcsa h van pár fiatal arc, lehet hogy ügyesek meg minden, de azért lenne elõítéletem velük szemben. Jó lenne, ha ott is lenne valami galéria menüpont, és akkor talán meggyõzõbb lenne az egész.
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
per aspera ad astra
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Egy ilyen húzástól nekem vmiért már alapból kissé hiteltelenek...
(\__/) ( X.x) ( } . { )
szotar vagy http://www.webforditas.hu/
hát én a material editoron belül próbáltam úgy hogy az mtlibary-> open, és itt próbáltam itt csak mat, max drf, chr formátumok vannak, akkor valszeg rossz helyen kapirgálok, akkor hol tudnék új materialt létre hozni? 😞
1.) attol meg hogy valaki ert valamihez nem biztos hogy normalisan tudja tanitani s minnel fiatalabb valaki ez hatvanyozottan igaz (tisztelet a kivetelnek)
2.1.) az a vray materialos cucc nagyon csunya koppintas szvsz
2.2.) kifejezetten csunyara sikeredett szvsz
2.3.) par helyen nagyon nem szep az a textura igy meg meg ciki is szvsz
de remelem kiforjak magukat idovel....
tudna nekem valaki segíteni abba, hogy jpg-t hogy tudok materialnak berakni? mert az editor ugyebár nem engedi ezt a kiterjesztést.
elõre is köszi a segítséget
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Nekem mindig furcsa egy kicsit ez a szoftveroktatás,mindig az jut eszembe róla, hogy program helpet elolvasó emberek oktatnak lusta, olvasni nem szeretõ embereket.😊
Persze ez teljesen nem igy van,de azért féligazság😊
Oryon
Vagy ez nagyon hülye kérdés? -> relatív, de szvsz igen
Melyik miben jobb? -> relatív
Hm, kivétel nélkül érvényesül a "minden relatív" szlogen 😊
Ha választ akarsz kapni, akkor kipróbálod mindkettõt (akár a trialokat) és képet kapsz, hogy melyik a legjobb Neked, mivel más nem tudhatja igazán, hogy számodra melyik a jobb.
Oryon
V-ray topicban van egy képfeltöltés. Van hozzá egy link is www.immi.hu
Pár nappal ezelõtt ráakadtam már az oldalra. Az oktatók átlagéletkora képek alapján 17 körül lehet, ami nem baj, a letölött tutor alapján értenek hozzá, bár az angol szavak okoznak gondot 😊 Bár mondjuk nekem sincs sok közöm a jól kiejtendõ változathoz 😊
Vélemény www.immi.hu -ról? (én Imi-nek mondom nemtom persze hogy kéne 😄D)
Youth
Oryon
Vagy ez nagyon hülye kérdés?
Melyik miben jobb?
Peace
THX