63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
pauly #41177 Azt hogy is kell? :)A windows tűzfallal?
Amúgy tényleg a net miatt lehet,mert amikor most elindítom a maxot,akkor ha nem vagyok neten,csatlakozni is akar :/ -
zenoka #41176 Sracok!
Vajon mennyi ido alatt tud elkeszulni egy ilyen anim?
http://www.youtube.com/watch?v=Iyf69WCglU0
honapok, hetek? mondjuk 1 embernek render ido nelkul:D -
PS-hez pár brush ha valaki gyűjti...
http://www.brusheezy.com/ -
Nalam is volt ilyen elosszor a 64 bites xp re gyanakodtam aztan ujradobtam a rendszert es kopogjam le most jol mukodik -
Esetleg tűzfallal ne engedd ki a max-ot a netre.
Bár azt se értem miért csinálja csak némelyeknél akkor... -
pauly #41172 Hmm,pedig tegnap újraraktam a windowst,működött is,de ma felléptem netre,és megint előjött utánna :( Pedig semmi olyan oldalra nem is mentem,ahova nem szoktam :/érdekes...Szerintem ha újrarakom megint,akkor megint elő fog jönni így...
Na mindegy,azért köszi,majd megpróbálom megint akkor,hátha... -
Nekem is volt ilyen problémám, fullra legyalultam a gépet max és vray ujratelepités, megoldotta a problémát de nekem is frankón müködött minden aztán egyszer netezés után elöjött ez a hiba. valamit tuti leszed a netröl! Külömben ,miért müködne hónapokig jól aztán meg egyik pillanatról a másikra behal. -
pauly #41170 Üdv
Nem tudja valaki hogy mi okozhatja max8-nál hogy mindig aktiválni akarja?Beírom neki az aktiváló kódot,majd next,kiírja ugye hogy Thank you for registering and activating your product.,majd finish-re nyomok,és bejön megint az ablak ami az elején hogy license error has occured bla bla....ha megint beírom a kódot,akkor megint ez az ablak jön elő,újra és újra,és így csak ugye 7 napig működik...Már újraraktam a windowst is,de csak előjött megint :( Mintha azóta jött volna elő,mióta felléptem a netre,és a következő újraindításnál,már a licence nem volt jó :/
Még a vray sem akart már működni már az előző windowsnál,hiába raktam újra a maxot is :/
Ötlet? -
ha már csészék én is postolok már egy régebbi képet, aszem ezt még nem raktam be sose :D
designed by IKEA (:
-
Hej tesó! ez frankó lett! teccik nagyon ez a száradt kóró és beton páros! nem is mondtad hogy postoltál! Azt a beton materilat majd elküldhetnéd! (: -
-
zenoka #41166 cokorbetegek nyomhatnak helyette canderelt?:) -
marcee #41165 Hehe, nekem is a zacskós cukker ugrott be kapásból, hacsak nem feltétlenül retró hangulatot akar adni a kép, mert ma már csak műanyagpohár KV mellé adnak a helyi kricsmiben kockacukrot.
Amúgy isten látja lelkem, megpróbálkoztam kristálycukor-shader gyártással, de nem merném publikálni az eredményeket. Neten sem találtam. Jó kis contest lehetne! :D -
zenoka #41164 kifejezetten tetszik mehetne bele valami folyadek melle meg zacskos cukor;) vagy edesito:D:D -
Culram #41163 Az én újjam egy kávés csésze fülébe sem egy bele. :) -
pauly #41162 Nem kell arra sss szvsz :)
Viszont a tükröződés tényleg lehetne erősebb... -
Érzem a kockacukor nem sikerült:P
A csészealjnak hiányzik a kis vizszintes része,a fülből meg nem nézem ki hogy belefér az ujjam,meg kis sss mehetne a porcelánokra,és talán jobban tükröződik szerintem.Csak hogy belekössek...:P
Amugy jó lesz!:) -
-
Ja... kiskerben jelenleg ugy kapni 8800GT-t mint S kategorias mercit a Fauve szalonban.:D
Prohardverrol lehet uzerkedni, esetleg nagykernek benyalni. Vagy lehet varni par hetet (hogy megtudjuk tesztek alapjan mit nyom a konkurencia), es utana csak besetalni a boltba es valoban venni 50-55 kornyeken valamit. (Megjegyzem jovo ev elejen a pletykak alapjan jon a G90 szeria... ha mar valaki 9800proval eddig kihuzta, egy par honap ide-vagy oda csak nem art meg.) -
marcee #41158 Nincs. A socket-370-es hibából tanulva (abit bp6 + 2x celeron + tuning = olcsó erőmű), az intel kiiktatta az asztali processzoraiból, chipset-jeiből a többprocesszoros támogatás írmagját is. Azóta ott a Xeon sorozat drágáér' full azonos technológia alapokon annak aki igazán erős gépet akar! :( -
Ha váltasz akkor a régi alaplapra meg procira én ott lennék :c) szervernek még mindig jó :c)
OFF: Nem tudja valaki ,? Létezik Socket 478 ra olyan alaplap ami két procit fogad be ? vagy alapvetően ez halott dolog lenne, mert a socket 478 as technológia ezt nem teszi lehetővé ? -
Köszi szépen! :) -
Nah akkor majd kuprogatok,és ujrainterjuvolom itt a népet.:) -
marcee #41154 Szívás, mert még a proci is Socket 478-as!
Egyik cimborám felesége egy full hibrid S775-ös Asrock lappal váltott (azon van PCI-E és AGP illetve DDR és DDR2-es dimm foglalat is). Így első körben csak lapot meg procit kellett venni. Azóta került bele DDR2 Ram. Amúgy éppen max-ozásra kellett az erősebb gép, most jut eszembe! :D Mondjuk abba valamiért csak e6600-ig támogatja a c2d-ket, most egy D805 fut benne tuningolva 3GHz-re. Ahhoz képest hogy 40e-be került annó egy éve kb és amennyire tudom gond nélkül működik, nem is rossz.
Szóval az anyagi lehetőségek és az igények függvényében lehet kiokumulálni a megoldást.
A memória most piszok olcsó, amiatt nem érdemes hibridet venni (pláne, hogy az 1GB is kevés), az agp karitól meg szabadulni akarsz éppen, szóval nem is értem minek írtam le ezt a hibrides történetet. Asszem megint a fáradtság és a másnaposság beszél belőlem, én kérek elnézést. -
MSI 865PE Neo2-PS alaplap,Prescott P4 3Gigás, és 1GB DDR RAM.
Érzem ebből gépcsere lesz :S
Mondjuk olyan sokat nem játszok,inkább 3D-re kell. -
marcee #41152 Igen, azóta én is megtaláltam.
Abban is igazad van, hogy x1950Pro még jó választás lehet agp-be. -
De azt hozzátenném, amit marcee mond: ha Crysis-al high-on akarsz játszani, akkor muszáj lesz a rendszercsere, egy X1950Pro sem bírja, csak medium-on, esetleg pár dolog high-on. -
marcee: nem több, elhiheted. Depo-n láttam 52k-ért (bruttó) Leadtek Extreme edition-t, ami alapból fel van húzva, így már a GTX-et is veri :)
Thomas: Én eléggé képben vagyok, mert nem olyan régen cseréltem én is vidkarit a szintén AGP-s rendszeremben. De azért jó lenne tudni, hogy milen procid van, mert nem biztos, hogy a jobbakat ki tudja hajtani úgymond. A mostani ajánlott AGP-s karik:
7600GT: 25k körül lehet, közepesen erős kari, mondhatni ma még épphogy eljátszogatni rajta, de Crysis-t low-medium-nál jobban nem viszi
X1950GT: 30k körül, gyorsabb jócskán a 7600GT-nél
X1950Pro: 35k körül, ez méggyorsabb, az egyik csúcs
HD2600XT: 25 körül van, állítólag X1950Pro közeli teljesítménye van, ráadásul ez DirectX10-es kártya. A hátránya az, hogy nem minden driver jó alá. -
marcee #41150 Olcsóbb mit? Milyen rendszered van most? (lap, proci, memória). Új(!) AGP-s kártyát nem nagyon találsz már jóáron aminek a teljesítménye a Crysis-hoz is megfelelő lenne. Ez a 8800GT nagyon csábít engem is, találtam kiskert ami br 53e-ért hirdeti az 512MB-os verziót (igaz azon még hűtőt kellene cserélni), e mellett gyakorlatilag nincs jó kártya ajánlat HC játékra, csakhát ehhez rendszert kellene cserélned. Al ugyan azt írta, hogy neki egy 8600GT(S?)-vel is jól futott high-on a demo, nálam viszont 7900GTO-n csak medium-on éreztem tökéletesen játszhatónak (ugyanúgy 1024-ben, noAA). Szóval nem látom értelmét AGP-s kártyába pénzt feccölni miatta, hacsak nem találsz használtan egy jó vételt. -
Nem hibrid,ha tudtok valami olcsóbbat osszátok meg velem,már nagyon nem vagyok képben ezekbe:( -
marcee #41148 Annál azért több és hiánycikk is. :(
De minthogy a 9800SE/Pro AGP 8x-os kari ezért nem lesz olyan egyszerű az ajánlott csere...(hacsak nem hibrid lapja van Thomas-nak) -
8800GT kell az új dolgokhoz, nincs mese. 50k egy olyan. -
tilbury #41146 köszönöm -
Pontosan, anyagon belüli fényszóródás.
Googli
Wikipedia
Példák -
radeon 9800SE szoftveresen megPROzva:) -
tilbury #41143 hi.
magyarázza el már nekem vki mi az az SSS!
Azt vágom, hogy sub surface scattering - (talán) belső fény szóródás vagy vmi ilyesmi, de mire használják?
Szoktam látni néhol, ahol írják 1-1 képhez, hogy "látom van rajta SSS. szép!" nah ezt pl. honnan látja az ember, hogy van rajta-e vagy nincs?
azt végom, hogy (talán) vraynél a transluciency-nél lehet bekapcsolni. hát próbálgattam különböző testeknél, de nekem nem csinált semmit :( -
Geccoka #41142 Milyen VGA-s van? -
Nah a vga-m mehet a kukába lassan, crysis nem igazán kompatibilis vele,és lassan az összes uj játék is:( -
...és még mindig jók a képeid!:) -
Csinálsz photoshopban egy noise képet szürke fehérből,hasonló texturákat használhastz rá diffusenak,reflectnek, glossinak és bumpnak.Aztán sss se árt neki:)