3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sztem kira lesz
Egyenlõre nem látok hibát . csak annyi mindüösszesen hogy az egyik szelepsapka kissé ferdén áll :c))))
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
Ahoz minek kellene könyv?????
De ha fogod és bemásolod a vastag betüs részt a "Google" ba rögtön rá fogsz jönni hogy egy 3D s látványtervezõ programot fed ez a kódnév :c))))
mondjuk ha reálissan végigondolom tényleg eléggé off lenne egy térképprogramhoz tartozó könyvet hirdetni egty alapvetõen 3dimenziós rajztechnikákkal foglakozó témába betenni :c)))))))
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
Aston Martin DB9 wip1
Aston Martin DB9 wip2
Lassan, de biztosan, készülget, gondoltam megmutatom és várom a véleményeket, kérdéseket ill. kritikákat, hogy még idõben javíthassam a hibákat.
Jelenleg a belsõt szándékozom feldobni és készül a környezet is.
Egyenlõre még nem a kívánt minõségben rendereltem, így 30 perces a renderidõ (2500+, 1,5GB Ram, R9600pro).
Üdv.: Oryon
Oryon
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
felre a trefat nekem kifejezetten tetszik😄
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
tudom nem warez 😄
akinek kell Google the SketchUp Book Version 5, az szóljon privátban
OFF vége
\"Good artists copy, great artists steal.\" - Pablo Picasso & Steve Jobs

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
\"So always look on the bright side of death\"
nem is ertem a kerdest tulkep: hogy hogy meretaranyt kerdezel? helyszinrajzot is kell adnod? mert ha igen akkor mar rogton erdemes EOV koordinatas rajzokat adni az megy 1:1000 mivel egy eov koord. egy meter😊
Az is igaz hogy epitesz rajzok meg altalaban ahogy FecNii mondta 1:100 / 1:50. szoval hogy meg tovabb bonyolitsam nalunk epitoiparban/talajmechanikaban helyszinrajz alt. 1:1000 a hosszszelveny tengelyiranyban 1:1000 ra merolegesen 1:100😊)
V-rayben kb. mit vegyek feljebb ha "kásásak" , szemcsések az árnyékok szélei ?
THX !
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Ha mondjuk egy 100nm-es házat kell lemodellezni. Akkor 1:1-es méretben vagy valamilyen arányban kicsinyítve szokták?
mivel még nincs kész csak egy pár észrevétel.
1. ez milyen cserép? nem tom rendesen kivenni? a szine elég szörnyû. és hiányzik a gerincrõl a kúpcserép.
2. az ereszcsatorna anyaga elég furcsa próbálj meg valami matt fémet csinálni. vagy lebarnult vörösrezet. + a ereszt tartó kis vasak is hiányoznak amik a szarufák végére vannak rögzítve.
3. épületkörüli járda?? azt látom hogy elöl van de mindenhova kéne körbe. legalább 90 cm
4. a tetõ alá nem lehet így belátni ott deszkázd le vagy látszódjanak a szarufák.
5. a lábazaton a tégla burkolat aránytalan.
6. az éggel is csinálhatnál még valamit.
7. a fû nem lenne rossz de túl homogén a szine próbáld variálni a fûszálak szinét, 4-5 féle legalább.
most hírtelen ennyi.
üdv Fecni
Ha lesz/lenne idõd renderelgetni megcsinálhatnád magadnak lassabbra, hamár veszõdtél vele ill. kész van, szívesen megnéznénk 😊
Privát megy
Oryon
egy jo tutorialos oldalt meg itt talalsz de nem mondom meg hol ez ilyen serlokholmszos dolog...saccperkb a kozepso szovegdoboz felett keresd kozepen
udv
vatcon
Elöször is köszönöm ThomasGins a segítséget, sajna nekem nem jött össze az "x", de rájöttem, ha skin-t változtatók alap módba állítja, szóval megoldottam!
Hú, nem tudna valaki adni egy olyan oldal címet ahol jól leírják, hogy mi micsoda?Nem nagyon értettem sajna sokat ebbõl a gyors meg lassú izébõl, sajna nekem csak egy kép jelent meg és kész!
Nah meg egy jó tutorial-os oldal se jönne rosszul!
Köszönöm elõre is a segítséget!
Peace
Péter-Icey
fogom javitani megigerem..baaar azt mondtak hogy piros lesz a haz cserepe😄
a fu telleg nem nagy dur volt egy nagy plane arra ravan scatterolva egy kis plane amin a diff map "harom szal fuszal" plusz a hozza tartozo opacity map scatter ugye 65000-r darabb s ez levan copyzva meg negyszer s ujra szetszoratva ennyi..
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Igazatok van,de igy marad mostmár,már a tudatom ki volt vele,a sebességet igy kérték direkt,igy is 15fps-el megy.Meg flashbe kell ezért a 100frame/1.5Mb-ot is akartam tartani.
Amugy ha valaki ilyesmit akar csinálni, a motionblur miatt nagyon sok kilobájtot meg lehet spórolni...
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
link
Valamit biztos elnyomhattam, de eltünt a 3d max-emen a felsõ menüsor, ott ahol pl. forgatni illetve mozgatni lehetne a dolgokat, mármint ezeknek a gombjai!Nah, ha valakinek ezek után is világos akkor légyszi segítsen, hogy miként tudnám visszahozni azt a menüsort (szóval a file menü alatt), így elég nehéz dolgozni...
Elõre is köszönöm!
Peace
Péter
A fû sztem tok jo
meg nagyon messze a vege ugy erzem(najo tudom)..a fuvel megszenvedtem jelenleg 5*65000 planere feszitett map/opacity.
csak aze' tettem most be mert tifusz jarvany van megint😄
(szerintem több jövõ van abban, hogy készítenek az új architektúrájú nVidia kártáyára c fordítót)
per aspera ad astra
nem erdekel valakit egy 160Gb Maxtor IDE vinyo?
13ruppoert, csak probakeppen lett XP rarakva nem volt meg hasznalva
END OFF
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
egyet lattal mindet lattad😊
http://www.gputech.com/Cms/index.php?option=content&task=blogcategory&id=133&Itemid=266
no emberek munkara😄

<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>