63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
GixEr #41217 Ujra INDIGO, mukodik a network render, azert igy mindjart gyorsabb az az unbiased render :D, mar csak tobb izmos gepen kell kiprobalni... -
zenoka #41216 alkohol fuggo:D voltam en anno olyan reszeg hogy azt hittem a lany a nyugati pu melleti postan lakik:) -
8800-nak van gtx változata. -
Ronin666 #41214 Tudom, hogy G92 kódnéven fut a 8800GT, de arra a gyártásra lehetne még csinálni egy tuningolt GTX változatot. Szerintem az lesz a következő. -
Ronin666 #41213 :) -
He? Masnap reggel mit keres me'g ott?
-
zenoka #41211 aaa a fiatalsag :)) (/me nem irigy mert szar masnap megkerdezni hogy: ho' hogy hi'nak bejbi) -
Csak par megjegyzes... amikor az AMD megvette az Atit mar megvolt a 2900as csalad... ami egy derekasan elszart technika, a jelenlegi jatekokhoz. (MS beintett SBAA-ra, ezert a nagy bukta.) Ezert mivel gyorsan kellett valami, jott a HD csalad... de mivel az alapok ugyan azok, mit lehet varni? Pikkpakk nem megy egy csip kifejlesztese... (NV-nel 2 fejlesztocsoport dolgozik atfedesben, 1-1 generacion.)
a G92 az nem jonni fog, hanem mar itt van. A 8800GT-k kodneve a G92.
Az ar/ertek arany pedig szerintem jol van belove... a HD3870 kb 15-20%al lasabb mint a 8800GT. Cserebe,
1: egy tizessel olcsobb.
2: nem kell uj hutest venni ra, es halk is a gyari megoldas. (szoval igy mar egy huszassal olcsobb. Hogy miert kell ra hutest venni, azt meg barki elolvashatja masik forumokon. Persze aki szereti, hogy olyan hangja van a gepenek mint egy felszallo Boeing es meg ugy is meleg a kartya vagy eppen suket, annak idealis megoldas a gyari cooler.) -
Ronin666 #41209 Egyedül mondjuk nem fun. Most max a szomszédokat tudnám lövöldözni. :) -
Igen, kb 150ből kivagy, mondom, középkategóriás gép ár. (ennyiből összerakott gépen Crysisolok very highon. :D) Amúgy nagyon, nagyon fun. Jó móka a javából. Főleg ha ilyen cudar az idő, és midnen ellened dolgozik. -
Ronin666 #41207 Hideg van most ahhoz. Amúgy biztos jó móka lenne, de 100-150e között lenne már egy normális felszerelés. Jó minőségű fém puska + távcső + ruházat + kiegészítők, esetleg egy kis fegyver tuning. -
Ronin666 #41206 megnézem, köszi -
Airsoft. Go go go! Kb annyiban is van, mint egy standard játékkonfig. :D -
Ronin666 #41204 Az utóbbi 1-2 évben többet voltam szórakozóhelyeken, meg kocsmákban, mint otthon, szóval kis változatosság nem árt. :) -
Timeshift?Nekem bejött amit láttam róla,csak hát megfekszi a vga-m gyomrát az is:( -
zenoka #41202 csajozni nem szoktal:P :):):) -
Ronin666 #41201 cod4 az nekem kacsalövészet. Crysist most vittem végig. Splinter cell az sem amire én gondolnék, a Ghost recon-t meg mgenézem, mert nem ismerem.
köcce -
OFF:
COD 4, Crysis, Splinter Cell Ghost Recon 2 -
Ronin666 #41199 Ez most nagyon OFF lesz, de nem tudtok olyan játékot, ami viszonylag új, FPS és részben lopakodós, sniperezős és jó? Ilyesmihez lenne kedvem, csak nem tudom mivel. -
Ronin666 #41198 Nem ez a lényeg, hanem hogy az AMD megint szart adott ki. Ráadásul lassan jönnek a G92-es gefore-ok. Gondolom 9800 GTX néven. Amúgy meg a GT-nek az az egy hibája van, hogy nagy felbontáson, vagy nagy AA-val baromira belassul. Nagy natív felbontáshoz inkább GTX-et érdemes venni. -
8800GT tuningal a GTX-et is elveri és az ultra se sokkal jobb nála -
Ronin666 #41196 Kint van az új AMD vga. Sajna alig lett jobb, mint a 2900XT, így még a 8800GT is üti. :(
Azért az kemény, hogy megveszi a céget az AMD és azzal a lendülettel csődbe is viszi... -
Nem kell semmi anim csak ki szeretném próbálni, mit csinál egy ilyen szituval a max -
Caustics kellene hozzá,de szerintem megőrülsz egy képpel,hát még ha anim is.
Tegyél egy omnilightot a gömbhöz és projectmapba meg csinálj szines biszbaszos képet és azt mozgasd. -
Üdv Emberek!
Egy kis segítség kéne nekem...nem tudom hogy oldjam meg a disco gömb efektust. Anyagnak VrayMat van a a diffus Flat Mirror de egy istennek nem akar a falon tükrözödni a gömröl visszaverödött fény:(
Lehet túl nagy a szoba amiben van a gömb? Vagy mi lehet a probléma? -
És vmi jobb ötlet? Vagy vigyem tovább a tiédet? Nem világítja be a teret, nincs glow, csak a plane világít. -
zenoka #41191 mondtam hogy barkács;) -
Hm egyszerű és működik. Bár nem érzem úgy, hogy TV-t nézek. :( Nem ad olyan összképet mintha ülnék a szobában és nézném. Lehet a képen még manipulálni kéne ps-sel? Azért kösz. -
zenoka #41189 sima planere vagy mat ID re rateszel egy vraylightmaterialt es ott mapnak megadsz egy kepfaajlt:) ez a barkacsmodszer:D -
Hi. Sötétben világító TV képernyőt, hogy tudok elérni? Én úgy csinálnám, hogy egy plane-re ráhúzok egy textúrát és mögé teszek Vray-light-ot, csak hát nem világítja át a plane-t. Vagy milyen módon tudom elérni? Kösz -
Ha ez tetszik akkor nézegess körül itt is :http://www.military-meshes.com
Az álam esik le amit ott müvelnek, némelyiknél az utolso csavarig lemodellezik a gépet. -
zenoka #41186 fuu emberek ez nekem most igy reggel nagyon odavert:
http://www.3dtotal.com/home2/gallery/getgalleryitem.asp?id=2918 -
zenoka #41185 ha megvesszuk dedikalod?:P;)
C4D vel semmi bajom nem volt amikor neztem a kezelofeluletevel viszont az ahogy GixEr mondta az archicadtol fallnak lehet menni:) mondjuk engem meg az XSI is kiakasztott bevallom..
de a C4D-n elgondolkodtam hogy lehet neki kenne fekudni rendesen hisz egyre nagyobb teret hodit archivben maganak ugy latom:) -
Üdv világjáró Nenad! Tessék itthon letelepedni, venni egy kis házat valami frankó nyugis helyen, és tanítani! :)
Cinema 4D-t még nem néztem, XSI-vel kontárkodom, ha ráérek, de az igazat megvallva folyton oda lyukadok ki, hogy MAXban egy dolog van, ami jó, és az a felület letsiztultsága, meg a kezelés. A többi csak fejfájás.
Tényleg Standalone VRay-el szórakoztatok már, most hogy van exporter maxscript is ráadásul hozzá? Tök jó... -
GixEr #41183 A C4D kezelofeluletetol sikitani tudnek (a masik ilyen az Archicad)
Hasznaltam mar sok mindent de ezek vegkepp nem estek kezre.
(ACAD, PRoE, Rhino, MAX, MAYA, XSI, Blender, Wings, NENDO, Ayam, stb... ezeket 1-2 ora molyolas utan "atlattam" ) -
Geccoka #41182 Jee
C4D powaa
-
nenad #41181 betarcsazos macen vegigolvastam a sztorit...
Aldaryn, terj at Cinema 4Dre, tok jo kis program, es van hozza vray is :-)
Nemsokara megjelenik egy jo konyv hozzá, eleg jol elmagyarazza a dolgok lenyeget...
A program egyebkent messze stabilabb mint max, legalabbis nekem ugy tunik.
Egyebkent hogy a temara reagaljak felesleges egymasnak rohanni,
az igaz hogy jo kepzes tenyleg nincsen, csak onfejlesztes van.
De talan majd, ha a menok belefardtak a hajtasba, es tanitani fognak.... :D
-
marcee #41180 Lightsmark 2007 Poligon szegény egy kicsit, de nem semmi efffekteket számol realtime (hacsak nem csalás és ámítás). (nálam 1920x1200-ban 86 fps!) -
Egyszerűen képtelen voltam kockacukrot összerakni. :/
A vízszintes rész ott van, csak nem látszik... :P
Ez nem az a típusú csésze, amibe belefér az ember ujja. XDDD
(De tényleg, ezek presszókávés csészécskék akarnak lenni)
Majd ha lesz kedvem, akkor megfogadom a tanácsaid.
Kösz! :)
Zenoka: Igen, én is akartam folyadékot (kávét), csak a kockacukor kiakasztott és már nem voltam képes folytatni... :D -
Vertigo #41178 Saccperkabe az anim elso fele megoldhato 1-2 nap alatt, az egesz szerintem belefer max 2 hetbe, ha a megfelelo mintakat megkapod a modellezeshez, es ha csak a fokuszban levo mukodo reszeknel fontos a precizitas (ha nem tul kukacos az ugyfel, talan 1 hetbe is megoldhato render nelkul)