63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• zenoka
    akkor nalad inkabb az lehet a gond hogy rosszul van rafeszitve a planre a kep! tobb problema lehet planenel bevan kapcsolva real world coo. ize vagy a materialnal van bekapcsolva vagy a tilling (1 re kell allitani) ugyanott elvan allitva vagy rosszul van feluw-zva a plane de azt nehezen tudom elkepzelni..
  • peetee76
    Thanx.
    Akkor valami más lehet a gond. Mert akkor is csak a kép 1/3 része van a plane-en bármit is csinálok.
    Bocs az értetlenkedésért, de mérgesítő a dolog.
  • zenoka
    mert downloadnal nincs is csak backroundnal de elegnek kenne lennie.
    nah megyek dolgozom.
  • peetee76
    OOOPSZ, 1024 nincs a download texture size -nál nálam lehet ez a gond, de miért?
  • zenoka
    jelentem itt bent meloba direct driver (valami inteles szar) van es mukodik most probaltam ki.
  • zenoka
    ott ahol Met is irta ott rateszed 1024 re mind ketto szamot es esetleg ujrainditod scene-t ennyi...mukodnie kell. vagy ted ki valahova scene backroundostul.
  • peetee76
    OK, De csak OPEN GL beállítással működik.
    DIRECT 3D -vel nem jó.
    Nekem meg az kellett volna.
  • peetee76
    Help Zenoka. Már annyira bepörgettem magamat, hogy mingyá format c: lesz a végeredmény...
    Sehogyan sem jó....
  • Met
  • zenoka
    jah haha vajon miylen renderelot hasznaltak:
    hogyan epul a negyes metro anim
  • zenoka
    customize ->preference->vieport->configure driver->appearance preference es ott nyomogass:D
  • peetee76
    Bocsánat. Előbb járt a kezem mint a gondolkodásom.
    Match bitmap ...
    De most meg csak a kép 1/3-része van a plane-en!
  • peetee76
    Segítsetek!
    Még nem találkoztam a következő problémával:
    blueprint képet akarok beilleszteni, de a viewport ablakokban iszonyat elmosódott az egész. Lehet akár nagy felbontású 4000x2000, akár csak 640x480 a kép, az eredmény elképesztően rossz minőség.
    Max 9 SP2, direct 3d driver.
    Eddig Max 8-at használtam softveres driverrel, ott nem tapasztaltam ezt.
  • bencsab
    woooowwwww!
    úgy látszik, nem csak a honi kollégák elégedetlenek a 3dsmax-al.
    tessék bővíteni a listát:
    http://www.cgarchitect.com/vb/160-3ds-max-wish-list/
  • zenoka
    popec:)szinvilagba ez jobb:D
    tenyleg mi lett a faval? azzal a boszme naggyal?:D
  • Aldaryn
    Még egy kis klein.

• npeter
    kis OFF:

Már a rossmann is teapot függő lett ;-)

kis viaszgyertya
  • Kontrakcio
    asziasztok! hogy tudnék olyan animot csinálni ahol egy ajándékos doboz l oldala leválik mint ha kicsomagolodna a doboz?:D

előre is ksözi :)
  • fle go
    OFF:

Al nyomassál the witcher-t, hosszú játékmenet néha már unalmas is igaz de jo kis game, Szép érdekes graffal, vagy Half Life legujabb része. Assassin Creed jövöre lesz csak szerintem az lesz az év játéka
  • Aldaryn
    Frankón lehet tölteni beléje folyadékot. Elég vicces, hogy az üveg szája lefelé néz, és az a mozdulatsor is ahogy előcsalogathatod belőle a folyadékot. Pár helyen láttam már, hogy mértek pl. ilyenből bort.
  • nenad
    hehe, biztosan korán kell járni melóba.

jó ez az üveg. De tényeleg ezt dekoráción kivül mire lehetne még hasznáni?

Na üdv addig is.
  • Free
    nem vagytok normálisak
    06:13
    Napi frissítés = 42
    Napi Látogató = 16

Senki se normális.... vagy senki nem tud aludni
  • Aldaryn
    És ezt te három órával később írod, ugye? :D
  • ThomasGins
    Hogy lehet ilyen embertelen időben felkelni?
  • Aldaryn
    De Boba, ne beszéljünk már el megint egymás mellett! :) Nem voltam elég világos, azt hiszem, az assetek ezen esetben full készen vannak. Rengeteg minden, egy valag karakter, irgalmatalan sok tárgy, shader, stb... ez adott, ugyan úgy, mint a keretrendszer. Gyakorlatilag minden készen van. Nem az a problémám, hogy kevés a tárgy, kevés a fegyver, a jármű, vagy a növények egyhangúak, vagy esleg kevés a karakter, hanem az, hogy mindezt epizódjelleggel szerepeltetik. Pár percre, és nem félórákra. Erről a pontról továbblépni már tényleg csak elvi kérdés lett volna. Az el pedig itt minden bizonnyal a profitmaximalizálás, tervszerűen, és fenébe a játékosokkal.
  • Ronin666
    Már vagy 3-4 hónapja nem nyúltam a maxhoz, pedig már kéne kreatívkodni/alkotni/tanúlni kicsit, de egyszerűen nincs energiám hozzá. :(
  • Ronin666
    fasza!
  • GixEr
    Az UT motor ebbol egyszerubb. De nem sokkal....
    Mondjuk az se csunya :D (a 3-as)
  • ThomasGins
    Nem vicceskedek,lövésem sincs erről:)
    Nagyon nem off,3D,ha mégis majd szól a háziur:)
  • Boba
    Bahh... most nemtudom eldonteni, hogy viccelsz es pojen az egesz vagy nemtudod mik azok az assetek a jatekokban.:D

Pont, hogy azoknak az ojjektumoknak az elkeszitese sok ido, amiket majd bekell importalni a map editorba. Mint mar irtam, egy HL1 szintu karakter letrehozasa kb 1 het allcuzammen. Egy nextgen karakter 1 honapnal is tobb lehet. Ez az arany pedig ervenyes minden ojjektumra... hat ettol lasabb a munka, nem a map editortol.

Jut eszembe... az id Rage techdemojat lattatok? Na... az se piskota palya osszerakas. Az is mar sok szempontbol tulmutat a crysis editorjan, van amiben pedig a szent gral! (Van egy "make it cool" szeru gomb, csak itt olyan van, hogy "make it PS3/x360/pc compatible"... iszonyat durva.)

Amugy ez nem nagyon off topic itten? En jol elbeszelgetek ilyen dolgokrol csak kitudja masokat is erdekel-e a tema.
  • ThomasGins
    Saját objecteket nem lehet importálni?:)
  • Boba
    Utolso off.;)

Crysis editor valoban remek arra, hogy gyorsan osszepakolja az ember a mar _ELKE'SZULT_ dolgokat. Mint mondtam, az sokszoros ido igeny az assetek elkeszitese miatt van.
  • zenoka
    najo meggyoztel:)
  • Aldaryn
    Az sajnos a hdr-ben renderelés hozadéka. Szeretem a munkafolyamat végéig hdr-ben tartani a képet, és ez rossz hatással van az aa-ra. Megoldás, ha jóval nagyobban renderelem, és utána downsample valamilyen kifejezetten zsugorításra tervezett algoritmussal, de ugye az sok plusz renderidő. :)
  • Met
    Configure-Preferences-Viewports-Configure driver és ott kell állítgatni :)
  • dradge
    Sziasztok!Egy éve nem max-eztem!Ma újra elővettem, és folytatni szeretném egyik autó projectemet, azonban a blueprint nagyon rossz minőségű, nem lehet rendesen kivenni az apróbb vonalakat!Volt egy opció amivel ezt normális minőségre lehet hozni, de már elfelejtettem!Kerestem google-n is, illetve tutorialokat is néztem, e nem említik sehol!Elnézést kérek hogy ide írtam be!A segítséget előre is köszönöm!Sziasztok!
  • zsolesz92
    üdv. csináltam egy g..cicsúnya rendert :D
    mégis az a kérdésem hogy az üveg miért lett ilyen foltos? :D
    diffuse szín van rajta, nagyon kicsi reflect, és sok reflact.
    itt az üveg
  • zenoka
    jah a levagas az muveszi szabadsag de khm khm baloldalt fent mi az AA problem:P :):):):) ejnye megkenne mar tanulni azt a vray-t hasznalni:D:D:D
  • Aldaryn
    Jah, az direkt lett zavaróra beállítva. :) Tényleg.
  • Malakai
    Engem zavar picit a levágás, hogy ilyen kis rész van levágva belőle, de le van.