63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
zenoka #41297 akkor nalad inkabb az lehet a gond hogy rosszul van rafeszitve a planre a kep! tobb problema lehet planenel bevan kapcsolva real world coo. ize vagy a materialnal van bekapcsolva vagy a tilling (1 re kell allitani) ugyanott elvan allitva vagy rosszul van feluw-zva a plane de azt nehezen tudom elkepzelni.. -
peetee76 #41296 Thanx.
Akkor valami más lehet a gond. Mert akkor is csak a kép 1/3 része van a plane-en bármit is csinálok.
Bocs az értetlenkedésért, de mérgesítő a dolog. -
zenoka #41295 mert downloadnal nincs is csak backroundnal de elegnek kenne lennie.
nah megyek dolgozom. -
peetee76 #41294 OOOPSZ, 1024 nincs a download texture size -nál nálam lehet ez a gond, de miért?
-
zenoka #41293 jelentem itt bent meloba direct driver (valami inteles szar) van es mukodik most probaltam ki. -
zenoka #41292 ott ahol Met is irta ott rateszed 1024 re mind ketto szamot es esetleg ujrainditod scene-t ennyi...mukodnie kell. vagy ted ki valahova scene backroundostul. -
peetee76 #41291 OK, De csak OPEN GL beállítással működik.
DIRECT 3D -vel nem jó.
Nekem meg az kellett volna.
-
peetee76 #41290 Help Zenoka. Már annyira bepörgettem magamat, hogy mingyá format c: lesz a végeredmény...
Sehogyan sem jó....
-
-
zenoka #41288 jah haha vajon miylen renderelot hasznaltak:
hogyan epul a negyes metro anim -
zenoka #41287 customize ->preference->vieport->configure driver->appearance preference es ott nyomogass:D -
peetee76 #41286 Bocsánat. Előbb járt a kezem mint a gondolkodásom.
Match bitmap ...
De most meg csak a kép 1/3-része van a plane-en!
-
peetee76 #41285 Segítsetek!
Még nem találkoztam a következő problémával:
blueprint képet akarok beilleszteni, de a viewport ablakokban iszonyat elmosódott az egész. Lehet akár nagy felbontású 4000x2000, akár csak 640x480 a kép, az eredmény elképesztően rossz minőség.
Max 9 SP2, direct 3d driver.
Eddig Max 8-at használtam softveres driverrel, ott nem tapasztaltam ezt.
-
bencsab #41284 woooowwwww!
úgy látszik, nem csak a honi kollégák elégedetlenek a 3dsmax-al.
tessék bővíteni a listát:
http://www.cgarchitect.com/vb/160-3ds-max-wish-list/ -
zenoka #41283 popec:)szinvilagba ez jobb:D
tenyleg mi lett a faval? azzal a boszme naggyal?:D -
Még egy kis klein.
-
kis OFF:
Már a rossmann is teapot függő lett ;-)
kis viaszgyertya -
asziasztok! hogy tudnék olyan animot csinálni ahol egy ajándékos doboz l oldala leválik mint ha kicsomagolodna a doboz?:D
előre is ksözi :) -
OFF:
Al nyomassál the witcher-t, hosszú játékmenet néha már unalmas is igaz de jo kis game, Szép érdekes graffal, vagy Half Life legujabb része. Assassin Creed jövöre lesz csak szerintem az lesz az év játéka -
Frankón lehet tölteni beléje folyadékot. Elég vicces, hogy az üveg szája lefelé néz, és az a mozdulatsor is ahogy előcsalogathatod belőle a folyadékot. Pár helyen láttam már, hogy mértek pl. ilyenből bort. -
nenad #41277 hehe, biztosan korán kell járni melóba.
jó ez az üveg. De tényeleg ezt dekoráción kivül mire lehetne még hasznáni?
Na üdv addig is.
-
nem vagytok normálisak
06:13
Napi frissítés = 42
Napi Látogató = 16
Senki se normális.... vagy senki nem tud aludni -
És ezt te három órával később írod, ugye? :D -
Hogy lehet ilyen embertelen időben felkelni?
-
De Boba, ne beszéljünk már el megint egymás mellett! :) Nem voltam elég világos, azt hiszem, az assetek ezen esetben full készen vannak. Rengeteg minden, egy valag karakter, irgalmatalan sok tárgy, shader, stb... ez adott, ugyan úgy, mint a keretrendszer. Gyakorlatilag minden készen van. Nem az a problémám, hogy kevés a tárgy, kevés a fegyver, a jármű, vagy a növények egyhangúak, vagy esleg kevés a karakter, hanem az, hogy mindezt epizódjelleggel szerepeltetik. Pár percre, és nem félórákra. Erről a pontról továbblépni már tényleg csak elvi kérdés lett volna. Az el pedig itt minden bizonnyal a profitmaximalizálás, tervszerűen, és fenébe a játékosokkal. -
Ronin666 #41272 Már vagy 3-4 hónapja nem nyúltam a maxhoz, pedig már kéne kreatívkodni/alkotni/tanúlni kicsit, de egyszerűen nincs energiám hozzá. :( -
Ronin666 #41271 fasza! -
GixEr #41270 Az UT motor ebbol egyszerubb. De nem sokkal....
Mondjuk az se csunya :D (a 3-as) -
Nem vicceskedek,lövésem sincs erről:)
Nagyon nem off,3D,ha mégis majd szól a háziur:) -
Bahh... most nemtudom eldonteni, hogy viccelsz es pojen az egesz vagy nemtudod mik azok az assetek a jatekokban.:D
Pont, hogy azoknak az ojjektumoknak az elkeszitese sok ido, amiket majd bekell importalni a map editorba. Mint mar irtam, egy HL1 szintu karakter letrehozasa kb 1 het allcuzammen. Egy nextgen karakter 1 honapnal is tobb lehet. Ez az arany pedig ervenyes minden ojjektumra... hat ettol lasabb a munka, nem a map editortol.
Jut eszembe... az id Rage techdemojat lattatok? Na... az se piskota palya osszerakas. Az is mar sok szempontbol tulmutat a crysis editorjan, van amiben pedig a szent gral! (Van egy "make it cool" szeru gomb, csak itt olyan van, hogy "make it PS3/x360/pc compatible"... iszonyat durva.)
Amugy ez nem nagyon off topic itten? En jol elbeszelgetek ilyen dolgokrol csak kitudja masokat is erdekel-e a tema. -
Saját objecteket nem lehet importálni?:) -
Utolso off.;)
Crysis editor valoban remek arra, hogy gyorsan osszepakolja az ember a mar _ELKE'SZULT_ dolgokat. Mint mondtam, az sokszoros ido igeny az assetek elkeszitese miatt van. -
zenoka #41265 najo meggyoztel:)
-
Az sajnos a hdr-ben renderelés hozadéka. Szeretem a munkafolyamat végéig hdr-ben tartani a képet, és ez rossz hatással van az aa-ra. Megoldás, ha jóval nagyobban renderelem, és utána downsample valamilyen kifejezetten zsugorításra tervezett algoritmussal, de ugye az sok plusz renderidő. :) -
Configure-Preferences-Viewports-Configure driver és ott kell állítgatni :) -
dradge #41262 Sziasztok!Egy éve nem max-eztem!Ma újra elővettem, és folytatni szeretném egyik autó projectemet, azonban a blueprint nagyon rossz minőségű, nem lehet rendesen kivenni az apróbb vonalakat!Volt egy opció amivel ezt normális minőségre lehet hozni, de már elfelejtettem!Kerestem google-n is, illetve tutorialokat is néztem, e nem említik sehol!Elnézést kérek hogy ide írtam be!A segítséget előre is köszönöm!Sziasztok! -
üdv. csináltam egy g..cicsúnya rendert :D
mégis az a kérdésem hogy az üveg miért lett ilyen foltos? :D
diffuse szín van rajta, nagyon kicsi reflect, és sok reflact.
itt az üveg -
zenoka #41260 jah a levagas az muveszi szabadsag de khm khm baloldalt fent mi az AA problem:P :):):):) ejnye megkenne mar tanulni azt a vray-t hasznalni:D:D:D -
Jah, az direkt lett zavaróra beállítva. :) Tényleg. -
Engem zavar picit a levágás, hogy ilyen kis rész van levágva belőle, de le van.