63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• zenoka
    off
    joh a net jupiii.
    nah nekem eztet adtak anno hozza benne van egy driver meg a tool is remelem hasznalhato.
    link
  • bencsab
    na, akkor megvan, hogy miért is nem használok amúgy soha scanline-t...
  • zenoka
    pff szemetek..na majd holnap.:D
  • GixEr
    minden van csak tool nincs hozza. (MANUAL, DATASHEET, DRIVERS, FIRMWARE)
  • zenoka
    jah es az smc oldalarol miert nem megy a letoltes? link
  • zenoka
    oke este megkeresem a telepito lemezet remelem lesz netem mar es akkor feltoltom..egyebkent csak holnap:)
  • GixEr
    Az SMC tokeletes lenne, mivel ahhoz kene :), de az oldalukon semmi. A guglit is rongyosra olvastam, de akkor sem
  • zenoka
    off:
    nekem a sima smc routerhez adott lemezen volt olyan progi ami kiisirogatta szazalekba..de ha agyonversz sem tudom most megmondani mi a neve..nezd meg az smc oldalan hatha..jah azt nem garantalom hogy kora este megnezem mert bedoglott a telefonvonal otthon..de ha kijon a szerelo megcsinalja megnezem a progi nevet
  • GixEr
    OFF:
    Wifi halozathoz nem tudtok olyan programot ami a router/acces point jelerosseget irja ki?? Egyszoval monitorozza.
  • Ronin666
    És be is indulna a robot prostitúció... :D :P
  • putyi
    létezik :-(
  • Malakai
    Tévedsz, egyszerre több framet renderelsz, formátumnak avit választasz és voálá, avi-ba renderel.
    De azért jobb, ha vmi veszteségmentes tömörítéssel képszekvenciába renderelsz...
  • eNiX
    Amennyire én tudom csak képkockánként tudod kirenderelni és utána pl virtual dubbal összerakod. De lehet tévedek...
  • Kontrakcio
    sziasztok! egy láma kérdés... hogy lehet aviba renderelni?
  • bencsab
    Csak egy gyors kérdés, mert ezer éve nem használtam már scanline-t:
    Létezhet az, hogy egy standard anyagú tárgynál nem lehet állítani anyagtól függően az alpha contribution-t?
  • Kontrakcio
    (y) köszi
  • tilbury
    gyí, gyí ki a renderfarmra :P
  • ThomasGins
    Még jó hogy nem tehenekről beszélünk:D
  • adsa
    és semmi gondod nem volt vele úgy értem amikor legelőre elindítottad akkor sem?
  • zenoka
    szerintem igen frankon meg lett cisnalva attol meg hogy igen khmm beteg dolog..hatha elorelenditik az ilyen alkotasok a valosaghu robotok elkesziteset is:):):):)is peldaul :):):)
  • Zsolo007
    Nekem tökéletesen fut vistán a 9...
  • Ronin666
    pfff, no comment: http://forums.cgsociety.org/showthread.php?f=121&t=532817
  • Hecker007
    ajjaj, vistát nem nagyon szereti a max9.0-a énis arra raktam aztán nézegettem mikor furábbnál-furább dolgokat csinált a progi, meg fagyott össze-vissza, vistán talán már a 2008-as max megy rendesen, de inkább rakj egy xp-t meg arra a 9.0-ás maxot :)
  • bencsab
    Talán a .NET 2.0 hiánya lehet...
  • adsa
    de mindent betölt csak a Welcome Screen tiszta fehér s aztán semmi...
  • skinnyman
    "vistára"

Itt a baj :)
  • adsa
    nem tudjátok mi lehet a baj? felraktam a 3ds max 9-et vistára, betölti majd amikor megjelenik a Welcome Screen nem megy tovább. Előre is köszi a válaszokat
  • GixEr
    Shift+jobbklikk spline rajzolasa kozben es elojon, hogy hova szeretnel snappolni.
  • Kontrakcio
    köszi :)
  • Malakai
    Parancssor mint olyan nincs (az inkább a cad jellegű programokban divat), viszont van a MAXScript Mini Listener a bal alsó sarokban és ha gondolod bevághatod a maxscript parancsokat és írkálhatod oda. :)

Snapping, arange, ilyesmi ezekben a jellegű programokban jóval gyengébb, de persze van, használd a helpet, a kulcsszót tudod.
  • Kontrakcio
    sziasztok, annyit kérdeznék h hol lehet beállitani v megjeleniteni a parancssor használatát? pl. hiányolom a _snap parancsot ami az autocad-ben elég fontos...
  • zenoka
    ezazezazezaz:)
    eljenek az olyan targyak amiknek nincs gyakorlati ertekuk:)
  • ThomasGins
    A hülyeség globális,nem te találtad fel:P
    link
  • zenoka
    next generation transformers...autobol gomb:))
    nagyon pentek vaaaaaan:) dolgozzon az akineka fonoke bent van az irodaban salala..:P
  • Aldaryn
    Egyből egy komplett 5milla polys autót, és akkor már arra. :D
  • zenoka
    eejjjj....mie' nem modelezel inkabb egy ikozaedert es nyomsz ra egy spherify-t...sokkal elegantosabb megoldas..:)
  • Aldaryn
    Gömböt is booleannal modellezek. Van ebben valami furcsa?
  • fle go
    hehe
  • peetee76
    A smooth után kapta a 32 lyukas booleant.
    Valszeg azért maradt jobb a felulet.
    De már nem akarom tovább lyuggatni ...
  • zenoka
    haat jo nem eroszak a disznotor...kivancsi leszek a vegso topologiara par boolen utan:)