63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
zenoka #41377 off
joh a net jupiii.
nah nekem eztet adtak anno hozza benne van egy driver meg a tool is remelem hasznalhato.
link -
bencsab #41376 na, akkor megvan, hogy miért is nem használok amúgy soha scanline-t... -
zenoka #41375 pff szemetek..na majd holnap.:D -
GixEr #41374 minden van csak tool nincs hozza. (MANUAL, DATASHEET, DRIVERS, FIRMWARE) -
zenoka #41373 jah es az smc oldalarol miert nem megy a letoltes? link -
zenoka #41372 oke este megkeresem a telepito lemezet remelem lesz netem mar es akkor feltoltom..egyebkent csak holnap:) -
GixEr #41371 Az SMC tokeletes lenne, mivel ahhoz kene :), de az oldalukon semmi. A guglit is rongyosra olvastam, de akkor sem -
zenoka #41370 off:
nekem a sima smc routerhez adott lemezen volt olyan progi ami kiisirogatta szazalekba..de ha agyonversz sem tudom most megmondani mi a neve..nezd meg az smc oldalan hatha..jah azt nem garantalom hogy kora este megnezem mert bedoglott a telefonvonal otthon..de ha kijon a szerelo megcsinalja megnezem a progi nevet -
GixEr #41369 OFF:
Wifi halozathoz nem tudtok olyan programot ami a router/acces point jelerosseget irja ki?? Egyszoval monitorozza. -
Ronin666 #41368 És be is indulna a robot prostitúció... :D :P -
putyi #41367 létezik :-( -
Tévedsz, egyszerre több framet renderelsz, formátumnak avit választasz és voálá, avi-ba renderel.
De azért jobb, ha vmi veszteségmentes tömörítéssel képszekvenciába renderelsz... -
Amennyire én tudom csak képkockánként tudod kirenderelni és utána pl virtual dubbal összerakod. De lehet tévedek... -
sziasztok! egy láma kérdés... hogy lehet aviba renderelni? -
bencsab #41363 Csak egy gyors kérdés, mert ezer éve nem használtam már scanline-t:
Létezhet az, hogy egy standard anyagú tárgynál nem lehet állítani anyagtól függően az alpha contribution-t? -
(y) köszi -
tilbury #41361 gyí, gyí ki a renderfarmra :P -
Még jó hogy nem tehenekről beszélünk:D -
adsa #41359 és semmi gondod nem volt vele úgy értem amikor legelőre elindítottad akkor sem? -
zenoka #41358 szerintem igen frankon meg lett cisnalva attol meg hogy igen khmm beteg dolog..hatha elorelenditik az ilyen alkotasok a valosaghu robotok elkesziteset is:):):):)is peldaul :):):) -
Nekem tökéletesen fut vistán a 9... -
Ronin666 #41356 pfff, no comment: http://forums.cgsociety.org/showthread.php?f=121&t=532817 -
ajjaj, vistát nem nagyon szereti a max9.0-a énis arra raktam aztán nézegettem mikor furábbnál-furább dolgokat csinált a progi, meg fagyott össze-vissza, vistán talán már a 2008-as max megy rendesen, de inkább rakj egy xp-t meg arra a 9.0-ás maxot :) -
bencsab #41354 Talán a .NET 2.0 hiánya lehet... -
adsa #41353 de mindent betölt csak a Welcome Screen tiszta fehér s aztán semmi... -
"vistára"
Itt a baj :) -
adsa #41351 nem tudjátok mi lehet a baj? felraktam a 3ds max 9-et vistára, betölti majd amikor megjelenik a Welcome Screen nem megy tovább. Előre is köszi a válaszokat -
GixEr #41350 Shift+jobbklikk spline rajzolasa kozben es elojon, hogy hova szeretnel snappolni.
-
köszi :) -
Parancssor mint olyan nincs (az inkább a cad jellegű programokban divat), viszont van a MAXScript Mini Listener a bal alsó sarokban és ha gondolod bevághatod a maxscript parancsokat és írkálhatod oda. :)
Snapping, arange, ilyesmi ezekben a jellegű programokban jóval gyengébb, de persze van, használd a helpet, a kulcsszót tudod. -
sziasztok, annyit kérdeznék h hol lehet beállitani v megjeleniteni a parancssor használatát? pl. hiányolom a _snap parancsot ami az autocad-ben elég fontos... -
zenoka #41346 ezazezazezaz:)
eljenek az olyan targyak amiknek nincs gyakorlati ertekuk:) -
A hülyeség globális,nem te találtad fel:P
link -
zenoka #41344 next generation transformers...autobol gomb:))
nagyon pentek vaaaaaan:) dolgozzon az akineka fonoke bent van az irodaban salala..:P -
Egyből egy komplett 5milla polys autót, és akkor már arra. :D -
zenoka #41342 eejjjj....mie' nem modelezel inkabb egy ikozaedert es nyomsz ra egy spherify-t...sokkal elegantosabb megoldas..:) -
Gömböt is booleannal modellezek. Van ebben valami furcsa? -
hehe -
peetee76 #41339 A smooth után kapta a 32 lyukas booleant.
Valszeg azért maradt jobb a felulet.
De már nem akarom tovább lyuggatni ... -
zenoka #41338 haat jo nem eroszak a disznotor...kivancsi leszek a vegso topologiara par boolen utan:)