3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szép az enviro! Gondolom elég nyugi van.
Btw. jó aberrált egy nyelv ez, valahol a német-holland-angol mutációja lehet.
Aldaryn
itt is el tudnék lennigetni...

per aspera ad astra

Tuti hogy csak az oldal latogatotsagat akartad novelni nem talaltam egy kepet sem😞 nem tudok norvegul😊) szoveges segitsegek kerek😄D

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

www.rfh.dk
itt lehet latni szep fotokat a kornyekrol stb.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

A neve mellett, de csak egy biorendert osztott meg velünk önmagáról.
Atika :o)
Sziasztok tudna nekem valaki segiteni honnan tudnak letolteni valami jo fa vagy bokor modelleket kulso ter renderhez? Elore is koszonom

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

"Volt egy tematika, ami szerint arról szólt volna, hogy milyen kilátásai vannak egy amatõrnek, és hogy érhet fel a profikhoz."

engem érdekelne és sztem sok más embert is 😊

add ki bátran

REAL MADRID

jol van megnyugodtam nem csak en vagyok szörös állat😄DDD

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Aldaryn
Ez nagyon laza... 😊 Irigylésre méltó hely.

per aspera ad astra

Itt az SG-n, csak a foto van benne 😄

Aldaryn
Nenadnak van galériája?! Hol? Mikor? merre!? Idevele!

per aspera ad astra

Aldaryn
Hát ez az... semmirõl. Volt egy tematika, ami szerint arról szólt volna, hogy milyen kilátásai vannak egy amatõrnek, és hogy érhet fel a profikhoz. De mint utólag megtudtu, a néni nem feltétlen azt kérdezi, amit a rendezõ kitalál neki. ^_^ És amikor érezte, hogy így nemigen fog beindulni a beszélgetés, meg úgy igazából szerintem nem tudta, hogy mivel kérdezzen valami nagot, amibõl lesz egy szép monológ, amolyan zárásképp, inkább nem mert belemenni.
Mondjuk, mi is jófejek voltunk, mert a kamerához nemigen szokott embernek elég fejlövés, ha nem arról faggatják,a mi készült szöveggel.

per aspera ad astra

neked tuti van egy masolatod!, egyebkent mirol szolt ez az egesz?

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Genyok!
<#vigyor2>

Aldaryn
Jaj ne vazeg... pedig tökre bíztam benne, hogy a kutya nem néz M2-t délután, erre pont valaki az SGrõl. Vazeg. Mindegy nagyon nem volt képben a mûsorvezetõ néni, hogy mit beszéltünk meg a rendezõ sráccal, így kicsit gáz lett az egész, de ez van. De ezt õ is érezte, így a 15 percbõl 6 lett. ^_^

per aspera ad astra

lac coo
www.3dsmax.hu..A tutorialok a "segédletek" alatt találhatók ...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

repvez
én is megtekintenénm azt a tutort.
Zsolesz eltudnád küldeni a tutorial linkjét, még anno én is póbáltam, csak nem találom a linket!Megköszönném ha belinkelnéd!
lac coo
Most nem tudok rendert csinálni sajna, de eszembe jutott egy kérdés:
ha egy materialban van displace is , és bump map is , akkor a displace által létrehozott egyenetlenségek tetején megjelenik a bump is, vagy az alul marad az objektum "eredeti" felületén ?

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Met
hát ja, de abból a jóllakott óvodás edition 😄D
(Nenad be ne sértõdjél csak viccelek)

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

nem vette fel valaki?😊))))

zsolesz92
valszeg tul sárga lett a vray light

ThomasGins
és profi amatõr vagy amatõr profi kategóriába indult?<#vigyor2>

\"So always look on the bright side of death\"

Malakai
Válaszd a tudást esetleg?

# Profi amatõrök. Az amatõr animációtól az elismert profizmusig. Az animáció történet amatõr kezdetei.
# Látvány három dimenzióban. Szoftverek és rajztudás szimbiózisa, avagy hol húzódik a profizmus határa?

(\__/) ( X.x) ( } . { )

aki erti a binarist s aki nem😄
Aldaryn milyen musor legalabb cimet mondj hogy megtudjuk nezni😄 amugy grat😄

Off
Tudom eleget emlegettük Nenadot mostanában, de néztétek már a fotóját a galériájában? Tisztára olyan a képen mint a Dude, azaz the Big Lebowsky.
Boba
A white balance mintha kicsit megborult volna.😉

Evogordon: en max8at probaltam, az nem ment. 9essel nemtom mi a helyzet.

Evogordon
Sziasztok vistán próbálta már valaki hogy müxik e már rendesen a max?

zsolesz92
Tudom h nem a tutorokkal kéne telenyomni a topikot, de meg tudtam csinálni, és be szeretném tenni 😉
csak linkelem render

ThomasGins
LOL

ThomasGins
Ki vette fel?😊

Free
melyik mûsorban ? mert akkor holnap leszedném a netrõl és már nyomatom is ki a felvételt

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Boba
Gratulalok Aldaryn, most lattalak az M2-n!😊 Orulok, hogy felfigyeltek erre a dologra, es alkalmatok adodott Romeoval nepszerusiteni a 3ds grafikat.

zsolesz92
Amugy a nagy csalás hogyha monnyuk fogok egyk épet és ps-el az ablakba vágom?😉

scorpeeon
Ha mindent jól csináltál, kéne neki 😊 A reflectionnél nézz szét...

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

zsolesz92
akkor elmondanád h neked hogyan csillog a járólap?

scorpeeon
Hehe, ugyanezt én is megcsináltam még régen, itt az én változatom: link

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

zsolesz92
itt a kép 😉

zsolesz92
Szaisztok, tegnap csináltam egy tutorial alapján egy képet, de vmiért nekem nem tükrözõdik a járólap. segítsetek légyszi.
tudom, a vray nem éppen a legcsinibb, elsõ vray-os probám.

Free
9 aki téved és én 😊)))

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

ThomasGins
?

Aldaryn
Ugyebár mindig igaz, hogy 10 féle ember létezik...

per aspera ad astra

ThomasGins
<#eplus2>

Aldaryn
A piros betûk a társadalom *másik* felének készültek. Az innensõ fele azért szereti nézegetni ahogy a polygonfa hajladozik a virtuális szélben.

per aspera ad astra

nossss... mivel már nagy piros betükkel ki kellett pakolni, hogy a gugli-t lehet (ajánlott) használni, azt a következtetést vonnám le, hogy a felsõ bannert senki nem nézni, ergo tökmindegy, hogy mi jelenik meg rajta...

\"Good artists copy, great artists steal.\" - Pablo Picasso & Steve Jobs

repvez
Nekem müködik minden rajta.
BÁr az utobbi napokban ugy váltogatja a szöveget mint egy kaméleon 😊
Engedjetek A Bannerhez!
:-)

Free
azért timeutol, mert upc még mindig szarakodik 😞

Malakai
Nálam régit hozta be cache törlésig (ctrl+f5 nem volt elég vmiért)...
Iaro most viszont timeoutol...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Free
Most teszteltem le mozillával is. ott is megjelenik. és letesztelte Fisch is neki is megjelenik. a hiba az ön készülékében van :c)