3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha mar itt vagyok akkor meg lenne olyan kerdesem hogy vissza lehet allitani az x,y,z kordinatakat az eredeti helyzetbe mert van hogy beimportaltam egypar dolgot es hat mar azt nem szeretnem forgatni hanem az alap x,y,z t szeretnem ahhoz allitani lehetseges ez? Remelem ertheto voltam 😊
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
szóval köszönöm
fogod kijelolod eloszor mondjuk a jarolap polygonjait nyomsz egy uwmapot aztan collaps-olod (jobb click az UVW Maping-on) aztan fogod kijelolod a fal polyjait s megint nyomsz egy UVW Map modify-t...
szoval a lenyeg ha polygonszinten vagy s kivan jelolve valamenyi aztan teszed be a modifybol az UVW mapingot akkor az csak az aktualisan kijelolt polykra fog hatni..
remelem ertheto volt!
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
A VRaySunt elméletileg ismeri, de nálam simán hibaüzenetet dob rá és igencsak eltérõen jeleníti meg a rendertõl..
(\__/) ( X.x) ( } . { )
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Az a probléma igazábol, hogy az uvw beállításaiban van egy map channel, és ha ezt vmnelyiknél 1-re rakom akkor azt szépen be is méretezi ahogy én beállítom.
de a másikat ha már 2 re teszem vagy feljebb akkor azt nem csinálja meg, méreteztlenül hagyja.
ha meg mind a 2-t 1re rakom akkor meg a feljebb levõ uvw mapot méretezi.
Légyszi sergítsetek 😞
A fal téglákbol áll, a járólap értelemszerüen járólap kockákbol.
mind2höz kell uvw map.
hogy tudom megoldani h egy uvw map az egyikre vonatkozzon, egy meg a másikra?
remélem érthetõ a kérdés.
pls segíytsetek.
Snapshottal tudtam csak megoldani.
\"So always look on the bright side of death\"
Az nem jó ha csinálsz ilyen papír bábú szerû alakokat és mindíg a kamera felé forgatod?
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Thomasgins:
nincs felül meg alul, egy helyen vannak. Pl: a födém külsõ lapja ugyanabban a síkban van mint a fal külsõ oldala. Persze így nem szabadna, csak amit küldtek modell az tele van ilyen hibákkal, ami én nem fogok egyenként elrébtologatni.
Youth
http://web.inf.tu-dresden.de/ST2/cg/downloads/publicplants/
emberkekhez poser?😊
Gyors help kéne...
Épület látványtervhez kéne pár 3ds alak (sétálnak, ülnek, bármi) nem kell hihg poly meg semmi textúra, úgyis feketék lesznek 😊
Meg valami fagenerálót tudtok ajánlani? Low poly fák is jók, bár nem lenne rossz pár realisztikus fa.
Ja és maxwellel próbálom leszámoltatni a dolgot, egész jól bírja azt amitõl v-ray kifagyott. Ráadásul v-ray fekete foltokat csinál ha két felület egy helyen van, maxwell pedig hálisten nem, csak az idõ a gáz 😊 na mindegy van még pár napom, csak jó lenne minnél elõbb valami fa meg emberkék.
Elõre is köszi!
Youth
per aspera ad astra
Be lehet azt valahogy állítani, hogy egy animációnál több kamerát használjak? Arra gondolok, hogy x. frame-ig az 1ik kamerát használom, aztán váltok másikra, meg harmadikra. Lehet ilyet, vagy külön kell renderelni mindent, majd egybeollózni?
per aspera ad astra
per aspera ad astra
Csináljunk vidám betont😊És akkor az emberek nem ugrálnak le a hidakrol,házakrol😊
per aspera ad astra
Oryon
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Egyenlõre én is filózok, hogy bevállaljak e egy több napig/hétig renderelõdõ kis animot... de "Ronin666 után szabadon..."... szal segítettél dönteni 😊
Ellenben tudna valaki tippet adni akár egy kevésbé "fájdalmas" vray - motion blur beállításra, akár megoldást a post motion blurra?
(eddig a fusionhoz találtam Reelsmart Motion Blur Pro-t, de sajna a vray velocity mapját nemigazán kezeli korrektül v. én hibáztam)
Oryon
Amit itt:
http://www.gamekapocs.hu/cikk/1161/523/1/Crysis+Elozetes
állítanak a fejlesztõk, szerintem õk se hiszik el....
"A fejlesztõk saját állítása szerint a játék remekül fut majd egy mai átlagos gépen, ami úgy egy nem dual-core-ros 2 GHZ körül ketyegõ processzort, egy giga ramot, és egy teljes körû DirectX 9.0c támogatással rendelkezõ videokártyát jelent. És igen, szép is lesz."
Igen, 1 éve kezdtem. Viszont voltak elég nagy kihagyások. A kész képek és a videó kezdése között kb. 4-5 hónap. A renderrelés is 3 hónapot elvitt, így ezzel a tempóval kb. 5 hónap alatt meg lehetett volna csinálni, ha nem kell renderrelgetni.
Ha rendesen napi 6-7 órában nyomattam volna, akkor jött volna ki kb. 1, max 2 hónapra szerintem ez a munka.
Jól bírtad, mert ha jól emléxem, ezt majd egy éve kezdted.
De ugye amig nincs bejárat addig nincs baleset😊