63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• Atika :o)
    igen jo lett tetszik
  • zenoka
    en mar mondtam nekem nagyon bejon:D szepmunka:D
  • fle go
    Frankó, én kicsit szürkítenék még a fém anyagán, de annyi, tetszik.
  • ThomasGins
    final előtti photoshoppolás,lehetett volna még koszolni rajta,de nincs idő sajnos:(
  • ThomasGins
    Az ellen nem véd:P
  • Aldaryn
    Ez ilyen atombiztos széf. :P

Modo szép. Modo jó. Modo igazsgos. Előtte érdemes resetelni az ember agyát, akkor gyorsabban megy a beszoktatási folyamat. Amúgy tényleg jó app.
  • GixEr
    Es szerinted a Max-nak honnan kene tudnia, hogy te azokat a kusza vertexeket szabalyos kor/gomb alakzatba akarod rendezni (de lehet, hogy haromszogbe vagy 6-4-X szogbe)??? Amugy erre a celra ott a RELAX...

A mozgatas/forgatas/scale gyorsbillentyuje meg egymas mellett van, tehat nem nagy ugy nyomkodni. Ha hasznalod ugyis a bal kezed a gyorsbillentyukon van.

De lehet, hogy csak en vagyok erthetetlen.
  • repvez
    És arra van lehetöség hogy szabályos helyzetbe rendeződjenek a vertexek?
    Tehát a modellezés során létrejött formábol egy szabályos kör legyen.
    A modorol jöl jönne nekem is pár tanács :D
    Megprobáltam a LaMansec9-es autot megcsinálni,de nekem máshogy voltak a beállitásaim és nem találtam meg pár dolgot amit kellett volna.Arra meg nem jöttem rá hogy a vertexeket hogyan lehet gyorsan mozgatni benne,mert alapbol ugy müködik hogy 1 vertex kijelöl move lenyom elmozgat move kinyom uj vertex kijelöl majd ujra elöröl.
  • bencsab
    Van tapasztalata a társaságnak Modo ügyben? Leginkább összehasonlítva a 3dsmax-al érdekelne, ha valaki próbálta már.
  • ThomasGins
    Maradok a kannáknál:)
  • GixEr
    A zsanerok osszekoto femresze miatt se erre, se arra nem tud elfordulni
  • fle go
    :) tök jó!
  • Aldaryn
    Nem nyílik. Ezért széf.
  • ThomasGins
    Ezt másolgattam,max a miatt akadhat hogy besüllyesztettem:)
  • GixEr
    Es hogyan nyilik ki??? Valami konstrukcios problema van, ha jol latom.
  • ThomasGins
    Egy kocsmában lesz egy boltiv szerüségbe bematricázva, de közben eszembe jutott hogy egy hűtőn is jól nézne ki:D
    Textura ezután,valszeg ps-ben időhiány miatt:(
  • Kontrakcio
    na ezt most jol megkaptam... ( de van benne vmi igazság )
  • zenoka
    bencsabnak igaza van igy jobban rogzul mintha azt mondanank hogy eloszor ezt nyomd meg aztan azt es igy tovabb..mivel igy gondolkodasra sarkallod magad nem masolasra..oke lehet ketszer haromszor neki kell futni de ez nem loverseny:D
  • bencsab
    Ha magadtól jössz rá a megoldásra, sokkal jobban rögzül a fejedben. A srácok megadták a kiindulási irányt...
  • Boba
    Bocsi, eltevedtem... a 3d grafikusi az a szakma ami csoppnyi kreativitast igenyel? Koszi...
  • Malakai
    A max-od mellé kaptál pár ezer oldalnyi információt, megadtam a kulcsszót, ami alapján keresni is tudsz benne, ha még ezután sem találod...
  • Kontrakcio
    hát, attol nem kell félnem h tulinformáltok -.-
  • Free
    LOL :d
  • zenoka
    sugoban.
  • Kontrakcio
    uhh, ( tudom nagy láma vagyok stbstb) de pontosam hol is van?
  • Malakai
    Keyword: pivot
  • Kontrakcio
    sziasztok! hol lehet beállitanui azt h 1 tárgy ( jelen esetben egy box) koordinátájának origója a szélén legyen és ne középen?
  • zenoka
    nice concept:)
    gyurjad meg ha van idod:)
  • GixEr
    Effectsben nem megy a glare? jobb helyben megoldani, mint utolag PS-ben
  • ThomasGins
    Köszi!
    Sima blur screent probáltam azzal csunya lett.De majd kipróba a többivel is.
  • Aldaryn
    Levels-el/curves-el highlightok leválaszt, blur, curves, és screen modeban rátesz eredetire.
  • ThomasGins
    Csak összecsaptam,lenne mit finomitani,csak ennyire volt időm.A glow meg ps-ben simán ráfestve készült,olyan is:D
  • Aldaryn
    A glow nagyon nem sikerült. :P Dícsérni meg olyan uncsi.
  • eNiX
    Heló. Ma du. csináltam egy FR-t, bár nagyon nincs kész: santa
    Sajnos többre nincs időm és lehet nem is lesz. De megkérdem mit ajánlotok mappingre? A szakálla van vrayfur-ral a többi hair fur modifier-rel. Látszik még a beállításaival is hadilábon állok de nincs most több időm.
    Kösz a választ. :)
  • Geccoka
    Jo az otlet es a kivitelezes, nekem bejovos!
  • ThomasGins
    NFR
  • Kontrakcio
    sziasztok! csinálok egy ajándékos dobozt.. megcsináltam a robotkaros tutorialt hozzá... az a probléma h mikor probálom az oldalakat select and linkel összerendelni aa doboz alja nem lesz a 4 oldallal összepasszintva, én vagyok béna v rosszul csinálok vmit?:O
  • GixEr
    A scale-t amugy sem hasznaljuk, max Sob-Object modban....
  • zenoka
    nm.
    hmmm..lehet hogy megusztad volna a forumban a kerdesre valo varakozasi idot ha azzel kezded hogy F1->sweep :))
  • chazz
    Koszi. Az utvonal megrajzolasra nem emlekeztem, ezert nem sikerult. A merettel szivtam egy kicsit. Ha a profilt nagyobbra rajzoltam es lekicsinyitettem a pickup nem vette figyelembe es az eredeti meret alapjan futtatta korbe. Akkora volt a szegely mint a fel szoba :)