3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fle go
7.5-os maxnal nincsenek ilyen gondok...egy dual 450MHz procis geppel hasit mint a raketa, na jo az kicsit tulzas de a jelenlegitol gyorsabb...ez az amit nem ertek

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

fle go
Node miert csak nalam jelentkezik ez a problema?

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

lac coo
Nekem is gyakran elõfordul ilyesmi . V-ray anyagokat használva többször is .Néhány anyagnak pl. idegesítõen lassan tölti be a bitképeit (amit nem értek, mi lehet azon olyan hosszú idõ..) .

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Szerintem csak az van, hogy a max már csak ilyen. Azaz, az alapjai lassan vagy 10 évesek, a srácok csesztek rá, hogy átgyúrják.
A követelmények meg nõttek.
fle go
Dolgozik, csak nem ertem miert lassu? Pedig nincsenek ,illios polygonszamok, nem ertem😞 2GB 800Mhz RAM, X2 4600+ proci 460W táp van nem hiszem, hogy keves lenne.

Malakai
Hasonló volt már nekem, mondjuk nem percekig, de néha marha sokáig tökörészik az autómentésekkel.. Hogy miért csinálja azt nem tudom, de mondjuk nálam ritka.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Aldaryn
mor ram, mor cépéú, mor powaaa! De szvsz nézzed meg, hogy olyankor dolgozik-e a géped.

per aspera ad astra

Free
nah ezzel én még nem találkoztam. olyan volt már hogy bizonyos nagyobb poly számú objektet nem tudtam texturázni de olyankor nem lefagyott, hanem egyszerûen L szállt és hibajejelentéseket szeretett volna küldeni.

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

fle go
Ja 8-as max

fle go
Udv!
Emberek talalkozott mar valaki olyan problemaval, hogy ha akarmilyen objecten csinalok barmifele valtoztatast, pl extrude utana ha leokezom akar percekig is kepes menteni a max? Majdnem olyan mintha lefagyna, de nem csak tulzottan sokaig sz@rakodik. Vagy pl a textura betoltese...
Van erre valami orvossag? Mi a kinnya lehet a baj, nem tudok rajonni😞

ThomasGins
Legalább egy rhino tesztképet mutass nekünk😊

\"So always look on the bright side of death\"

hehe :-)

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Ez igaz😊)) valszeg mar nem is tudja fejbol a teapot koordinatait😄

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Free
Nehogy már L hidd neki... mikor láttunk tõle egy jó potos nfr t utoljára??? :c))))

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Visszaeso 😊
s mikor kezdesz online okitast ungarische nebuloknak?😊))

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

kijott az uj vray rhino4 hez. (beta1)
mar szinte semmi kulonbseg nincsen a maxoshoz kepest.
vray camera displacement stb ott figyel.

erdekes hogy a maxos problema amikor szetdobja a targyat (nincs weldelve) itt is jelen van, erdekes modon, weldeles sem oldja meg.. 😄

Akkor most 3deztem egy kicsit 😄

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Nagyon unatkoztam, így a WCdet felturbóztam PS-el. 😊 VAlami ilyesmit akartál gondolom. Nem kell hozzá 3D, ha nem akarsz mozgást, PS-ben meg 2 perc. És már sugárzik is a WCbõl az urán. 😊

Jaj de hülyék vagyunk... 😄

zsolesz92
itt a kép komolyabb változata:
tudom a wc alját ujra kéne modelezni de nincs nekem arra 2 percem 😉

zsolesz92
köszi, ps-el jó lesz?😄 max-szal foggalam sincs, hogy kéne.
#36091 7 oldalú cylinder, edit mesh, és a vertexeket huzogattam.
a végén meg egy mesh smooth
a téglát csak azért tettem be h ne legyen üres a fal, a parkettát tényleg nem szokták fürdõbe rakni(felázik és vége)
itt igazábol a wc-t hangsúlyoztam de kezdek rájönni h a környezet sokban befolyásolja a képet, vagy nem tom h hogy kéne fogalmazni.
Van még mit tranulnom
a graffiti tényleg érdekelne h hogyan csináljam.

ThomasGins
Ezt akartam elkerülni,mert távoli asztallal használom a gépet,és a sz*r net miatt a képmegjelenités elég idegörlõ,és vagy 16 screenshot lenne kb.De ha nincs más ez lesz😊

Effendi
Ha mást nem tudsz csinálni, akkor részenként printscreen-eld, és photoshopban illesszed össze.
Csak tipp!

http://bf1942.gametrack.org/sig_3210436_omaha1_times.png

Effendi
Gondolom a WC egyszerû primitive-bõl készült, és csak átméretezted-nyújtottad, az Edge-ket. Próbáld egy kicsit WC-sebbre formálni, polimodelling-el, mert egy kicsit az az érzésem, hogy szétfolyik a lábánál. A tégla nem megy a fürdõhöz, de ha ragaszkodsz hozzá, akkor displaceld, vagy adj rá nagyobb bump-ot, úgy élethûbb.
A fa parketta is legyen inkább járólap szerintem. Amúgy szépen fénylik a WC-d 😊

ThomasGins
Van egy 15 órás render képem, A3as 300dpi-s kép, amit nem tudok elmenteni semmilyen képformátumba,v-ray error: Cannot create bitmap,és vfb-be.
Mintha elõforudó kérdés lenne ez,de nem nagyon találtam megoldást.
Ötlet?

jo lesz ez de ilyen piszkos falak koze ilyen makulatlan parketta nem dukal😄
tessek ossze firkalni a falakat😄

zsolesz92
jajjj most esik le hogy szent szar 😄D
Elõször aszittem h megláttad a képet és arra mondod 😄
Lol készítés közben nem is gondoltam h az világít 😄
Megcsinálom majd egyer vhogy zöldre, aztán egy kis uránérc lenyelése utáni termelés xD

Holy shit=szent sz.r, a -"valami varázslatosra" utalva.
zsolesz92
what?😄
nem tok angolul ennyire 😄
a maybe a talán azt tudom a shit csunyát is jelent asszem...

The holly shit-maybe?<#papakacsint>
zsolesz92
Azt nem tom szépen megcsinálni, mert nem tudsom hogy kell
Itt csak egy vraylight van felfelé fordítva a wc belsejében, a kékes fényt meg az ülõke adja.
ha meg zöld vraylightot teszek bele nem lesz csini😛
Hogy lehet sugárzást?

Met
inkább zöldes sugárzást tegyél bele<#hehe>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

zsolesz92
Életem elsõ, nem tutorial alapján készült, szintemen normálisnak mondható NFR-je:

még dolgozgatok rajta.
Örülnék a kritikáknak, ötleteknek, v-ray beállításoknak.
a wc belseje direkt olyan világos( még világosabbra terveztem) mintha valami varászlatos dolog lenne benne.
Tudom, fura ötleteim vannak xD

Aldaryn
Chaos forum, Vray speedtest topic, mily meglepõen. 😛

per aspera ad astra

Sas6
Tud valaki olyan linket,oldalt ahonnan lelehet tölteni a V-ray test cene-t?? Amivel a renderidõt lehet tesztelni.

ThomasGins
Akkor google, és webforditas.hu😊

acsati
de nem tudok angolul 😞
Effendi
"BANNER" !

acsati
hellotok
nem tudnátok nekem valami oldalt adni ahol magyar tutorialok vannak és kicsit megtanulhatnám az alapokat? mert most raktam fel és meg szeretnék vele ismerkedni
lac coo
Helyesbítek: benne van a válasz, de csak nem feszülnek egymásnak a felületek 😊))))) Vagy csak simán láma vagyok.....

lac coo
Köszi , ebben pont benne volt a válasz .

ThomasGins
Analóg agyagozást😊

Persze persze titokban oktatsz ott kanaformazast...😛

ThomasGins
Nem reklámozni akarom õket,de itt egy video...
http://immi.hu/oktato_videok.php?lng=hun

ThomasGins
vmi tolerancián kellene állitani

zsolesz92
köszi a loft segített.

lac coo
Cloth szimulációnál mi a csudát kell állítani, hogy ne fél méterrel az objektum elõtt kezdjen el hajolni ??? Még soha nem sikerült úgy , hogy akár csak a közelébe is kerüljön 😞((( Sem reaktorban, sem a cloth-módosítónál ...

ThomasGins
Lol.Itt sokan nem láttak még olyat😛
Sweep,vagy loft-nak nézz utána.De ha csak egy sima hengert akarsz hajlitgatni akkor rajzolsz egy line-t,és a beállitásainál a rendering fül alatt bekapcsolod az enable render-veiwport-ot

zsolesz92
Olyan kérdésem lenne, hogy melyik az a módosító mellyel egy csövet (cylinder) megtudok hajlítani.
(tudjátok mint a katonaágyaknak a váza ahogy hajlítva van.
Segitsetek légyszi
Köszi

REAKTOR
Szia, a contraksztra és a válaszidõre. Az elsõ több legyen a második kevesebb. Na és persze el kell dönteni milyen panelest szeretnél ,ezt általában az ár szabja meg, és ettõl függ a színhûség is.itt megleget nézni és értenek hozzá.

Ne szólj le drága dolgokat, lehet csak nem neked vannak csinálva...

repvez
Bocs az off-ért,de talán ti jobban értetek hozzá.
Behalt a monitorom (cseregaranciás) és tanácsot szeretnék kérni hogy milyen monitort vegyek.Föleg játékra és a rajzhoz használnám.Eddig CRT-m volt (LG F700😎
érdemes TFT-re váltani?mire kell odafigyelni a választáskor 19"TFT és 17"CRT esetén?
youth
óó kipróbálom köszi!!!

Youth