63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• Aldaryn

Jó, oké, az alját nem látni. Értem én...
  • zenoka
    very nice:)
    siman el lehetne adni hogy foto...:)
  • ThomasGins
    Up
  • zenoka
    szivesen, nincsmit:D
  • nenad
    koszi,
  • zenoka
    http://iaro.3dmax.hu/kep/teapot3ds.3DS
    http://iaro.3dmax.hu/kep/teapotobj.obj
  • nenad
    szuper,
    valaki tegyen mar fel nekem gyorsan egy teapotot, 15s felosztassal.
    3ds vagy obj formatumban valahova.
    Ezer Koszi. (nincsen maxom)
  • ThomasGins
    Az agy átvágása itt a lényeg szerintem, innentől kezdve nincsenek szabályok.:)
  • marcee
    Ha már kötekedni akarsz, akkor azt profin: hosszirányban sem merev, már maga a tetősik sem (deszkázat, lécezés nem merevít), de ha merevített lenne, akkor és le kellene vezetni az alapozásra. Hacsak nem befogottak az oszlopok és veszik fel mindkét irányban konzolosan, béta=2.0-ás kihajlási hosszal számolva a vízszintes terheket. (mondjuk ez nem valószínű :D)

De az anyagok baromi szépek!

Érdekes, nekem magamtól soha nem jut eszembe egy szép NFR-en, konstrukciós hibákat keresni, sőt, még munkán sem nagyon, ha szép. Mutattam Geccoka medencés képeit építész cimborámnak, rögtön azzal jött, hogy a fodrozódó víz zárt térben neki hazavágja az élethűséget. Mire én megjegyeztem, hogy talán még a meniszkuszt sem modellezte meg, amilyen trehány ez a munka ;) aztán itt beszüntettük a társalgást a témáról. (jobb is)
  • fle go
    Free ezt elfreezted vazze :)) A botanikai ismereteidet nem ártana bővíteni mer ez nem páfrány
  • ThomasGins
    :)
  • Free
    nem kéne már nbeizzítani a karácsonyi bannert??? :d:d nagyon itt lenne az idő már mikuláson is túl vagyunk
  • acsati
    Jól néz ki nagyon sztem!
    Régen volt vhol egy ilyen AK-47 modellezés magyar tutorial. Nem tudja vki hol van az?
  • peetee76
    Bár még nincs készen de megmutatom.
    A boolean szenvedés végeredménye
  • youth #41483
    Nem instabil az a szerkezet? :) Oldalirányú merevítésről mi gondoskodik? Ennye-ennye! :))))
  • Aldaryn
    Még nyáron fotóztam lilaakác levelet, abból készültek a textúrák. Szóval nem páfrány. :P Renderidő 25 perc.
  • Free
    kira lett és végre a botanikai tudásom is fejlődött hogy a páfrány képes futónővényként is jól kinézni :c)))))))

A Fa valami nagyon dúrván jól néz ki :c) a szinek nekem nagyon bejönnek... mennyi volt a rendertime ?
  • zenoka
    GAZdagon be GAZosztad eztet-e :) tetszetos.
  • ThomasGins
    Odaszexuál a gazod
  • Aldaryn

Gazteszt.
  • eNiX
    Felfrissültem, mostmár jo.
  • Free
    naqgyon kira elgondolás
    tök jó lett a textura a testén a kannának. (köcsög) de a fülére nem kéne. az az egésszet szétcseszi :(
  • zenoka
    perverz:):):)
  • ThomasGins
    Kis NFR
  • eNiX
    Az nem jo :( Lehet váltanom kéne 9-re... de akkor még tudom használni amik a 8-ban készültek max fájlok?
    Vagy lehet hogy inkább a vray-em a rossz? 1.5 RC3
  • zenoka
    ugyee:D
    es illatositott:)
    kaveillatu:)

eNiX: tan nem kompatibilis verziot hasznalsz..
  • ThomasGins
    rossman gyertyakanna meg kuuurva édi:D
  • eNiX
    Köszönöm! Van amelyik materiálra hibát dob: Error Loading ParamBlock2 + Invalid file- only partially loaded [ OK ]
    Vray-materiálok és max 8-at használok. Mi lehet? Pont a jobbaknál csinálja ezt. :(
  • ThomasGins
    Akkor muti képet hogy a tiéd hogy néz ki
  • Free
    nah azért ennyire hülye nem vagyok :(
  • zenoka
    material->Get Material (gombre mutato nyil a gombocok alatt)->Mtl Library-t kivalasztod majd open megkeresed a mat file-t es innen gyerekjateknak kell lennie.
  • eNiX
    Ha leszedek egy mat fájlt akkor azt hogy tudom használni? Annyi van meg hogy a matlib mappába rakom.
  • GixEr
    Akkor a talalatert grat :)
    A linket nem is neztem.
  • ThomasGins
    nem én csináltam,gondoltam a linkből kiderül:(
  • GixEr
    Ez nagyon ott van! Grat.
  • ThomasGins
    LOL
  • ThomasGins
    pl rossz képet linkeltél be:)
  • Free
    nah mit ronthatok el ?

a V-ray material.de ről letöltöttem egy materiált. behozom a maxba. a materiálban lévő képeket mindenhol belinkelem miegyméás tehát mindene megvan .. de mégsem olyan mint ahogy a weblapon néz ki :s

Wet Asphalt with puddles...

• zenoka
    haat reszemrol max karacsonyi jon majd mert az agyamig van a melo.

BOLDOG MIKIT MINDENKINEK:)
  • eNiX
    Contestek nem jönnek? :p Kiváncsi vagyok miket alkottok. Persze elhiszem hogy nincs idő... :(