63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
Jó, oké, az alját nem látni. Értem én... -
zenoka #41496 very nice:)
siman el lehetne adni hogy foto...:) -
Up
-
zenoka #41494
szivesen, nincsmit:D
-
nenad #41493 koszi,
-
zenoka #41492 http://iaro.3dmax.hu/kep/teapot3ds.3DS
http://iaro.3dmax.hu/kep/teapotobj.obj -
nenad #41491 szuper,
valaki tegyen mar fel nekem gyorsan egy teapotot, 15s felosztassal.
3ds vagy obj formatumban valahova.
Ezer Koszi. (nincsen maxom)
-
Az agy átvágása itt a lényeg szerintem, innentől kezdve nincsenek szabályok.:) -
marcee #41489 Ha már kötekedni akarsz, akkor azt profin: hosszirányban sem merev, már maga a tetősik sem (deszkázat, lécezés nem merevít), de ha merevített lenne, akkor és le kellene vezetni az alapozásra. Hacsak nem befogottak az oszlopok és veszik fel mindkét irányban konzolosan, béta=2.0-ás kihajlási hosszal számolva a vízszintes terheket. (mondjuk ez nem valószínű :D)
De az anyagok baromi szépek!
Érdekes, nekem magamtól soha nem jut eszembe egy szép NFR-en, konstrukciós hibákat keresni, sőt, még munkán sem nagyon, ha szép. Mutattam Geccoka medencés képeit építész cimborámnak, rögtön azzal jött, hogy a fodrozódó víz zárt térben neki hazavágja az élethűséget. Mire én megjegyeztem, hogy talán még a meniszkuszt sem modellezte meg, amilyen trehány ez a munka ;) aztán itt beszüntettük a társalgást a témáról. (jobb is) -
Free ezt elfreezted vazze :)) A botanikai ismereteidet nem ártana bővíteni mer ez nem páfrány
-
:) -
nem kéne már nbeizzítani a karácsonyi bannert??? :d:d nagyon itt lenne az idő már mikuláson is túl vagyunk -
Jól néz ki nagyon sztem!
Régen volt vhol egy ilyen AK-47 modellezés magyar tutorial. Nem tudja vki hol van az? -
peetee76 #41484 Bár még nincs készen de megmutatom.
A boolean szenvedés végeredménye
-
Nem instabil az a szerkezet? :) Oldalirányú merevítésről mi gondoskodik? Ennye-ennye! :)))) -
Még nyáron fotóztam lilaakác levelet, abból készültek a textúrák. Szóval nem páfrány. :P Renderidő 25 perc. -
kira lett és végre a botanikai tudásom is fejlődött hogy a páfrány képes futónővényként is jól kinézni :c)))))))
A Fa valami nagyon dúrván jól néz ki :c) a szinek nekem nagyon bejönnek... mennyi volt a rendertime ? -
zenoka #41480 GAZdagon be GAZosztad eztet-e :) tetszetos. -
Odaszexuál a gazod -
Gazteszt. -
Felfrissültem, mostmár jo. -
naqgyon kira elgondolás
tök jó lett a textura a testén a kannának. (köcsög) de a fülére nem kéne. az az egésszet szétcseszi :( -
zenoka #41475 perverz:):):) -
Kis NFR
-
Az nem jo :( Lehet váltanom kéne 9-re... de akkor még tudom használni amik a 8-ban készültek max fájlok?
Vagy lehet hogy inkább a vray-em a rossz? 1.5 RC3 -
zenoka #41472 ugyee:D
es illatositott:)
kaveillatu:)
eNiX: tan nem kompatibilis verziot hasznalsz.. -
rossman gyertyakanna meg kuuurva édi:D
-
Köszönöm! Van amelyik materiálra hibát dob: Error Loading ParamBlock2 + Invalid file- only partially loaded [ OK ]
Vray-materiálok és max 8-at használok. Mi lehet? Pont a jobbaknál csinálja ezt. :( -
Akkor muti képet hogy a tiéd hogy néz ki -
nah azért ennyire hülye nem vagyok :( -
zenoka #41467 material->Get Material (gombre mutato nyil a gombocok alatt)->Mtl Library-t kivalasztod majd open megkeresed a mat file-t es innen gyerekjateknak kell lennie. -
Ha leszedek egy mat fájlt akkor azt hogy tudom használni? Annyi van meg hogy a matlib mappába rakom. -
GixEr #41465 Akkor a talalatert grat :)
A linket nem is neztem. -
nem én csináltam,gondoltam a linkből kiderül:( -
GixEr #41463 Ez nagyon ott van! Grat. -
LOL -
pl rossz képet linkeltél be:) -
nah mit ronthatok el ?
a V-ray material.de ről letöltöttem egy materiált. behozom a maxba. a materiálban lévő képeket mindenhol belinkelem miegyméás tehát mindene megvan .. de mégsem olyan mint ahogy a weblapon néz ki :s
Wet Asphalt with puddles...
-
zenoka #41459 haat reszemrol max karacsonyi jon majd mert az agyamig van a melo.
BOLDOG MIKIT MINDENKINEK:) -
Contestek nem jönnek? :p Kiváncsi vagyok miket alkottok. Persze elhiszem hogy nincs idő... :(