63012

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• eNiX
    Piásüvegre (pezsgős leginkább) hogy lehet cimkéket húzni? Esetleg a kibontás hogy oldható meg? Támpont is elég ha nincs kedvetek leírni. :)
    Kösz!

B.ú.é.k.!
  • ThomasGins
    Jó lett!
  • Free
    egyzserű .. a pot az egybeolvasztott default max pot. a tea benne vray material . de tea a gőz meg flume fx smoke

maga az összeállítás nem volt több 10 percnél nekem a render meg a fénybeállítás többet visz el
  • Free
    Nah kicsit játszottam még vele de 5szörösére nőtt a renderidő.. mivel lehetne csökkenteni ?

• npeter
    icetea materialt-t pl. itt is találhatsz:
    http://www.vray-materials.de/all_materials.php?mat=116
  • FecNiii
    meg egy SS-t dobni hogy hogy csináltad a tea textúráját? :)
  • FecNiii
    tutort nem akarsz írni hozzá?? :D
  • Free
    Engem is megfogott ez a gözölgő tea dolog és gyorsan megnéztem hogyan lehet kivitelezni... majd csinálok animot is hozzá

A caustikkal nem volt kedvem szüttyögni

• Veno
    Köszi thomasgins, te legalább vágod a témát. Egyébként én is megtaláltam az align-ot magamtól s ennek nagyon örültem is.
  • FecNiii
    hi!
    Hát igen a kifolyás megoldása technikai okokból nem volt megoldható illetve nagyon sok macera lett volna vele!
    Az átlátszóságot a render után vettem észre nem is értettem mert nuku refraction volt beállítva egy sima diffuse szín egy kb2/3-os reflection és 0,8 as glossi hogy miért látszódott át arrol fogalma sincs lehet hogy az alapnak berakott Matte/Shadow materialos v-ray plane kavart bele bár az ugye alatta van.
    Az ugrás szerintem poén olyan mintha kurva nagy segge lenne és nehez akarna elrugaszkodi utánna meg a segge tolja előre (: bár lehet hogy ebböl a szögből annyira nem jön át!
    az elszublimálás dolog meg az hogy kijön a teteje muszály volt az átfolyás elmaradás miatt! kellett valami lezárás a végére mert különben nem lett volna vége!
    Amúgy tea nem kávé :D
    A gőz életem első ilyen jellegü próbálkozása volt tutor alapján ment nem lett a legszebb de egynek jó!

rem én hogy meglesz az a 60 pont! kéne az az 5 kredit!

ui: Renderekben Gazdag Boldog Új Évet Mindenkinek!!!
  • Free
    nah akkor a cuccosok ingyenes video tutorial
  • zsolesz92
    aha, már lejött csak az az icikepicike gond támadt hogy elflejtettékodairni h kiegészítő..........
    hogy gabjág be a ... 1 napon át szedtem folyamatosan, most meg le kéne szednem az alap gamet is.
    torrent persze 2 kb/s sel jön max, rapidolni kéne 40 partot, hát tudd ki :D
    inkább nem jáccok
  • acsati
    azt szeretném kérdeni hogy a 3D Studio Max 9 mérete mekkora? a teljesre gondolok amibe van help meg minden.
  • Geccoka
    OFF:
    Cső, én nemreg nyomtam vegig a simat, meg az EP-t, most pedig a Perseus Mandate-vel nyomom epp, vagyis csak most kezdtem :D
    Nekem bejott, az EP sztem felelmetesebb lett mint a sima, de nem olyan eredeti, mint az elso. A PM-rol nem sokat tudok nyilatkozni, de eddig nem rossz... Ha szereted az ilyen ilyesztegetos, kicsit elvont, gyilkolaszos gamekat, sztem tetszeni fog.
  • Atika :o)
    Az engem is erdekelne :) es elore is koszi
  • repvez
    No problémo azt nem is figyeltem azt hittem hogy azért van együtt a többivel ,mert az is ingyé van
  • Free
    Brick Pavement Vray Shaders ez kimarad :c) úgyhogy mind a 3 at :c) ugyanis az fizetős és ez nem warez topik :c)
  • repvez
    mind a 4-et ?
    köszi
  • Free
    nemsokára kiteszem majd nem rapidos linkre őket ha kell majd valakinek :c)
  • zsolesz92
    Off, F.E.A.R. ral toltátok már? én éppen most veszem meg, negyede már megvan... :)

képeket láttam róla,- Extraction Point- erről, ezt szedem most, nagyon jól néz ki sztem, játékélmény milyen? tom h saját topikba kéne, de titeket részben ismerlek már innen :D
    meg hát be kell raknom a fearos videot is amit youtubeon találtam :D

F.E.A.R. OFF
  • acsati
    köszi ez jol jön szerintem :) már szedem is
  • repvez
    Ha valaki most ismerkedik a progival akkor ez talán jol jöhet neki ha jol látom ingyenes:
    video tutorok
  • lac coo
    Ismerem ezt is és a path deformot is ;) Vagy Conform...
    De ez egyik sem jó :( Muszály előbb az utat megcsinálnom, legjobb a Loft hozzá, mert ott egyből ID-kre tudom osztani a szakaszokat ( beton, kerékvető, pályaszéli kavics stb ), ha előbb a domborzat van meg akkor és arra feszítem rá az utat, akkor össze-vissza dönti oldalirányban ...

Valami olyan megoldás kéne , amivel az út által behatárolt területet ( ill. kívül az út és egy négyzet által bezárt területet) ki tudom tölteni hálóval ....
  • ThomasGins
    glue
    De mintha maxba is lenne ilyen megoldás alapbol,de ahhoz át kéne nézni a helpet:)
  • lac coo
    Urak, kérdésem lenne ! ;)

Játékba szeretnék versenypályát modellezni ... De komolyan megakadtam az út melletti domborzaton4

Megcsinálom a betoncsíkot Loft-al, egy zást alakzatot ugye, hisz körbe-körbe kell menni ...
    Utána szükségem lenne az alazaton belül illetve kívűl is domborzatra , ami a lehető legjobban csatlakozik az út széléhez ( ne legyenek lyukak ) . Mit javasoltok ? Már mindent kipróbáltam, a legutóbbi az vol, hogy a betonút szélén lévő élekből létrehoztam egy Line-t, azt konvertáltam poli-vá, kézzel, Cut-al megrajzoltam bele a hálót és ott a Vertexek emelgetésével megcsináltam a dombokat.

Kép 1..
    Kép 2..

Viszont ez már nem igen működik ha apálya vonal hullámos, emelkesik, sűllyed ..Ott már ilyen barbár módszerrel nem lehet hálót gyártani :))))
  • 5c0rp330n
    Nem akarok senkit nyaggatni, de ha valakinek van javaslata, akkor azt továbbra is várom :)
  • FRenkie
    HI!

A környezet poén, tetszik a placcsanás. A kis átlátszóság zavaró, nemtom direkt volt e. A morf tök jó, az ugrás nem annyira. Poén még ahogy odanő a pot teteje is, bár sztem nem hiányozna. Úgy látom a kifolyást nem sikerült megoldani animálásbeli vagy időbeli korlátok következtében. A kávé (?)ilyetén módon bekövetkező elszublimálása kicsit agyonüti a sztorit, meg a gőz nehezen is látható.

60 pontot biztos ér :)

Grat!
    koszike :)
  • ThomasGins
    van align egrészt meg pivot pont, azaz 1 méteres asztalhoz egy méter magasra rakod a kockád,ha az alján van a pivot pont.
  • ThomasGins
    chamfer 3szor?
  • lac coo
    Akkor reaktor, ott megfelelő fizikai beállítások, riggid bodyk, tömegek, rugalmasság, ütközések stb, stb....
  • Veno
    Szerintem meg nem ez lenne a legegyszerűbb mód, de amit én gondolok lehet, hogy nincs a progibsn.Miért kellene pl mind a 10 objektumomnál ami az asztalon van mindegyik nézetben azt vizslatnom, hogy nemlóg-e bele valahol az asztallapba.
  • Veno
    Pár napja ismerkedek a 3dsm-el de ezt már sikerült kitapasztalnom. Szóval csinálsz a kockánál egy kicsit nagyobb gömböt, egymásba teszed őket, create compounds object, boolal-val (Bool algebra)csak a közös részt hagyod meg. Vagy pedig módosítod a kockát a MeshSmooth-tal, strange értéket változtatod classicnál.
    de chamfer nem kerekit hanem levag es en azt szeretnem hogy kerekitve legyen
  • ThomasGins
    chamfer
  • vafeN
    link
    Sziasztok ha van egy kockam es szeretnem lekerekiteni az eggyik ellet azt mivel tudom megoldani?
  • zsolesz92
    Ha közvetlenül a kérdez után irod elhagyható a válasz gomb
  • vafeN
    ????
  • GixEr
    Uraim a valasz gomb smafu?