63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• ThomasGins
    150MB
    +100MB Help
    +130MB ArchMats
    +80MB Maps

Kb ennyi:)
  • acsati
    a rendes full verzios 3ds max 9 mekkora?
  • tilbury
    Jaj, te kis kópé, azok nem kancsók, hanem teapotok ;-)
  • ibor90
    Rég néztem már ide át és most viszont az előző 5 oldalt visszanézve lenne egy kérdésem: Mi ez a sok kancsó?
  • tilbury
    Hi!
    max9-esben nincs olyan, hogy "poligon counter"? 7-esben be van állítva bill-re, mert sokszor szoktam használni, de itt nem talűlom sehol. CSak a "viewport configuration"nál leltem meg statistic címszó alatt, viszont ennél meg nemtok bill-t beálítani :(
  • Met
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
  • Free
    na mi van mindenki józanodik még mindig ? ne legyen már ennyire nagy a csend :(
  • vafeN
    Nem háttérnek kell. Ha háttérnek kellet volna akkor már rég megcsináltam volna úgy:)
  • Ackro
    a kivágandó részek alakját rajzold meg splineból, majd vertex snappel és az editable poly cut parancsával vághatod ki.
  • Ackro
    editable poly, edge subobjectmode, crease paraméter
  • Ackro
    pl after effect alapból tartalmaz lightning effektet, azzal megcsinálod vagy előre, vagy utólag (inkáb utólag). a felvillanó fény, hogy megvilágítsa a jelenetben a tárgyakat, azt maxban megtudod csinálni, utána meg ae-ben ahoz igazítod a villámeffektet.
  • repvez
    ez igaz,de ürülnék neki ha engem is már csak a szemérték akadályozna meg, hogy legalább ilyen részletes modellt tudjak összehozni.

Egyébként ezt a motort szóvá is tették neki és belinkelték az eredeti fotoját hogy aszerint modositsa.
  • GixEr
    Ha hatternek kell, hasznalj videot, nem szegyen. Nem kell mindent izombol megoldani...
  • Papirzacsi
    Buék!

Én nem tudom milyen technikát alkalmaznak, de a jó szemmérték, és műszaki érzék elkél hozzá, mert különben abba a hibába esel,mintennek a motornak a készítője.
    Láthatóan se szemmértékben se műszakilag nem állt a helyzet magaslatán.
  • repvez
    Az elözö kérdésemet még annyival egésziteném ki hogy maxban létezik olyan mint wings3d vagy maya alatt, hogy soft és hard edge?Mert ha nem akarok plusz polyt csak azért berakni hogy éles pereme legyen valaminek oda pont jol jönne.
  • nenad
    letoltesz egy villám animot(filmet), bele a materialba, + animalhatsz més parametereket is.
  • ThomasGins
    Lehet hogy a borostyángenerátor is jó lehet ilyenre:)
  • tilbury
    Ha szeretnél pluginnal pöcsölni:
    http://pagesperso-orange.fr/3d/tutorials/lightn/lightn.html
  • vafeN
    Valaki tudna segíteni? Már néztem Súgóba, googlen is kerestem, de seholsem találtam csak egyet ami meg nem olyan ami nekem kéne. Szeretnék csinálni egy villámot, de nem olyat ami szét ágazik ( mint itt ). Remélem érthető voltam ilyen korán.
  • Free
    jah én is későn vettem észre már. nincs kedvem újra renderelni :c)
  • eNiX
    erre kaphatnék választ? :]
  • vafeN
    Sikerült.
  • lac coo
    Nálam Vray material-nál le is szokott fagyni ilyenkor! :))))
    Én előtte átrakom EdtPoliba mindig ....
  • vafeN
    Valaki tudna segíteni? Ráraknék egy materialt a plane-re, rákatintok a put material to scene-re, de nem csinál semmit. Ilyenkor mit kéne csinálnom?
  • Geccoka
    Hehe, area light alja azert befigyel :D
  • Free
    nah megvan a potos anim . a renderidő 2 óra 40 perc lett. egy frame 1 perc 7 mp körül plussz minusz 10 mp. biztos lehetne szebb jobb de nem értek a renderbeállításokhoz :(

Pot Anim (638.5 KB)
  • repvez
    Egy kis jo tanács jol jönne.Sikerült egy egész jo alapformát kihozni és most akarok nekiálni a részleteknek.Tudnátok mondani pár tippet , hogy hogyan vágjam ki a különálló részeket, hogy 4 szögü polygonok maradjanak mindenhol.
    Egy másik gondom,hogy a 3 nézeti rajzon nem látható részeket, hogyan lehet lemodellezni,hogy megfelelő méret és alakhüsége legyen ha csak fényképek vannak róla és nem éppen a legjobb pozicioból?
    Probáltam érdeklődni külföldi forumokon is,de ott azt mondták ,hogy az ilyen irányu trükköket nem szivesen adják ki mert ez a "névjegye" a legtöbb embernek.
    Itt van a kép amiröl mondhatnátok egy kis kritikát és ehhez kellene a fenti kérdések nagy része:
    repülö
  • zenoka
    multi materialnak nez utana meg a mat ID nek.
  • Malakai
    Textúra.
  • Met
    Detach-olod azokat a részeket amiket besülyesztettél és tudsz más szint adni nekik.
    Lehet nem volt túl szakszerű a leírás :D
  • Veno
    Hali!
    Valaki meg tudná mondani, hogy mivel tudom ennek a kockának a pöttyeit így beszinezni?dobókocka
  • Atika :o)
    BUEK
  • Malakai
    BÚÉK belétek is!
  • RelakS
    Ezt tisztelettel lenyúltam :]
  • nenad
    viszont BUEK!!
  • ThomasGins
    Csatlakoznék
  • zenoka
    buek mindenkinek:D aztan ovatosan a pezsgos lencses virslivel:)
  • Midas
    boldog uj evet
  • Free
    Boldog Békés és polygonokban gazdag új esztendőt mindenkinek :c)))

Ne igyatok sokat csak annyit amennyi megszépíti a nőt :c) persze ez nőtől függ :c)

Jó bulizást mindenkinek
  • eNiX
    Piásüvegre (pezsgős leginkább) hogy lehet cimkéket húzni? Esetleg a kibontás hogy oldható meg? Támpont is elég ha nincs kedvetek leírni. :)
    Kösz!

B.ú.é.k.!