3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bár ha az ember beletanult szerintem zseniális, hogy ez a maya-val is így van e azt idunnó.
per aspera ad astra
per aspera ad astra
akkor este en is nekiugrok ennek.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
(\__/) ( X.x) ( } . { )
itte
amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is...
(\__/) ( X.x) ( } . { )
\"So always look on the bright side of death\"
kalkulator
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Amúgy jó a progi, csak egy két dolga van ami nem szimpi.
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Egy dolgot viszont nem találok, ami tuti van benne, de nem lelem. Olyan opció kellene, mint maxban a bezir/corner, corner, bezir állítási lehetõség. Hasznos fature, de illustratorban alapból csak bezirt tudok, meg cornert és ha át akarom konvertálni az egyik pontom bezirrõl cornerre, vagy fordítva, az sincs meg, bár gondolom ahol ez van, ott lenne a bezir-corner megfelelõje. 😊
Na ezt jól megmondtam. De azért remélem érthetõ voltam. 😉
Igaz, az még 1el korábbi RF és annak megfelelõ plugin volt.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
(\__/) ( X.x) ( } . { )
M0rph3u5-ha ezt az index.hu látná... LOLLER lenne
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
(a vektorizalo programokat "En" nem dijjazom, szeretem optimalisan lerakni a pontokat, akkor tuti tiszta vektoros format kapok)
Nem kerestél neten? Lehet már valaki (sõt biztos) le vektorizálta.
gyorsan lehet a formakat rajzolni modositani s egesz jol parameterezheto a sraff/kitoltes😄
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Nem mondasz hülyeséget, de azért jobban örülnék, ha illustratorban is lehetne rajta utólag finomítani, ha esetleg szükség van rá. Na majd nézek valami plugint, viszont az vicces, hogy a maxban sokkal jobb vektor szerkesztési lehetõségek vannak, annak ellenére, hogy nem errõl szól.
(mindjart írhatunk is hozzá egy "idea for max" plugint 😄 )
per aspera ad astra
Van valakinek tapasztalata illusztrátorral? Kéne nekem egy olyan tool, amivel a vektorokat tükrözni lehetne, akár többször is és így nyílván csak egy szegmenst kéne megcsinálni, a többi alakulna az az egy mintájára (mint a maxban a symetry, meg a mirror módosító.
Kerestem rá neten, de csak plugin volt, amit ráadásul meg kéne venni (vagy nem 😊). Viszont számomra elképzelhetetlen, hogy egy ilyen programban nincs beépített.