3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
veszek egy laptopot.
nem tud esetleg valami jobbat mint ez hasonlo arban? :-)
a maximumot szeretnem kapni a penzert. tehat 210k afaval.
http://www.pcx.hu/?action=termek&tid=993110&k=32457#
prioritas:
17"
1GB
DUAL CORE
DualLayerDVD iras.
Nem shared mem VGA.
nemtom az uj acer lapopok mennyire megbizhatoak?
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Csak kiváncsiságból kérdem, hogy a V-ray alatt valakinek sikerült-e drótvázas rendert készíteni, vagy csak default scannel megy a dolog?
Ha tud valaki rá megoldást, akkor leírhatná ide.
Még azon gondolkoztam, hogy esetleg a V-ray alatt szintén van olyan material shader, ami kiváltja a standard blinn wire-t.
http://bf1942.gametrack.org/sig_3210436_omaha1_times.png
Pedig az elején a harc tényleg érdekes és jó volt, mikor még ember-ember ellen harcolt, kár volt agyoncsapni hülye lényekkel. Azért a repeszgránát sem volt semmi 😛
Oryon
Megnéztem a 300 c filmet.Hááát nem ez lesz a kedvenc filmem az biztos.
Látványos és akciodus volt,de ami nagyon zavart,hogy sárga fekete és piros szinen szinte nem volt benne más és hogy sztem egyáltalán nem kellettek volna bele azok a 3 méteres mutáns emberek és az oriás elefánt meg orszarvu.Ha olyan lett volna a megvalositás mint a gladiator vagy a troja akkor történelmileg is hitelesebb és maradandobb lett volna.
ON
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
Persze, nem étolajjal....
A kis falunk melletti trafóállomást rendszeresen meglátogatják az indiánok, hogy lecsapolják az olajat.
Ennek köszönhetõen idõnként szétég a Koppánmonostori nagyfesz trafó, és sötétség borul a vidékre.
Persze, pár indián idõnként odakozmál. Ez van. 😊
Olajhûts fun. Csak biztosíts megfelelõ hõleadó felületet. Mert ha egy lanparti után 8 gllon 200 fokos olajban ül a géped, az enm feltétlen lesz jó.
per aspera ad astra
Ezen a hutesen dobtam egy hatast <#wow2>#wow2>
http://www.tomshardware.com/2006/01/09/strip_out_the_fans/page2.html
(Szegény Al... fõz, most, fórumot takarít és Vrayt piszkit... izé... prokszit...)
Elméletileg, ha se reflection, se specular nincs, akkor mattnak kell lennie az anyagnak, legalábbis phong, blinn és hasonló shaderekkel.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Ha egy objektumra valami átlátszó shader van alkalmazva (pl.: üveg ), akkor shell modosító nélkül tömör üvegtömbnek számol pl. egy kockát, shellel meg értelemszerüen csak üvegfalaknak? A shell az logikus, de a másik nem egyértelmû számomra .
Hogyen lehet létrehozni abszolut matt, vagy azt megközelítõ anyagot? Valahogy mindig fénylik egy kicsit akár hogyan állítgatom .Nyílván teljesen matt anyag nincs , illetve ha van azt nem látni csak valami fekete lyukat, de gondolom értitek mit akarok kérdezni ...Ne legyen semmi "fényfolt" benne .
THX !
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
probaltad a haverodat (google) a cimkek utan biztos van!!
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
#36628 Márványra akartam ,de nem lett jó, csak a felsõ pár cm-t kéne márványra. majd javítom.
igen, csakhát minden üvegnek más formája van :S
#36631 ismetebb piáknak lehet találni textúrát? (unicum, sörök, röviditalok stb)
Mindenképpen probálkozni fogok
Egy egyértelmûen herélt ám elmebeteg tutorialja.
"Just copy and paste"-hogy mi milyen hülyék is vagyunk.
Gyaníthatóan hallunk még felõle, hiszen megmondta:
"I will come back to u if I found it."
Alig várom!
\"A kemény és kitartó munka idővvel meghozza gyümölcsét... A lustaság azonnal!\"
Nezzetek, es okuljatok... engedjetek ,hogy szetaradjon bennetek a Maya mindenhatosaga! Az ellenallas hasztalan!
(Szoval nezzetek meg a videot... nektek Teapot van beepitve maxba... de Maya-ba... haha...😄)
Majd pl szembe nézetben megrajzolod egy üveg hosszanti felét-
ráböksz, a modfy-listán a Lathe-ra, amivel "kisztergálod" a térbe.
És lesz egy rakat üveged-poharad.
Csak meg kell csinálni.
haat ha gondba vagy vele akkor meg plusz jo is hogy gyakorlod tessek nem feladni!...
meg a pultra is nyomhatsz egy ket poharat/alatetet.
2. Ennyire lakkozott fa felulet talan a 70-es evekben volt a kommersz butoroknak.
3 azert neheny forgastestet meg tudsz csinalni tomegvazlatnak...
Hol vannak a piák?
Tudom, nektek ez nem olyan nagy munka de én bõségesen megszenvedtem vele, és nagyon örülök h sikerült. Nem teljesen a kívánt eredmény lett,de még dolgozgatok rajta.
Építõ kritikákat örömmel fogadnék. a tüzet nem kell figyelembe venni azt hajnali fél 3kor dobtam rá gyorsan.
\"So always look on the bright side of death\"
maxba van rá lehetõség hogy a scene csak egy kijelölt részét renderelje le? mer mayába emléxem volt ilyen cucc de maxba én eddig még nem találtam
köszi
\"A kemény és kitartó munka idővvel meghozza gyümölcsét... A lustaság azonnal!\"
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..