63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• zenoka
    respect:) ez a jo hozzallas:) tudod en regen tanitottam lehet azert is vagyok ilyen vaskalapos:)
  • Free
    csillagos 5 ös hozzá állás :c)

Zénóka :c)) AL nak valóban eléggé érdekes kifejezései vannak. néha mikor régen itt belendültek akkor volt hogy 3 napig csak az idegen szavak kifejezések szótárt böngésztem de azzal sem lettem sokkal okosabb. :c)))))
  • acsati
    nem mondtam hogy feladom mivel nem is adom fel. gyakorlok
  • zenoka
    Nem is akarjuk csak azt hogy hasznald a fejed es az alapokat magadtol tanuld meg mert ugy nem felejted el olyan gyorsan es jobban az agyadba vesodik:
    Az elet orokos kuzdelem..muhaha:)
  • zenoka
    nemtudom nem hiszem hogy bunkok volnank ilyenkor...sot..
    ha most feladja tenyleg a basiceknel akkor nincs ertelme 1-2 evet elkurni erre az eletebol az embernek mert kesobb megnehezebb lesz (pl. ertelmezni Aldaryn mester egy ket kifejteset:P:P ami aztan tenyleg magas).
    es ha annyi nem eleg hogy: Te ennek meg ennek nez utana akkor doglott ugy.
    tehat no lelkiismeret furdalas. Szoval ha valaki nem hajlando ebbe az egeszbe napi x orat belealdozni hanem varja a sult galambot hogy mindent valaki szajbaragosan elmagyarazon annak ott a mesharray:) ha meg az tul draga, akkor az elet szemet: valamit valamiert. e'van.
  • acsati
    ksözönöm a válaszokat. nem baj nem veszitek el a kedvem a program tanulásától :P
  • Free
    ilyenkor mindig elgondolkodom , hogy ezek a válaszok amiket az ilyen"alap" kérdésekre adunk mennyire szemetek...
    Majdnem lelkiismeretfurdalásom van , hogy ennyire bunkók és flegmák vagyunk főleg én.. :c)
    de persze ez a gondolat hamar elmúlik mikor vissza emlékszem arra hogy én mennyit szenvedtem anno régen az nulla angolommal, és magyar tutorial nélkül mire bizonyos dolgokat megtanultam.
    ahhoz képest a mostani kezdőknek gyerek dolguk van és pofon egyszerű tanulni ennyi tutorial a google az infrastruktúra fejlődése a net és miegymás. meg ezek a fórumok stb.
    Kicsit olyan mintha egy építészmérnök fórumban neki látnék kérdezgetni, hogy mi is az a fal, meg a mennyezet
  • bencsab
    A súgóban tanulmányozd át először a material id részt, és egyből világos lesz, hogy mit is kell csinálni.
  • acsati
    helo kéne egy kis segitség hogy egy boxot amin normal modosito van annak hogy tudom az oldalait külön texturázni? egy szobát akarok csinálni. Tutorialban van vmi irva de nem értem :S

Tutorial: "...Jelöljük ki a box alsó poly-ját és adjunk neki 1-es material ID-t, a falaknak 2-est, a mennyezetnek pedig 3-ast. Hozzunk létre egy multi/sub object materialt. Az első anyag csempe lesz. Ez az egyes ID alá kerüljön. A beállításai a következők:..."
  • lac coo
    Bocsi , elhamarkodott kérdés volt :)))))
    ( Google velem is haverkodik...)
  • lac coo
    Fizetős?
  • ThomasGins
    Van belőle max plugin már
  • hunkircsi
    Üdv 3D-s népek!

Kellene egy kis segítség. Újfent lett egy csepp időm MAX-oni, és már nagyon régóta ki akartam próbálni azt a kúszónövénygenerátor programot. (Ivy Generator) Namármost. Leszedtem, felraktam, megnéztem a hozzávaló tutorialokat, és már az elején belefejeltem a monitorba..:S
    Készítettem egy tökeccerű jelenetet MAX-ban, asszem pár kocka volt benne. Kinyomtam .OBJ-ba, és azt akartam beimportálni az Ivy Generator-ba. És elszáll. Aszongya, hogy hibát generál, meg ilyenek. Egy kockát tartalmazó .obj fájlt sikerült beinportálnom, de nem láttam semmit a nézetablakban, plusz olyan szörnyen belassult a program, hogy kis idő után a kontrollaltdílittel kinyírtam.

Most vagy én vagyok átoktól súlytva, vagy valamit nem veszek észre. Elvileg zsíreccerű program, és mégsem tudok mit kezdeni vele. Ha bárkinek van valami tapasztalata, kérem segítsen.

Thanks
  • ThomasGins
    Meg az is klasszikus hiba hogy az üveg és a folyadék iorja ugyanaz.Az is beleszámit az élethüségbe.
  • lac coo
    Mindegy , jó ez így, megnéztem egy poharat, és tényleg nem látni a falat ott ahol a folyadék van :))))
  • Free
    én nem akarok beleugatni de nem lehet hogy az nem a pohár oldala hanem a fa minta a pohár alatt lévő texturáról ???

CSak egy ötlet. tedd a poharad semleges paszter szinezett felületre és ott nézd meg. sztem az nem a pohár belső fala
  • Ronin666
    pfff. Brutál.

Én is ilyen minőségben szeretnék kompozitálni. :)
  • lac coo
    Nem, de megnézem ... :P

Megnéztem :)))

Akár ódósíthatnám a kérdést: miért látszik nálam bal oldalon a pohár fala, igaziból nem is látni :))))))
  • Malakai
    Nem jutott eszedbe kiönteni egy pohárba vizet és megnézni, hogy néz ki? :)
  • lac coo
    Van ötlet, tanács ? :-)
  • ThomasGins
    Komoly:)
  • tilbury
    3 grafikus 4 nap alatt mire képes.....

partraszállás
  • GixEr
    kib....om az ablakon, ha lefagy. (pld.)
  • Met
    de mi köze van a nénik szexuális étvágyának a Max-hoz ?:)
  • tilbury
    A gugli a MILF-re nekem kidobta a: Moro Iszlám Felszabadítási Front-ot is :)
  • zenoka
    Haha pedig mar kezdtem buszke lenni a forumra hogy mindenki tudja:D:D
  • marcee
    Mom I'd Like to F*ck! :D
  • lac coo
    Mi az a MILF ? :D
  • lac coo
    Sziasztok !

Mitől lehet az, hogy a pohár jobb oldalán nem látszik a falvastagság? Vagy csak én látom így, esetleg elképzelhető , hogy valóban ilyen lenne igazából is ? Az objectek ( pohár és folyadék) jók .

THX !

• acsati
    köszi az infokat (még mindig kezdö vok :D)
  • ThomasGins
    ...vagy a demot letölteni
  • Malakai
    Igen, úgynevezett plugin (vagyis beépülő modul), külön vásárolható meg a ChaosGrouptól.
  • acsati
    ezt külön kell megvenni?
  • ThomasGins
    Mert nem vásároltad meg:)
  • acsati
    nekem ilyen miért nincs?
  • 4D
    THX. Még a landing gears, meg fegyverzet.
    Ill. ki kéne találnom, hogyan válik majd el a legeleje külön géppé.
    Rendes textúra.
    Meg majd anima.
    Freetimeproject, nem sürgős.
  • kekpolos
    A cloth módosítót? Ez eddig eszembe sem jutott csak állóképhez, viszont most hogy így mondod, belegondolva működnie kell, legalábbis elméletben scene-ben is, hisz erre is való.. Megpróbálom ezzel, köszönöm a tippet! Nem is tudom miért reactorra építettem a jelenetet...
  • nenad
    Fasza a gép!! :-)
  • 4D
    Dankeschön. Elfelejtettem, régen láttam a bannerben.
  • Free
    használd az iarót képfeltöltésre :c))))

iaro képfeltöltés