63012
"Aki másnak felbontás...!"
-
zenoka #41538 hmm akkor en vagyok bena..na majd este...:D -
Báááááze, pont reggel gfxworldöt nézegetve szomorkodtam, hogy szinten minden platform alá van Viewportban vezetgetős autószim plugin, csak max alá nincs. Hehe.... nagyon baba, tök poén pályát építeni, és rohangálni rajta. :D -
zenoka #41536 hehe jopofa de en 5 perc kiserletezgetes utan nem birtam emgmozditani az autot:) a proba scene-t nem toltotte meg be:) na majd ha lesz idom jatszom vele:D -
putyi #41535 menjetek hétvégén autózni....
http://www.karba.eol3d.com/Plugins/MadCar/
-
GixEr #41534 Hanyagold meg a Vistat egy 1/2-1 evig... -
Toni2 #41533 Miért nem mehet nekem a max9 vista alatt ? Feltelepitem, al akarom inditani, és rögtön kiirja, hogy a max működése leált, értesitsem a bla...bla... . Tud valaki segiteni ? -
Köszi, szépen működik -
nenad #41531 inkább egy menüt tegyél bele, hoesés! :-)
egyébként randomra is tök jo lenne. -
zenoka #41530 banner.. ctrl+f5... ye... hull a pelyhes feher hoooo jojjek nedves kannaanyo...:)) -
GixEr #41529 Kivalasztod a polygont es konvertalod edge-ve a kijelolest.
De a topologiaja miatt valoszinuleg nem lesz az igazi ezert nyomj ra egy INSET-et es utana mar jo lesz a chamfer. -
Kérdésemre vki tudja a választ? Az összes legfelső élt - és csak azt - hogy tudom kijelölni egyszerre? Mert sztem az lehet a bibi hogy rosszul jelöltem ki... Mégegyszer mondom extrduált... -
nenad #41527 mikor fog már esni a hó a banneren??? :-) -
zenoka #41526 marmint thomas gyertyaja lett faintos:D -
zenoka #41525 zsiiir...faintos lett:)
Al: remelem viccelsz:) baar nincs ott a smiley szoval gyanus:P -
Van Arroway Rocks. :) Jippíí. -
Alapozás, nos igen, nem látszik, de minden egyes oszlop tizenkét méteres, negyven mázsás vasbeton cölöpölést kapott.
Jók ezek a kancsók. :D -
-
Egy spline-ből extrudált alakzatnak, hogy tudom az éleit chamfer-elni? Vannak benne hajlítások, ívek (nagyon sok éllel) amiket nem úgy chamferel mint szeretném. -
marcee #41520 Igazad van - mint általában - most is, kicsit figyelmetlenül olvasok így az éjszakázások között átvirasztott nappalokon. :( Bár kötekedni még így is csak viccből próbáltam, ha már a max-hoz nem értek, akkor jártathassam kicsit a szám, de úgy látszik ez sem jött be. :P
-
zenoka #41519 nah mai NFR meg telapo/karacsony/szilveszteres NFR reszemrol:)
erre tellet:)
-
zenoka #41518 hely sracok az alapozasrol nem elfeledkezni:)
ha egyszer jok lesztek megmutatom a koroshegyi viadukt statikai terveit:)
egyebkent statikusok....ehhh...(tessek idoben adatot szolgaltatni mindig a jovoben):P:):) -
csináltam egy ilyen tálat tutorial alapján (kezdö vok)
kérdésem hogy erre hogy csinálok texturát? hogy kinézzen vhogy ne csak ilyen szürke legyen
-
es itt sztem a kepek alapjan van josok ilyen emer aki technikailag meg tudja oldani..es most tenyleg ember szuke van, nem tudunk talalni senkit, ugyhogy irjatok pls:)
-
sziasztok,
egy emberre lenne szukseg freelancer-kent egy alkalmi projektre, aminek viszont folytatasa is lesz biztosan. A feladat egy kulter, pontosabban egy irodahaz szintu epulet, a vegeredmeny egy rovidebb intro/video lenne, amiben a kamera bemaszik a szallodaba is, es 1-2 szobat, ill. folyosot megmutat. A minoseg kb az http://aekostudio.com on levo (a forgathato cucc, kozepen) 3d-szint kellene, tehat komoly munkarol van szo, komoly ember kellene, aki ilyet megbizhatoan tud csinalni.
[email protected] -ra, vagy [email protected] ra irjon ref-ekkel akit erdekel,
koszi. -
putyi #41514 vazze, odaírtam, hogy egy pergolánál. ilyen alapon az összes szavamba beleköthetsz.
és is elég sok kihajlást számoltam, emiatt mondom, hogy egy 2-3méter magas és 10-12cm vastag gerendánál nincs értelme még emlegetni sem. -
marcee #41513 Nesze neked meniszkusz: (a folyadék és az azt tároló anyag között kialakuló görbület a felületi feszültésg hatására (nagyon pongyolán))
Szarkazmus volt részemről, mert nekem meg annyira tetszettek a képeid, hogy felb...ta az agyam, hogy belekötött a srác.
Putyi: "nincs az a statikus, aki kihajlás számítással bíbelődik" Hidd el én éppen kihajlásszámítással bíbelődök (igaz, ez egy teniszcsarnok 10m magas pillére). Amúgymeg ahogy mondani szokás "A statikus bármit ki tud számolni, csak nem teszi!" (kivéve én most, mert nekem muszáj :( ) -
bencsab #41512 http://www.sulinet.hu/tart/fncikk/Kidw/0/27426/index.ht -
Vertigo #41511 Tegnap este picit szuttyogtem... (remelem nem tul "remes!!!") :)
-
Geccoka #41510 Hehe :D
Örültem hogy kesz lett az az uszoda, egyebkent az a melo meg mindig nem zarult le nyar ota, mindig talalnak valami kis modositani valot a kliensek :D
A meniszkusz az a viz elvezeto csatorna? Hat igen, az kimaradt, de mivel senki nem szolt erte masik oldalrol, nem is foglalkoztam vele tobbet...
Meghat amennyi info volt errol, pff, felet en talaltam ki, en meg nem vagyok epitesz, szal nemtom hogy amit kitalalok meg lehet e epiteni, azt majd mas eldonti :D
Meg tu ugyis megmondjatok
Hjajj, amugy suli miatt mar reg nem inditottam Cinemat, lassan elfelejtek mindent :( -
Oké. Csak menőzni akartam. Különben is, nézd meg, rohad szét az egész, már rég újra kellett volna festeni. Ráadásul eredetileg is csak egy vacak réteget kentek rá. :D -
Értettem!!! Még pár hét és remélem meglesz a mechanika szigorlat, akkor majd megfontoltabb leszek :) -
kassaidezso #41507 Sziasztok! A max 9-ben tudtok e olyan lehetőségről, mint a max 7-ben a Function Curves? Tudom, Curve Editor és Dope Sheet, azonban ezen editorok felnyitása után hiányzik egy olyan amire szükségem lenne, és a max 7-ben volt. Nevezetesen egy görbe, amivel az idővonalon kijelölt kulcsok, esetleg az éppen kijelölt objektumhoz tartozó kulcsok közti távolságot vagyis az adott esemény lepörgésének sebességét tudom dinamikusan változtatni. A Dope sheet-ben az adott objektumon belül van a transform, és azon belül a position fül, amivel az XYZ kooordináta eseményeit együttesen tudom vezérelni, azonban itt kulcsok tologatásáról van szó, nem pedig dinamikus változtatási lehetőségről. Amit akarok, az egy általam meghatározott paraméterek szerint gyorsuló vagy lassuló, esetleg gyorsuló majd lassuló szabálytalan mozgás. Erre pedig (az ismereteim szerint) a sebesség görbéjének módosítása lenne a legegyszerűbb mód. Ha valakinek van ötlete, azt megköszönném, mert sem az user interface sem az internet nem adott kielégítő választ. -
putyi #41506 ne ereszd össze a lécezést a szelemennel. egy tél alatt szétrohad. akkor már inkább az előző verzió a reálisabb. -
putyi #41505 a kötekedésről csak annyit, hogy az előző verzió is simán megállt volna, ha feltételezzük, hogy ügyesen elrejtett szeglemezekkel van összerögzítve. egy pergolánál szerintem nincs az a statikus, aki kihajlás számítással bíbelődik, a vízszintes merevséghez pdig bőven elég a rácsok lecsavarozásából adódó surlódás.
beltérben csak a feszített víztükör(meg a sokáig nyugalomban hagyott vízfelület) nem fodrozódik(nem emlékszem a medencére). a többinél elég, ha kinyitsz egy ablakot, vagy ajtót. -
Szerintem leköcsögöznének vele:)
Enix,vray-nél csak spot lghttal asszem és nem vray buffernél. -
122 csavart. Kettő látszi is. :) Meg változott a szerkezet maga. Faják a kannáid. Vagy kannád? :) Ezt frankón le kellene gyártatni. -
A hair and fur modifier mér nem vet árnyékot? -
Most mi a kül?Benyomtál két csavart?:P -
zenoka #41500 ne'maa' vannak csavarok:)
es hol maradnak a novenyek korul repkedo zumik?:P:)) -
zenoka #41499 sugo: texture / material / uw map