3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Köszönöm így már megy , csak nem átlátszóak a levelek, és az egész rohadt csúnya, nem olyan szép mint nektek 😊)
De majd megnézem jobban a texturákat v csinálok hozzá valami normális átlátszót...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

igen van 1.5 os max 8 ala is😊
tg: helyes😄

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

1.5-ös Vray Max8 alatt is fut?
nyultap
és télleg...köszi

amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is...

lac coo
Tévedtem : csak egy mondat vót ...!<#vigyor>

ThomasGins
Fincsi!

Egy óra és meglesem én is😊

Zeno,hoztam és iszom is épp😊

\"So always look on the bright side of death\"

Malakai
Nah, meg ha már kértem VíRéjtõl ZDeftet, akkor prószáltam rajta egy PS DoFPro-t is, ittenvane.

nyultap: Dupla katt vhova, onnan fog kinõni, utána grow, birthel pedig felpakolja a geomatriát.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

nyultap
nekem még annyira sem hajlandó, beimportálom az alap falat, aztán grow..(vagy birth) de nem csinál semmit. Lehet énvagyok beoltva a program ellen, deazé olyan sok állítgatási lehetõség nincse..nomeg elég egyértelmûnek tûnik a kezelése. oszt mégse.

4D: kösz<#vigyor>

Re😊
hoztal bort?

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

lac coo
Hát én értelemszerûen exportálom-importálom, de csak gömböket kapok végül a max-ben 😞((((
Majd ha valaki nem sajnálja azt az öt mondatot, leírhatná mit, hogyan mentsek el 😛

Malakai
Rendelésre renderelõdött míg nem voltam gépnél pot+borostyán.
Jó randa lett, borostyán beállítások alap, még a textúra is. Renderidõ sok. 😛

Szerk: Inkább thumbnailként, nagy volt. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

ThomasGins
Re
Ezt én is akarom😊

\"So always look on the bright side of death\"

lac coo
És ezt nagyjából hogyan is kell használni ? 😊))
Néhány gömböt már sikerült csinálnom 😊))))

Aldaryn
Mééér, tök jó játék, és még hasznos is! :o)

per aspera ad astra

Hehe. Ha jól emléxem, ez volt a nyuszibusz...de tényleg.
Jó lett.
nyultap
a hosszúhétvége termése BTR70
az agyamra mehetett mostanában a sok dondedragonvilzon film, mert csak katonai gépeket tudok modellezni.
Amúgy ez is lowpoly-nak készült 3300face lett a vége.

ui.: bocs a szar wire-ért, de nem volt kedvem sokat fotosoppolni, úgyhogy vrayedge-t használtam...jó alacsony GI beállításokkal

<#ejnye1><#ejnye1><#ejnye1>

Malakai
Al, neked hány megás obj volt, amit 40 percig importált? 😛
Csak, hogy kb tudjam meddig kell várjak. 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

jo lenne mar azt a irradiance mapot megtanulni hasznalni, ezek a zajos kepek egy kicsit farasztoak mar.. 😄😄😄😄😄

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

allat ez a cucc

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Free
Használd a képfeltöltést :c))))

iaro.3dmax.hu

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Lol, na mégegyszer
Nice Post, thx!!
Ez tényleg baromi jó. Én is toltam egy tesztet.
Benõtt kannák is remélem fognak jönni...
Malakai
Nálam nem az a gond, hogy nem importálja be, hanem, hogy túl nagy (manuális kicsinyítés, vagy vertex scale nem segít).
Csak úgy sikerült megoldani, hogy egy háttérnek, vagy akárminek egy nagy objektumot is beraktam a másik mellé...
Van forrás? Dejó, márcsak tudás kéne mellé. 😛

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Aldaryn
viszont ott a full forrás. 😊 ki lehet javítani!

per aspera ad astra

Malakai
Hm, ezzel nem volt gond (mármint 0-án volt a pivot és 1 objektum volt), vmi más is bibi lehet.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Aldaryn
Amit exportálni szeretnél, azt mergeld egyetlen mesh-be, és a pivotját vidd 0,0,0-ba. Ekkor nincs vele gond, megy rendesen. 😊 Legalábbis a chaos fórumos emberkék ezt mondják.

per aspera ad astra

Malakai
Nálam a maxból exportál objok is gázosak benne, mintha egy bizonyos méretnél nem tudná kissebbnek beimportálni õket...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Aldaryn
A képen látható gaz max importja obj-bõl majd 40 perc volt... jesszus. Ahhoz képest, hogy kb 40mp alatt készült el a generátorban...

per aspera ad astra

Aldaryn
Basszus, ez nagyon jó...
Borostyán generátor

Reggel óta ezzel játszok, ahelyett, hogy piaccsarnokot építenék. ^_^ Addiktív nagyon. Már csak egy maya guru kell, aki megmondja, hogy a pitlibe lehet max-ba úgy importálni az ekészült gazt, hogy ne egy objektum, konstans mat ID vel kerüljön a jelenetbe.
Mind esetre van forráskód is, ha valakinek ingere lenne MAX plugint készíteni belõle. 😛

per aspera ad astra

ki volt kapcsolva minden effekt(post) erre kulon ugyeltem.
Azt is probalgattam hogy visszatettem a default codeckre (ki be kapcsolgattam a ffdshowban hogy az adott tipushoz melyik kodek huzzon)

de ez gom bejott, durva volt, meg a ventillator sem indult el a vinyo sem porgott, (pendriverol nent) szoval abszolut csend volt. :-)

Aldaryn
Zöld alapon piros, ráadásul ezeknek a színeknek is egy igencsak túlszaturált, túlontúl élék, és vibráló változata. Ha valami nem létezõ dolgot készítesz, akkor célszerû ragaszkodni a természetben elõforduló formákhoz, színekhez, mert attól függetlenül, hogy nem biztos, más bolygókon, más körülmények között is így alakulna a világ, a földlakóknak segít elhinni, hogy amit kreáltál, az bizony valóságos.

per aspera ad astra

a raytrace-szel magával van bajod, vagy a beállítással?
ha az elõbbi, akkor mit ajánlanál helyette?
félreérthetõen fogalmaztam... a lényeg: modellezés
a többihez nem értek...
(sorry a multipostért)
és nekem a fej egy gömbbõl lett 2-3 óra alatt kialakítva...(csak érdekességképpen)
azért is hagytam ott mellette a wire-verziót, mivel gáz, de jobban néz ki, mint a textúrázott...😄
hát igen... itt tényleg a modellezés a lényeg, a textúra meg világítás... szal ezekkel még finoman szólva csak barátkozom, próbálgatom... sz'al érted
Nem lehet, hogy a MediaPlayerClassic-nal a Codec zabalja el az eroforrasokat?? Az ffdshow codec-et nezd meg, hatha....
Aldaryn
Látszik, hogy van benne tervezés, és hogy lehet ebbõl még valami, de szerintem nagyon gyorsan dobjad kukába ezt raytrace hõskort idézõ megjelenést. Pirosat tükrözõ zöld bõr, és pirosan világító fogak, vagy mik...megint egy esztétikai atmvillanás. Holott maga a modell egész jó, a loopok legalábbis arra, meg úgy futnak, ahogy egy arctól elvárná az ember.

per aspera ad astra

studio21/Mesharray féle Autodesk Official Training Center -> mesharray.huMesharray
melyik suliba ha megkérdezhetem

REAL MADRID

probaltam. bsplayer is azzal ment.most vegigneztem a filmet pendriverol, es tokeletes volt.

Azért én felpróbálnám a legújabb MPC+ffdshow(mmx vagy sse) filter combot.

akkor ha ertelmetlen NFR nek pont jo😛

nekem csak sima divx/xvidre kell es nem kell subtitles sem, ugyhogy tokeletes a celra.

Malakai
Sajna GOM Playernek is vannak gondjai, pl time jump nem pontos (nem annyit ugrik, mint amennyi be van állítva), meg a feliratokkal problémázik gyakran (nem jelenít meg néha 1-1 sort), bár ez úgytûnt a legújjabb buildben ki lett javítva, de nekem pl az is hiányzott, hogy beírhassam, hogy melyik idõ/frame-re szeretnék ugrani. 😊
Ja igen, és a DVD menük megjelenítésén is még van benne javítani valója a készítõknek (bár ebben VLC se tökéletes). 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

nem rossz, egy kicsit tobbet hasznal mint a VLC de viszont van panscan!
koszi!

lac coo
Kamera helyett perspektivikus nézeten maradt 😊))))

Malakai
Kicsit több perspektivikus torzulás nem ártana szvsz. 😛

(\__/) ( X.x) ( } . { )

lac coo
Ez a kép abszolut értelem nélkül, teszt-rendernek készült a Vray material.de "golyójából", de magam is meglepõdtem milyen kellemes lett a végeredmény: kép .