3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De majd megnézem jobban a texturákat v csinálok hozzá valami normális átlátszót...
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
tg: helyes😄
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Egy óra és meglesem én is😊
Zeno,hoztam és iszom is épp😊
\"So always look on the bright side of death\"
nyultap: Dupla katt vhova, onnan fog kinõni, utána grow, birthel pedig felpakolja a geomatriát.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
4D: kösz<#vigyor>#vigyor>
amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is...
hoztal bort?
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Majd ha valaki nem sajnálja azt az öt mondatot, leírhatná mit, hogyan mentsek el 😛
Néhány gömböt már sikerült csinálnom 😊))))
Jó lett.
az agyamra mehetett mostanában a sok dondedragonvilzon film, mert csak katonai gépeket tudok modellezni.
Amúgy ez is lowpoly-nak készült 3300face lett a vége.
ui.: bocs a szar wire-ért, de nem volt kedvem sokat fotosoppolni, úgyhogy vrayedge-t használtam...jó alacsony GI beállításokkal
amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is...
Csak, hogy kb tudjam meddig kell várjak. 😄
(\__/) ( X.x) ( } . { )
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
iaro.3dmax.hu
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Ez tényleg baromi jó. Én is toltam egy tesztet.
Benõtt kannák is remélem fognak jönni...

Csak úgy sikerült megoldani, hogy egy háttérnek, vagy akárminek egy nagy objektumot is beraktam a másik mellé...
Van forrás? Dejó, márcsak tudás kéne mellé. 😛
(\__/) ( X.x) ( } . { )
(\__/) ( X.x) ( } . { )
per aspera ad astra
(\__/) ( X.x) ( } . { )

per aspera ad astra
Borostyán generátor
Reggel óta ezzel játszok, ahelyett, hogy piaccsarnokot építenék. ^_^ Addiktív nagyon. Már csak egy maya guru kell, aki megmondja, hogy a pitlibe lehet max-ba úgy importálni az ekészült gazt, hogy ne egy objektum, konstans mat ID vel kerüljön a jelenetbe.
Mind esetre van forráskód is, ha valakinek ingere lenne MAX plugint készíteni belõle. 😛
per aspera ad astra
Azt is probalgattam hogy visszatettem a default codeckre (ki be kapcsolgattam a ffdshowban hogy az adott tipushoz melyik kodek huzzon)
de ez gom bejott, durva volt, meg a ventillator sem indult el a vinyo sem porgott, (pendriverol nent) szoval abszolut csend volt. :-)
per aspera ad astra
ha az elõbbi, akkor mit ajánlanál helyette?
a többihez nem értek...
(sorry a multipostért)
per aspera ad astra
REAL MADRID
Ja igen, és a DVD menük megjelenítésén is még van benne javítani valója a készítõknek (bár ebben VLC se tökéletes). 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
koszi!