3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aldaryn
Be kell szereznem ezeket a progikat... 😄

per aspera ad astra

Malakai
Jaja, már akkor is volt jópár plugin hozzá, pl részecskék, mondjuk azokról én is csak utólag tudok, akkor kimaradtak. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

oryon
Micsoda megváltás volt anno, mikor kaptam egy új gépet (nemkis könyörgés árán), amin már elindult a Max és kiléphettem a Dos-os 3D Studio R4 világából 😊

Oryon

oryon
Sorry, most látom, hogy figyelmetlen voltam és ez egy plugin volt a 3D Studio-hoz 😊
De azért megdöbbentõ, hm 😊

Oryon

Aldaryn
Én életembõl kimaradt, MAX R2.5-el kezdtem még 99-ben. 😊 Micsoda egy szenvedés volt, hijj...

per aspera ad astra

oryon

Displace mappolás már akkor? 😊
Én sajna nem találtam meg, bár tény, h nem is kerestem, de valaki emléxik, h volt benne? 😊

Oryon

Malakai
Yup, mindennek külön szekció volt (pl 2D és 3D editor külön, kettõ közé meg a loft) és az F* billentyûkkel lehetett váltogatni köztük. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Aldaryn
http://www.asterius.com/atari/ 😊 CGI a kezdetektõl...

per aspera ad astra

hol talaltad? :=)
En maxot 4tol kezdtem.
Elotta mas eretnek programokat hajkurasztam,
imagine, truespace, real3d

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Mentsetek el egy mostani screenshot-ot és 10 múlva jót majd nosztalgiázunk a MAX9-en. 😄
oryon
Én is ezzel kezdtem... emléxem, h a material editor külön szekció volt és ha át kellett váltanom rá akkor a monitorom felbontást váltott (asszem 800*600->640x480 ill. lehet kisebb felbontások között volt). Szal a moncsi élettartamát kímélendõen meg kellett gondolni, hogy hányszor váltok material editorra 😄
Nosztalgia a "GI mentes" idõkbõl ... de szép is volt akkor minden 😊

Oryon

Hát én nagyon is jól emlékszem erre az idõszakra. Mintha csak tegnap lett volna, pedig kb. 96-ban volt. (az évet onnan gondolom hogy a tv-be nyáron az atlantai olimpia ment, még én közben az 3DS R3-mal szüttyögtem :-)
😄DDD

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

de szep... istenem, de reg nem lattam 😄
Boba
Most keltem... ez igy faj! Ez a maxos tarsadalom elleni merenylet😄

fle go
<#idiota><#falbav>

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

Free
OFF:

Hogyan készítsünk házilag mûanyagot:

Fogjunk egy csomag ropit. ezt tegyük forrásban lévõ vízbe. majd ha jól szétfõtt a készítmény, szûrjük le, és a sûrûjét dobjuk ki Ekkor fogjunk egy polipot és hejezzük bele az elõzõleg leszûrt lébe, és máris kész a polipropilén....

END OFF:

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Hát nem tudom. .... Néha megtépek egy Trans-alp-ot, de ilysemit még nem álmodtam.
én 3ds4-el kezdtem.

hogy utalom a "kortars" muveszet😄DD

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Free
Hát nem tudom hogy miért de a kép címe ez lett :c)))

"A motoros Rémálma"(880.0 K😎

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

ThomasGins
Nem,de a weboldala LOL

\"So always look on the bright side of death\"

A korábbi-Deep inside-képem kis faked effektel megmozgatva mint saver.
Deepsaver
Boba
Eleg huzos!😊 Fura lehetett igy dolgozni, en max3al kezdtem a palyafutasom, 1.2-es maxot is csak konyvbol ismerem.😄

Thomas... csak nem egy Jackson Pollock kepet lattal?😊

fle go
Jo az eszrevetel koszi! Kicsit kajla es nincs a helyen

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

Met
a jobb oldali csap olyan furcsán áll, nem?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

nem rossz, amigas feelingje van.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

ThomasGins
NFR,még jön rá motion blur,meg pörög és csilingel majd😊
De majd az csak hétfõn muti,addig is bye az uraknak!

Aldaryn

per aspera ad astra

ThomasGins
Customize/Show UI --itt nézz szét

Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem:
A 3d studio max-ban hogy lehet visszaállítani az alap beállításokat?
Mivel valamit elbarmoltam,és eltünt a bal oldali,ill. a menüsor alatti eszközpanelem.(remélem jól fogalmaztam)
Mivel még új vagyok ezen a területen,ezért nem tudom visszahozni.
Segítséééég!!!!Nagyon fontos lenne!!

Boba
En Alias Poweranimatort es Softimage 3d-t kergettem egy idoben a nosztalgia kedveert, sajnos egyikre sem talaltam ra.
(A masik ami miatt legalabb fel evig szinte naponta turtam a netet az a Matador nevu 3d-s festo progi volt... votl egy nurbs projectem, es azt azzal akartam texturazni, sajna azt se talaltam meg anno)

ThomasGins
Én ezt nyomtam dosba ezerrel,vagyis 16MHz-el😊

Boba
Varjuk!😊 En tokre kivancsi vagyok ra, csak google-on lattam regi 3dStudio R4-et, de az se volt tul nagy felbontasu kep.

Free
Ehh gyerekek . találtam lent a pincében egy P1 es alaplapot :c))) Procival és 32 mega rammal :c) telepítek rá DOS 6.22 -est, és a 3dsmax R4 /dos os verziót is elõkerestem. ha áll a rendszer teszek be egy két screenshotot :c)))) Hatalmas Feeling lesz megint használni :c)))

ThomasGins
Ok,nem szóltam😊

fle go
De ha leirom a gép parametereit amivel rendereltem mar is ertheto lesz miert annyi😊)) P3 Dual 450MHz egy oskovulet😊)

ThomasGins
Csini!
De tényleg durva az idõ😊

Atika :o)
Koszi zenoka es thomas

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

fle go
NFR

szep a renderido😊)

ha zaj az potyos...a zaj az meg az nagyon leegyszerusitve az ISO ertektol fugg😄D
ha meg arra vagy kivancsi hogy az elmosodas mennyira eros/gyenge azt meg a zarido/rekeszertek jatszadozasaval tudod elerni..

ThomasGins
Subdiv?

Atika :o)
Sziasztok ha physical vray camerat hasznalok es dof effectet csinalok melyik parameterrel tudom allitani hogy a haterben ami van az ne legyen annyira zajos?

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

Azt hittem a Holgát nem lehet ûberelni...
Király.
fle go
Asszem ez lesz a megoldas kulcsa! Koszi!!!!<#worship>

Ez kell neked😊

Malakai
3 Service Pack van, de a 3.-ban benne van az elsõ kettõ.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

fle go
Service pack? <#idiota> hanyat kell felrakni? <#worship> talan ez lesz a megoldas.

Ui: a gepek ceges gepek nem az enyemek 😞

fu de sok geped van😊
feltetted a max service packokat is?
nekem a max 8al folyamatos bajaim voltak allandoan elszallt😄

fle go
Udv!
Mar total ki vagyok akadva, eddig 4 gepre installaltam Max 8-at amelyiken XP-van total lassu, amin win2000 van azon meg jo nem hizsem el, hogy ennek igy kell mukodnie!!!! <#boxer><#help><#falbav>