3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jobban megnézve egy sajtgyárba elmehetne, a hónap dolgozója dijnak😊
Ha isten is ugy akarja lesz egy loopos anim is belõle
\"So always look on the bright side of death\"
De nem a térfogata nõ meg hanem csak a terjedelme , levegõsebb lesz ...
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Pár száz éve azt mondták, hogy a föld lapos és féltek hogy a szélén leesnek a hajóikka vagy hogy azon túl a varázslat fõldje van, aztán pár száz éve szentûl hitték, hogy nem lehet repülni, aztán csak gondoljatok bele, hogy csak 8a évvel ezelötti embernek próbáld meg elmagyarázni a plazma TV t vagy a laptopot, a mûholdakat az internetet vagy bármi olyat ami számunkra egyértelmû. csak azért mert valaminek nem ismerjük a módját, az nem lehetettlen csak nem értjük, ennyi. amúgy meg ez fõlleg scifi és mese keveréke és mint tudjuk a sci-fi mint mûfaj igen nagyban hozzájárúlt a technikai fejlõdéshez, mindig az álmodozók adták meg az ötleteket ahoz, hogy a tudósok L kezdjenek fogalkozni azzal, hogy hogyan lehet az életben is megvalósítani pl a tengeralatjáró vagy a holdraszállás csak hogy párat említsek. honnan tudjátok, hogy nem e ez a film fogja beindítani valami tudos elméjét, hogy egy pillanat alatt növõ fémet fejlesszen ki. mint tudjuk sok minden fontos a fizikában de se a térfogat se a tömeg nem számottevõ :c)))
épp egy ilyen hasonló film indította be az egyik ember elméjét és alkotta meg pl a "gyógyúlni" képes mûanyagot. amiben apró folyékony ragasztó anyag buborékok vannak és pl ha a csõ megreped akkor ezek a burkok is felszakadnak és mársi beforr a repedés a csövön. szóval ebbõl még bármi is lehet.
a star wars vagy bármi másnál senki nem csodálkozott a lézerfegyveren vagy a lézerkardon mert a lézer már itt van a kapuban és sok területen használják és csak egy lpés hogy olyan módon használhassuk mint pl a jedik :c))
Nah OFF END: maradi vén becsoffadt urak :c))
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
Másik fórumon azt ajánlották hogy vegyek egy kobrát és húzzak rá mcapture ruhát, de biztos van olcsóbb és egyszerûbb megoldás is
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tini-nindzsából a kedvencem is megvolt (Leonardo) + volt egy másik teknõc, meg egy ellenség, ronda teknõc 😄
GiJoe... szintén volt egy pár abból is és készült belõle asszem film/mese ... szal mi jöhet még? 😊 Legoooooooooooooooooooooooooo 😄
De félre a nosztalgiával, a trailerben nekem sem tetszik, hogy N térfogatból N+N+N térfogatúvá alakulnak át. Szépnek szép, látványos, hatásos, de a játék transzformerszeim se lettek 3x nagyobbak... azaz az anyag csak "átalakult", de nem nött a térfogata 😄 De ez sajna jellemzõ a mai filmekre, hogy így próbálnak, szó szerint, hatalmasat alkotni.
De akkor fejlesszük ki azt a játékot, ami matchbox-ból ActionMan-né (aki nem ismerné ez egy nagyon nagy "baba") alakul át és tuti gazdagság lenne 😄 Abból alapítanánk egy minõségi grafikus céget... és máris boldogan élnénk... amíg az a-p-e-h el nem venné :o)
Oryon
De k*rvajó géped van istenem....
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Amúgy meg nagy ötlel , kevés embernek jutnak eszükbe a "semmibõl" ilyen dolgok, még ha oly egyszerûnek is tûnik .
A gyerekek szeretik a robotokat, a gyarekeket lehet hülyíteni az autókkal. Összegyúrva a kettõ tutibb, mint valaha. Valaki az ilyen ötletekért bazinagy prémiumokat kap.
per aspera ad astra
Oryon
Mint "vén" gamer, belenéztem a Stalkerbe.
Igazából nem a gammáról írnék ide, hanem az ingame cutscenes-rõl.
Nos khmm..igen jók, de kiemelném az embereket, arcokat, kézközelieket, körömpiszkokat, stb.
Szerintem szenzációsak, már, már valódinak hatnak.
Az elkövetõk:
http://www.plasticwax.com/plastic-wax-game-assets.htm
Bár a stalkerbõl itt sajna még nincs animáció, csak a game assets szekcióban pár modell a gamébõl.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Majd kíváncsi leszek nagyon arra a falra amit mesélt, hogy felírta rá grefitivel a nevét . és látszódik a filmen... :c))) merthogy ügye mint emlékszünk egy transformers ez elött a fal elött fog átalakulni. már ha ki nem vágják a végleges filmbõl ezt a jelenetet
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
csao, az osszes segedingyombingyomot kinyirom. Ami kell azt elinditom akkor amikor kell..
pl sokaknak fut az a kis segdprogram ami a touchpadet manageli.. csakhogy windows siman kezeli, teljesen felesleges, vagy pl a realtek audio keretprogram, azt is kiloni (25 mega) stb.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
De sry ha hülyeséget...
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
<#részvét>#részvét>
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
szoval:
scene amibe behivsz: A
scene amit behivsz: B
miutan elmentettel minden ugy gondolod hogy B t modositani kell mert jobban tetszene a kor mint a negyzet fogod megnyitod B-t jatszol vele..aztan elmented majd megnyitod A-t s azt latod hogy a behivott dolgok megvaltoztak..ex komplex sceneknel kivejezetten elonyos ahol kulonbozo fileokban vannak elmentve a dolgok..szerintem..😄
Ezt nem értem .Ha behívok egy objektumon valami scene-bõl. akkor ha változtatok rajta az eredeti scene-ében is változik ? Vagy hogy..?
akinek esetleg megvan meg mindig vevo vagyok ra.
jok a kepek!!
haat ha nem az import vagy merge kell neked akkor xrefkent be lehet hivni scene-t illet scene-en belul objecteket..tulkepp ez arra jo hogy ha a behivott scene-t modositod akkor a jelenetben is megfog valtozni..ezt pedig a file menureszen talalod😄
[O_O] (.)(.)
Tehát, hogy ebben a fa szerkezetben úgy lássam.

eloszor azt hittem hogy render amibe van egy masik render😄D