3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ThomasGins
😊
Jobban megnézve egy sajtgyárba elmehetne, a hónap dolgozója dijnak😊
Ha isten is ugy akarja lesz egy loopos anim is belõle

\"So always look on the bright side of death\"

Jó! De ha a hétfõrõl és a melóról szól, akkor miért nem emelkedõn küszködik vele a skac, miért nem lángol a kocka, aminek amúgyis ólomból illene lennie? 😄

ThomasGins
Egy kis kedveskedés a holnap reggel munkábaálló hétfõistáknak😊

meg mégegy

lac coo
Hát ha jól van összehajtogatva akkor valóban lehet nagyobb kiterítve 😊))
De nem a térfogata nõ meg hanem csak a terjedelme , levegõsebb lesz ...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Free
Gyerekek gyereke L feledkezdtek egy apró tényszerû dolgokról.
Pár száz éve azt mondták, hogy a föld lapos és féltek hogy a szélén leesnek a hajóikka vagy hogy azon túl a varázslat fõldje van, aztán pár száz éve szentûl hitték, hogy nem lehet repülni, aztán csak gondoljatok bele, hogy csak 8a évvel ezelötti embernek próbáld meg elmagyarázni a plazma TV t vagy a laptopot, a mûholdakat az internetet vagy bármi olyat ami számunkra egyértelmû. csak azért mert valaminek nem ismerjük a módját, az nem lehetettlen csak nem értjük, ennyi. amúgy meg ez fõlleg scifi és mese keveréke és mint tudjuk a sci-fi mint mûfaj igen nagyban hozzájárúlt a technikai fejlõdéshez, mindig az álmodozók adták meg az ötleteket ahoz, hogy a tudósok L kezdjenek fogalkozni azzal, hogy hogyan lehet az életben is megvalósítani pl a tengeralatjáró vagy a holdraszállás csak hogy párat említsek. honnan tudjátok, hogy nem e ez a film fogja beindítani valami tudos elméjét, hogy egy pillanat alatt növõ fémet fejlesszen ki. mint tudjuk sok minden fontos a fizikában de se a térfogat se a tömeg nem számottevõ :c)))
épp egy ilyen hasonló film indította be az egyik ember elméjét és alkotta meg pl a "gyógyúlni" képes mûanyagot. amiben apró folyékony ragasztó anyag buborékok vannak és pl ha a csõ megreped akkor ezek a burkok is felszakadnak és mársi beforr a repedés a csövön. szóval ebbõl még bármi is lehet.
a star wars vagy bármi másnál senki nem csodálkozott a lézerfegyveren vagy a lézerkardon mert a lézer már itt van a kapuban és sok területen használják és csak egy lpés hogy olyan módon használhassuk mint pl a jedik :c))

Nah OFF END: maradi vén becsoffadt urak :c))

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Lazarus
Kígyót miként érdemes animálni? tekeregnie, elõremásznia és támadnia kéne. Próbáltam HD és HI sholvert de nem tûntek jónak, HI-vel csak egyik irányba tekeredik és maximum 360 fokot, HD-vel pedig szétválnak a csontjai ha félig meghajlítom 😞
Másik fórumon azt ajánlották hogy vegyek egy kobrát és húzzak rá mcapture ruhát, de biztos van olcsóbb és egyszerûbb megoldás is

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Rákerestem, nemtaláltam
Ha ügyesen van "összehajtogatva" a tárgy, akkor lehetnek nagyobbak jóval, de persze ha irreálisan nagyra nõ, az lehet valóban zavaró lenne. Inkább arra kellene odafigyelni, hogy az átalakult változat hatásos legyen. Ahhoz hogy durván nézzen ki, ahhoz szvsz sem kell nagynak lennie.
oryon
Emlékszem amikor az elsõ Transformers-em megkaptam... aztán találtam egyik játékbolt kirakatában mégegyet és próbáltam kikönyörögni, hogy vegyék meg nekem 😄
Tini-nindzsából a kedvencem is megvolt (Leonardo) + volt egy másik teknõc, meg egy ellenség, ronda teknõc 😄
GiJoe... szintén volt egy pár abból is és készült belõle asszem film/mese ... szal mi jöhet még? 😊 Legoooooooooooooooooooooooooo 😄

De félre a nosztalgiával, a trailerben nekem sem tetszik, hogy N térfogatból N+N+N térfogatúvá alakulnak át. Szépnek szép, látványos, hatásos, de a játék transzformerszeim se lettek 3x nagyobbak... azaz az anyag csak "átalakult", de nem nött a térfogata 😄 De ez sajna jellemzõ a mai filmekre, hogy így próbálnak, szó szerint, hatalmasat alkotni.

De akkor fejlesszük ki azt a játékot, ami matchbox-ból ActionMan-né (aki nem ismerné ez egy nagyon nagy "baba") alakul át és tuti gazdagság lenne 😄 Abból alapítanánk egy minõségi grafikus céget... és máris boldogan élnénk... amíg az a-p-e-h el nem venné :o)

Oryon

Fülüke
Üdv mindenkinek. Itt van esetleg olyan ember aki csinál videót (csak egy logóról lenne szó) ezzel a progival? Akár pénzért is....

De k*rvajó géped van istenem....

lac coo
Én sehonnan nem ismerem 😊)))) De ebben a filmben brutál jól néznek ki .

Boba
En csak mesebol ismerem a transformerst, de a hidegrazas kerulget toluk. Bar a gfx miatt tutira megfogom nezni.

En most a tini nindzsa teknocokre leszek kivancsi😄DDDD

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

lac coo
Hát gyerekes nem gyerekes, filmen hihetetlen látványt nyújt 😊
Amúgy meg nagy ötlel , kevés embernek jutnak eszükbe a "semmibõl" ilyen dolgok, még ha oly egyszerûnek is tûnik .

Aldaryn
Transformers... mi jöhet még? 😄 A matchbox verziónak legalább megvolt az a tulajdonsága, hogy N mennyiségû anyagú autóból pistike a tekergetéssel N mennyiségû anyagú robotot állíthatott elõ. Úgy tûnik, ez itt már nem áll.

A gyerekek szeretik a robotokat, a gyarekeket lehet hülyíteni az autókkal. Összegyúrva a kettõ tutibb, mint valaha. Valaki az ilyen ötletekért bazinagy prémiumokat kap.

per aspera ad astra

oryon
Mona Lisa megmutatja a "másik" orcáját is

//eretnekség, tudom, de a kövezést mellõzni!!! 😊

Oryon

Off.
Mint "vén" gamer, belenéztem a Stalkerbe.
Igazából nem a gammáról írnék ide, hanem az ingame cutscenes-rõl.
Nos khmm..igen jók, de kiemelném az embereket, arcokat, kézközelieket, körömpiszkokat, stb.
Szerintem szenzációsak, már, már valódinak hatnak.
Az elkövetõk:
http://www.plasticwax.com/plastic-wax-game-assets.htm
Bár a stalkerbõl itt sajna még nincs animáció, csak a game assets szekcióban pár modell a gamébõl.
http://index.hu/tech/szoftver/foto737/

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Free
Piktor mesterünk Dolgozik és Dolgozott a Filmen.
Majd kíváncsi leszek nagyon arra a falra amit mesélt, hogy felírta rá grefitivel a nevét . és látszódik a filmen... :c))) merthogy ügye mint emlékszünk egy transformers ez elött a fal elött fog átalakulni. már ha ki nem vágják a végleges filmbõl ezt a jelenetet

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

lac coo
Te dolgoztál rajta ?

mindent! semmit sem hagyok benne, ami nem kell, virusito, tuzfal.
csao, az osszes segedingyombingyomot kinyirom. Ami kell azt elinditom akkor amikor kell..

pl sokaknak fut az a kis segdprogram ami a touchpadet manageli.. csakhogy windows siman kezeli, teljesen felesleges, vagy pl a realtek audio keretprogram, azt is kiloni (25 mega) stb.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

ThomasGins
szvsz,mindent ami nem virusirtó vagy direkt te akartad elinditani.
De sry ha hülyeséget...

FRenkie
off_van olyan alap windózos alkalmazás amit ki lehet/érdemes lõni a startupból?

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

ThomasGins
Vazz,le akartam modellezni a korsó asszociációs képét (mert mit tud õ amit én nem😊 gondoltam henger kettévág,edit poly és extrude along spline,plusz igazitás.De fél nap után feladtam😊

Boba
En meg azt hittem ugy van a mondas, hogy mosom kezeim... de nem... mosom fogaim.😄

ThomasGins
<#fogmosas>

youth
persze hogy a réginél gyorsabb 😊 jók a képeid Tamás falán <#awink>

Youth

youth
De édes vagy 😊

Youth

Boba
<#gun><#vigyor>

ThomasGins
...aki egy másik topik progjamjával...
<#részvét>

Boba
Foleg, hogy esetleg benez valaki, aki dolgozott is rajta!😊

ThomasGins
Ez tök nem off😊

lac coo
Csekk....
Csekk...

Bocs az off-ért...

ThomasGins
nah a 2es vc ujra 😊

ThomasGins
Pár sör után mindig van nálam volometrikus caustics😊
vc1
vc2
Keresek rá vmi álványt majd, mert 1 kézben lencse 1ben gép,cigi a szájba,ez igy macera😊

ThomasGins
Minden öregember nevébe ne beszélj!😊

aaa...most olvastam at 3adszora amit irtam s igy is nehezen fogtam fel...megyek inkabb alszobb oregember koran fexik..

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

lac coo
Ez már jobb volt 😊))) Bár ezt is ötször olvastam el mire felfogtam , de a hiba bennem van 😊))....

fuu ahogy en magyarazok ugy az egyszer egy is bonyolult(anno is utaltak a diakjaim)😊))
szoval:
scene amibe behivsz: A
scene amit behivsz: B
miutan elmentettel minden ugy gondolod hogy B t modositani kell mert jobban tetszene a kor mint a negyzet fogod megnyitod B-t jatszol vele..aztan elmented majd megnyitod A-t s azt latod hogy a behivott dolgok megvaltoztak..ex komplex sceneknel kivejezetten elonyos ahol kulonbozo fileokban vannak elmentve a dolgok..szerintem..😄

lac coo
"........tulkepp ez arra jo hogy ha a behivott scene-t modositod akkor a jelenetben is megfog valtozni...."

Ezt nem értem .Ha behívok egy objektumon valami scene-bõl. akkor ha változtatok rajta az eredeti scene-ében is változik ? Vagy hogy..?

neztem, sajnos nincsen,
akinek esetleg megvan meg mindig vevo vagyok ra.

jok a kepek!!

repvez
Valaki már probálta a max9 SP1-et?
megéri feltenni vannak benne jo dolgok?
lehet audio controller a cucc neve a sugoba ratudsz keresni..vagy csak siman a sound kifejezesre..asszem track viewba is lehet manipulalgatni..

haat ha nem az import vagy merge kell neked akkor xrefkent be lehet hivni scene-t illet scene-en belul objecteket..tulkepp ez arra jo hogy ha a behivott scene-t modositod akkor a jelenetben is megfog valtozni..ezt pedig a file menureszen talalod😄

lac coo
<#fejvakaras><#fejvakaras><#fejvakaras>

vafeN
Lehet hogy hülyén hangzik, de 3D studio max-ba zenét beteni? Meg ha van egy file-unk amit meg nyitunk abba hogy lehet másíkat beleíleszteni? másoláson kívûl

[O_O] (.)(.)

lac coo
Ha valaki tud olyan tutorialt, ahol pohár, üveg "megtöltésérõl" van szó, nosza, ossza meg velem ! 😊

Malakai
Ez a fa szerkezet abc rendben van, innentõl a fantáziádra van bízva. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

A kérdésem az lenne, hol tudom 3d maxban a "primary weaapon" nevû objektumot a "secundary weapon" objektum elé tenni?

Tehát, hogy ebben a fa szerkezetben úgy lássam.
Nagyon zsiiir😄eloszor azt hittem hogy render amibe van egy masik render😄D

ThomasGins
<#eplus2>

Aldaryn
Wow, respect, Juff!

per aspera ad astra