3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
zsir lett!
Emelem kalapom😄
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Ki korán kel, poligont lel.
Amúgy szép munka grat.
Akkor hogy egy kicsit a témához kapcsolodoan kérdezzek is.Hogy jobb egy autot modellezni?Ha minden alkatrészén ugyan annyi él fut végig vagy a leválasztott részeken lehet sokkal több edge loop is?(lökhárito, ajto stb..)
A kész modellnél meg elég hogy egy groupba helyezem öket hogy ne essen szét darabjaira vagy utáánna hogy illesszem össze öket ha nem egyezik az élek száma?
Remélem érthetö voltam <#confused>#confused>
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

Ki korán kel, poligont lel.
per aspera ad astra
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
anyagot, hatteret, bevilagitast neki.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Nahh a nagy melobol idáig jutottam, mit szoltok?

az mire jo?
azert ez elegge irrealis sztem.
10nel tobb felesleges egy fara.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Jó tanács mindnkinek: Az oapcity mappolást kerülje el mindenki legalább hét mérföldre. Opacity mapping + bármilyen glossy effekt (DOF, area shadow, GI, stb...) egyenlõ a halállal.
per aspera ad astra
per aspera ad astra
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
per aspera ad astra
-Hogy oldottak meg egy ilyen melót 6-8 évvel ezelõtt???
-Mit csináltak azóta a szoftverfejlesztõk?????
Állítólag a Vue több tízmillió polygont simán forgat, renderel, akkor egy ilyen legendás programnak, mint a 3dsmax, miért nem megy?
Vagy azt szeretné Autodesk, hogy álljon át mindenki Maya-ra?
Szerencsére ez nem ismeretlen viselkedés, szívtunk melóknál emiatt már épp eleget, de akkor is nevetséges, hogy egy ennyire egyszerû scene így kikészíti. ^_^
...ah, ha idõ közben bekattannék, valaki jöjön ide, és lõjjön fejbe, puska a szekrényben, mielõtt nekiindulok bosszút állni a világon.
per aspera ad astra
per aspera ad astra
per aspera ad astra
25objektum, 16millió poly, a 16 milla poly egy kasztniban, egy felületfolytonos belsõben, és 4 kerékben tömörül. (Lion S2000-rese 3 subdiv után, collapsolva, nem modifierben tárolva!) :: MAX scene loadkor kb 800MB memet eszik, semmi agyás, szerkeszthetõ mesh-ek, stb, stb, stb... 😊
Juhééé...
per aspera ad astra
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Nekem például nagyon tetszett anno a DreamScape atmoszférikus megoldása. Kültéri levegõtávlat megoldva, ráadásul ha eltettél a messzeségbe egy bolygót, holdat, az pont úgy jött ki, mint ahogy azt elvárná az ember.
per aspera ad astra
engem csak ez érdekelne a legjobban
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
(\__/) ( X.x) ( } . { )
per aspera ad astra
you can do that the same way in vray.... chose a cloudpanorama of your choice and multiply it via the vraycompositemap with a vraysky. that's just the basis, you gotta grade adjust the skymap to your needs, mix in a ground layer etc.
vray forumot olvasgattam, taltam egy jonak tuno tippet opacity mapped fa'k problemajara.
If your using opacity mapped trees, turn the bitmap blur to 0.01 and turn the bitmap filtering off for the opactiy map. And I would also do the same fo for the diffuse map. This will give you a significant speed increase plus your trees will look alot better.
(DaForce)
wow!😄 😄
Sztem a Piok eleg jok dvd irokban, meg a Nec is...