63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
Szvsz akkor már egy mézescsuprot, és mézcsorgatót. Ehhez a kannához annyira nem illik a kockacukor. :| Vagy stílusosan kis farúdon kristályosított cukrot, ha nagyon cukor kell. -
Igy van,ezért kell mellé renderelni,mert teában macerásabb olvadó cukrot:) -
Különben is, kávéba teába cukor??! Minek? Elrontani a kellemes telt ízeket? -
zenoka #42734 kockacukorba mar egyszer en is belebuktam:S de mar hanyagolom marad az edesitoszer:) azt azert konnyebb csinalni:D -
Kockacukorra már régóta fája fogam:D
zdepth-disp-el még kipróbálom,hátha... -
Nenad, te csináltál már cockakukrot, nem? -
nenad #42731 ma este belökök valami szépet.
meg a kockacukrot is ha kell. -
zenoka #42730 kepet vagy nem is igaz:P:) meeg meg vagy ket hete igertel hogy valami rendert szursz mar be:) -
nenad #42729 textura + bump + self illum, + gi lehuz.
így a legegyszerűbb. -
Az sss nem feltétlenül megy majd ilyen GI megoldással a dolog "mikrostruktúrájából" adódóan. Szvsz per pixel GI kellene neki minimum, de még akkor sem biztos, hogy jó lesz. A eometria belsejéből el kellene tüntetni a belső "falacskákat". -
Kis kockacukor próba,scatter 10.000 kiskockával,és bazi nagy sss-el.Nem szereti vagy béna vagyok:) -
bencsab #42726 A múltkor nekem is belehalt... Be is kellett mergeelnem a jelenetet egy szűz fájlba. -
sok pénzt kell hamisitani 2D-ben:) -
Jóaz, eladni kell sokpénzért. :D -
Még kérdezted anno, hogy mi a bajom pl. a MAX2008-al, nos, példának okáért az, hogy egy Material editto megnyitásba belefagy. Vagy egy shader hozzárendelésbe. -
zenoka #42722 muanyagbol:):):) -
Tulképpen arra kellene, hogy processzort, ramot, és alaplapot nyomtassunk magunknak. Azt is tud?
-
zenoka #42720 akkor rossz helyen rossz tipusu nyomtatot neztetek... ennel van olcsobb es jobb:)
este nyomatok fel kepet egy ilyen kinyomtatott izerol aminel rendesen latszik hogy joval kisebb dolgokat is kilehet nyomtatni vele mint 3 mm:)
meg most irok neked egy privit hogy kiket erdemes megkeresni:) -
Hová vitte a cica a színeket? :( -
putyi #42718 ja ja egész pontosan 8,7milka. utánaérdeklődtünk, mert úgy gondoltuk tudnánk használni, de ennyiből veszek egy mixer kocsit, vagy egy buszt. az hamarabb visszahozza a befektetést. amúgy a legkisebb nyomtatható méret a 3mm eléggé behatárolja az építészeti modellek lehetőségeit. egy ablakprofil 1:50-ben is 1-2mm vtg. márpedig egy ötvenes modell egy nagyobb épület esetében nem fér el a szobában. -
Up
-
zenoka #42716 ismerosomeknek van ilyen a cegnel (meg forgalmaznak is)...hat baszott draga a cucc..foleg a bele valo..az tobb fajta munyagot "nyomtat" (nagyon kemeny, picit rugalmas, atlatszo, szines..etc.) 0,02 mm pontosaggal max 20*20*20 centi nagysagban..de barmilyen jol megcsinalt maxos modellt megeszik...csak figyelni kell ra hogy a modelezesnel hasznalj falvastagsagot mert kulonben az ures tereket kitolti, az meg igen komoly nyersanyag pocsekolas..plusz mozgo alkatreszeket is lehet egyben kinyomtatni ami rogton "mukodokepes" :) -
No de ebben a kütyüben ( ha jól értem ) nem az a lényeg, hogy 3D ben mozog ( abból van már nem egy ...) , hanem hogy érezni lehet az adott object súlyát , térbeli helyzetét stb .... Pl.: mikor a golyókat egyensúlyozta a kis objectel, akkor sem az volt a pláne , hogy 3D-ben mozgott a vezérlő, hanem gondolom ott érezte a golyó súlyát, gyorsulását esetleg a mozgatásra használt object dölését, billenését... Másként szemre kétlem, hogy egy valós fizikával dolgozó gyolyót bárki így tudna mozgatni pusztán a szemére hagyatkozva ... -
GixEr #42714 Epp azon vagyok, hogy vegyunk egy ilyet a cegnel :) -
Milyen frankó makett látványterveket lehetne már készíteni ilyennel szerkentyűvel :)
-
Köszi ! -
zenoka #42711 jonaPOT:)
miutan ranyomtad a reactor cloth modifyt ott van egy vertex almenu (nyommd meg a modify elotti kis pluszt:P) nah ott ki kell jelolni a vertexeket amiket nem szeretnel hogy elmodzuljon es lejebb a constraint ben ra kell bokni a fix verticlesre es kesz:) -
Jónap !
Cloth-ot hogy a fenébe tudnék falra szegezni ? :))))
Tehát hogy a nyégy sarka maradjon a helyén és úgy lógjon meg ( falvédő powa :)))...Akárhogy állítom mindig átfolyik a ruha a szögön :P Lelassítja a mozgást a sarkain de ha tovább hagyom menni a szimulációt, akkor szép lassan átcsurog rajta . -
bencsab #42709 Ja, utána meg majd ezen kinyomtatják:
http://www.zcorp.com/Products/3D-Printers/spage.aspx -
Nah vissza ftp-ztem,hátha másnak is kell:) -
zenoka #42707 jah ezt neztem:D
kivancsi leszek hogy ha majd valamelyik ehhez hasonlo alternativ beviteli modszer normalisan fog mukodni es kaphato lesz hogy vognak alkotni a "szobraszok" zbrushban vagy hasonlo programokban:D -
nenad #42706 fasza kis joystick :-)
http://www.sg.hu/cikkek/58699/maglev_joystick -
:) -
Az élet értelme: 42 -
zenoka #42703 haha..es meglelted a valaszt? mi az elet ertelme?:) -
Basszus, basszus! Elaludtam! -
Nah én,letöltöttem az egész internetet,közben ki is olvastam... -
zenoka #42700 ohh en olyankor szoktam a masik oldalamra fordulni:) -
Ááááh,me se volt kapás
-
Ingyenes blogmotor van annyi, mint égen a boci. Wordpress pl. Amúgy meg nemhogy te is refreshelnél inkább, és magadévátennéd az internetet hirtelenjében. Épp itt az idő amúgy is.