63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• eNiX
    használj kész vray materialokat. csak rádobod és már szép is. (persze nem minden esetben)
  • zenoka
    muhaha:D:D:D
  • Aldaryn
    Alternatívának: edit poly animate mode-ban, soft selectionnel megemelve a túrás közepét, és megdobva az egészet egy animált noise displaceel, mondjuk valamilyen voronoi algoritmus noiseal, az jó "földes"
  • zsolesz92
    most hogy ujra megnezem, ugy néz ki mintha összefosták volna xD
    mármint az alakja nagyon gáz :D
  • GixEr
    Azert az a szekreny modell elegge elnagyolt....
    A de Pot-ban mar verhetetlen vagy :)
  • zsolesz92
    Megint csináltam egy unalomrendert, ez most egy "szekrény" lett.
    egy olyan kérdésem lenne, hogy smooth-hoz egy nagyon jó tutorialotok nincsen? nagyjábol értem, de jobb lene, teljesen érteni :D itt arra gondolok, hogy egy tárgy melyik részére hányas számú smooth-t kell tennem, hogy utána a turbo/mesh smoothnál megfeleljen a test. tudom hogy nem számít hányasca szám, csak az hogy eltérjen a pl mellette levőtől, de nekem ez valamiért annyira bonyolult :D
    -----------------
    normális materialokat lusta vagyok használni :)
    itt a render
  • nenad
    morpholással sztem,
    készitesz több fázist, majd morpholsz közöttük.
  • morphologu
    Sziasztok az lenne a kérdésem hogy, vakond túrást hogy lehetne animálni?
  • eNiX
    igen de szökőnapon máshogy van nem? :)
  • Fisch
    öregszel :P
  • GixEr
    Latom itt a tavasz... :D
  • zsolesz92
    Tudod milyen nehéz munka nekem a tanárokat tanítani? ;)
  • zenoka
    az idos kort meg kell elni:):):)
    noh meg nem mindegy hogy az ember zsebpenzt kap vagy fizetest (vagy asszonytol zsebpent):)
  • Aldaryn
    Próbálkozhatsz, úgyse sikerül. Hahaha.

:)
  • Met
    Mutasd meg nekik, hogy hol csókoljanak meg :D
  • zsolesz92
    néha idősebb akarok lenni, mint vagyok, de ahogy itt elhallgatom az "öregek" siránkozását, megmaradok most még inkább 16nak xD
  • Vertigo
    Vissza kell "csokolni"! ;)
    (...es ha mar bogyos, akkor ott ;) )
  • zenoka
    Al: :) haat igy jartal:) az oldal egyebkent ugro idos ha jol tudom ma 3:21 kor fog mukodni:)

Free: orulj neki hogy arrafele vannak...egy geotechnika konferancia ugy nez ki hogy 150 ember abbol ketto no es az atlag eletkor 95 ev...gondolhatod mekkora moka:):)
  • manyadam
    lol a téma:D
  • Aldaryn
    16 17 ées bögyös kiscsajok vannak a melóhelyeden? És lefelé biggyeszted a szmájlit? Kit érdekel csókolom?! Tessék övendezni az első tagmondatnak! :)
  • Aldaryn
    Ó a pics*ba. Pedig fel akartam kelni 3:26-kor. Na, majd holnap...
  • Free
    Én már hozzászoktam hogy a 3. kerben a melóhelyemen a 16 17 éves bögyös kiscsajok csókolommal köszönnek nekem :(
  • Effendi
    Kössz, ez eléggé lehangolt a mai napra, már asszem be sem megyek dolgozni holnap, csak várom a megváltót.
  • zenoka
    off
    nezd a jo oldalat: atadjak a helyet a buszon, nem kernek szemelyit ha piat/cigit veszel....fiatal csajok batran mosolyognak hogy milyen hlyes bacsika:P:))))
  • lac coo
    Jaja, soha nem jött össze :)))))

( De öreg vagyok már ...:P )
  • zenoka
    jaja az menyire jo volt...ti is a lanyok szoknyaja ala probaltatok belesni vele (sikertelul)?:)))
  • lac coo
    Technika óra = periszkop rétegeltből , tükörből ...Kira ! :DDD
  • zenoka
    haaat mar nincs de regen csinaltam mindenfele repulogepet meg tankot meg katonakat..jah es technika orara kellet papirbol csinalni forma1 es autot is...az tok jol sikerult de ocsem "veletlenul" szettepte es csori fateromnak kellet egy ujat csinalni egy ejszaka alatt:D
  • manyadam
    mi van?
  • lac coo
    Jézusom .....
  • manyadam
    okszigén értettem főnök:)és kössz a segítséget rendes vagy és neked vannak valmi modelleid?
  • zenoka
    www.autodesk.com vagy innen
    de nem csak kattingatunk esznelkul... az elsonel regisztralni kell a masodik meg csak hajnali 3:27 es 3:28 kozott mukodik....
  • manyadam
    heló.ezt honnan lehet letölteni de ha lehet úgy hogy csak rákattintok aztán már jönis mert nekem ez sehogysem ment a letöltés.
  • eNiX
    még vidd tovább vmi malévesre :)
  • kekpolos
    A gép amiről rendereltem, alaplaphibás. :)
  • kekpolos
    A modell méretében és arányaiban megfelel a valódinak, ami azt jelenti hogy 3cm*30cm-es (valójában, ha jól emlékszem kevesebb is..) apró székről van szó.
  • Vertigo
    Tetszik a cucc, de ha mindenfelekeppen kritizalni kell, akkor picit vaskos (foleg a keresztmerevitok, de a labak is) illetve a kopott faresz texturaja csoppet nagy es ezen ket dolgobol olyba tunik mintha "eletbe" joval kisebb lenne (szemre ugy fele, harmada egy valodinak)

...ha a labakat karcsubbra, a merevitoket megkarcsubbra (ezek alt mind picit egyre karcsubbak egymasnal, ritka az 1:1-es csatlakozas) veszed, surubbre veszed a maszkolas alatt a fa texturat, az egesz ala rax egy jo hajopadlot, megkfrankobb lesz! ;)
  • zsolesz92
    2. verzio bocs, unatkozom :)
  • zsolesz92
    flying pot ;) unatkoztam :)
  • zenoka
    haha..ari:) de egy kicsit kestel:D vartal volna a mostani husvetig es bedobhattad volna mint frisss:)))