3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"So always look on the bright side of death\"
Nem a legszebb de állítólag ott van annyira, hogy nem ez a lényeg.
Nálam még nem "tudott" beizzulni.
De rajta vagyok.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
link
repvez:
azt tudnod kell hogy nagyon nagyon sokat fejlodott az autocad...gepesz dolgotat ha meg azt csinalsz tenyleg erdemesebb abba meg Rhinoba nyomnod s maxban csak az animot/rendert csinalni...maxban konnyen halalba tudod magad szivatni mondjuk 15-30 furattal mar😄
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Egy kérdésem lenne csak, hogy tudok egy UV templatet úgy kirenderelni , hogy a jelenetben lévõ lámpa árnyékai is rajta legyenek mapon ? Nem tom érthetõ-e 😊)
Tehát mintha egy játék texturája lenne, ahol nincsenek önárnyékok és festéssel pótolják azokat ...
Ha valakit érdekel a másikba belinkelem.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Egyébként hamár itt tartunk majd jövök egy olyan kérdéssel hogy hogyan lehet egyszerüen nagyon nagy területet befüvesiteni (egy repteret)
Még csak most rakom le az alapokat 😊
Ugylátom nem véletlenül szerepelt akkor benne a "nyomsz egy joint(ot)" <#idiota>#idiota><#wink>#wink>
ez ugy hangzik hogy eloszor at kell alakitani a vonalakat spline vonalakka😄
me' eloszor autocadba alakitsd spline a zart vonalakat...
siman kiadott a pedit parancsot ha magyar autocaded van akkor _pedit majd kijelolod a vonalakat s nyomsz egy joint (egyesit) na ezt a vonallancot mar exportalhatod maxba s ha azt extrudalod akkor mar zart testet kapsz. 😊)
hatha nem olyen jo az import, vagy esetleg nem kapcsoltad be az importnal a weldet..
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
JÓ lett a kémcsõ. kira
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
Csak abbol gondoltam mert a monitoron nem találtam sehol a gammara utalo beállitast és 50 %-on van most a fényerö ahogy a tesztbe is de egy kicsit igy is erösnek érzem.
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
Mi van skacok 3D rol kis váltás gamera? Ejnye😊))
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
Nekem tetszik. Sokkal quakesebb a 2 mint az 1, sokkal arcade-abb, hulyebiztosabb. De amugy szep, hangulatos, elvezetes. En tok szeretem.😊
nem rossz.
ground controllt megnezem.
estere hivtak haverok egy kis FPS partyra, call of duty2 jo?
Ha az se baj, ha új, akkor Total Annihilationnak van egy afféle folytatása... Supreme Commander. Vigyázat, a gépet mondjuk zabálja. 😛
(\__/) ( X.x) ( } . { )
nincsen valakinek valami jo RTS ajanlasa, a TotalAnnihilation, DUNE ezekert rajongtam anno, nembaj ha regebbi, Warcrat, starcraft kizarva.
Volt anno egy csomo kisebb nagyobb title.
Valakinek esetleg taszaptalat?
:-)
Ha jol emlekszem alapban ki van teritve...
Ezen azért jócskán tudok javítani, de néhol csak megjelenik duplán az ecset ... De valami hasonló problémáról van szó, ha tudtok segítsetek ...
Mostanában már a texturázást is igyekszem megtanulni, egy nagy gondom van amit sehogy nem sikerül megoldanom :
nézegetem a festést 3d-ben (Right Hemisphere 😄eep Paint 3D ) de az a gond vele , hogy egyszerre több helyen is megjelenik a felületen az ecset amivel festek.. Valami UV mapolás gond lehet, de akárhogyan próbálgatom a különbözõ féle UV-kat csak nem akar jó lenni 😞
Van valami tippetek ?
THX .