3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
per aspera ad astra
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
fogod magad es bujod az oldalakat, s nehany ora mulva kivalasztod a legjobbat a penzedert. Ezt nem lehet maskeppen jol.
ezert a pemnzert lhet mar PVA-s panelt szerezni, csak jol korbe kell nezni
vagy legrosszabb esetben egy valos 8 bites TN-t.
a szelesvasznu 3d melora nem annira jo mint 4:3 .Webre is inkabb a 4:3, de egyekent majd minden masra jobb, ugye kiadvanyt szerkeszteni stb, jobb, tobb a hely szelessegben, bar ez lehet preferencia kerdese
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
OFF: régen offoltam már, kb 100-130eFt-ért milyen tft monitort ajánlanátok??<#vigyor3>#vigyor3>
Lenne két kérdésem:
1. az mitõl lehet, hogy ha el akarom indítani a vrayserver.exe-t azt írja ki h hibát generált és a windows be fogja zárni. Eddig pedig mûködött.(Win2k, vray 1.47.02)
2. amiket letöltöttem *.mat kiterjesztésû materialokat azt a material/map browser-ben a file/opennél tudom elõhozni? csakmert vmeik materialt sikerült elõhozni vmeiket meg nem engedte😞
elõre is thx.
Alkoholista az aki annyit iszik mint én, csak ellenszenves.
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Tudtok valami programot ajánlani, amivel 54db fotóra rá lehet utólag iratni egyenként az exif metaadatokban szereplõ készítési dátumot, pontos idõt?
nem is kéne nekem animáció, hanem pl egy függõny lóg az ablakban.
vagy csak modellezni lehet? Olyat nem lehet hogy fogom a félig lemodellezett függönyt, szimulálom(elengedem had lógjon, és a nekem tetszõ helyzetben rögzítem? (Lehet h kicsit sokat várok el a progitól de láttam egy max 9es videot, amiben gömbre volt egy textura ráfeszítve, és együtt mozogtak(garment nemtommilyen modifier, de 7ben nincs))
Ha elolvastad ezt a cikket, akkor köszönöm, ha nem, akkor pedig azt köszönöm, hogy egyáltalán benéztél ide.
valamit nagyon furcsan optimalizalhatatok mert ketszer lotte le a 8as acrobat readert....
Tartalmilag...ez keves lesz sajna nyomtatott sajtohoz...sokkal komolyabb cikkeket kell beletenni szerintem..oke bemutatkozo szam de annak kellet volna nagyott utni, pont azert hogy kesobb is elolvassak...
Azmeg kifejezetten nem poenos hogy ha "eddig elolvastad akkor jo ha nem nem" kiveve ha a bravo nezegeto korosztaly a cel..
De drukolok nektek..hajra..
Ennek ellenére gratula, és sok szerencsét a továbbiakban!
per aspera ad astra
Megjelent a CGH Magazin elsõ, bemutatkozó száma, melyet a cgh.atw.hu oldalon el is érhettek. Tudom, a másik topikba is írtam, de Ti hátha nem olvassátok azt 😄
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Jo lett...folytasd!
Meg nem igazan tudom eldonteni, hogy van-e legoemberke benne, tippem szerint nincs. Azt meg rakj bele, es kicsit szinesithetsz is a cuccon. Amugy tetszik.
Lego felirat lesz a pockokon? Bumpkent pl... nomeg jojjon valamilyen hatter. (csinalj melle AT-AT-t meg legobol osszerakott havas tajat es hajra!😊 )
Véleményt légyszi. 😄
A most megjelent PhotoShop CS3 Extended verziójához készített Enzo 3D Paint for PhotoShop plugin segítségével lehetséges a nagyobb 3D alkalmazásokban (Maya, Max, XSI, stb..) készített objektumokat importálni és 3d-ben az objektumon megfesteni a texturát. Az alábbi honlapon szemléletes video mutatja be a használatát. A plugin 30 napos kipróbálásra ingyenesen letölthetõ.
Lásd: www.electriciris.com
Hamarosan... Mostmár tényleg... Leállunk. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
de a www nelkuli az meg mindig varakozo allaspontban van😄
(\__/) ( X.x) ( } . { )
\"So always look on the bright side of death\"
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Nenad,Aldaryn koszi a helpet..