3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
legregebbi olvashatatalnan(nak hitt) szarokat is siman beolvasta.
Na jo.
BF2??
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
Lenne egy kis problémám. milyen DVD írót érdemes venni mostanság ami stabíl és nem szúr el sok DVD t? az enyém saajna elszállt. eddig egy Pioneer DVR-108 asom volt -. nem volt rosz de az utóbbi idõben 10 bõl 6 ot ront ma már 5 bõl 5 öt. Lézerbeállítási problémûal. nem szoftveres gond mert másik gépben is ugyen erre hivatkozva ront szvsz elszállt az örök vadászmezõkre. de most mit veygek ?
Köszönöm elõre is a helpoet
OFF END:
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
http://www.laptopvideo2go.com/
piszok jo driver buherator site.
az uj driverek is funtnak a nem tamogatott kartyakon (pl gf go 61000)
(tweakelt inf fileok)
van benchmark minden driver-hez.. Nehany kulonbozo kartyan/gepen.
Driver Cleanert erdemes hasznalni...
Még megnézek pár drivert ...
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
De ha okozhat ilyent videodriver akkor lehet hogy az a ludas, mert nem volt mindig ilyen és nem rég raktam fel frissebbet... Megnézem , köszi !
ez mindig igy volt, vagy valami utan lett igy?
neadj isten bugos a gluenak az a verzoja
Egy Win valamint egy Max reinstall után ugyanaz a helyzet:
valami nem jó: a glue tükrözve ézékeli az objektumot, az exportok mind tükörképek és pl perspektivikus nézetben távolodva nem "szûkül" az objektum hanem "tágul" , tehát nem távlati rövidülés van hanem "hosszabodás" ..
Valakinek van erre valami ötlete, mi lehet a baj, vagy ezzel együtt kell élnem? 😞
Keress a guglin robot karokat/kezeket.
Ja, meg a ragogumi szinekkel is kezdj valamit.
szoval van egy objected ami televan IDkel (valszeg minden idnek mas uwmapjavan) mivel multimaterial van hozza..
ha a multimaterialbol kimasolod az egyik materialt s azt ravagod az idzet objectre akkor szvsz tok logikus hogy nem ugyanazt kapod...
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Vagy rosszul gondolom ?
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
BIZ0906: jo lesz az de szerintem kezd az elejen..bannerolvasassal pl...ha azt szeretned hogy a kesobbiekben segitsunk..
Persze meg tudnám oldani , hogy újratexturázom, de sajna nagyon nincs idõm ennyit szöszölni vele, pedig nagyon megigértem, hogy segítek 😞
A 9-es verzió az jó vagy melyiket ajánjátok melyiket használjam?
Új vagyok ebben de belejövök.
na?
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Hatt valami ilzesmi lesy de ey meg enm vegleges es ha van valami otletetek mit javitsk rajta akkor ne kimeljetek. Megjegyzem nem kell tul extranak lennie mar lehet ez is sok😊

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
Ne érts félre ezzel nem azt akarom mondani, hogy amit javasolnál nem lenne jobb a jelenlegi megoldástól!
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
(masik topic)
😄
Nem tudná valaki megmondani hogy V-ray-nél hol kell beállítani hogy renderelésnél benthagyja a edge-t!Tehét ilyen hálós lesz a modell!
Köszi
Egy barátomnak szeretnék segíteni, de nem sikerül összehozni a dolgot ...
Egy autó modellt kéne feltexturáznom, sokat nem tudok foglalkozni vele, így nem igen akarok nulláról neki állni, eredetileg multimaterial van hozzá, viszont azt nem viszi a barátom által írt, saját játékmotor .
Hogyan tudnám ezt a multit szétbontani a lehetõ legegyszerûbben? Az anyagok nem id-hez hanem objektekhez vannak rendelve, azt hittem egyszerû lesz de mégsem sikerül ...
ha a multiból kimásolok egy materialt az már semmire nem jó, nem úgy mûködik mint eredetileg hiába rakom ugyanarra az objektumra ....

per aspera ad astra
per aspera ad astra
Látom jól elvagytok😊) Segitsetek egy robot kezet kell csinálnom ami már megvan. Pontosabban kézfej ujakkal, az érdekelne mivel vagy hogy fogjak hozzá, hogy az ujjakat mozgatni tudjam, úgy mint ahogy mi is. Hogy barmikor amikor kell akármilyen kézmimikára át tudjam állitani és kirenderelni. Ha sikerül ez a kéz akár óriásplakáton is meg fog jelenni, hosszú éveken át😊))