63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• Aldaryn
    Akkor csak exportálj beléje. Menteni rendesen max filba ments. :P
  • Free
    szar a szolgáltató DNS szervere . ennyi.

Manuálisan lődd át a routeren vagy a saját gépeden a dns szervert és menni fog .

Nézd meg a szolgáltatód milyen dns szervert használ ..
  • vafeN
    Azért akarok .3ds-be menteni mert az engine amit használunk az nem tudja a .max fájlokat, de a .3ds fájlokat tudja.
  • Aldaryn
    Elveszi? 3ds fileba nem sokmindent lehet kimenteni, de elvileg material infót igen, így annyira nem értem mi lehet. Miért akarsz 3ds-be menteni.

Ti is gyűlölitek, amikor lázasan lüktető fejjel olyan állapotba kerültök, amikor az ég adta világon semmit nem tudtok csinálni? Olyan igai kis geciség ez. Se aludni, se dolgozni, se semmit. grrr...
  • vafeN
    Valaka segítene? Mért van az hogy ha .3ds fileba mentem el a filet és aztán ha később megnyitnám akkor elveszti róla a texturat? Hogyan lehet azt megcsinálni hogy rajta maradjon?
  • eNiX
    DNS
    request timed out.
    timeout was 2 seconds.
    DNS
    request timed out.
    timeout was 2 seconds.
    *** K'r's fibhost-szám-szám.fibernet.bacs-net.hu id<t³ll'p's're

A szám helyén az IP-m utolsó 2 számegyüttese van.

• Free
    milyen szolgáltatónál vagy ?

majd nézd már meg nekem, hogy futtatásba beírod cmd akkor kijön a command promt ott beírod nslookup iaro.3dmax.hu és a kimenetet másold már be ide légyszi kíváncsi vagyok rá..
    Köszi .. abból tudni fogom neked miért nem jön be az oldal
  • Met
    kis NFR, hátha segít gondolkozni
  • Met
  • eNiX
    nekem napok óta nem jön be ez a képfeltöltős oldal... nektek meg igen :/
    flashgettel se tudom leszedni a képeket. FF-al se IE-rel se jön be.
  • ThomasGins
    Ezt nem te döntöd el h nekem mi a gagyi:P
    Egy A3as képen pont ugyanekkora lesz:)
  • Aldaryn
    1600-ban kb 6 perc a render, de ott látszott, hogy mennyire gagyi. :D
  • ThomasGins
    Ha van egy éjszakája a gépednek egy nagyom méretet elfogadnék belőle:)
  • ThomasGins
    Állat,nagyon bejön!
  • lac coo
    Nem, nem arra gondolok ....
    De kösz, majd utána nézek valami tutorialban láttam és most jól jönne ....
  • Aldaryn
    Csokor virág az van. Földlabdával. :) Kellene bele rakni még egy zuhanykabint, meg mosdót. Azt majd jövő hétvégén.
  • nenad
    fdd- ha jól értelmezem..
  • lac coo
    Szép meg jó, de én speciel meghalnék ha ilyen környezetben kéne élnem :))))
    Kis textil nagyon feldobná ezt a láger-hangulatot ....Meg egy csokor virág :))))
  • tilbury
    óó, köszi szépen, erre gondoltam. már csak 1 gyors kérdés. a render/batch render nálam ez nem található (mármint a betch render menüpont) ez mitől lehet? érdekes, mert vmeik sceneben megvan vamiekben meg nem található :(
  • zenoka
    vajon Zigmund Fraud mit mondana a res maniadra?:)
    Kis csordogalo viz a kadba oszt mehet portfolioba "parasztvakitasnak". Nekem tetsz:)
  • Aldaryn
    jah, tudom, sliccmániám. evvan, szeretem. :)
  • Aldaryn
    Szerinetek? Halva született ötlet, vagy van értelme foglalkozni vele? Tegnap este két hasmenés között, mert úgysem tudtam aludni. Fákk. Fááák.

Kep. Nem szekrény.
  • lac coo
    Melyik is az a módósító, amelyik az object hálójából igazi 3D rácsot csinál, a vertexekből meg -ha jól emlékszem- gömböket?
  • lac coo
    Bounding Box-ra gondolsz ?
  • tilbury
    Hi!
    Létezik olyan, hogy ha van 1 elég sok polypol álló objektumom, és a nézetekben csak pl. vmi téglalap látható? vmi low poly modosíto vagy script.
  • zenoka
    vegigkenne modelezni alaptutorialokat mielott belekezdel egy ilyenbe vagy megkenne tanulni legalabb hogy mi az a modelezes..es akkor nem kerdeznel ilyeneket...
    nem sok ertelme van integral szamitasba (hiaba van hozzad segedleted) kezdeni a szorzo tabla elsajatitasa nelkul....
  • Palinko
    Köszi a tippet, valószínű ez való nekem, már meg is van :)
  • Met
    Létezik egy olyan, hogy Evermotion Car 4ever, video tutorial, nagyon hasznos. Hogy hol? Google stb.
  • lac coo
    Nem planeket hanem polygonokat hoz létre, rak le forgat, húzgál, méretez stb ....Tényleg nem nagyon érted, úgyhogy ne autót akarj modellezni egyelőre, hanem pl egy házikót....
  • Palinko
    Hogy rárakja a planekat és neki 3ds alakzat lesz nekem meg 2ds lap és nagyon nem értettem mi van ezért még kérdezni sem tudok...
  • lac coo
    Sok-sok lapból lesz a modell ...
    De még mindig nem értem mi is a kérdés :)
  • Palinko
    Egy fokkal nagyobb hülyének nézel mint amekkorának kéne. végig kéne olvasni azt ami le sincs írva? :S
  • zenoka
    LOL:)) basszus nalam is csak a monitoron jelenik meg es nem lesz itt a szobaba egy landrover:S:S mondjuk ha a csaj kiugrana a monitorbol beszarnek:)
    haat baratom lehet hogy vegigkenne olvasni hogy hogy mukodik egy ilyen jellegu tutorial..tudod le kenne modelezni..F1 modeling tutorialok..
  • Palinko
    elkezdem rakosgatom fel a Planekat és a tutorialban 3D-s modell lesz nálam pedig csak lapok...
  • lac coo
    Hogy micsoda ?
  • Palinko
    csak nekem nem lesz soha ebből, ebből, ebből, ebből, nameg ebből a 2D rajzből polygonokkal 3Ds modell?
  • Met
    A Smoothing group nál, hogy tudom szabályozni, hogy az egyes csoportokat mennyire simítson?
    Odáig ok, hogy kijelölöm csoportokra, de ha ráteszek egy smooth-ot, egyformán simít mindent.
  • lac coo
    Kínálgatják ezek mindenhol a motorjukat, a kutyának nem kell , itt pl. építészeti látványtervekhez ... :))))

De szép az biztos, csak ne lenne csupa bug a motor meg lassú...
  • Aldaryn
    Amúgy a sok szidalmazó, aki nem érti miért szaggat az ő szuper erőművén 1920p ben 16x aa-val a crysis nagyon nincs tisztában vele, hogy mennyire optimalizált az az engine. Carmak munkáihoz lehetne hasonlítani. Az ID motrokat is mindig az emelte ki igazán (szerintem) a többi közül, hogy roppant jó gépigény/látvány aránnyal rendelkeztek, és ez alól a cryengine sem kivétel. Ezért huppogok, hogy venné meg valamelyik 3d pack készítő cég, és integrálná viewport technlógiának, és preview renderernek. Nekem itt a szar kis gépemen lassan kétéves vieókártyával tökéletes élményt nyújtott a program. Evvan.
  • Aldaryn
    Aztamindenit! O_o Bakker... kedvenc reklámfilmem. Le van sajnálva a sok kanna. Az egész környezet valmi döbbenetesen profi munka.